Είναι το Super Travel Legit; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

SuperTravel (προηγουμένως SnapTravel) μπορεί να σας τραβούσε τα βλέμματα με τις ακαταμάχητες προσφορές ξενοδοχείων και τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή.

Ωστόσο, ως έξυπνος ταξιδιώτης, γνωρίζετε ότι οι καλύτερες προσφορές μερικές φορές συνοδεύονται από κρυφό κόστος ή κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας που κερδίσατε με κόπο.

Προτού λοιπόν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί “Κράτηση τώρα”, επιτρέψτε μου να αποκαλύψω την αλήθεια: Είναι το Super Travel νόμιμο ή πρόκειται απλώς για άλλη μια απάτη;

Ας βουτήξουμε αμέσως!

Είναι το Super Travel Legit;

Το Super Travel είναι σίγουρα ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο, καθώς λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια και εμφανίζεται στους The New York Times. Ωστόσο, οι κίνδυνοι ζητημάτων που σχετίζονται με την κράτηση μέσω του SuperTravel είναι υψηλοί σε σύγκριση με την απευθείας κράτηση με το ξενοδοχείο.

Παρόλο που μπορεί να προκύψουν προβλήματα ακόμη και με την απευθείας κράτηση με το ξενοδοχείο, οι πιθανότητες είναι πολύ μικρότερες σε σύγκριση με την κράτηση μέσω SuperTravel.

Να γιατί:

Το SuperTravel λειτουργεί βασικά ως ενδιάμεσος ανάμεσα σε εσάς και τα ξενοδοχεία.

Ως μεσάζων, η SuperTravel εισπράττει την πληρωμή σας και είναι υπεύθυνη για την κράτησή σας, όχι το ξενοδοχείο με το οποίο κάνετε κράτηση, καθώς το συμβόλαιό σας δεν είναι απευθείας μαζί τους, αλλά με το SuperTravel.

Επομένως, το ξενοδοχείο δεν είναι υποχρεωμένο να σας βοηθήσει άμεσα εάν κάτι πάει στραβά.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι περίεργο και χρειάζεστε βοήθεια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την SuperTravel και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία με την οποία έχετε κάνει κράτηση και, στη συνέχεια, η SuperTravel θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεδομένου ότι ένας ενδιάμεσος εμπλέκεται μεταξύ εσάς και του ξενοδοχείου, πιθανότατα θα κολλήσετε σε πολλά μπρος-πίσω μεταξύ του ξενοδοχείου και του SuperTravel.

Και αυτό κάνει την όλη διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων σας λίγο πιο περίπλοκη και τα ζητήματά σας χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν.

Με τον ίδιο τρόπο, Η πραγματοποίηση αλλαγών, ακυρώσεων και η επιστροφή χρημάτων γίνεται πιο περίπλοκη όταν τα ξενοδοχεία σας γίνονται κράτηση μέσω του SuperTravel αφού εμπλέκεται μεσάζων.

Γι’ αυτό, οι κίνδυνοι που σχετίζονται με την κράτηση μέσω SuperTravel είναι υψηλοί σε σύγκριση με τις απευθείας κρατήσεις με το ξενοδοχείο.

Τώρα, αν μιλάμε για τους κινδύνους/τα μειονεκτήματα που σχετίζονται με την κράτηση μέσω του SuperTravel, εδώ είναι τα σημαντικότερα:

1. Θέματα Κρατήσεων

Η κράτηση ξενοδοχείου μέσω του SuperTravel ενέχει τον κίνδυνο να μην πραγματοποιήσετε την κράτησή σας.

Μερικές φορές το SuperTravel δεν ειδοποιεί το ξενοδοχείο για την κράτηση του επισκέπτη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κράτηση ή υπερκράτηση για το ίδιο δωμάτιο.

Ενώ άλλες φορές, τα ξενοδοχεία «χτυπούν» επίσης εκείνους τους επισκέπτες που έχουν πληρώσει τα λιγότερα μέσω ενός διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου όπως το SuperTravel και το μεταπωλούν σε κάποιον που έχει πληρώσει πιο άμεσα.

Και με την άφιξη του επισκέπτη στο ξενοδοχείο, τον εξαπατούν αρνούμενοι την ύπαρξη της κράτησής τους.

Υπόδειξη: Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο και επιβεβαιώστε την κράτησή σας αμέσως μόλις κάνετε κράτηση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο μέσω του αριθμού τηλεφώνου που παρέχεται στην καταχώριση.

2. Γενικά απορρίπτεται η πραγματοποίηση αλλαγών

Ένας άλλος πιθανός κίνδυνος που σχετίζεται με την κράτηση ενός ξενοδοχείου μέσω του SuperTravel είναι ότι η πραγματοποίηση αλλαγών στις κρατήσεις σας γενικά απορρίπτεται από αυτούς ακόμη και αν το ξενοδοχείο συμφωνεί με τις τροποποιήσεις.

Υπόδειξη: Ελέγξτε ξανά τα στοιχεία σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τις σωστές ημερομηνίες πριν κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας μέσω του SuperTravel για να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρίες αργότερα.

3. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, επιστροφές χρημάτων για κρατήσεις χωρίς επιστροφή χρημάτων γενικά απορρίπτονται

Εάν επιλέξετε μια κράτηση με μη επιστρέψιμη τιμή μέσω του SuperTravel, μην περιμένετε επιστροφές χρημάτων από αυτούς ανεξάρτητα από τις περιστάσεις που μπορεί να προκύψουν που επηρεάζουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια και ακόμα κι αν το ξενοδοχείο στο οποίο έχετε κάνει κράτηση είναι πρόθυμο να σας προσφέρει επιστροφή χρημάτων.

Υπόδειξη: Εάν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, συνιστάται να πληρώσετε λίγο επιπλέον και να επιλέξετε μια επιλογή κράτησης με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων κατά την κράτηση μέσω του SuperTravel.

4. Τα πρότυπα του ξενοδοχείου είναι εκτός ελέγχου του SuperTravel

Ένας άλλος κίνδυνος/μειονέκτημα που σχετίζεται με την κράτηση μέσω του SuperTravel ή οποιουδήποτε άλλου διαδικτυακού ταξιδιωτικού πρακτορείου είναι ότι τα πρότυπα του ξενοδοχείου είναι εκτός ελέγχου, καθώς αποτελούν υπηρεσία κρατήσεων τρίτου μέρους.

Επομένως, εάν το ξενοδοχείο που κλείσατε μέσω του SuperTravel δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται στην καταχώριση, δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.

Μην περιμένετε ότι θα απευθυνθείτε στο SuperTravel και θα σας επιστρέψουν τα χρήματα, θα σας κάνουν κράτηση σε άλλο κοντινό ξενοδοχείο ή οτιδήποτε άλλο.

Ομοίως, μην περιμένετε επιστροφές χρημάτων απευθείας από το ξενοδοχείο, καθώς δεν ευθύνονται για την κράτησή σας.

Σε μια κατάσταση όπως αυτή, είναι πολύ πιθανό το SuperTravel να σπρώξει τα πράγματα στο ξενοδοχείο και το προσωπικό του ξενοδοχείου να γυρίσει και να σπρώξει τα πράγματα πίσω στο SuperTravel, αφήνοντάς σας κολλημένοι στη μέση.

Επομένως, θα πρέπει να αποδεχτείτε το ξενοδοχείο όπως είναι.

Υπόδειξη: Ερευνήστε διεξοδικά το ξενοδοχείο που σκέφτεστε για τη διαμονή σας για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις όταν φτάσετε στο κατάλυμα. Αναζητήστε κριτικές, ανέσεις, φωτογραφίες του ξενοδοχείου κ.λπ.

Αυτοί είναι λοιπόν 4 σημαντικοί κίνδυνοι που σχετίζονται με την κράτηση ξενοδοχείου μέσω του SuperTravel. Ωστόσο, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε αυτούς τους κινδύνους ακολουθώντας τις συμβουλές που αναφέρονται παραπάνω.

Τούτου λεχθέντος, ας καταλήξουμε: Είναι νόμιμο το Super Travel;

Αν και είναι αλήθεια ότι η κράτηση μέσω SuperTravel εγκυμονεί υψηλούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά όσον αφορά τη νομιμότητά της, είναι πράγματι μια νόμιμη εταιρεία.

Το SuperTravel έχει παρουσιαστεί στους New York Times, Forbes, TechCrunchκαι δεκάδες άλλα μέσα Τύπου.

Τέτοια γνωστά μέσα ενημέρωσης πιθανότατα δεν θα παρουσίαζαν το SuperTravel αν ήταν απάτη.

Επιπλέον, η μητρική εταιρεία του SuperTravel, Το Super.com λειτουργεί από το 2016 και είναι γεγονός ότι οι εταιρείες απάτης δεν επιβιώνουν τόσο πολύ.

Πάνω από όλα αυτά, Το SuperTravel χρηματοδοτήθηκε από τον Stephen Curryο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών.

Εάν η SuperTravel δεν ήταν μια νόμιμη εταιρεία, γιατί ένας τόσο γνωστός μπασκετμπολίστας θα επένδυε τα χρήματά του σε μια εταιρεία απάτης;

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους λίγους σημαντικούς παράγοντες, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το SuperTravel είναι νόμιμο.

Εκτός από μια νόμιμη πλατφόρμα, προσφέρει συχνά φθηνότερες τιμές από την απευθείας κράτηση σε ξενοδοχεία.

Είναι το GoToGate νόμιμο; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Λοιπόν, πρέπει να κάνετε κράτηση ξενοδοχείων απευθείας ή μέσω του SuperTravel;

Λοιπόν εξαρτάται!

Εάν η διαφορά τιμής μεταξύ της απευθείας κράτησης έναντι της απευθείας κράτησης μέσω του SuperTravel είναι η ίδια ή όχι σημαντική, τότε δεν υπάρχει λόγος να κάνετε κράτηση στα ξενοδοχεία σας μέσω του SuperTravel.

Ωστόσο, εάν η διαφορά τιμής είναι σημαντική, τότε οφείλεται κυρίως στο επίπεδο προσωπικής άνεσης.

Προσωπικά, προτείνω το SuperTravel μόνο εάν:

  • Είσαι περιορισμένος σε προϋπολογισμό.
  • Η διαφορά τιμής μεταξύ της απευθείας κράτησης σε σχέση με το SuperTravel είναι σημαντική.
  • Είστε σχεδόν σίγουροι ότι δεν θα αλλάξετε ή δεν θα ακυρώσετε το ξενοδοχείο σας για επιστροφή χρημάτων.
  • Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την κράτηση μέσω του SuperTravel.

Αεροπορικά εισιτήριαAirtickets για όλους – TicketsWe Sky scanner

Εκτός από αυτές τις συνθήκες, πρέπει να ακολουθείτε αυτές τις συμβουλές:

  1. Επιβεβαιώστε την κράτησή σας: Μόλις κάνετε κράτηση για τα ξενοδοχεία σας μέσω του SuperTravel, επιβεβαιώστε την κράτησή σας για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις όταν φτάσετε στο κατάλυμα.
  2. Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία της κράτησής σας είναι σωστά: Ελέγξτε ξανά τις πληροφορίες της κράτησής σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τις σωστές ημερομηνίες για τη διαμονή σας για να αποφύγετε τις ταλαιπωρίες αργότερα.
  3. Έρευνα για το ξενοδοχείο: Ερευνήστε διεξοδικά το ξενοδοχείο που σκέφτεστε για τη διαμονή σας για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις όταν φτάσετε στο κατάλυμα. Αναζητήστε κριτικές, ανέσεις, φωτογραφίες του ξενοδοχείου και των δωματίων του κ.λπ.
  4. Επιλέξτε κρατήσεις με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εάν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, καλό είναι να πληρώσετε λίγο επιπλέον και να επιλέξετε μια επιλογή κράτησης με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων όταν κάνετε κράτηση μέσω του SuperTravel.

Αυτά λοιπόν από την πλευρά μου!

Έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία κράτησης με το SuperTravel;

Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε στα σχόλια παρακάτω.

Google Flights

εφαρμογές παρακολούθησης πτήσεων

Ημερομηνιες για φθηνά εισητηρια

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *