διαγραφή του λογαριασμού στο Temu

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Temu

Σημαντικά σημεία του άρθρου

  • Πείτε αντίο στα άχρηστα προϊόντα και τα χαμένα χρήματα διαγράφοντας τον λογαριασμό σας στο Temu σήμερα.
  • Αποφύγετε ανησυχίες για το απόρρητο δεδομένων και παραπλανητικές διαφημιστικές τακτικές αφαιρώντας τον εαυτό σας από την πλατφόρμα του Temu.
  • Πάρτε τον έλεγχο των προσωπικών σας στοιχείων και αποφύγετε τα σκιερά σχέδια και τις ψεύτικες υποσχέσεις του Temu.

Φαίνεται ότι όπου κι αν κοιτάξετε, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Temu για να αγοράσουν προϊόντα εξαιρετικά χαμηλών τιμών που καλύπτουν σχεδόν κάθε στυλ, τύπο και κατηγορία.

Η Temu υπόσχεται αποκλειστικές εκπτώσεις και εξαιρετικά χαμηλές τιμές, αλλά με ποιο κόστος; Άχρηστα προϊόντα; Φτηνές αποτυχίες; Πακέτα που δεν φτάνουν ποτέ;

Ήρθε η ώρα να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Temu και να απομακρυνθείτε από όλα τα ζητήματα που μαστίζουν αυτήν την πλατφόρμα.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Ειδήσεις Google: Πώς Δουλεύει και Αν Είναι Αξιόπιστες

DISCLAIMER: Ας τονίσουμε κάπου εδώ ότι : Όσα γράφονται παρακάτω είναι ενδεικτικά και είναι μόνο η γνώμη μας

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Temu

Άχρηστα προϊόντα και πεταμένα χρήματα

Όταν κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να αγοράσετε προϊόντα από μια μάρκα που δεν είστε εξοικειωμένη. Και με τον Temu, αυτός ο κίνδυνος είναι ακόμη μεγαλύτερος. Μπορεί να έχετε συναντήσει το Temu μέσα από διάφορες διαφημίσεις που τονίζουν τις χαμηλές τιμές και τις ελκυστικές προσφορές τους. Ωστόσο, αυτό που δεν βλέπετε σε αυτές τις διαφημίσεις είναι η αλήθεια πίσω από αυτές τις φθηνές τιμές.

temu φθηνές μάρκες ssd no name

Τα περισσότερα προϊόντα Temu είναι χαμηλής ποιότητας. Μπορεί να μοιάζουν με δημοφιλή επώνυμα προϊόντα, αλλά είναι απλώς αντίγραφα. Με άλλα λόγια, απλώς σπαταλάτε τα χρήματά σας σε junky προϊόντα που πιθανότατα θα σας απογοητεύσουν από άποψη ποιότητας και απόδοσης.

Έλλειψη αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης

Μια άλλη σημαντική ανησυχία για το Temu είναι η έλλειψη αξιοπιστίας και αξιοπιστίας. Παρά το γεγονός ότι είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα αγορών, το Temu δεν είναι διαπιστευμένο από το Better Business Bureau (BBB). Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει εγγύηση για τη νομιμότητα και την αξιοπιστία του.

Αυτήν τη στιγμή έχουν μέση βαθμολογία 2,5 αστεριών, κάτι που δείχνει ότι η πλατφόρμα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών. Οι άνθρωποι ανέφεραν ότι τα προϊόντα που αγόρασαν δεν έφτασαν ποτέ, ή αν έφτασαν, είχαν καθυστερήσει εβδομάδες ή και μήνες.

Συλλογή δεδομένων και ανησυχίες περί απορρήτου

Όπως και άλλοι διαδικτυακοί έμποροι λιανικής, η Temu συλλέγει τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτό περιλαμβάνει το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τα στοιχεία πληρωμής, ακόμη και φωτογραφίες και βίντεο. Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει την Temu από άλλους λιανοπωλητές είναι οι κινεζικές πρακτικές εφαρμογών της.

Το Temu όχι μόνο συλλέγει τις πληροφορίες σας, αλλά τις μοιράζεται και με τρίτες εταιρείες για τη στόχευση διαφημίσεων και μάρκετινγκ. Μετά από αυτό, οι εταιρείες χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας για να σας βομβαρδίσουν με διαφημίσεις και να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα.

Ακόμη χειρότερα, η πολιτική απορρήτου της Temu λέει ότι μπορεί να εξετάσει αυτά τα δεδομένα προς πώληση. Αυτό σημαίνει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία μπορεί να καταλήξουν σε άγνωστα χέρια χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Παραπλανητικές τακτικές διαφήμισης

Ο Temu χρησιμοποιεί διαφορετικές τακτικές για να προσελκύσει πελάτες. Ωστόσο, αυτές οι τακτικές είναι συχνά παραπλανητικές και παραπλανητικές. Διαφημίζουν τα προϊόντα τους ως μάρκες, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Τεχνικά προϊόντα όπως φορητοί υπολογιστές, smartphone και tablet είναι συνήθως μαλακοί στόχοι για αυτές τις παραπλανητικές πρακτικές.

Για να διαπιστώσετε εάν ένα προϊόν είναι γνήσιο, αναζητήστε το μπλε σημάδι επιλογής στην καταχώρισή του. Αυτό υποδηλώνει ότι το προϊόν προέρχεται από εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή ή αυθεντική μάρκα. Εάν δεν υπάρχει, μπορείτε να πάρετε ένα προϊόν αντιγραφής κατώτερης ποιότητας.

Σκιερά Σχήματα και Ψεύτικες Υποσχέσεις

Η Temu πουλά προϊόντα μέσω σκιερών σχεδίων και ψεύτικων υποσχέσεων. Οι flash εκπτώσεις και οι προσφορές περιορισμένου χρόνου δημιουργούν μια ψευδή αίσθηση επείγοντος. Αυτά τα συστήματα ενθαρρύνουν τους αγοραστές να κάνουν γρήγορες αγορές χωρίς να κάνουν έρευνα και να διαβάζουν κριτικές.

Με άλλα λόγια, ο Temu δημιουργεί FOMO (φόβος απώλειας) μεταξύ των πελατών, ωθώντας τους να ενεργήσουν πριν τελειώσει η προσφορά ή το αντικείμενο εξαντληθεί. Αυτή η τακτική είναι παραπλανητική και μπορεί να οδηγήσει τους αγοραστές να μετανιώσουν για τις αγορές τους.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Temu

Η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Temu είναι απλή. Ωστόσο, τα βήματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή για κινητά ή ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Temu, πρώτα, συνδεθείτε στην έκδοση web. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας (Παραγγελίες & Λογαριασμός) και επιλέξτε Ασφάλεια λογαριασμού.

Στη σελίδα ασφαλείας του λογαριασμού σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Temu. Μετά από αυτό, επιλέξτε το πλαίσιο που λέει, “Θέλω να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου στο Temu”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ Να συνεχίσει.

Συνεχίστε τη διαγραφή του λογαριασμού σας Temu

Στη συνέχεια, το Temu σας ζητά να επιλέξετε έναν λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού. Είναι μέρος του μηχανισμού σχολίων τους για να κατανοήσουν γιατί φεύγουν οι χρήστες. Επιλέξτε έναν λόγο από τη λίστα και κάντε κλικ Να συνεχίσει > Συνεχίστε τη διαγραφή.

Λόγος για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Temu

Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας. Κάντε κλικ στο Διαγράφω, και μπορεί να σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας. Μόλις το κάνετε αυτό, κάντε κλικ Επιβεβαιώνω. Θα εμφανιστεί ξανά ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή. Κάντε κλικ Συνέχεια διαγραφήςκαι τελειώσατε.

Συνέχεια διαγραφής Λογαριασμός Temu

Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης μόλις ο Temu διαγράψει τον λογαριασμό σας.

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας Temu χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά

Υπάρχουν κάποιες διαφορές εάν διαγράφετε τον λογαριασμό σας Temu μέσω της εφαρμογής για κινητά. Ωστόσο, τα βήματα είναι τα ίδια ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε iOS ή Android.

  1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Temu και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Αφού συνδεθείτε στην εφαρμογή, κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ με τίτλο Εσείς στην κάτω γραμμή πλοήγησης.
  2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις (σε σχήμα γραναζιού) στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Στο μενού Ρυθμίσεις, επιλέξτε Ασφάλεια λογαριασμού > Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Temu. Σημειώστε το πλαίσιο που λέει “Θέλω να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου Temu”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ Να συνεχίσει.
  4. Παρόμοια με την έκδοση ιστού, θα πρέπει να επιλέξετε έναν λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Επιλέξτε ένα και κάντε κλικ Να συνεχίσει > Συνεχίστε τη διαγραφή. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Στη συνέχεια κάντε κλικ Διαγράφω.
  5. Τώρα, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Επιλέξτε την επιλογή που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Στη συνέχεια, χτυπήστε Επιβεβαιώνω να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η εφαρμογή θα σας αποσυνδεθεί αυτόματα και θα σας στείλει ένα email επιβεβαίωσης σχετικά με τη διαγραφή του λογαριασμού.

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας Temu, δεν θα διαγραφεί αμέσως. Αντίθετα, υπάρχει μια περίοδος χάριτος 7 ημερών πριν η βάση δεδομένων Temu διαγράψει οριστικά τον λογαριασμό σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχετε μια τελική ευκαιρία να επανεξετάσετε την απόφασή σας να αποχωρήσετε από την κοινότητα Temu.

Εάν αλλάξετε γνώμη και αποφασίσετε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας στο Temu, μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε το αίτημα διαγραφής. Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε με τα υπάρχοντα διαπιστευτήριά σας στον λογαριασμό σας Temu.

Αφού συνδεθείτε, θα έχετε την επιλογή να ακυρώσετε τη διαδικασία διαγραφής λογαριασμού. Η επιλογή αυτής της επιλογής θα σταματήσει αμέσως τη διαδικασία διαγραφής και θα επαναφέρει τον λογαριασμό σας στην προηγούμενη κατάσταση, προστατεύοντας όλα τα δεδομένα, τις προτιμήσεις και το ιστορικό σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *