12 καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας εικονιδίων για Android το 2023

Καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας εικονιδίων για Android

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα έχει να κάνει με την προσαρμογή. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές στο Google Play Store που παρακινούν τους χρήστες να προσαρμόσουν το Android, όπως Skin Packs, Launchers, πακέτα εικονιδίων κ.λπ.

Αν μιλάμε για τα εικονίδια, η αλλαγή εικονιδίων στο Android είναι εύκολη. Πρέπει να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή εκκίνησης που υποστηρίζει προσαρμοσμένα εικονίδια. Πολλά πακέτα εικονιδίων είναι διαθέσιμα στο Google Play Store, τα οποία μπορούν να δώσουν στο smartphone σας μια μοναδική πινελιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Καλύτερα Icon Packs για Android

12 καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας εικονιδίων για Android

Πολλοί άνθρωποι δημιουργούν εικονίδια για εφαρμογές και μπορείτε να το κάνετε κι εσείς. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας εικονιδίων για Android που θα σας βοηθούσε να δημιουργήσετε τα εικονίδια σας για εφαρμογές και παιχνίδια. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Icon Pack Studio

Icon Pack Studio

Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς ένας δημιουργός εικονιδίων, αλλά είναι περισσότερο ένας επεξεργαστής πακέτου εικονιδίων. Με το Icon Pack Studio, μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τυχόν υπάρχοντα πακέτα εικονιδίων.

Για παράδειγμα, το προηγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικονιδίων του Icon Pack Studio σάς επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος ή να μετακινήσετε οποιοδήποτε στοιχείο από προσαρμοσμένα πακέτα εικονιδίων. Εκτός από αυτό, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα πακέτο εικονιδίων από την αρχή με αυτήν την εφαρμογή.

2. Απλό κείμενο

Απλό κείμενο

Αυτή η εφαρμογή είναι για όσους αναζητούν ένα εφαρμογή για να δημιουργήσετε εικονίδια από το κείμενο. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε πολλά εικονίδια κειμένου χωρίς Photoshop.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Simple Text περιλαμβάνουν υποστήριξη Widget, επιλογή χρώματος RGB, διαφάνεια Alpha, ρυθμιζόμενο χρώμα φόντου & προσκηνίου κ.λπ.

3. Iconic: Icon Maker

Iconic: Icon Maker

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για τη δημιουργία εικονιδίων ή favicon για τις εφαρμογές ή τον ιστότοπό σας, τότε το Iconic: Icon Maker μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Iconic: Το Icon Maker είναι δωρεάν και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για τη δημιουργία εικονιδίων γρήγορα και χωρίς κόπο.

Με το Iconic, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα προκατασκευασμένα πρότυπα σχεδίασης εικονιδίων για να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα εικονίδια και να τα χρησιμοποιήσετε σε εφαρμογές.

4. Logo Maker – Icon Maker

Logo Maker – Icon Maker

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Logo Maker – Icon Maker είναι μια εφαρμογή για γεπαναλάβετε προσαρμοσμένα λογότυπα και προσαρμοσμένα εικονίδια. Η εφαρμογή είναι αρκετά δημοφιλής στους χρήστες Android και έχει πολλά έτοιμα προς χρήση πρότυπα, κάνοντας το λογότυπο εύκολο.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε λογότυπα επιχειρήσεων, εντυπωσιακά εικονίδια κ.λπ. Η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 100+ φόντο, τρισδιάστατη περιστροφή, πολλαπλές υφές και επικαλύψεις.

5. Δημιουργός εικονιδίων υλικού

Δημιουργός εικονιδίων υλικού

Αυτή η εφαρμογή είναι για όσους αναζητούν έναν εύκολο τρόπο δημιουργίας υλικού και ελάχιστων εικονιδίων στο Android. Με το Material Icon Maker, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο, να εισαγάγετε το clipart εικονιδίου και να ξεκινήσετε την επεξεργασία στο πρόγραμμα επεξεργασίας του Material Icon Maker. Η εφαρμογή είναι χρήσιμη επειδή επιτρέπει στους χρήστες να εξάγουν τα επεξεργασμένα εικονίδια σε μορφή PNG.

6. Logo Maker Plus

Logo Maker Plus

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, το Logo Maker Plus είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει δημιουργήστε πρωτότυπα λογότυπα και σχέδια απευθείας από τη συσκευή σας Android. Παρέχει κάθε γραφικό στοιχείο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα λογότυπο.

Αν και είναι μια εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων, μπορεί να δημιουργήσει εικονίδια. Ωστόσο, για να δημιουργήσετε εικονίδια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε πρόσθετες εφαρμογές για να δώσετε στο εικονίδιο κυκλικό σχήμα. Το υπέροχο είναι ότι σας παρέχει κάθε απαραίτητο εργαλείο για να δημιουργήσετε μοναδικά λογότυπα & εικονίδια.

7. Logo Maker

Logo Maker

Αυτή είναι μια εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων, αλλά επιτρέπει τη δημιουργία εικονιδίων για εφαρμογές, παιχνίδια ή την επιχείρησή σας. Η εφαρμογή παρέχει περισσότερες από 200 γραμματοσειρές, υλικά εικονιδίων, σύμβολα και πόρους σχεδίασης φόντου για να δημιουργήσετε τα μοναδικά σας εικονίδια.

Εκτός από τα εικονίδια, το Logo Maker μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μοναδικών λογότυπων. Η εφαρμογή σάς προσφέρει πάνω από 5500+ πόρους σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων εικονιδίων, σύγχρονων γραμματοσειρών, συμβόλων, σχημάτων και φόντα HD για να δημιουργήσετε μοναδικά λογότυπα.

8. Canva

Canva

Το Canva είναι ένα πλήρες εφαρμογή γραφικού σχεδιασμού διαθέσιμο στο Google Play Store. Είναι μια ευέλικτη εφαρμογή γραφικού σχεδιασμού, πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, δημιουργία λογότυπων βίντεο, δημιουργία αφίσας και πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Με το Canva, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά λογότυπα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Εάν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά εικονίδια ή σχέδια του ιστότοπού σας. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στους χρήστες Android και αξίζει να τη δοκιμάσετε.

9. Κόπτης κύκλου

Κόπτης κύκλου

Λοιπόν, δεν είναι δημιουργός εικονιδίων ή δημιουργία εικονιδίων. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να περικόψετε τις φωτογραφίες σας σε σχήμα κύκλου ή κύκλου. Έτσι, εάν έχετε ήδη μια εικόνα και θέλετε να τη μετατρέψετε σε λογότυπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δώσετε στις φωτογραφίες σας κυκλικό σχήμα.

Υποστηρίζει κύκλο, οβάλ και squircle (εικονίδια που βρίσκονται σε συσκευές Samsung Galaxy). Αν και η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση, υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Μπορείτε να αφαιρέσετε διαφημίσεις αγοράζοντας την premium έκδοση της εφαρμογής.

10. Δημιουργός εικονιδίων

Δημιουργός εικονιδίων

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για τη δημιουργία όμορφων εικονιδίων για Twitter, Instagram κ.λπ., μην ψάχνετε άλλο από το Icon Creator. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα αρχικά σας εικονίδια με αυτήν την εφαρμογή.

Αφού δημιουργήσετε ένα μοναδικό λογότυπο, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα εικονίδια σας και να τα χρησιμοποιήσετε στο Instagram, στο TikTok, στο Twitter και σε πολλούς άλλους ιστότοπους κοινωνικών δικτύων. Συνολικά, αυτή είναι μια από τις καλύτερες και μοναδικές εφαρμογές δημιουργίας εικονιδίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

11. Δημιουργός συντομεύσεων

Δημιουργός συντομεύσεων

Το Shortcut Maker είναι βασικά μια εφαρμογή δημιουργίας εικονιδίων για Android. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια συντόμευση σε ένα smartphone Android για οτιδήποτε.

Ενώ η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί μια συντόμευση, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση της συντόμευσης/εικονιδίου που δημιουργείτε.

Το υπέροχο με το Shortcut Maker είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια συντόμευση για την εκκίνηση οποιασδήποτε συγκεκριμένης δραστηριότητας μιας εγκατεστημένης εφαρμογής.

12. Σχηματισμένος

Σχηματισμένος

Το Shaped είναι μια εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων για Android, αλλά μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εικονίδια. Για τη δημιουργία ενός λογότυπου/εικονιδίου, το Shaped σάς παρέχει πάνω από 400 εξαιρετικά προσαρμόσιμα πρότυπα.

Επίσης, τα πρότυπα χωρίζονται σε 19 διαφορετικές κατηγορίες όπως Games, Sports, Art & Design, Transport, Fashion κ.λπ. Ωστόσο, για να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα του Shaped, πρέπει να αγοράσετε την premium έκδοση του.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας εικονιδίων για Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης : δημιουργίας λογότυπων

καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί κατασκευαστές λογότυπων

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *