Τα καλύτερα παιχνίδια για να παίξετε στο σχολείο ή στη δουλειά

Εάν είστε φοιτητής ή εργάζεστε σε έναν εκπαιδευτικό τομέα, ίσως γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να παίζετε παιχνίδια. Δεν έχει σημασία αν είσαι μαθητής ή δάσκαλος. μάλλον θέλετε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι τα σχολεία, τα κολέγια και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα συχνά στήνουν μπλοκ για διασκεδαστικά παιχνίδια.

Αυτό εμποδίζει τους μαθητές και τους καθηγητές να παίζουν παιχνίδια κατά τη διάρκεια της μελέτης ή της διδασκαλίας. Ενώ τα μπλοκ ορίστηκαν για πραγματικούς λόγους, μπορεί να θέλετε να τα παρακάμψετε.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ξεμπλοκάρετε παιχνίδια στο σχολείο ή στη δουλειά; μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή VPN ή διακομιστές μεσολάβησης για να ξεπεράσετε τέτοια μπλοκ. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι το σχολείο και οι χώροι εργασίας αποκλείουν επίσης την πρόσβαση στις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης.

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια χωρίς αποκλεισμούς το 2023 για να παίξετε στο σχολείο

Έτσι, σε τέτοιες καταστάσεις, δεν έχετε πολλές επιλογές εκτός από το να παίξετε ξεμπλοκαρισμένα παιχνίδια στο σχολείο ή στη δουλειά. Τα ξεμπλοκαρισμένα παιχνίδια δεν ήταν παιχνίδια. Αυτοί είναι ιστότοποι που σας επιτρέπουν να παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια δωρεάν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους για να ξεμπλοκάρετε παιχνίδια στο σχολείο ή στο χώρο εργασίας. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε το καλύτερα ξεμπλοκαρισμένα παιχνίδια για να παίξετε στο σχολείο.

1. Κλίση

Κλίση

Λοιπόν, θα βρείτε το The Slop Game σε πολλούς ξεμπλοκαρισμένος ιστότοπος παιχνιδιών. Είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο δημοφιλή ξεμπλοκαρισμένα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο που μπορείτε να παίξετε δωρεάν.

Όσον αφορά το gameplay, το Slope είναι ένα ατελείωτο τρισδιάστατο παιχνίδι τρεξίματος όπου χρησιμοποιείτε το πλήκτρο βέλους του ποντικιού για να ελέγξετε μια μπάλα. Το παιχνίδι είναι απλό. πρέπει να ελέγχετε την μπάλα καθώς κινείται στην κατηφόρα και κερδίζει ταχύτητα.

Καθώς προχωράτε, το παιχνίδι γίνεται δύσκολο. Συνολικά, το Slope είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι χωρίς αποκλεισμό για να παίξετε στο σχολείο ή στη δουλειά.

2. Τρέξτε 3

Τρέξιμο 3

Το Run 3 μοιάζει πολύ με αυτό που παραθέσαμε παραπάνω. Είναι ένα ατελείωτο παιχνίδι δρομέα που διατίθεται σε πολλούς μη αποκλεισμένους ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών.

Το gameplay του Run 3 είναι σχεδόν παρόμοιο με το παιχνίδι Slope που παραθέσαμε παραπάνω, όπου πρέπει να ελέγχετε τον χαρακτήρα σας καθώς προχωρά. Πρέπει να αποφύγετε τις τρύπες και να προσπαθήσετε να μην πέσετε από το χώρο.

Το Run 3 είναι πιο ενδιαφέρον γιατί εδώ ο χαρακτήρας σας μπορεί επίσης να πηδήξει για να αποφύγει τα εμπόδια που έρχονται στο δρόμο του. Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, ξεκλειδώνετε διαφορετικούς χαρακτήρες με μοναδικές ικανότητες και σχέδια.

3. Happy Wheels

Happy Wheels

Το Happy Wheels είναι ένα παιχνίδι προγράμματος περιήγησης με βάση τη φυσική που αναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε από την Fancy Force. Αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά παιχνίδια που θα παίξετε ποτέ σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Το παιχνίδι του Happy Wheels είναι μοναδικό. Εδώ, πρέπει να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας, ο καθένας έχει παράξενα οχήματα. Οι χαρακτήρες και τα μοναδικά οχήματά τους είναι αυτά που κάνουν το παιχνίδι ενδιαφέρον.

4. Minecraft Classic

Minecraft Classic

Μπορεί να γνωρίζετε για τον ιστότοπο Minecraft Classic εάν είστε λάτρης του Minecraft. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να παίξετε Minecraft με 9 φίλους σας σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Ο ιστότοπος είναι πολύ δημοφιλής και τον χρησιμοποιούν κυρίως οι μαθητές. Λόγω της δημοτικότητάς του, πολλά σχολεία και ινστιτούτα έχουν μπλοκάρει την έκδοση Minecraft Classic.

Εάν ο ιστότοπος του Minecraft Classic είναι αποκλεισμένος, μπορείτε να τον παίξετε από τον ιστότοπο unblockedgameswtf. Έτσι, είναι ένα άλλο καλύτερο παιχνίδι Unblocked για να παίξετε στο σχολείο ή να εργαστείτε δωρεάν.

5. Super Mario Bros.

Ξεμπλοκαρισμένα παιχνίδια 24 ώρες

Στο pramuwaskito.org/game/mario/, μπορείτε να παίξετε το κλασικό Super Mario Bros δωρεάν. Αυτό είναι το αυθεντικό κλασικό παιχνίδι Super Mario όπου ελέγχετε τον Mario καθώς διασχίζει το Mushroom Kingdom για να σώσει την Princess Toadstool από τον King Koopa.

Το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό και σας επιτρέπει να ξαναζήσετε το κλασικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1983. Ακόμα κι αν δεν είστε φοιτητής, μπορείτε να επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο για να παίξετε το κλασικό παιχνίδι δωρεάν.

6. Fireboy and Watergirl

Fireboy και Watergirl

Αν ψάχνετε για ένα ξεμπλοκαρισμένο παιχνίδι για πολλούς παίκτες για να παίξετε στο σχολείο, το Fireboy και το Watergirl μπορεί να είναι αυτά που θα χρειαστείτε. Το διαδικτυακό παιχνίδι περιλαμβάνει δύο χαρακτήρες με μοναδικά δυνατά και αδύνατα σημεία.

Και οι δύο παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις των χαρακτήρων τους – Fireboy και Watergirl για να λύσουν γρίφους, να πηδήξουν μέσα από εμπόδια και να φτάσουν στο τέλος.

Το εθιστικό παιχνίδι που βασίζεται στο διαδίκτυο έχει 32 επίπεδα και καθώς προχωράτε, τα επίπεδα γίνονται πιο προκλητικά. Συνολικά, το Fireboy and Watergirl είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι πολλαπλών ξεκλειδώματος για να παίξετε στο σχολείο ή στη δουλειά.

7. Tetris

Tetris

Το Tetris είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή παιχνίδια υπολογιστή που δημιουργήθηκαν ποτέ. Το παιχνίδι του Tetris είναι απλό. πρέπει να κατεβάσετε τα μπλοκ από το πάνω μέρος της οθόνης. Πρέπει να μετακινήσετε τα μπλοκ καθώς μετακινούνται προς τα κάτω για να σχηματίσετε πλήρεις σειρές στο κάτω μέρος.

Αν και το gameplay είναι απλό, δεν είναι εύκολο. Μπορείτε να παίξετε την online έκδοση του Tetris σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Το κλασικό παιχνίδι Tetris είναι διαθέσιμο σε διάφορους ιστότοπους παιχνιδιών που δεν έχουν αποκλειστεί και τα περισσότερα είναι δωρεάν για παιχνίδι.

8. Φίδι

Φίδι

Το φίδι είναι άλλο το καλύτερο ξεμπλοκαρισμένο παιχνίδι για να παίξετε στο σχολείο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο mathsisfun.com για να παίξετε το κλασικό παιχνίδι φιδιών στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να φάτε το φαγητό στο σημείο συντεταγμένων, αλλά να αποφύγετε να φάτε μόνοι σας. Αυτό είναι το κλασικό σας παιχνίδι φιδιών, όπου τρώτε φαγητό και μεγαλώνετε σε μήκος.

Το παιχνίδι φαίνεται πολύ απλό στην αρχή, αλλά καθώς το φίδι σας μεγαλώνει σε μήκος, αυξάνεται και η πιθανότητα να φάτε τον εαυτό σας. Έτσι, είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που θα θέλατε να παίξετε.

9. Unblocked Games 24h

Ξεμπλοκαρισμένα παιχνίδια 24 ώρες

Το Unblocked Games 24h δεν είναι παιχνίδι. είναι ένας ιστότοπος με εκατοντάδες διαδικτυακά παιχνίδια. Σχεδόν κάθε παιχνίδι στον ιστότοπο είναι ξεμπλοκαρισμένο και μπορείτε να το παίξετε από το σχολείο ή τον χώρο εργασίας σας.

ο ξεμπλοκάρετε τον ιστότοπο παιχνιδιών έχει μερικά ωραία παιχνίδια όπως ποδόσφαιρο 1 σε 1, 10 Bullets, Air Hockey, Super Mario, Acid Bunny, Batman, Basket και Ball, και ούτω καθεξής.

Σχεδόν κάθε παιχνίδι που αναφέρεται στο Unblocked Games 24h είναι δωρεάν για αναπαραγωγή και δεν απαιτεί σύνδεση VPN ή διακομιστή μεσολάβησης. Συνολικά, το Unblocked Games 24h είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για μη αποκλεισμένα παιχνίδια.

10. Παιχνίδια Google

10 δροσερά κρυφά παιχνίδια στο Google που πρέπει να παίξετε το 2022

Λοιπόν, το Google είναι ίσως η καλύτερη μηχανή αναζήτησης εκεί έξω. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι εκτός από την αναζήτηση ερωτημάτων, η μηχανή αναζήτησης μπορεί να κάνει πολλά άλλα πράγματα για εσάς;

Ακόμα κι αν το σχολείο ή ο χώρος εργασίας σας έχει μπλοκάρει όλα τα δημοφιλή παιχνίδια, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια εάν έχετε πρόσβαση στη μηχανή αναζήτησης Google.

Η αναζήτηση στο Google έχει πολλά κρυφά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε δωρεάν. Μπορείτε να παίξετε δημοφιλή Παιχνίδια Google όπως το Minesweeper, το Tic Tac Toe και το Pacman από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Εκτός από τα διαδικτυακά παιχνίδια, το Google Chrome διαθέτει ένα Hidden T-Rex Game που μπορείτε να παίξετε χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Έτσι, εάν είστε συνδεδεμένοι στο οικοσύστημα της Google, μπορείτε εύκολα να παίξετε παιχνίδια χωρίς αποκλεισμό στο σχολείο, το κολέγιο ή τον χώρο εργασίας σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας HTML για να ξεμπλοκάρετε παιχνίδια;

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας HTML που βασίζεται στον ιστό για να παίξετε απευθείας τα ξεμπλοκαρισμένα παιχνίδια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας HTML που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας για την εκτέλεση των ξεμπλοκαρισμένων παιχνιδιών. απλά χρειάζεστε πρόσβαση στο διαδίκτυο (για πολλούς παίκτες). Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας HTML για να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους παιχνιδιών στο σχολείο.

  • Αρχικά, ανοίξτε τον ιστότοπο του παιχνιδιού και το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε.
  • Στη συνέχεια, πατήστε το CTRL+U κουμπί. Αυτό θα εμφανίσει τον πηγαίο κώδικα.
  • Τώρα πατήστε CTRL+A για να επιλέξετε ολόκληρο τον πηγαίο κώδικα. Μόλις τελειώσετε, πατήστε CTRL+C για να αντιγράψετε τον κωδικό.
  • Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας HTML σε πραγματικό χρόνο και επικολλήστε τον πηγαίο κώδικα που έχετε αντιγράψει.

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς καν να ανοίξετε τους ιστότοπούς τους.

Άλλοι τρόποι για να ξεμπλοκάρετε παιχνίδια στο σχολείο/γραφείο;

Οι ιστότοποι που έχουμε μοιραστεί θα σας επιτρέπουν να παίζετε μόνο επιλεγμένα παιχνίδια. Το να παίζετε παιχνίδια χωρίς αποκλεισμούς, ειδικά σε χώρους εκπαίδευσης, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα, καθώς είναι ηθικά λάθος. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να αντισταθείτε, η επόμενη καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε Εφαρμογές VPN για Windows.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτερα ξεμπλοκαρισμένα παιχνίδια να παίξει στο σχολείο ή στη δουλειά. Ωστόσο, φροντίστε να αποφύγετε να πιαστείτε, διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να δημιουργήσετε προβλήματα στον εαυτό σας. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια που παρατίθενται σε αυτούς τους μη αποκλεισμένους ιστότοπους ήταν δωρεάν και δημοφιλή. Εάν γνωρίζετε άλλα μη αποκλεισμένα παιχνίδια ή ιστότοπους παιχνιδιών που δεν έχουν αποκλειστεί, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Μεγιστοποίηση του δυναμικού διαδικτυακής εκπαίδευσης και έρευνας με τη χρήση VPN

Τα καλύτερα παιχνίδια για να δοκιμάσετε ένα νέο ακουστικό PS5

Πώς να παίξετε 20 ερωτήσεις στο iMessage

Τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια που σχετίζονται με το αυτοκίνητο από την παιδική μας ηλικία

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *