δημιουργία λογότυπων

Καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων για Android

Δεν έχει σημασία αν δημιουργείτε μια νέα επιχείρηση ή έναν διαδικτυακό ιστότοπο. χρειάζεστε ένα τέλειο λογότυπο για να δημιουργήσετε και να προωθήσετε την επωνυμία σας. Το λογότυπο που παρατηρούν πρώτοι οι χρήστες όταν επισκέπτονται τον ιστότοπό σας γίνεται το πιο κρίσιμο πράγμα για κάθε διαδικτυακό ιστότοπο ή επιχείρηση.

Υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί κατασκευαστές λογότυπων που διατίθενται στο διαδίκτυο. Αλλά οι περισσότεροι από αυτούς ήταν ιστοσελίδες premium. Η δημιουργία ενός λογότυπου δεν είναι εύκολη, καθώς είναι εντελώς διαφορετική από την παραδοσιακή επεξεργασία φωτογραφιών.

Έτσι, για να αντιμετωπίσετε όλα αυτά τα πράγματα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων. Πλήθος εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων στο Google Play Store θα μπορούσε να δημιουργήσει εκπληκτικά λογότυπα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης:  δημιουργία κινούμενων σχεδίων Avatar

13 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων για Android

Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων Android σε αυτό το άρθρο. Μπορείτε εύκολα δημιουργήστε μοναδικά λογότυπα απευθείας από το smartphone σας με αυτές τις εφαρμογές. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε το καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων.

1. Dotpict

Dotpict

Λοιπόν, το Dotpict είναι μια εύχρηστη εφαρμογή σχεδίασης Android για καλλιτέχνες pixel. Δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων, αλλά αν ξέρετε πώς να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά λογότυπα σε ελάχιστο χρόνο.

Η εφαρμογή Android σάς επιτρέπει να δημιουργείτε τα έργα τέχνης pixel σας με απλά βήματα. Το Dotpict είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, αλλά η επαγγελματική έκδοση του προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

Το Dotpict συσκευάζει επίσης λειτουργίες για τη δημιουργία μοναδικών pixel art. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε μοναδικά κινούμενα σχέδια, να περιηγηθείτε στην κοινότητα για να ανακαλύψετε την τέχνη pixel άλλων και πολλά άλλα.

2. Font Rush

Font Rush

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η γραμματοσειρά είναι το πιο σημαντικό πράγμα για το λογότυπο. Με το Font Rush, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά λογότυπα χρησιμοποιώντας περισσότερες από 200 μοναδικές γραμματοσειρές που παρέχει η εφαρμογή.

Μαζί με τις μοναδικές γραμματοσειρές, το Font Rush σάς προσφέρει επίσης 250+ εικόνες φόντου για χρήση στις φωτογραφίες σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε εξαιρετικά λογότυπα για τα έργα σας.

Εκτός από αυτό, το Font Rush παρέχει επίσης εργαλεία για τη δημιουργία φυλλαδίων, πανό μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καλλιγραφία, τέχνη ονομάτων και πολλά άλλα.

3. Ibis Paint X

Ibis Paint X

Το Ibis Paint X είναι ένα Εφαρμογή σχεδίασης Android με πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού λογότυπου. Μάντεψε? Το Ibis Paint X προσφέρει πάνω από 2500+ υλικά, 800 γραμματοσειρές, 335 πινέλα, 64 φίλτρα και πολλούς τόνους οθόνης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα υλικά για να δημιουργήσετε εξαιρετικά λογότυπα για τα έργα σας. Ωστόσο, πρέπει να αγοράσετε την premium έκδοση του Ibis Paint X για να ξεκλειδώσετε κάθε δυνατότητα.

4. Iris Logo Maker

Iris Logo Maker

Το Iris Logo Maker είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο Εφαρμογή σχεδιαστή λογότυπων για Android που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε επαγγελματικά, μοναδικά και εντυπωσιακά λογότυπα.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το Iris Logo Maker σάς προσφέρει περισσότερα χρώματα, φόντα, γραμματοσειρές και υφές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα υλικά για να δημιουργήσετε μοναδικά και πρωτότυπα λογότυπα σε ελάχιστο χρόνο. Παίρνετε επίσης άλλα επαγγελματικά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών για την επεξεργασία κειμένου και τη βελτίωση της ποιότητας του λογότυπου.

5. Canva

Canva

Λοιπόν, το Canva είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία εφαρμογές γραφικού σχεδιασμού στο Google Play Store. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δημιουργία αφίσας, πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και δημιουργία λογότυπου.

Όσον αφορά τον κατασκευαστή λογότυπων, η εφαρμογή παρέχει διάφορες επιλογές, όπως μοναδικά εικονίδια, στυλ κειμένου, φόντο, χρωματικούς κώδικες κ.λπ.

Εν ολίγοις, το Canva είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά λογότυπα και banner. Συνολικά, το Canva είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που δεν πρέπει να χάσετε.

6. Logo Maker

Logo Maker

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Logo Maker έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί λογότυπα από smartphone. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή από όλο τον κόσμο.

Χωρίζει τα υλικά δημιουργίας λογότυπου σε κατηγορίες όπως Μόδα, Επιχειρήσεις, Πολύχρωμα, Τρόπος Ζωής, Πρόγραμμα κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Logo Maker προσφέρει επίσης πολλαπλά υπόβαθρα και επιλογές επικάλυψης.

7. DesignEvo

DesignEvo

Το DesignEvo είναι ένα σχετικά νέο εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων στο Google Play Store. Η εφαρμογή είναι αρκετά ελαφριά και είναι απλή στη χρήση.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακά λογότυπα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Το καλό είναι ότι το DesignEvo προσφέρει στους χρήστες περισσότερα από 3500 πρότυπα λογότυπων, 100+ γραμματοσειρές λογότυπων και ισχυρές επιλογές επεξεργασίας για τη δημιουργία μοναδικών λογότυπων.

8. Swift Logo Maker Σχεδιαστής λογότυπων

Swift Logo Maker Σχεδιαστής λογότυπων

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων για Android για τη δημιουργία προσαρμοσμένων λογότυπων μέσα σε λίγα λεπτά, πρέπει να δοκιμάσετε το Swift Logo Maker Logo Designer.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε λογότυπα επιχειρήσεων, προσωπικά ή προϊόντων.

Δημιουργούν μοναδικά λογότυπα. η εφαρμογή προσφέρει ένα εργαλείο πινέλου, δωρεάν πρότυπα, πρόγραμμα επεξεργασίας που βασίζεται σε επίπεδα, γραμματοσειρές κειμένου κ.λπ.

9. Κατασκευαστής επωνυμίας

δημιουργίας λογότυπων

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων Android για να δημιουργήσετε ένα προφίλ επωνυμίας, πρέπει να δοκιμάσετε το Brand Maker. Με το Brand Maker, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δημιουργικό και μοναδικό λογότυπο σε ελάχιστο χρόνο.

Η δημιουργία ενός λογότυπου προσφέρει στοιχεία γραφικού σχεδιασμού, όπως εικονίδια, αυτοκόλλητα, γραφικά κειμένου κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 100+ στυλ γραμματοσειράς.

10. Gaming Logo Maker

Gaming Logo Maker

Όπως λέει το όνομα της εφαρμογής, Gaming Logo Maker είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε ένα μοναδικό και δροσερό λογότυπο για κανάλια gaming.

Η εφαρμογή προσφέρει πολλά χρώματα φόντου, μοτίβα, αυτοκόλλητα, περιγράμματα, εφέ κ.λπ.

Επίσης, αφού δημιουργήσετε το υπέροχο λογότυπο του παιχνιδιού σας, μπορείτε να το μοιραστείτε απευθείας σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram και άλλα.

11. Adobe Express

δημιουργίας λογότυπων

Το Adobe Express είναι μια απόλυτη εφαρμογή γραφικού σχεδιασμού για Android που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εκπληκτικών γραφικών, φυλλαδίων, λογότυπων κ.λπ.

Ενώ η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για δημιουργούς γραφικών κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε χωρίς δεξιότητες γραφιστικής.

Η εφαρμογή παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες δημιουργίας και επεξεργασίας γραφικών, όπως η δυνατότητα αφαίρεσης φόντου κ.λπ. Η δημιουργία ενός ελκυστικού λογότυπου είναι εξαιρετικά εύκολη με το Adobe Express. αρκεί να το δοκιμάσεις.

12. Logo Maker Shop

Logo Maker Shop

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή δημιουργίας λογότυπων που μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά σχέδια λογότυπων για την επιχείρηση ή την εταιρεία σας.

Η δημιουργία ενός λογότυπου με το Logo Maker Shop είναι εύκολη. απλά πρέπει να ξεκινήσετε με το πρότυπο λογότυπου και να προσθέσετε τα υλικά σας.

Επί του παρόντος, η εφαρμογή παρέχει πάνω από 2000 λογότυπα και 6000+ πόρους σχεδιασμού για να ξεκινήσετε. Έτσι, το Logo Maker Shop θα μπορούσε να είναι ο μοναδικός προορισμός σας για όλες τις ανάγκες δημιουργίας λογότυπών σας.

13. Logofly

δημιουργίας λογότυπων

Το Logofly είναι μια εφαρμογή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μινιμαλιστικά σχέδια λογότυπων. Η εφαρμογή συνοδεύεται από περιορισμένα αλλά εύχρηστα προκατασκευασμένα πρότυπα λογότυπων, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και να ξεκινήσετε την επεξεργασία αμέσως.

Επί του παρόντος, το Logofly σάς προσφέρει περισσότερα από 500 προκατασκευασμένα πρότυπα λογότυπων, 2000+ στοιχεία επεξεργασίας και συνδυασμούς χρωμάτων. Η εφαρμογή είναι συνήθως δωρεάν για χρήση με προαιρετικές αγορές εντός εφαρμογής.

Σχεδόν όλοι εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων στο άρθρο ήταν δωρεάν, αλλά μερικά μπορεί να απαιτούν τη δημιουργία λογαριασμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά αρχεία καταγραφής με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων. Ενημερώστε μας εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram

Καλύτερες τοποθεσίες δωρεάν στοκ βίντεο

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *