Είναι το Skyscanner νόμιμο; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Αν ψάχνετε για τις φθηνότερες προσφορές πτήσεων, μπορεί να έχετε συναντήσει το Skyscanner.

Αλλά, είναι πραγματικά νόμιμο και αξιόπιστο ή είναι μια απάτη που περιμένει να πάρει τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο;

Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα καλύψω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό, καθώς και τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε κράτηση μέσω του Skyscanner.

Λοιπόν, ας αποκαλύψουμε την αλήθεια!

Διαβάστε επίσης:εφαρμογές παρακολούθησης πτήσεων

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber <<  

Είναι το Skyscanner νόμιμο;

Η Skyscanner είναι σίγουρα μια νόμιμη εταιρεία, καθώς ανήκει στην Trip.com, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των διαδικτυακών ταξιδιών. Ωστόσο, δεν φέρει ευθύνη για κρατήσεις που γίνονται μέσω της πλατφόρμας της.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, γιατί; Ιδού ο λόγος:

Η Skyscanner δεν είναι η ίδια πλατφόρμα κρατήσεων.

Αντίθετα, είναι μια μηχανή αναζήτησης ταξιδιών που συγκεντρώνει πληροφορίες και συγκρίνει τιμές από διαφορετικές πηγές, όπως αεροπορικές εταιρείες και διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία, για να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές σε πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Η ίδια η Skyscanner δεν διευκολύνει απευθείας συναλλαγές ή κρατήσεις.

Όταν αναζητάτε πτήσεις ή άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες στο Skyscanner, απλώς σας παρέχει μια ολοκληρωμένη λίστα επιλογών κράτησης που μπορούν να ταξινομηθούν και να φιλτραριστούν σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Στη συνέχεια, επιλέγοντας ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, το Skyscanner θα σας δείξει όλες τις επιλογές κράτησης από διάφορες αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Και αφού επιλέξετε τον ταξιδιωτικό πράκτορα ή την αεροπορική εταιρεία που προτιμάτε, η Skyscanner θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπό της όπου πραγματοποιείται η πραγματική συναλλαγή.

Η Skyscanner δεν θα έχει πρόσβαση ή ορατότητα σε καμία από τις πληροφορίες της κράτησής σας, γι’ αυτό δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας της.

Επομένως, εάν προκύψουν προβλήματα με τις κρατήσεις σας ή εάν χρειαστεί να κάνετε αλλαγές, ακυρώσεις ή να λάβετε επιστροφή χρημάτων, μην περιμένετε βοήθεια από τη Skyscanner.

Αντίθετα, επικοινωνήστε με τον αντίστοιχο ταξιδιωτικό πάροχο (αεροπορική εταιρεία ή ταξιδιωτικό πρακτορείο) με τον οποίο ολοκληρώσατε την κράτησή σας, καθώς αυτός είναι πλήρως υπεύθυνος για την κράτησή σας.

Τώρα όσον αφορά τη νομιμότητα της Skyscanner είναι αναμφίβολα μια νόμιμη και αξιόπιστη εταιρεία καθώς λειτουργεί από το 2003 και οι εταιρείες απάτης δεν επιβιώνουν τόσο πολύ.

Επιπλέον, το Skyscanner χρησιμοποιείται από περισσότερους από 100 εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε μήνα και έχουν δημιουργήσει συνεργασίες με περισσότερους από 1200 ταξιδιωτικούς παρόχους, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εταιρειών, διαδικτυακών ταξιδιωτικών γραφείων, ξενοδοχείων και εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων.

Με πάνω 100 εκατομμύρια χρήστες το μήνα και 1200 ταξιδιωτικοί πάροχοι Όντας συνεργάτες μαζί τους, πώς θα μπορούσε αυτή η εταιρεία να είναι απάτη;

Επιπλέον, ανήκει και λειτουργεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των ταξιδιών, Ομάδα Trip.com η οποία επίσης κατέχει Trip.com.

Εκτός από αυτά τα δεδομένα, έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά το Skyscanner αρκετές φορές και είναι το εργαλείο μου για να βρίσκω τις καλύτερες δυνατές τιμές σε πτήσεις και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Λοιπόν, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Skyscanner;

Σίγουρα, γιατί δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιήσετε το Skyscanner.

Όχι μόνο είναι δωρεάν, αλλά σας βοηθά επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα όταν αναζητάτε τις καλύτερες προσφορές σε πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Γιατί λοιπόν να μην το χρησιμοποιήσετε και να επωφεληθείτε από την υπηρεσία του;

Ωστόσο, μην βασίζεστε στο Skyscanner για τις κρατήσεις σας, καθώς δεν ευθύνεται για αυτές ούτε εγγυάται την αξιοπιστία των συνεργαζόμενων παρόχων ταξιδιών.

Εναπόκειται τελικά σε εσάς να κάνετε τη δική σας δέουσα επιμέλεια σχετικά με την προτιμώμενη αεροπορική εταιρεία ή το διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο που είναι καταχωρισμένο στο Skyscanner.

Ωστόσο, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Πτήσεων μέσω οποιουδήποτε διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου ανεξάρτητα από το αν είναι από αυτά που αναφέρονται στο Skyscanner ή όχι.

Αναφέρομαι γενικά σε διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία, όχι μόνο σε αυτά που αναφέρονται στο Skyscanner.

Να γιατί:

Όταν κάνετε κράτηση για τις πτήσεις σας μέσω ενός διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου, είναι δύσκολο να επιλύσετε τυχόν ζητήματα, όπως αλλαγές, ακυρώσεις και επιστροφή χρημάτων για την κράτησή σας λόγω εμπλοκής τρίτου μέρους.

Να τι εννοώ:

Τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία λειτουργούν βασικά ως μεσάζοντες μεταξύ εσάς και της αεροπορικής εταιρείας.

Ως μεσάζων, εισπράττουν την πληρωμή σας και επομένως είναι υπεύθυνοι για την κράτησή σας, όχι η αεροπορική εταιρεία με την οποία κάνατε κράτηση, καθώς το συμβόλαιό σας δεν είναι απευθείας μαζί τους, αλλά με το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο.

Επομένως, εάν κάτι πάει στραβά με την κράτησή σας και χρειάζεστε βοήθεια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό γραφείο σας, το οποίο στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με την αεροπορική εταιρεία με την οποία έχετε κάνει κράτηση και στη συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αυτό καθιστά την όλη διαδικασία επίλυσης οποιωνδήποτε ζητημάτων πιο περίπλοκη προς επίλυση, καθώς πιθανότατα θα κολλήσετε σε πολλά μπρος-πίσω μεταξύ του διαδικτυακού ταξιδιωτικού σας πράκτορα και της αεροπορικής εταιρείας.

Ομοίως, αν χρειαστεί να κάνετε αλλαγές, ακυρώσεις και να λάβετε επιστροφή χρημάτων για την κράτησή σας, γίνεται πολύπλοκο αφού εμπλέκεται ένας μεσάζων (διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο).

Γι’ αυτό σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να κάνετε κράτηση για τις πτήσεις σας απευθείας με την αεροπορική εταιρεία και όχι μέσω οποιουδήποτε διαδικτυακού ταξιδιωτικού πρακτορείου, ακόμη και αξιόπιστων όπως η Agoda, η Booking.com, η Expedia και η Kiwi.com.

Υπόδειξη: Χρησιμοποιήστε το σκυσψαννερ απλώς για να βρείτε φτηνές προσφορές πτήσεων από διάφορες αεροπορικές εταιρείες και, στη συνέχεια, κάντε κράτηση απευθείας με την αεροπορική εταιρεία που προτιμάτε.

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Είναι το Loveholidays νόμιμο;

Είναι το GoToGate νόμιμο;

Coinplay Είναι νόμιμο;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *