εφαρμογές εκκίνησης 3D

10 καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης 3D για Android το 2024

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές εκκίνησης στο Google Play Store που μπορούν να μεταμορφώσουν ολόκληρη τη διεπαφή ενός Android. Ακόμη και αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως εκτοξευτές 3D, εκτοξευτές 2D, εκτοξευτές Windows 10, Εκκινητές iOS κ.λπ.

Έτσι, εάν βαριέστε και θέλετε να ζωντανέψετε τα πράγματα με μια νέα εμφάνιση για τη συσκευή σας Android, μπορείτε να εξετάσετε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης 3D που αναφέρονται παρακάτω. Παρακάτω, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης 3D που προσφέρουν εφέ μετάβασης, θέματα, κινούμενα σχέδια, διεπαφές και γραφικά στοιχεία

1. V Launcher

V Launcher

Το V Launcher είναι μια πλήρης εφαρμογή εκκίνησης διαθέσιμη στο Google Play Store. Η εφαρμογή εκκίνησης για Android φέρνει μια τεράστια ποικιλία από ταπετσαρίες, ταπετσαρίες οθόνης κλειδώματος και πολλά άλλα.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : καλύτεροι εκτοξευτές Android με λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Nova Launcher

Σας προσφέρει επίσης πολλές τρισδιάστατες ταπετσαρίες που μπορούν να αλλάξουν τη συνολική εμφάνιση της αρχικής οθόνης Android. Επιπλέον, το V Launcher σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε την οθόνη κλήσης.

2. CMM Launcher

Εκκίνηση CMM

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη, καινοτόμο και απλή εφαρμογή εκκίνησης 3D για Android, μην ψάξετε πέρα ​​από το CMM Launcher. Αυτή η εφαρμογή εκκίνησης προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από τρισδιάστατες ταπετσαρίες και ζωντανές ταπετσαρίες με τρισδιάστατα εφέ.

Εκτός από τις ταπετσαρίες και τα εφέ 3D, έχετε επίσης μερικά εφέ μετάβασης 3D. Εκτός αυτού, το CMM Launcher είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, καθώς σας επιτρέπει να προσαρμόσετε σχεδόν τα πάντα στην εφαρμογή.

3. 3D Launcher

Εκτοξευτής 3D

Το 3D Launcher είναι ένας από τους πιο εξαιρετικούς εκτοξευτές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Προσθέτει φανταστικά εφέ 3D στο smartphone σας, κάνοντας την καθημερινή σας ζωή στο κινητό εύκολη, φρέσκια και αποτελεσματική.

Επιπλέον, το Launcher έχει το κατάστημα θεμάτων του, από το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε 300+ θέματα δωρεάν. Εκτός από άρθρα, διαθέτει επίσης τρισδιάστατες ταπετσαρίες παράλλαξης, υποστήριξη χειρονομιών, εφέ μαγικών δακτύλων κ.λπ.

4. 3D Effect Launcher

Εκκίνηση εφέ 3D

Αν και δεν είναι διάσημο, το 3D Effect Launcher αξίζει να το δοκιμάσετε. Το καλό με το πρόγραμμα εκκίνησης εφέ 3D είναι ότι φέρνει ένα ευρύ φάσμα οπτικών εφέ, ζωντανών ταπετσαριών και φανταστικών θεμάτων.

Διαθέτει εφέ μαγικού δακτύλου, εφέ μετάβασης στην επιφάνεια εργασίας, εφέ άκρων και πολλά άλλα. Το κατάστημα θεμάτων του 3D Effect Launcher διαθέτει επίσης περίπου 300+ θέματα, 30+ ζωντανές ταπετσαρίες και 20+ ταπετσαρίες 3D parallax.

5. GO Launcher S

GO Launcher S

Μπορεί να γνωρίζετε το GO Launcher εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο. Δεν είναι μια εφαρμογή εκκίνησης 3D, αλλά έχει πολλά τρισδιάστατα θέματα.

Τα τρισδιάστατα θέματα του GO Launcher φαίνονται καλά και το καθένα έχει τα δικά του οπτικά εφέ και εφέ μετάβασης. Η εφαρμογή εκκίνησης προσφέρει επίσης 20+ διαφορετικά εφέ κύλισης.

5. GO Launcher S

4D Launcher

Το 4D Launcher είναι μια εφαρμογή εκκίνησης Android που ισχυρίζεται ότι φέρνει εφέ 4D στο smartphone σας. Αυτή δεν είναι η κανονική σας εφαρμογή εκκίνησης. φέρνει ζωντανές ταπετσαρίες 4D Parallax που φαίνονται και αισθάνονται αληθινές.

Η εφαρμογή εκκίνησης για Android υποστηρίζει επίσης εξατομικευμένα θέματα, διαθέτει ομαλά κινούμενα σχέδια, δυναμικά εικονίδια και πολλά άλλα.

Επίσης, έχετε την επιλογή να αποκρύψετε εφαρμογές, να ορίσετε προσαρμοσμένες χειρονομίες κ.λπ.

7. U Launcher 3D

U Launcher 3D

Είναι ίσως η καλύτερη και κορυφαία εφαρμογή εκκίνησης 3D στο Google Play Store. Η εφαρμογή εκκίνησης Android παρέχει στους χρήστες προσεκτικά επιμελημένα 10.000+ τρισδιάστατα θέματα, ταπετσαρίες HD, πακέτα εικονιδίων, εφέ μετάβασης οθόνης κ.λπ.

Το U Launcher 3D προσφέρει πολλά υπόβαθρα 3D parallax και πακέτα εικονιδίων, καθώς και μερικά εργαλεία βελτιστοποίησης συστήματος, όπως τα Junk Cleaners και τα Speed ​​Boosters.

8. ARC Launcher

ARC Launcher

Είναι μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή εκκίνησης Android στο Google Play Store. Μάντεψε? Το ARC Launcher μπορεί να κάνει την αρχική οθόνη σας εξαιρετικά γρήγορη, δροσερή, κομψή και εύκολη στη χρήση.

Αν μιλάμε για επιλογές προσαρμογής, το ARC Launcher παρέχει στους χρήστες πολλά δωρεάν τρισδιάστατα θέματα που μπορούν να μεταμορφώσουν ολόκληρη τη διεπαφή Android. Προσφέρει επίσης στους χρήστες ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, ενημερώσεις ειδήσεων, ένα κέντρο επιδόσεων κ.λπ.

9. Final Interface

εφαρμογές εκκίνησης 3D

Το Final Interface είναι μια εφαρμογή εκκίνησης Android που φέρνει 3D ζωντανές ταπετσαρίες. Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή ως εκκινητή, ζωντανή ταπετσαρία ή και τα δύο.

Η ζωντανή ταπετσαρία που φέρνει διαθέτει επίσης κινούμενη εικόνα καιρού, η οποία είναι διαθέσιμη ακόμη και στην οθόνη κλειδώματος.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την τελική διεπαφή ως εκκινητή, μπορείτε να προσθέσετε οθόνες, να τοποθετήσετε συντομεύσεις και γραφικά στοιχεία, να προσαρμόσετε το μέγεθος πλέγματος οθόνης και μερικά άλλα στοιχεία.

10. U Launcher Lite

εφαρμογές εκκίνησης 3D

Το U Launcher Lite παρέχει επίσης στους χρήστες μια μεγάλη γκάμα θεμάτων 3D και ζωντανών ταπετσαριών. Όχι μόνο αυτό, αλλά το U Launcher Lite παρέχει επίσης στους χρήστες μια διεπαφή 4D animation.

Άλλες δυνατότητες του U Launcher Lite περιλαμβάνουν ένα απόκρυψη εφαρμογών, καθαριστικό ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, βοηθητικό πρόγραμμα έξυπνης διαχείρισης και πολλά άλλα.

Αυτές οι εφαρμογές εκκίνησης θα προσθέσουν εκπληκτικά εφέ 3D στο smartphone σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Μοιραστείτε το με τους φίλους σας και ενημερώστε μας την αγαπημένη σας εφαρμογή εκκίνησης 3D στα παρακάτω σχόλια.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *