Είναι το GoToGate νόμιμο; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Σας ελκύουν οι φαινομενικά φθηνότερες τιμές πτήσεων που προσφέρει το GoToGate, αλλά δεν είστε σίγουροι αν είναι μια νόμιμη πλατφόρμα για κρατήσεις πτήσεων;

Αν ναι, αυτή η ανάρτηση είναι ΑΚΡΙΒΩΣ για εσάς.

Εδώ είναι τι θα καλυφθεί σε αυτο το αρθρο:

  • Είναι η GoToGate νόμιμη, ασφαλής και αξιόπιστη εταιρεία ή απάτη;
  • Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε κράτηση μέσω GoToGate;
  • Και, πρέπει να κάνετε κράτηση για τις πτήσεις σας απευθείας με μια αεροπορική εταιρεία ή μέσω GoToGate;

Ας μπούμε σε αυτό!

Είναι το GoToGate νόμιμο;

Το GoToGate είναι ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο, καθώς ανήκει στον Όμιλο Etraveli, ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία με επίκεντρο τις πτήσεις στην Ευρώπη. Ωστόσο, οι κίνδυνοι προβλημάτων που σχετίζονται με την κράτηση μέσω GoToGate είναι πολύ υψηλότεροι από την απευθείας κράτηση με αεροπορική εταιρεία.

Παρόλο που μπορεί να προκύψουν προβλήματα ακόμη και όταν κάνετε απευθείας κράτηση πτήσης με αεροπορική εταιρεία, οι πιθανότητες είναι σημαντικά χαμηλότερες από την κράτηση μέσω GoToGate.

Δείτε και αυτό: Αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες 

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί:

Το GoToGate ουσιαστικά λειτουργεί ως μεσάζων μεταξύ εσάς και της αεροπορικής εταιρείας.

Ως μεσάζων, η GoToGate εισπράττει την πληρωμή σας και είναι υπεύθυνη για την κράτησή σας, όχι η αεροπορική εταιρεία με την οποία κάνατε κράτηση, καθώς το συμβόλαιό σας δεν είναι απευθείας μαζί τους, αλλά με την GoToGate.

Σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα μεταξύ εσάς και της αεροπορικής εταιρείας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το GoToGate, στη συνέχεια θα επικοινωνήσουν με την αντίστοιχη αεροπορική εταιρεία για την οποία έχετε κάνει κράτηση και, στη συνέχεια, το GoToGate θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Βασικά, θα πρέπει να βασιστείτε στο GoToGate, καθώς είναι ένας μεσάζων ανάμεσα σε εσάς και την αεροπορική εταιρεία.

Και αν κάτι πάει στραβά, η εμπλοκή ενός τρίτου μέρους (GoToGate) κάνει τα πράγματα περίπλοκα να επιλυθούν.

Αυτό όμως που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα στην επίλυση είναι η χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών του GoToGate.

Έτσι, σε περίπτωση που συμβεί κάτι περίεργο ακόμη και πέρα ​​από τον έλεγχό σας, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για εσάς να επιλύσετε το πρόβλημα, ειδικά εάν είναι επείγον, και πιθανότατα ολόκληρη η κράτησή σας μπορεί να πάει μάταια λόγω της κακής εξυπηρέτησης πελατών του GoToGate.

Κάπως έτσι, η πραγματοποίηση αλλαγών σε πτήσεις που γίνονται κράτηση μέσω GoToGate μπορεί να είναι πονοκέφαλος.

Στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν αδύνατο να κάνετε αλλαγές όταν κάνετε κράτηση μέσω GoToGate, ακόμα κι αν έχετε ένα Flexible εισιτήριο.

Για όσους δεν ξέρουν, Ευέλικτο εισιτήριο GoToGate είναι μια πρόσθετη επί πληρωμή υπηρεσία στην οποία ισχυρίζονται ότι μπορείτε να αλλάξετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια (αλλαγές μόνο σε ημερομηνία και ώρα) ανεξάρτητα από τους κανόνες της αεροπορικής εταιρείας.

Όμως, αυτό δεν είναι αλήθεια.

Τα Flexible Tickets της GoToGate δεν είναι καθόλου ευέλικτα.

Να γιατί:

Πρώτα απ ‘όλα, είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του GoToGate, καθώς η εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετικά κακή.

Και ακόμα κι αν με κάποιο τρόπο έρθετε σε επαφή μαζί τους, το GoToGate εξακολουθεί να απορρίπτει τα αιτήματα των πελατών (στις περισσότερες περιπτώσεις) για την πραγματοποίηση αλλαγών ακόμα κι αν έχει ένα ευέλικτο εισιτήριο.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις ακυρώσεις.

Το GoToGate προσφέρει α Εγγύηση ακύρωσης η οποία είναι και μια επιπλέον επί πληρωμή υπηρεσία στην οποία ισχυρίζονται ότι μπορείτε να ακυρώσετε το ταξίδι σας έως και 4 ώρες πριν την αναχώρηση – ανεξάρτητα από τον λόγο.

Αλλά και αυτό δεν είναι αλήθεια.

Όσον αφορά την ακύρωση και την επιστροφή χρημάτων, το GoToGate συνήθως αρνείται να ακυρώσει το ταξίδι σας ακόμα κι αν έχετε αγοράσει την εγγύηση ακύρωσης.

Έτσι, ακόμα κι αν έχετε την υπηρεσία Flexible Ticket και ταξιδεύετε με εγγύηση ακύρωσηςπαρόλα αυτά, η πραγματοποίηση αλλαγών, ακυρώσεων και επιστροφής χρημάτων από το GoToGate μπορεί να είναι δύσκολη και γενικά ανεπιτυχής.

Για να ολοκληρώσω τα πάντα, θα έλεγα:

Προσφέρει φθηνότερες τιμές (σε ορισμένες περιπτώσεις) από τις αεροπορικές εταιρείες, αλλά λειτουργεί μια χαρά, εφόσον όλα πάνε ομαλά και δεν θα ζητήσετε να κάνετε αλλαγές ή ακυρώσεις στις πτήσεις σας.

Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ή συμβεί οποιεσδήποτε απροσδόκητες περιστάσεις, η κράτησή σας πιθανότατα θα αποτύχει λόγω της χειρότερης εξυπηρέτησης πελατών του GoToGate.

Ομοίως, η πραγματοποίηση αλλαγών, ακυρώσεων και επιστροφής χρημάτων είναι γενικά ανεπιτυχής όταν οι πτήσεις σας γίνονται κράτηση μέσω GoToGate.

Όσον αφορά όμως τη νομιμότητά του η GoToGate είναι μια νόμιμη εταιρεία υπό την έννοια ότι ανήκει σε αυτήν Ομάδα etravelgroup που αποκτάται από την Booking Holdings.

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, bookingholdings είναι ο κορυφαίος πάροχος διαδικτυακών ταξιδιών και συναφών υπηρεσιών παγκοσμίως.

Είναι κάτοχος των κορυφαίων διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτορείων στον κόσμο όπως π.χ Booking.com, Agoda, Γραμμή τιμών και πολλα ΑΚΟΜΑ.

Έτσι, εάν η GoToGate ήταν μια εταιρεία απάτης, η μητρική της εταιρεία (Όμιλος Etraveli) πιθανότατα δεν θα ειχε εξαγοράστει η Booking Holdings για 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εξάλλου, Το GoToGate λειτουργεί για περισσότερα από 23 χρόνια και οι εταιρείες απάτης δεν επιβιώνουν τόσο πολύ.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους δύο σημαντικούς παράγοντες, απλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το GoToGate είναι νόμιμο.

Για να το θέσω απλά, η GoToGate είναι μια νόμιμη εταιρεία αλλά καθόλου αξιόπιστη.

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Λοιπόν, Πρέπει να κάνετε κράτηση απευθείας ή μέσω GoToGate;

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ GoToGate ακόμα κι αν σας προσφέρει φθηνότερες τιμές από την απευθείας κράτηση με την αεροπορική εταιρεία.

Και ξέρετε τους λόγους:

Πρώτα απ ‘όλα, το GoToGate έχει τη χειρότερη υποστήριξη πελατών που κάνει τα πράγματα εξαιρετικά δύσκολο να επιλυθούν σε περίπτωση που έχετε κολλήσει σε κάποιο πρόβλημα και χρειάζεστε βοήθεια.

Εκτός από αυτό, η πραγματοποίηση αλλαγών ή ακυρώσεων σε πτήσεις που έχουν γίνει κράτηση μέσω GoToGate είναι γενικά ανεπιτυχής, ακόμη κι αν έχετε αγοράσει το Ευέλικτο Εισιτήριο και την Εγγύηση ακύρωσης.

Ως εκ τούτου, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να κάνετε κράτηση για τις πτήσεις σας απευθείας με την αεροπορική εταιρεία για να αποφύγετε να χάσετε τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο στην αναξιόπιστη υπηρεσία κρατήσεων του GoToGate.

Ημερομηνιες για φθηνά εισητηρια

Λοιπόν αυτό είναι από το τέλος μου.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας με το GoToGate, μη διστάσετε να με ενημερώσετε στα σχόλια παρακάτω.

Συνήθεις ερωτήσεις για το GoToGate

Είναι το GoToGate αξιόπιστο;

Το GoToGate δεν είναι καθόλου αξιόπιστο καθώς δεν βοηθά τους πελάτες του να επιλύσουν τα προβλήματά τους εάν συμβεί κάτι περίεργο στην κράτησή τους και γενικά αρνούνται να κάνουν αλλαγές, ακυρώσεις και επιστροφές χρημάτων.

Είναι ασφαλές το GoToGate;

Όσον αφορά την ασφάλεια και την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών, το GoToGate είναι σίγουρα ασφαλές. Ωστόσο, δεν είναι απολύτως ασφαλές για κράτηση πτήσεων, επειδή κάνει τα πράγματα εξαιρετικά περίπλοκα εάν κάτι πάει στραβά ή χρειαστεί να κάνετε αλλαγές ή ακυρώσεις.

Σε ποιον ανήκει το GoToGate;

Το GoToGate ανήκει στον Όμιλο Etraveli που εξαγοράστηκε πρόσφατα από την Booking Holdings.

Το GoToGate δίνει επιστροφές χρημάτων;

Το GoToGate συχνά δεν δίνει επιστροφές χρημάτων στους πελάτες του και το κρατά παράνομα μαζί του ακόμα και μετά την έκδοσή του από την αεροπορική εταιρεία.

Διαβάστε επίσης :

Skyscanner Είναι το νόμιμο;

Είναι το Loveholidays νόμιμο;

Είναι το FlightHub νόμιμο;

Είναι το Pandabuy Legit; 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *