10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας Meme για Android

Η συσκευή μας Android μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει χιλιάδες χρήσιμα πράγματα και χιλιάδες όχι τόσο χρήσιμα. ναι, είναι πολύ περίεργο, το ξέρω. Ωστόσο, αν φτάσατε εδώ και διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση, μάλλον αναζητάτε εφαρμογές με τις οποίες ίσως θέλετε να δείξετε στους φίλους και την οικογένειά σας μέσω του WhatsApp τα πιο παράλογα μιμίδια που μπορεί να βγουν από το μυαλό σας.

κινούμενα GIF σε κινητό και υπολογιστή Πώς να αποθηκεύσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οπότε, βασικά, λόγω της δημοτικότητας των μιμιδίων, οι προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα είδαν σύντομα τα μιμίδια ως πηγή προσέλκυσης λήψεων, έτσι άρχισαν να δουλεύουν για να δημιουργήσουν εφαρμογές και εργαλεία που θα επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν τα δικά τους μιμίδια. Το Google Play Store διαθέτει εκατοντάδες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για τη δημιουργία ή τη δημιουργία μιμιδίων από εικόνες, προκαθορισμένα πρότυπα ή κείμενα.

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας Meme για Android

Αλλά ο μέγιστος αριθμός τους δεν εκπληρώνει τη λειτουργία τους όπως θα έπρεπε. Επομένως, εάν θέλετε να φτιάξετε και εσείς τα δικά σας μιμίδια, μην ανησυχείτε για το “πώς να το κάνετε;” όπως σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε τα καλύτερα που μπορείτε να βρείτε στα Play Stores. Ως εκ τούτου, τώρα χωρίς να χάνουμε χρόνο, ας εξερευνήσουμε την καταπληκτική λίστα που αναφέρεται παρακάτω.

1. 9GAG: Αστεία Gif, φωτογραφίες, μιμίδια και βίντεο για IGTV

 

Βασικά, σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές που έχουμε αναφέρει σε αυτήν τη λίστα, αυτό το 9GAG: Funny Gifs, Pics, Memes & Videos για το IGTV είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην κατηγορία του και έχει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα με τους οποίους μπορείτε να σκοτώσετε τα επιπλέον και βαρετό χρόνο και όχι μόνο ότι ακόμα και εσείς μπορείτε επίσης να κάνετε νέους φίλους σε όλο τον κόσμο.

2. Mematic – Φτιάξτε το δικό σας Meme

 

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για τη δημιουργία μιμιδίων, καθώς έχει καλύτερες βαθμολογίες στα Play Stores. Εκτός από τα κοινά χαρακτηριστικά με τις υπόλοιπες εφαρμογές meme, σε αυτήν την εφαρμογή μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε ένα μιμίδιο από μια φωτογραφία (οποιαδήποτε) ή που πατήσαμε από την κάμερα του smartphone μας.

3. Δωρεάν Generator Meme

 

Είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες μεταξύ όλων των εφαρμογών που αναφέρονται σε αυτήν τη λίστα, καθώς το γνωστό Meme Generator Free έχει μια βάση δεδομένων με περισσότερες από 700 εικόνες για προσθήκη κειμένου.

5 καλύτερες εφαρμογές Memoji Maker για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και όχι μόνο αυτό, αλλά αυτή η εφαρμογή επιτρέπει την επεξεργασία του εν λόγω κειμένου και την αλλαγή της τυπογραφίας, του χρώματος, του μεγέθους και της θέσης του. Ένα άλλο επιπλέον χαρακτηριστικό που κάνει αυτή την εφαρμογή εξαιρετική είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κολάζ με πολλές φωτογραφίες για να δημιουργήσετε “κόμικς” μιμιδίων.

4. GATM Meme Generator

 

Αυτή η γνωστή εφαρμογή μιμιδίων, το GATM Meme Generator, έχει επίσης διεπαφή χρήστη και περιεχόμενο παρόμοιο με τα προηγούμενα. Επιπλέον, έχει μια εκτεταμένη βάση κλασικών εικόνων στο Διαδίκτυο. Μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε τα αποτελέσματα των μιμιδίων μας απευθείας στις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook και το Twitter.

5. Δημιουργός μιμιδίων

 

Όπως είδαμε ήδη, σχεδόν όλες αυτές οι εφαρμογές είναι παρόμοιες, τόσο στο περιεχόμενο όσο και στον τρόπο λειτουργίας. Ως εκ τούτου, σε αυτήν την περίπτωση, το Meme Creator μοιάζει πολύ με το Meme Generator Free, αν και μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μιμίδια με τις δικές μας φωτογραφίες και, φυσικά, να επεξεργαστούμε επίσης το κείμενο. αυτό δεν είναι τίποτα επιπλέον χαρακτηριστικό που έχει.

6. Meme Maker

 

Αυτή είναι μια άλλη αποκλειστική εφαρμογή Android που θα ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας σχετικά με τη δημιουργία του δικού σας μιμιδίου. Ναι, το Meme Maker είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές στο Play Store για τη δημιουργία μιμιδίων με περισσότερες λήψεις και καλές βαθμολογίες.

14 Καλύτερες Subreddits για γυναίκες και τα ενδιαφέροντά τους(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτή η γνωστή εφαρμογή meme έχει περισσότερες από δύο εκατομμύρια λήψεις και μια σχεδόν άπειρη βιβλιοθήκη εικόνων, κάτι που είναι αρκετά ενδιαφέρον.

7. Imgur: Βρείτε αστεία GIF, μιμίδια και παρακολουθήστε viral βίντεο

 

Αυτή είναι επίσης μια από τις γνωστές και πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές και είναι ο ευκολότερος τρόπος να ανακαλύψετε τη μαγεία του Διαδικτύου με διασκεδαστικό τρόπο. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από αστείες φωτογραφίες κατοικίδιων μέχρι αστεία GIF από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, φωτογραφίες LOL, κόμικς, τέχνη και πολλά άλλα. Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε ότι αυτή η εφαρμογή είναι η τέλεια επιλογή για εσάς εάν θέλετε να σκοτώσετε την πλήξη σας.

8. Easy Meme Maker

 

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη και εύχρηστη εφαρμογή δημιουργίας meme για Android, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Easy Meme Maker. Το Easy Meme Maker είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να δημιουργήσει τα πιο αστεία μιμίδια για εσάς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Για να δημιουργήσετε ένα αστείο μιμίδιο, το Easy Meme Maker σας παρέχει χιλιάδες πρότυπα μιμιδίων. Πρέπει να επιλέξετε το πρότυπο, να προσθέσετε κείμενα, να δημιουργήσετε λεζάντες, να προσαρμόσετε τα χρώματα και να το δημιουργήσετε.

9. Memes.com

 

Το Memes.com είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή δημιουργίας meme που είναι διαθέσιμη για smartphone Android. Η εφαρμογή Android σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα τα μιμίδια σας.

Το Memes.com μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία φωτογραφιών, βίντεο και μιμιδίων GIF. σας προσφέρει μοντέρνα πρότυπα μιμιδίων και πολλά άλλα. Από τα χρώματα μέχρι το στυλ κειμένου, τα πάντα στο Memes.com είναι πλήρως προσαρμόσιμα.

10. Video & GIF Memes Δωρεάν

 

Τελικά, φτάσαμε στην τελευταία εφαρμογή της λίστας μας. ναι, το Video & GIF Memes Free είναι μια άλλη εφαρμογή που είναι αρκετά διαφορετική από άλλες. Αυτή η γνωστή εφαρμογή αναπτύχθηκε από τον ίδιο προγραμματιστή που ανέπτυξε επίσης το Meme Generator. Τότε σε τι διαφέρει από τους άλλους; Ναι, είναι διαφορετικό από άλλα στη λίστα καθώς σε αυτήν την εφαρμογή, μπορούμε να βρούμε μιμίδια βίντεο και GIF, όπως ήδη απεικονίζει το όνομά της. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μιμίδια και να τα μετατρέψουμε σε μορφές βίντεο και GIF.

Όλες αυτές είναι οι 10 καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας μιμιδίων για Android και όλες είναι δωρεάν και διαθέσιμες στο Play Store. Λοιπόν, τι περιμένεις? Δοκιμάστε τα και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *