10 καλύτερες εφαρμογές Twitter για Android το 2023

Αν ρωτήσετε κάποιον για τους καλύτερους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, πιθανότατα θα πει Facebook, Instagram και Twitter. Οι εφαρμογές Facebook και Instagram ανήκουν στην ενότητα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το Twitter φοράει πολλά διαφορετικά καπέλα.

Θα βρείτε την εφαρμογή Twitter στη λίστα στην ενότητα «Ειδήσεις» στο Google Play Store ή στο iOS App Store, αλλά ταυτόχρονα, το Twitter είναι επίσης ένα σπίτι με τα πιο δημοφιλή μιμίδια του Διαδικτύου. Το Twitter είναι μια πλατφόρμα όπου μπορεί κανείς να εκφραστεί με έναν ελάχιστο αριθμό λέξεων.

Η επίσημη εφαρμογή Twitter για Android έχει εισαγάγει πολλές δυνατότητες τα τελευταία χρόνια, αλλά στερούνται μερικές σημαντικές. Έτσι, για να εκπληρώσουν αυτές τις λειτουργίες που λείπουν, οι χρήστες Android μπορούν να χρησιμοποιήσουν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Twitter που είναι διαθέσιμες στο Play Store.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Twitter για Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Twitter για Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Αυτές οι εφαρμογές διαφέρουν από την επίσημη εφαρμογή Twitter, φέρνοντας πολλές βασικές λειτουργίες. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1. Άλμπατρος για το Twitter

Άλμπατρος για το Twitter

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Twitter, δοκιμάστε το Albatross for Twitter. Είναι ένας πελάτης Twitter χωρίς διαφημίσεις που θα παρουσιάσει τη ροή σας στο Twitter με όμορφο σχεδιασμό υλικού, ρευστές κινούμενες εικόνες και πολλά άλλα.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το Albatross για Twitter έχει όλες τις δυνατότητες που μπορείτε να σκεφτείτε, όπως υποστήριξη λίστας, ταξινόμηση κατά τύπο ειδοποίησης και πολλά άλλα. Υποστηρίζει επίσης όλες τις μεγάλες μορφές αρχείων πολυμέσων που χρησιμοποιεί το Twitter.

2. Tweet2gif

Tweet2gif

Λοιπόν, το Tweet2gif δεν είναι μια κανονική εφαρμογή Twitter για Android. είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο και GIF από το Twitter. Με το Tweet2gif, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε ένα βίντεο που εμφανίζεται μέσα σε ένα tweet.

Εκτός από αυτό, το Tweet2gif καταγράφει επίσης όλα τα αρχεία που έχετε κατεβάσει, υποστηρίζει αρχιτεκτονικές x86 και βραχίονες και πολλά άλλα.

3. Fenix ​​2 για το Twitter

Fenix ​​2 για το Twitter

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android Twitter που παρέχει μια φρέσκια και μοντέρνα εμπειρία Twitter, τότε το Fenix ​​2 για Twitter μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Μάντεψε? Το Fenix ​​2 για το Twitter έχει υποστήριξη για πολλούς λογαριασμούς και προσφέρει μια πλήρως προσαρμόσιμη διεπαφή. Αυτό που κάνει την εφαρμογή πιο εντυπωσιακή είναι η υπέροχη διάταξη συνομιλίας της.

4. Φιλικό για το Twitter

Φιλικό για το Twitter

Το Friendly For Twitter είναι ένας πελάτης Twitter για Android που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη αρχείων πολυμέσων. Το πρόγραμμα λήψης πολυμέσων του Friendly For Twitter μπορεί να κατεβάσει βίντεο, gif ή εικόνες που κοινοποιούνται στον λογαριασμό σας στο Twitter.

Διαθέτει επίσης λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας που απενεργοποιεί όλες τις ειδοποιήσεις και τις κινούμενες εικόνες για να μειώσει τον αντίκτυπο της μπαταρίας. Η εφαρμογή δεν θέτει περιορισμούς στην προσθήκη λογαριασμών Twitter. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε όσους λογαριασμούς Twitter θέλετε.

5. Hootsuite

Hootsuite

Λοιπόν, το Hootsuite είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που παρακολουθεί πολλούς λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων. Με το Hootsuite, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα τους λογαριασμούς σας στο Twitter, το Facebook, το Instagram, το Linkedin και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός από τον έλεγχο των λογαριασμών, το Hootsuite σάς επιτρέπει να δημοσιεύετε σε πολλά δίκτυα ταυτόχρονα. Το Hootsuite είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις – Δωρεάν και Premium. Η premium έκδοση του Hootsuite σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην πλήρη λίστα λειτουργιών.

6. Πιο ευρύ

Πιο ευρύ

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Twitter ανοιχτού κώδικα, πλήρως εξοπλισμένη για Android, μην ψάχνετε άλλο από το Twidere.

Η εφαρμογή Twitter για Android έχει 100% σχεδιασμό υλικού και αφαιρεί διαφημίσεις και προωθήσεις από το χρονολόγιό σας στο Twitter. Διαθέτει επίσης εκπληκτικές δυνατότητες όπως προγραμματισμό tweets, σίγαση ατόμων με φίλτρα, νυχτερινή λειτουργία, πλήρως προσαρμόσιμες καρτέλες κ.λπ.

7. Twitter Lite

Twitter Lite

Αυτή είναι η περικομμένη έκδοση της επίσημης εφαρμογής Twitter. Το Twitter και το Twitter Lite αποδίδουν την ίδια διεπαφή χρήστη, αλλά μόνο τα σύνολα λειτουργιών είναι διαφορετικά.

Στο Twitter Lite, όλα είναι ελαφριά, αλλά μπορείτε να μεταβείτε στη Νυχτερινή λειτουργία. Παρά το γεγονός ότι έχει περικοπεί, το Twitter Lite δεν χάνει βασικές λειτουργίες όπως Στιγμές, Σελιδοδείκτες κ.λπ.

Έτσι, εάν έχετε smartphone χαμηλού επιπέδου και η διαχείριση RAM είναι ένα πρόβλημα, το Twitter Lite θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη επιλογή.

8. TwitPane για Twitter

TwitPane για Twitter

Παρά το γεγονός ότι είναι μια ελαφριά εφαρμογή, το TwitPane για το Twitter προσφέρει στους χρήστες ορισμένες ισχυρές δυνατότητες. Με το TwitPane για Twitter, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε έως και 3 λογαριασμούς στη δωρεάν έκδοση.

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι χρήστες μπορούν επίσης να ανεβάζουν πολλές φωτογραφίες και GIF στο Twitter ταυτόχρονα μέσω της εφαρμογής. Εκτός από αυτό, έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στο Twitter.

9. Λήψη βίντεο Twitter

Λήψη βίντεο Twitter

Αυτή είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο και GIF από το Twitter. Λήψη βίντεο Twitter δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή Twitter, αλλά είναι κάτι που θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο σε όλους τους χρήστες του Twitter.

Λήψη βίντεο Twitter μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη όλων των ειδών βίντεο από την εφαρμογή Twitter. Πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Twitter και να εντοπίσετε το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε για να το χρησιμοποιήσετε.

Ακριβώς κάτω από το βίντεο ή το GIF, κάντε κλικ στο εικονίδιο Κοινή χρήση. Στο μενού Κοινή χρήση, μοιραστείτε το βίντεο/GIF στην εφαρμογή Λήψη βίντεο Twitter. Η εφαρμογή θα αρχίσει να κατεβάζει το βίντεο Twitter σε χρόνο μηδέν.

10. Owly για το Twitter

Owly για το Twitter

Το Owly for Twitter είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή Twitter στο Google Play Store που παρέχει στους χρήστες πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Το Owly for Twitter σάς επιτρέπει να ενημερώνεστε για τις τελευταίες τάσεις και νέα.

Εκτός από αυτό, το Owly for Twitter προσφέρει επίσης ορισμένα προηγμένα εργαλεία διαχείρισης Twitter που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό του χρονοδιαγράμματος. Η εφαρμογή παρέχει επίσης μερικές επιλογές προσαρμογής.

Αυτά είναι τα καλύτερες εφαρμογές Twitter για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε βίντεο Twitter

Πώς να αποκτήσετε το Twitter στο Firestick / Fire TV

Πώς να δείτε ποιος είδε το προφίλ σας στο Twitter

Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο των δεδομένων και των Tweet σας στο Twitter

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *