12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας GIF για Android το 2023

Μπορεί να έχετε δει πολλά GIF αν παραμένετε ενεργοί σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter κ.λπ.. Το GIF είναι μια κινούμενη εικόνα που συνεχίζει να εμφανίζεται.

Μετά τις εικόνες και τα βίντεο, τα GIF ήταν η νέα τάση. Τα GIF ταιριάζουν μεταξύ του βίντεο και μιας ακίνητης εικόνας, επειδή χρειάζονται λιγότερο χρόνο για να τα παρακολουθήσουν και είναι πιο εκφραστικά από μια ακίνητη εικόνα. Πολλοί χρήστες σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούν GIF για να εκφραστούν.

Αν και είναι αρκετά εύκολο να βρείτε GIF στο διαδίκτυο, τι γίνεται αν θέλετε να δημιουργήσετε τα δικά σας; Ας το παραδεχτούμε: μερικές φορές, όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε GIF. Η δημιουργία GIF είναι εύκολη στον υπολογιστή, αλλά τα πράγματα γίνονται λίγο περίπλοκα στο Android.

Καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου iOS για iPhone και iPad

12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας GIF για Android

Στο Android, πρέπει να βασίζεστε σε εφαρμογές δημιουργίας GIF τρίτων για τη δημιουργία των GIF σας από εικόνες ή βίντεο. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές GIF Maker για Android. Ας τσεκάρουμε.

1. ImgPlay

ImgPlay

Το ImgPlay είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να δημιουργείτε GIF χρησιμοποιώντας φωτογραφίες και βίντεο. Σε σύγκριση με άλλους δημιουργούς GIF, το ImgPlay είναι πιο εύκολο στη χρήση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ImgPlay για να μετατρέψετε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας σε GIF. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εφαρμόζουν φίλτρα για να δημιουργούν πιο όμορφα και αστεία GIF.

Το ImgPlay σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε χειροκίνητα τον ρυθμό καρέ και να αλλάξετε την κατεύθυνση αναπαραγωγής. Συνολικά, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή δημιουργίας GIF για Android.

2. Picsart Animator

Picsart Animator

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για τη δημιουργία βίντεο κινουμένων σχεδίων, κινούμενων GIF και αστείων doodle, μην ψάχνετε άλλο από το Picsart Animator.

Η εφαρμογή προσφέρει έναν δημιουργό κινουμένων σχεδίων και έναν κατασκευαστή κινούμενων σχεδίων που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε κινούμενα σχέδια ως βίντεο ή GIF. Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής από το Google Play Store.

Αφού δημιουργήσετε ένα GIF, μπορείτε να το μοιραστείτε σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το YouTube, το Facebook, το Instagram κ.λπ.

3. GifYou

GifYou

Παρόλο που δεν είναι διάσημη, η εφαρμογή GIFYou εξακολουθεί να είναι μεταξύ των καλύτερων εφαρμογών Android για τη δημιουργία προσαρμοσμένων GIF και μιμιδίων. Η εφαρμογή διαθέτει μια απλή διεπαφή και σας επιτρέπει να δημιουργείτε κινούμενα GIF υψηλής ποιότητας με απλά βήματα.

Με τη λειτουργία εναλλαγής προσώπου του GifYou, μπορείτε να ανταλλάξετε αυτόματα ένα πρόσωπο από μια φωτογραφία και να το τοποθετήσετε σε ένα GIF που θα επιλέξετε.

4. StoryZ

StoryZ

Οι χρήστες Android μπορούν να χρησιμοποιήσουν το StoryZ για να δημιουργήσουν εκπληκτικές ιστορίες βίντεο χρησιμοποιώντας στατικές εικόνες. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κινούμενα σχέδια βίντεο βρόχου από φωτογραφίες.

Μάντεψε? Η εφαρμογή μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε φωτογραφία σε κινούμενο GIF και κινούμενη διπλή έκθεση. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε εκπληκτικά οπτικά εφέ, όπως κινηματογραφικές φωτογραφίες, μαγικά κινούμενα πορτρέτα και πολλά άλλα.

5. Gif Me! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Gif Me! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Gif Me! Η κάμερα είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή κάμερας για Android που συνοδεύεται από έναν κατασκευαστή GIF. Όντας μια εφαρμογή κάμερας, υποστηρίζει εκπληκτικές λειτουργίες όπως time-lapse, stop-motion και άλλες λήψεις.

Η δημιουργία GIF είναι αρκετά εύκολη με το GIF Me! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μετατρέψετε βίντεο και φωτογραφίες σε GIF.

6. Ez GIF Maker

Ez GIF Maker

Το Ez GIF Maker είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας εικόνων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε κινούμενες εικόνες. Η εφαρμογή σάς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων για τη δημιουργία κινούμενων εικόνων.

Η εφαρμογή έχει μια καθαρή διεπαφή και είναι αρκετά εύκολη στη χρήση. Μπορείτε να μετατρέψετε φωτογραφίες ή βίντεο σε GIF με ένα πάτημα. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μερικές δυνατότητες δημιουργίας GIF, όπως ειδικά εφέ, ρυθμιζόμενους ρυθμούς καρέ βίντεο και πολλά άλλα.

7. Memix

Memix

Το Memix είναι βασικά ένας δημιουργός μιμιδίων που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε φοβερά και αστεία μιμίδια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να επιλέξετε ένα πρότυπο μιμιδίου και να προσθέσετε κείμενο για να τα εξατομικεύσετε.

Έχουμε συμπεριλάβει το Memix στη λίστα με τους καλύτερους δημιουργούς GIF, επειδή έχει επίσης μερικά κινούμενα πρότυπα που δίνουν την αίσθηση των GIF. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το κινούμενο περιεχόμενο και να προσθέσετε το κείμενό σας σε αυτό.

Η εφαρμογή δεν εμφανίζει διαφημίσεις και είναι εντελώς δωρεάν για χρήση. Έτσι, το Memix είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας meme & gif που δεν πρέπει να χάσετε.

8. GIPHY

GIPHY

Είναι μια μηχανή αναζήτησης GIF που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση και να μοιράζεστε GIF με οποιονδήποτε. Με αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τα δικά σας GIF.

Η δημιουργία GIF με το GIPHY είναι αρκετά εύκολη. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα/βίντεο από τη συλλογή σας ή να τραβήξετε ένα ζωντανό βίντεο/εικόνα.

Επιπλέον, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέτετε αυτοκόλλητα ή κείμενο, φίλτρα και κινούμενα σχέδια στο παρασκήνιο. Συνολικά, το GIPHY είναι μια εξαιρετική εφαρμογή δημιουργίας GIF για Android.

9. Δημιουργός GIF

Δημιουργός GIF

Το GIF Maker είναι μια από τις καλύτερες και εξαιρετικά εύχρηστες εφαρμογές δημιουργίας GIF που είναι διαθέσιμες για Android. Η εφαρμογή έχει μια καθαρή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή, φέρνοντας πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά.

Αυτή η εφαρμογή τραβάει τα GIF απευθείας από το Tenor και σας επιτρέπει να τα επεξεργαστείτε. Μπορείτε να κατεβάσετε το αγαπημένο σας GIF και να αρχίσετε να το επεξεργάζεστε ανάλογα.

10. Δημιουργός GIF, Επεξεργαστής GIF

Δημιουργός GIF, Επεξεργαστής GIF

Το GIF Maker, GIF Editor είναι μια ελαφριά εφαρμογή με όμορφη και σαφή διεπαφή που παρέχει ισχυρά εργαλεία για τη δημιουργία GIF.

Με το GIF Maker, το GIF Editor, μπορείτε να δημιουργήσετε GIF από φωτογραφίες, βίντεο, κάμερα και εγγραφές οθόνης. Προσφέρει επίσης πολλές δυνατότητες επεξεργασίας GIF, όπως περικοπή, αλλαγή μεγέθους, προσαρμογή ταχύτητας, φίλτρα, αυτοκόλλητα κ.λπ.

11. Imgur

Imgur

Το Imgur είναι βασικά μια εφαρμογή Android που σας βοηθά να ανακαλύψετε τη μαγεία του διαδικτύου. Θα βρείτε πολλά αστεία GIF από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε αυτήν την εφαρμογή. Εκτός από τα GIF, η εφαρμογή έχει επίσης αστείες εικόνες, λογοπαίγνια, κόμικς και τέχνη.

Διαθέτει επίσης έναν προσαρμοσμένο κατασκευαστή GIF που είναι εντελώς δωρεάν. Έτσι, μπορείτε απλώς να επιλέξετε τις αστείες εικόνες και να τις ζωντανέψετε. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, η εφαρμογή έχει αρχίσει να λαμβάνει πολλές αρνητικές κριτικές από τους χρήστες της.

12. GifIce

GifIce

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή δημιουργίας και επεξεργασίας GIF all-in-one για Android, μην ψάχνετε άλλο από το GifBuz. Το GifBuz είναι όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μοναδικά GIF.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας GIF για να προσθέσετε τις φωτογραφίες σας, να προσθέσετε εφέ και κείμενο, να ελέγξετε την ταχύτητα, να το περικόψετε ή να το περιστρέψετε κ.λπ. Για να ξεκινήσετε, η εφαρμογή σάς παρέχει περισσότερα από 30 διαφορετικά φίλτρα για να εφαρμόσετε εκπληκτικά εφέ στα GIF σας.

Εκτός από αυτά, το GIFBuz σας προσφέρει επίσης ένα πληκτρολόγιο GIF που παρέχει άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μοντέρνα GIF για κάθε περίσταση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές Android για να δημιουργήσετε τα GIF σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :κινούμενα GIF σε κινητό και υπολογιστή Πώς να αποθηκεύσετε

10 καλύτερα πληκτρολόγια GIF για Android

Πώς να στείλετε GIF στο Snapchat

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *