δωρεάν εφαρμογές Microsoft Store

12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Microsoft Store για Windows 10/11

Με τα Windows 10 και 11, δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε μη αυτόματη αναζήτηση λογισμικού στον Ιστό. Μπορείτε να βασιστείτε στην εφαρμογή Microsoft Store για λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών για το σύστημά σας.

Αν και το Microsoft Store δεν διαθέτει όλες τις εφαρμογές τρίτων, έχει την πιο δημοφιλή. Το Microsoft Store προσφέρει πολλές χρήσιμες εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε το Microsoft Store και αναζητάτε τις καλύτερες εφαρμογές για λήψη στο νέο σας υπολογιστή/φορητό υπολογιστή, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά δημοφιλείς εφαρμογές διαθέσιμες στο Microsoft Store.

Διαβάστε επίσης: Συντομεύσεις πληκτρολογίου Windows 11

12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Microsoft Store για Windows 10/11

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο μπορούν να ληφθούν από τον επίσημο ιστότοπο τους. Ωστόσο, η λήψη τους μέσω του Microsoft Store φαίνεται να είναι η πιο εύκολη επιλογή. Ας τσεκάρουμε.

1. VLC

VLC

Το λαϊκό media player για υπολογιστή είναι πλέον διαθέσιμο στο Microsoft Store. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το VLC είναι ένα δωρεάν λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα που διατίθεται για πλατφόρμες υπολογιστών.

Η τελευταία έκδοση του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων VLC υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές βίντεο και ήχου που μπορείτε να σκεφτείτε. Επιπλέον, το VLC μπορεί να μετατρέψει βίντεο, να εγγράψει οθόνες, να παίξει βίντεο 3D και πολλά άλλα.

2. TeamViewer

TeamViewer

Με τα Windows, λαμβάνετε ένα εργαλείο απομακρυσμένης πρόσβασης γνωστή ως σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, η οποία είναι πολύ περίπλοκη. Εάν θέλετε δωρεάν απομακρυσμένη πρόσβαση και λύση απομακρυσμένης υποστήριξης για τον υπολογιστή σας, δοκιμάστε το TeamViewer.

Το TeamViewer είναι μια δημοφιλής εφαρμογή των Windows που μπορεί να έχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών και κινητών. Επίσης, σας προσφέρει μερικές λειτουργίες απομακρυσμένης διαχείρισης υπολογιστή, όπως κοινή χρήση αρχείων, υποστήριξη συνομιλίας κ.λπ.

3. Μουσική Spotify

Μουσική Spotify

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση web του Spotify για να ακούτε μουσική, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Spotify Music για υπολογιστή. Προηγουμένως, η έκδοση για υπολογιστές του Spotify ήταν διαθέσιμη μόνο στον επίσημο ιστότοπο του Spotify, αλλά τώρα μπορείτε να την αποκτήσετε από το Microsoft Store.

Με το Spotify Music, μπορείτε να μεταδώσετε τα κομμάτια που αγαπάτε αμέσως, να περιηγηθείτε στα τσαρτ ή να δημιουργήσετε έτοιμες λίστες αναπαραγωγής με βάση τις συνήθειες ακρόασης σας.

4. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express

Εάν είστε επεξεργαστής φωτογραφιών που αναζητάτε μια μη ακριβή έκδοση του Adobe Photoshop, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Adobe Photoshop Express.

Είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών για υπολογιστή που περιλαμβάνει πολλές βασικές λειτουργίες. Με το Adobe Photoshop Express, μπορείτε εύκολα να περικόψετε, να περιστρέψετε, να αναστρέψετε, να ρυθμίσετε, να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα κ.λπ. των εικόνων σας.

5. Dropbox

Dropbox

Το Dropbox είναι ένα δημοφιλής υπηρεσία αποθήκευσης cloud, σαν το Google Drive. Προσφέρει περιορισμένο δωρεάν χώρο αποθήκευσης για την αποθήκευση φωτογραφιών, εγγράφων, βίντεο κ.λπ. Τα αρχεία που αποθηκεύετε στο χώρο αποθήκευσης cloud συγχρονίζονται μεταξύ των συσκευών μέσω του λογαριασμού Dropbox.

Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη διαχείριση φωτογραφιών, εγγράφων και βίντεο που ανεβαίνουν από άλλες συσκευές. Προσφέρει επίσης δυνατότητες όπως κοινή χρήση αρχείων, συνεργασία, αυτόματο συγχρονισμό αρχείων του Microsoft Office κ.λπ.

6. Netflix

Netflix

Λοιπόν, το Netflix μπορεί να μην είναι μια απαραίτητη εφαρμογή για πολλούς, αλλά είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές στο Microsoft Store. Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή Netflix Windows από το κατάστημα της Microsoft και να μεταδώσετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Ωστόσο, το Netflix δεν είναι μια δωρεάν υπηρεσία. δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ούτε ένα βίντεο χωρίς να εγγραφείτε σε ένα premium πακέτο.

Η επίσημη εφαρμογή που λαμβάνετε από το κατάστημα της Microsoft είναι πιο εύκολη στη χρήση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε περιεχόμενο βίντεο σε ποιότητα 4K Ultra HD.

7. WhatsApp Desktop

WhatsApp Beta

Το WhatsApp είναι μια δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για συσκευές Android και iOS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση για υπολογιστές WhatsApp για να ανταλλάξετε μηνύματα κειμένου, φωτογραφίες και βίντεο.

Στην πραγματικότητα, η πιο πρόσφατη εφαρμογή WhatsApp Beta UWP σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις από τον υπολογιστή σας.

8. Xodo PDF

Xodo PDF

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν εφαρμογή ανάγνωσης PDF για τον υπολογιστή σας, δοκιμάστε το Xodo PDF. Το Xodo PDF είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης PDF για υπολογιστή που σας επιτρέπει να προβάλλετε, να επεξεργάζεστε και να σχολιάζετε έγγραφα PDF.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Xodo PDF για να υπογράψετε και να συμπληρώσετε φόρμες PDF, να μετατρέψετε και να δημιουργήσετε PDF, να συγχωνεύσετε πολλά PDF σε ένα και πολλά άλλα.

9. Evernote

Evernote

Η δημοφιλής εφαρμογή λήψης σημειώσεων, Evernote, είναι πλέον διαθέσιμη στο Microsoft Store. Το Evernote είναι βασικά μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων για υπολογιστή και κινητά που σας επιτρέπει να δημιουργείτε σημειώσεις, εκκρεμότητες και να σημειώνετε μελλοντικά συμβάντα.

Το καλό είναι ότι το Evernote συγχρονίζεται με όλες τις συσκευές σας. Αυτό σημαίνει ότι η σημείωση που δημιουργείτε μέσω της εφαρμογής Evernote για κινητά μπορεί να προβληθεί και να επεξεργαστεί από την εφαρμογή για υπολογιστές.

10. ZOOM Cloud Meetings

ZOOM Cloud Meetings

Μετά την πανδημία, η απομακρυσμένη εργασία και η τηλεδιάσκεψη έχουν καταστεί απαραίτητες για επιχειρήσεις εκτός σύνδεσης και στο διαδίκτυο. Αρκετά άτομα και επιχειρήσεις βασίζονται πλέον στις συναντήσεις ZOOM Cloud για να επικοινωνούν με φίλους, μέλη της οικογένειας, συναδέλφους, υπαλλήλους, δασκάλους και πολλά άλλα.

Το ZOOM Cloud Meetings είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία επικοινωνίας για τηλεδιάσκεψη σε πραγματικό χρόνο. Με την εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings, μπορείτε να ξεκινήσετε ή να συμμετάσχετε σε μια ασφαλή σύσκεψη με άψογο βίντεο και ήχο, άμεση κοινή χρήση οθόνης και ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων μεταξύ πλατφορμών.

11. Picsart Photo Editor

Picsart Photo Editor

Το PicsArt Photo Editor είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν εφαρμογή του Microsoft Store στη λίστα. Αυτή είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για Windows, η οποία εμπίπτει στην κατηγορία Δημοφιλείς εφαρμογές στο Microsoft Store.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το Picsart Photo Editor σάς παρέχει σχεδόν όλες τις λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να σκεφτείτε. Μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα στις φωτογραφίες και τα εφέ σας, να επεξεργαστείτε φωτογραφίες για τις λαβές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Picsart Photo Editor διαθέτει επίσης λειτουργίες με τεχνητή νοημοσύνη για την αφαίρεση φόντου από μια εικόνα. Συνολικά, το Picsart Photo Editor είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για υπολογιστή.

12. Ζωντανή ταπετσαρία

Ζωντανή ταπετσαρία

Σε ποιον δεν αρέσει η προσαρμογή; Φυσικά, όλοι το κάνουν. Το Lively Wallpaper είναι μια εφαρμογή προσαρμογής για Windows που είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα.

Η εφαρμογή ταπετσαρίας για υπολογιστή είναι μοναδική επειδή μπορεί να ορίσει GIF, βίντεο και ιστοσελίδες ως ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας και προφύλαξη οθόνης. Έτσι, εάν θέλετε να ορίσετε ζωντανή ταπετσαρία στα Windows, η Ζωντανή Ταπετσαρία μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και υποστηρίζει έξοδο ήχου βίντεο. Το εργαλείο είναι επίσης ελαφρύ για τους πόρους του συστήματος. Ως εκ τούτου, δεν επηρεάζει πολύ την απόδοση του υπολογιστή.

Το Microsoft Store έχει πολλές περισσότερες εφαρμογές, αλλά έχουμε παραθέσει μόνο τις δημοφιλείς. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Μπορείτε να προσθέσετε το όνομα της αγαπημένης σας εφαρμογής στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Microsoft Store στα Windows

Πώς να αλλάξετε τη χώρα και την περιοχή του Microsoft Store στα Windows 11

Λήψη Λογισμικού & Παιχνιδιών Windows – Softonic & Microsoft Store

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *