Εφαρμογές κοπής βίντεο

Εφαρμογές κοπής βίντεο για Android – 7 καλύτερες

Οι εφαρμογές Video Cutter μπορούν εύκολα να κόψουν και να αποθηκεύσουν ένα βίντεο στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Ακόμα κι αν δεν είναι το πρόβλημα αποθήκευσης, μερικές φορές μπορεί να θέλετε να κόψετε ένα βίντεο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές κοπής βίντεο για Android.

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εφαρμογές κοπής βίντεο για smartphone Android. Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να κόβετε ή να περικόπτετε εύκολα βίντεο. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για να ξεκινήσετε.

Easy Video Cutter

Εύκολος κόφτης βίντεο

Το Easy Video Cutter είναι μια δημοφιλής και εύχρηστη εφαρμογή κοπής βίντεο στο Google Play Store. Με αυτό, μπορείτε εύκολα να κόψετε βίντεο, να συγχωνεύσετε βίντεο, να κάνετε σίγαση βίντεο και πολλά άλλα.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : 12 καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας ήχων κλήσης για Android

Οι καλύτερες εφαρμογές MP3 Cutter για Android

Είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που παρέχει πολλά χρήσιμα εργαλεία. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να εξαγάγετε ήχο από ένα βίντεο, να προσαρμόσετε την ταχύτητα του βίντεο, να εφαρμόσετε εφέ βίντεο και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή είναι επίσης ελαφριά στους πόρους του συστήματος και μπορεί να περικόψει μέρος της ροής βίντεο ή ήχου με λίγα μόνο αγγίγματα.

1. Easy Video Cutter

VidTrim

Το VidTrim είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο Android που σας επιτρέπει να περικόπτετε, να συγχωνεύετε και να περιστρέφετε βίντεο κλιπ. Το video trimmer είναι το βασικό χαρακτηριστικό του VidTrim και μπορεί εύκολα να κόψει βίντεο κλιπ, ανεξάρτητα από τη μορφή βίντεο.

Εκτός από την περικοπή βίντεο, το VidTrim μπορεί να συγχωνεύει βίντεο κλιπ, να μετατρέπει βίντεο σε μορφή ήχου MP3, να παίρνει καρέ από βίντεο και πολλά άλλα.

Το VidTrim διαθέτει επίσης μια έκδοση premium που προσφέρει εντυπωσιακά εφέ βίντεο, μετατροπή κλιπ βίντεο και προσθήκη μουσικής στα βίντεό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις premium λειτουργίες δωρεάν, αλλά τα βίντεο θα έχουν υδατογράφημα.

3. Timbre

Τέμπο

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και ήχου all-in-one για τη συσκευή σας Android, δοκιμάστε το Timbre. Ενώ το Timbre εισήχθη αρχικά ως εφαρμογή επεξεργασίας ήχου, μπορεί επίσης να χειριστεί βίντεο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Timbre για να κόψετε αρχεία ήχου και βίντεο, να συγχωνεύσετε βίντεο, να μετατρέψετε βίντεο και ήχο και πολλά άλλα. Η εφαρμογή έχει επίσης μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως η εξαγωγή ήχου από ένα βίντεο και η μετατροπή ενός βίντεο σε GIF.

Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων, το Timbre είναι πλήρως συμβατό με δημοφιλείς μορφές βίντεο και ήχου όπως MP4, AVI, MP3, WAV, FLAC, MOV, OGG, WMA κ.λπ.

4. YouCut

Κόψε

Το YouCut είναι για όσους θέλουν ένα πρόγραμμα επεξεργασίας και δημιουργίας βίντεο σε μία μόνο εφαρμογή. Είναι μια εφαρμογή βίντεο για Android που σας παρέχει πολλές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο για το προφίλ σας YouTube, TikTok ή Instagram. Όσον αφορά τις δυνατότητες κοπής βίντεο, το YouCut μπορεί εύκολα να κόψει και να περικόψει βίντεο στο μήκος που χρειάζεστε.

Εκτός από την κοπή/περικοπή αρχείων βίντεο, μπορεί να χωρίσει ένα βίντεο σε δύο ξεχωριστά βίντεο κλιπ, να ελέγξει την ταχύτητα αναπαραγωγής ενός βίντεο και πολλά άλλα. Είναι επίσης μια εφαρμογή κοπής βίντεο χωρίς υδατογράφημα για Android.

5. AndroVid

AndroVid

Το AndroVid είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή δημιουργίας βίντεο και επεξεργασίας φωτογραφιών για Android. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη δημιουργία βίντεο για το Instagram, το YouTube, το TikTok και άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

Η τελευταία έκδοση του AndroVid διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα περικοπής βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κόψετε βίντεο και να αφαιρέσετε περιττά μέρη. Μπορείτε επίσης να χωρίσετε τα βίντεο σε δύο μέρη: να συγχωνεύσετε βίντεο, να προσθέσετε μουσική σε βίντεο και πολλά άλλα.

Δεδομένου ότι το AndroVid έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία σύντομων βίντεο, παρέχει μια αλλαγή αναλογίας διαστάσεων βίντεο. Το πρόγραμμα αλλαγής αναλογίας διαστάσεων βίντεο μπορεί να χωρέσει το βίντεο σε οποιαδήποτε αναλογία διαστάσεων χωρίς περικοπή.

6. ShotCut AI

ShotCut

Το ShotCut AI είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη και παρέχει εύκολες επιλογές κοπής, διαχωρισμού και συγχώνευσης βίντεο.

Αυτό είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, ώστε να μπορείτε να περιμένετε όλα τα είδη εργαλείων επεξεργασίας βίντεο μαζί του.

Εκτός από την κοπή των βίντεο κλιπ, παρέχει επίσης επαγγελματικές επιλογές επεξεργασίας βίντεο, όπως τη δυνατότητα προσαρμογής της ταχύτητας αναπαραγωγής βίντεο, προσθήκης θαμπώματος στο βίντεο, επιλογές σταθεροποίησης, επεξεργασίας πράσινης οθόνης και πολλά άλλα.

7. InShot

InShot

Το InShot μοιάζει πολύ με άλλες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο στη λίστα. Ουσιαστικά είναι ένας δημιουργός και πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που παρέχει σχεδόν όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για τη σωστή επεξεργασία βίντεο.

Αυτό έχει ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να βελτιώσει δραστικά την ποιότητα του βίντεό σας. Παίρνετε επίσης ένα πρόγραμμα κοπής και διαχωριστή βίντεο, συγχώνευση βίντεο, επιλογές περικοπής βίντεο κ.λπ.

Ορισμένες άλλες επαγγελματικές δυνατότητες του InShot περιλαμβάνουν την προσθήκη μουσικής σε βίντεο, την προσθήκη εφέ μετάβασης βίντεο, τον έλεγχο της ταχύτητας αναπαραγωγής βίντεο, τη μετατροπή βίντεο κ.λπ.

Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν. Εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές κοπής βίντεο για Android, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *