12 καλύτερες εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος για Android το 2023

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε καλά τις δυνατότητες προσαρμογής. Είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο λειτουργικό σύστημα και μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν κάθε γωνιά του Android.

Μέχρι τώρα, έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με τις προσαρμογές Android, όπως οι καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης, τα καλύτερα πακέτα εικονιδίων κ.λπ.

Σήμερα, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος Android για την αντικατάσταση της οθόνης κλειδώματος του Android.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κλειδώσετε εφαρμογές στο Android Smartphone

12 καλύτερες εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος για Android

Αυτές οι εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος για Android έχουν επίσης μερικές λειτουργίες, όπως σας επιτρέπουν να προσθέτετε εφαρμογές στην οθόνη κλειδώματος, να προσθέτετε έξυπνες απαντήσεις στην οθόνη κλειδώματος κ.λπ. Ας δούμε λοιπόν το καλύτερες εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος για Android.

1. Κλείδωμα οθόνης και ειδοποιήσεις iOS 15

Κλείδωμα οθόνης και ειδοποιήσεις iOS 13

Αναζητάτε μια εφαρμογή οθόνης κλειδώματος τύπου iOS για το Android σας; Εάν ναι, πρέπει να δοκιμάσετε το Lock Screen & Notifications iOS 15. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας.

Η εφαρμογή οθόνης κλειδώματος σάς επιτρέπει να βλέπετε τις πρόσφατες ειδοποιήσεις σας από την οθόνη κλειδώματος. Επίσης, ομαδοποιεί πολλές ειδοποιήσεις από την ίδια εφαρμογή για να παρέχει μια πιο ανεμπόδιστη προβολή. Η εφαρμογή είναι επίσης αρκετά ελαφριά και δεν επιβραδύνει τη συσκευή σας.

2. AcDisplay

AcDisplay

Θα σας ενημερώσει για τις νέες ειδοποιήσεις εμφανίζοντας μια ελάχιστη, όμορφη οθόνη, επιτρέποντάς σας να τις ανοίξετε απευθείας από την οθόνη κλειδώματος.

Και αν θέλετε να δείτε τι συμβαίνει, μπορείτε να βγάλετε το τηλέφωνό σας από την τσέπη σας για να δείτε όλες τις πιο πρόσφατες ειδοποιήσεις με εξίσου ευχάριστο και μινιμαλιστικό τρόπο.

3. Περιοδικό LockScreen

Περιοδικό LockScreen

Το περιοδικό Lockscreen δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλα εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή στο Google Play Store που παρέχει εκπληκτικές εικόνες HD στην οθόνη κλειδώματος.

Αυτό φέρνει τη διεπαφή οθόνης κλειδώματος του κινητού τηλεφώνου Infinix σε κάθε συσκευή Android. Όταν κλειδώνετε την οθόνη σας Android, η εφαρμογή παρέχει υπέροχες εικόνες HD και σχετικά άρθρα.

4. Ava Lockscreen

Ava Lockscreen

Το Ava Lockscreen είναι μια από τις πιο μοναδικές εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος Android στο Google Play Store. Με το Ava Lockscreen, μπορείτε να έχετε τις καλύτερες δυνατότητες Android και iOS απευθείας στην οθόνη κλειδώματος.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ορίσετε προσαρμοσμένη ταπετσαρία/ζωντανή ταπετσαρία, να προσθέσετε νέα γραφικά στοιχεία, να στείλετε άμεσες απαντήσεις σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κ.λπ.

5. Μαύρη τρύπα – Κλείδωμα οθόνης

Μαύρη τρύπα - Οθόνη κλειδώματος

Εάν ψάχνετε για ένα πλήρως προσαρμόσιμη εφαρμογή κλειδώματος οθόνης για το Android smartphone σας, πρέπει να δοκιμάσετε την οθόνη Black Hole-Lock.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να προσθέσετε πολλές λειτουργίες όπως φακό, πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, ειδοποιήσεις, εφαρμογές κ.λπ., στην οθόνη κλειδώματος.

6. Οθόνη κλειδώματος χειρονομίας

Οθόνη κλειδώματος χειρονομίας

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή οθόνης κλειδώματος που είναι διαθέσιμη για το λειτουργικό σύστημα Android. Η οθόνη κλειδώματος χειρονομίας για Android επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους Android με μια δροσερή χειρονομία.

Όχι μόνο αυτά, αλλά η εφαρμογή σας φέρνει επίσης ειδοποιήσεις εφαρμογών και μπορείτε επίσης να αλλάξετε την κίνηση ξεκλειδώματος.

7. Πάντα σε AMOLED

Πάντα σε AMOLED

Δεν είναι μια εφαρμογή κλειδώματος οθόνης, αλλά μιμείται την οθόνη Always-On. Συνήθως, βλέπουμε την οθόνη Always-On σε high-end smartphone της Samsung.

Αυτή η εφαρμογή οθόνης περιβάλλοντος φαίνεται υπέροχη σε smartphone με οθόνη AMOLED. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε το On AMOLED ως εφαρμογή αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος.

8. Floatify Lockscreen

Floatify LockscreenΤο Floatify είναι μια από τις καλύτερες και πιο προηγμένες εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος στο Google Play Store. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές οθόνης κλειδώματος, το Floatify Lockscreen προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Το Floatify σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ειδοποιήσεις απευθείας από την οθόνη κλειδώματος.

Για παράδειγμα, μπορείτε να στέλνετε απαντήσεις σε μηνύματα απευθείας από την οθόνη κλειδώματος, να στέλνετε προκαθορισμένες απαντήσεις μηνυμάτων κ.λπ. Σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε την οθόνη κλειδώματος σύμφωνα με την επιθυμία σας. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, το Floatify Lockscreen δεν είναι συμβατό με την πιο πρόσφατη έκδοση του Android.

9. Οθόνη κλειδώματος KLCK Kustom

Οθόνη κλειδώματος KLCK Kustom

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις εφαρμογές οθόνης κλειδώματος που αναφέρονται στο άρθρο, πρέπει να δοκιμάσετε το KLCK Kustom Lock Screen Maker. Είναι ένα προσαρμοσμένος κατασκευαστής οθόνης κλειδώματος που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την επιθυμητή οθόνη κλειδώματος.

Η δημιουργία μιας προσαρμοσμένης οθόνης κλειδώματος είναι εύκολη με αυτήν την εφαρμογή, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες και στοιχεία. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε το φόντο, τα γραφικά και άλλους παράγοντες.

Εκτός από αυτό, το KLCK Kustom Lock Screen Maker σάς επιτρέπει επίσης να προσθέτετε widget για τον καιρό, τους χάρτες, το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής κ.λπ., στην οθόνη κλειδώματος.

10. Canyon – Κλείδωμα οθόνης

Canyon - Οθόνη κλειδώματος

Με το Canyon – Lock Screen, μπορείτε εύκολα να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο φόντο οθόνης κλειδώματος και να προσθέσετε λειτουργίες όπως φακό, πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την εφαρμογή να εμφανίζει ειδοποιήσεις για επιλεγμένες εφαρμογές απευθείας στην οθόνη κλειδώματος.

11. Μοντέρνο στυλ Mi

Μοντέρνο στυλ Mi

Το μοντέρνο Mi style είναι μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη αντικατάσταση οθόνης κλειδώματος για Android που προσφέρει διάφορους τρόπους για να αποκτήσετε τον έλεγχο των πληροφοριών που βλέπετε στην οθόνη κλειδώματος.

Είναι μια πλήρης εφαρμογή αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος για Android με διάφορες επιλογές προσαρμογής. Η εφαρμογή φέρνει πολλά ξεκλειδώματα οθόνης κλειδώματος, όπως ήχο ξεκλειδώματος, κύλιση για ξεκλείδωμα κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε την ταπετσαρία, την καρφίτσα ή τον κωδικό πρόσβασης, να προσθέσετε προσαρμοσμένο κείμενο διαφάνειας κ.λπ.

12. Κύμα

Κύμα

Το Wave είναι μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος για Android. Αυτό σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε το τηλέφωνό σας απλώς σύροντας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά.

Η οθόνη κλειδώματος παρέχει πολλές λειτουργίες του πίνακα ελέγχου, όπως γρήγορη πρόσβαση στον φακό, το dialer, την κάμερα κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης την προσαρμοσμένη οθόνη κλειδώματος με PIN, μοτίβο ή κλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Συνολικά, το Wave είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος που δεν πρέπει να χάσετε

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την οθόνη κλειδώματος στοκ, χρησιμοποιήστε αυτές τις εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος στο Android σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλειδώματος φακέλων για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *