καλύτερα πληκτρολόγια GIF για Android

10 καλύτερα πληκτρολόγια GIF για Android το 2023

Τα GIF έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα στα δίκτυα κοινωνικών μέσων και στις πλατφόρμες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, καθώς αυτό είναι κάτι που φαίνεται ωραίο.

Μετά την τάση των emojis, οι άνθρωποι άρχισαν τώρα να μοιράζονται GIF σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και άμεσων μηνυμάτων. Το καλό είναι ότι σχεδόν όλες οι πλατφόρμες έχουν εγγενή υποστήριξη GIF. Στο Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές πληκτρολογίου GIF για να ανταλλάξετε GIF.

10 καλύτερα πληκτρολόγια GIF για Android

Εκατοντάδες εφαρμογές πληκτρολογίου Android GIF είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Ωστόσο, δεν ήταν όλα χρήσιμα. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου GIF για Android. Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να μοιράζεστε GIF απευθείας σε πλατφόρμες άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης. Ας δούμε τις εφαρμογές.

1. Microsoft SwiftKey

Microsoft SwiftKey

Αν ψάχνετε για έναν έξυπνο εφαρμογή πληκτρολογίου για το Android σας συσκευή, δεν φαίνεται άλλο από το Microsoft SwiftKey. Από emojis έως GIF, το Microsoft SwiftKey έχει όλες τις δυνατότητες που αναζητάτε σε μια εφαρμογή πληκτρολογίου.

Διαθέτει μια δυνατότητα πρόβλεψης emoji που προβλέπει emoji με βάση την πληκτρολόγησή σας. Επίσης, έχετε μια αποκλειστική μηχανή αναζήτησης που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε και να χρησιμοποιήσετε GIF κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας.

2. Πληκτρολόγιο Xploree AI

Πληκτρολόγιο Xploree AI

Το Xploree AI Keyboard είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου για Android που φέρνει πολλές έξυπνες λειτουργίες στο smartphone σας. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να πληκτρολογείτε πιο γρήγορα με έξυπνο κείμενο και emojis.

Διαθέτει μια ειδική καρτέλα για GIF που σας επιτρέπει να αναζητάτε και να βρίσκετε υπέροχα GIF μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα GIF σε δημοφιλείς εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας.

3. Πληκτρολόγιο Chrooma

Πληκτρολόγιο Chrooma

Λοιπόν, το Chrooma Keyboard είναι μια ελαφριά αλλά πλήρως προσαρμόσιμη εφαρμογή πληκτρολογίου για Android. Το υπέροχο με το πληκτρολόγιο Chrooma είναι ότι προσαρμόζεται στο χρωματικό θέμα της εφαρμογής σας.

Το Chrooma Keyboard προσφέρει επίσης μια ειδική καρτέλα GIF για αναζήτηση και αποστολή όλων των GIF που θέλετε. Συνολικά, το Chrooma Keyboard είναι μια εξαιρετική εφαρμογή πληκτρολογίου GIF για Android.

4. Fleksy

Fleksy

Το Fleksy είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου Android με κορυφαία βαθμολογία που διατίθεται στο Google Play Store. Φέρνει εκατομμύρια δωρεάν θέματα, emoji και αυτοκόλλητα.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες του Fleksy, σας προσφέρει αυτόματη διόρθωση, πληκτρολόγηση με χειρονομίες, πληκτρολόγηση ολίσθησης και πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Το πληκτρολόγιο emoji του Fleksy προτείνει αυτόματα τα καλύτερα emoji καθώς πληκτρολογείτε.

5. Πληκτρολόγιο Kika

Πληκτρολόγιο Kika

Το πληκτρολόγιο Kika είναι ένα πλήρως προσαρμόσιμο και εξατομικευμένη εφαρμογή πληκτρολογίου για αντρόιντ. Μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν τα πάντα στο πληκτρολόγιο Kika, όπως το χρώμα του πληκτρολογίου, τον ήχο του πληκτρολογίου, την εικόνα φόντου του πληκτρολογίου και πολλά άλλα.

Αν μιλάμε για τις λειτουργίες emoji και GIF, η εφαρμογή προσφέρει εκατοντάδες emoji και GIF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

6. Τζίντζερ

Τζίντζερ

Αυτή η εφαρμογή πληκτρολογίου έχει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες σχετικά με την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου, π.χ. γραμματική και ορθογραφικό έλεγχο. Καθώς πληκτρολογείτε, το πληκτρολόγιο Ginger διορθώνει αυτόματα τα ορθογραφικά σας λάθη.

Επίσης, η εφαρμογή πληκτρολογίου σάς επιτρέπει να εκφραστείτε με πάνω από 1000+ όμορφα emoji. Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα πρόβλεψης emoji που προτείνει σχετικά emoji με βάση την πληκτρολόγηση.

7. Go Keyboard Pro

Go Keyboard Pro

Το GO Keyboard είναι η καλύτερη και πιο μοναδική εφαρμογή πληκτρολογίου για Android. Μάντεψε? Το GO Keyboard φέρνει εκατοντάδες χαριτωμένα emoji, θέματα και GIF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την πληκτρολόγηση.

Η δυνατότητα πρόβλεψης emoji του πληκτρολογίου GO προσφέρει μια ακριβή πρόβλεψη της αναζήτησής σας για emoji. Εκτός από αυτό, το GO Keyboard σάς προσφέρει επίσης λειτουργίες πληκτρολόγησης με χειρονομίες και αυτόματης διόρθωσης.

8. Giphy

GIPHY

Είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή που θα λατρέψετε να δοκιμάσετε στο κινητό σας Android. Η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη κινούμενων GIF στον κόσμο είναι τώρα στο κινητό σας τηλέφωνο! Το GIPHY για Android είναι ο πιο γρήγορος και απλούστερος τρόπος αναζήτησης και κοινής χρήσης GIF στα αγαπημένα σας κοινωνικά κανάλια.
Πιο γρήγορα από ποτέ, αλλά ακόμα κακό εύκολο.

9. Gboard

Gboard

Το Gboard, γνωστό και ως Πληκτρολόγιο Google, είναι από τις καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου στο Google Play store. Η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android φιλοξενεί σχεδόν κάθε δυνατότητα πληκτρολογίου που χρειάζεστε.

Η εφαρμογή πληκτρολογίου έρχεται προφορτωμένη με τόνους smileys και GIF. Υπάρχει επίσης μια επιλογή αναζήτησης GIF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε νέα GIF.

10. Πληκτρολόγιο Facemoji Emoji

Πληκτρολόγιο Facemoji Emoji

Το πληκτρολόγιο Facemoji Emoji είναι ένα άλλο καλύτερο στη λίστα, με πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά. Δεν θα πιστεύετε ότι το πληκτρολόγιο Facemoji Emoji για Android περιέχει πάνω από 3.500 emoticons, GIF, αυτοκόλλητα και σύμβολα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με το FB Messenger και το WhatsApp, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα αυτά τα emoticon και τα GIF σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι εφαρμογές πληκτρολογίου θα λύσουν όλες τις ανάγκες σας που σχετίζονται με το GIF. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά Εφαρμογές πληκτρολογίου GIF στο Android σας για να ανακαλύψετε μοντέρνα GIF. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές πληκτρολογίου για Android, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :κινούμενα GIF σε κινητό και υπολογιστή

εναλλακτικές λύσεις Swiftkey

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *