13 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί κατασκευαστές λογότυπων

Είτε ξεκινάτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, είτε δημιουργείτε μια νέα επιχείρηση, είτε απλά θέλετε να ανανεώσετε τα υπάρχοντα ιστολόγια ή το κατάστημά σας, ένα τέλειο λογότυπο είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μιας επωνυμίας και μιας επιχειρηματικής ταυτότητας.

Αναμφίβολα, ένα λογότυπο είναι ζωτικής σημασίας για ένα προσωπικό ιστολόγιο, έναν επιχειρηματικό ιστότοπο ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Ένα λογότυπο είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι χρήστες όταν επισκέπτονται τους ιστότοπούς σας.

Ωστόσο, η δημιουργία ενός λογότυπου δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, εντελώς διαφορετική από την παραδοσιακή επεξεργασία φωτογραφιών. Ο σχεδιασμός ενός λογότυπου μπορεί πάντα να είναι εκφοβιστικός, αλλά θα κάνουμε τα πράγματα εύκολα για εσάς. Πολλοί διαδικτυακοί κατασκευαστές λογότυπων είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός όμορφου λογότυπου μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Γεννήτριες λογότυπων AI :Τα υπέρ, τα κατά

12 καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας εικονιδίων για Android

Λίστα με τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς κατασκευαστές λογότυπων

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα οι καλύτεροι δωρεάν κατασκευαστές λογότυπων στο διαδίκτυο, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ποιοτικά λογότυπα χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς κατασκευαστές λογότυπων.

Τουρμπολόγος

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά λογότυπα μέσα σε λίγα λεπτά, μην ψάχνετε άλλο από το Turbologo. Ο κατασκευαστής λογότυπων της Turbologo σάς βοηθά να βρείτε τα σωστά οπτικά στοιχεία για να δημιουργήσετε λογότυπα.

Το εργαλείο που βασίζεται στο web σάς προσφέρει εκατοντάδες πρότυπα σχεδίασης λογότυπων για να διαλέξετε. Απλά πρέπει να επιλέξετε το πρότυπο λογότυπου και να προσθέσετε τα στοιχεία σας.

2. logogens

logogens

Το Logogenie είναι ένα άλλο εξαιρετικό web-based κατασκευαστής λογότυπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με διαφορετικά εικονίδια, γραμματοσειρές και χρώματα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Logogenie σάς επιτρέπει ακόμη και να δημιουργήσετε πολλές εκδόσεις του λογότυπού σας και να κάνετε λήψη των αρχείων υψηλής ευκρίνειας απευθείας από τον λογαριασμό σας. Το εργαλείο που βασίζεται στο web είναι δωρεάν στη χρήση, αλλά διαθέτει premium πρότυπα λογότυπων στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε μόνο με συνδρομή.

3. Shopify

Shopify

Λοιπόν, το Shopify έχει μια υπηρεσία που είναι γνωστή ως Shopify Hatchful. Είναι μια εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων που έχει σχεδιαστεί για χρήση από κινητά. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία σε πλατφόρμες επιτραπέζιων υπολογιστών.

Με την premium συνδρομή, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά λογότυπα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το εργαλείο που βασίζεται στο web προσφέρει μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης που κάνει τη δημιουργία λογότυπων εύκολη και διασκεδαστική. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν πολλά στοιχεία λογότυπου, όπως διανυσματικές εικόνες, κείμενα και εικονίδια στο λογότυπο.

4. Ucraft Logo Maker

Ucraft Logo Maker

Ακριβώς όπως το Shopify, το Ucraft παρέχει επίσης στους χρήστες ένα δωρεάν κατασκευαστής λογότυπων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ucraft Logo Maker για να δημιουργήσετε λογότυπα επιχειρήσεων. Είναι ένα εργαλείο που βασίζεται στον ιστό που προσφέρει στους χρήστες μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία ενός λογότυπου.

Αυτό που κάνει το Ucraft Logo Maker πιο ενδιαφέρον είναι η ποικιλία εικονιδίων και στυλ κειμένου. Ωστόσο, για να κατεβάσετε τα λογότυπα σε υψηλότερη ποιότητα ή να λάβετε το προσαρμοσμένο αρχείο λογότυπου, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να εγγραφείτε σε ένα πακέτο premium.

5. Canva Logo Maker

Canva Logo Maker

Εάν είστε αρχάριος χωρίς προηγούμενη γνώση δημιουργίας λογοτύπου, τότε η Canva μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι ένα web-based εργαλείο επεξεργασίας εικόνας που σας προσφέρει πολλές επιλογές επεξεργασίας.

Με το Canva, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εικόνες για διαφημίσεις Facebook, infographics και πολλά άλλα. Ναι μπορείς δημιουργήσετε ένα λογότυπο με το Canva, αλλά θα λάβετε περιορισμένες δυνατότητες με τον δωρεάν λογαριασμό. Πρέπει να εγγραφείτε σε ένα πακέτο premium για να ξεκλειδώσετε όλα τα στοιχεία και τα εργαλεία επεξεργασίας.

6. DesignMatic

DesignMatic

Το DesignMatic είναι ένας αρκετά εύχρηστος δωρεάν κατασκευαστής λογότυπων στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε. Μάντεψε? Το DesignMatic σάς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα στυλ γραμματοσειρών, τύπων γραμματοσειρών, χρωμάτων και διανυσματικών τεχνών για να σχεδιάσετε ένα νέο λογότυπο.

Αν και το εργαλείο web είναι δωρεάν στη χρήση, η λήψη του σχεδίου συνοδεύεται από δωρεάν. Θα λάβετε μόνο μια εικόνα λογότυπου υψηλής ανάλυσης με έναν premium λογαριασμό.

7. Logaster Logo Maker

Logaster Logo Maker

Το Logaster Logo Maker είναι ένα άλλο απλό στη χρήση διαδικτυακός κατασκευαστής λογότυπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα λογότυπο για την εταιρεία σας. Για να δημιουργήσετε ένα λογότυπο, το Logaster Logo Maker προσφέρει πολλά όμορφα πρότυπα.

Ωστόσο, πρέπει να εγγραφείτε στο Logaster Logo Maker για να αποθηκεύσετε λογότυπα και δεν παρέχει εργαλεία επεξεργασίας για την εκ νέου επεξεργασία των λογότυπων.

8. DesignEvo

DesignEvo

Το DesignEvo είναι ένας άλλος κορυφαίος κατασκευαστής δωρεάν διαδικτυακών λογότυπων στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε. Το καλύτερο πράγμα για το DesignEvo είναι ότι μπορεί να μετατρέψει απλές σκέψεις για το λογότυπο σε πραγματικότητα. Το DesignEvo αυτή τη στιγμή έχει τρία σχέδια, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν.

Ωστόσο, το δωρεάν είναι άχρηστο γιατί προσθέτει ένα υδατογράφημα στο λογότυπο. Εκτός από αυτό, το DesignEvo προσφέρει πολλά πρότυπα λογότυπων για να διαλέξετε και είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους λογότυπων που μπορείτε να επισκεφτείτε εάν έχετε ιδέες για λογότυπα.

9. Design Hill

Design Hill

Το Design Hill Logo Maker είναι ένας άλλος καλύτερος δωρεάν κατασκευαστής λογότυπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Με το Design Hill, μπορείτε να σχεδιάσετε το λογότυπό σας σε λιγότερο από 5 λεπτά. Εάν εκτελείτε ιδέες για λογότυπα, μπορείτε να ξεκινήσετε με τα προκατασκευασμένα πρότυπα.

Ωστόσο, το τίμημα για την αποθήκευση του λογότυπου που δημιουργήθηκε είναι σχετικά υψηλό. Ωστόσο, το Design Hill είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές λογότυπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα.

10. Τοποθέτησε το

Τοποθέτησε τοΤο Placeit είναι ένας άλλος διαδικτυακός κατασκευαστής λογότυπων που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοναδικά λογότυπα με λίγα μόνο κλικ. Το καλύτερο πράγμα για το Placeit είναι η καθαρή και καλά οργανωμένη διεπαφή του.

Σε αντίθεση με όλους τους άλλους διαδικτυακούς κατασκευαστές λογότυπων, το Placeit δεν έχει περιττά χαρακτηριστικά. Το Placeit προσφέρει στους χρήστες χιλιάδες επαγγελματικά πρότυπα λογότυπων για να επιλέξουν για να δημιουργήσουν ένα λογότυπο.

11. Αναζητήστε το Logo Maker

Αναζητήστε το Logo Maker

Το Looka Logo Maker είναι για όσους αναζητούν τρόπους να συνδυάσουν το σχεδιασμό λογότυπου με την τεχνητή νοημοσύνη. Έτσι, βασικά η Looka παίρνει τη βοήθεια της Τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο λογότυπο που θα λατρέψετε.

Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση, αλλά θα πρέπει να κάνετε μια αγορά για να ξεκλειδώσετε κάποιο υλικό λογότυπου. Πολλές διατάξεις δημιουργίας λογότυπου μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε σε ελάχιστο χρόνο.

12. FreeLogoCreator

FreeLogoCreator

Το FreeLogoCreator είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος στη λίστα που μπορεί να σας βοηθήσει δημιουργήστε λογότυπα επιχειρήσεων σε λίγα μόνο λεπτά. Για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο, επιλέξτε το πρότυπο λογότυπου, εξατομικεύστε το σχέδιό σας και πατήστε το κουμπί λήψης.

Το καλό με το FreeLogoCreator είναι ότι δεν σας ζητά να αγοράσετε ή να συνδέσετε τις πιστωτικές και χρεωστικές σας κάρτες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για να δημιουργήσετε ένα λογότυπο για την επαγγελματική σας κάρτα.

13. Visme Logo Maker

Visme Logo Maker

Το Visme Logo Maker είναι εξαιρετικό για τη δημιουργία ενός πλήρως προσαρμοσμένου σχεδίου λογότυπου. Είναι ένας εύχρηστος κατασκευαστής λογότυπων που βασίζεται στο web, επαγγελματικά σχεδιασμένος για να δημιουργεί μοναδικά λογότυπα για την επιχείρηση ή τα ιστολόγιά σας.

Εκατομμύρια έμποροι, υπεύθυνοι επικοινωνίας, στελέχη και εκπαιδευτικοί χρησιμοποιούν ήδη τον διαδικτυακό κατασκευαστή λογότυπων. Για να ξεκινήσετε, το Visme Logo Maker παρέχει εκατοντάδες πρότυπα λογότυπων και μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε πτυχή του προτύπου.

Έτσι, αυτοί είναι οι δέκα καλύτεροι διαδικτυακοί δωρεάν κατασκευαστές λογότυπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλους διαδικτυακούς κατασκευαστές λογότυπων όπως αυτοί, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων για Android

12 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί και εκτός σύνδεσης κατασκευαστές ιστοτόπων

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *