Είναι το GetYourGuide νόμιμο;

Είναι το GetYourGuide νόμιμο; (Γνωρίστε ΑΥΤΟ πριν κάνετε κράτηση)

Έτσι, θα επισκεφθείτε ένα μέρος χωρίς να ξέρετε τι να εξερευνήσετε στον προορισμό σας ή πώς να κάνετε κράτηση για διάφορες δραστηριότητες με διάφορους προμηθευτές.

Γι’ αυτό το GetYourGuide μπορεί να σας έχει δελεάσει να κάνετε κράτηση για την εκδρομή και τις δραστηριότητές σας μέσω αυτού, επειδή σας δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων από διαφορετικούς προμηθευτές σε ένα μέρος.

Όμως, από τη μία πλευρά, πιστεύετε ότι η κράτηση μέσω του GetYourGuide είναι εφικτή, ενώ από την άλλη, ανησυχείτε για τη νομιμότητα και την αξιοπιστία της.

Μην ανησυχείς! Μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου, θα γνωρίζετε ακριβώς αν είναι νόμιμο, καθώς και κάποια άλλα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού το χρησιμοποιήσετε για την πραγματοποίηση κρατήσεων.

Ας βουτήξουμε.

Είναι το GetYourGuide νόμιμο;

Το GetYourGuide είναι σίγουρα ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο και αγορά για ξεναγούς και εκδρομές όπως δραστηριοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια.

Επιπλέον, η κύρια έδρα της βρίσκεται στο Βερολίνο, Γερμανία, με τα 14 επιπλέον γραφεία πωλήσεων στην Ευρώπη, την Ασία, Αφρική, και της Μέσης Ανατολής.

Πάνω απ ‘όλα, το GetYourGuide είναι μια επιχείρηση μονόκερου όπως έχει συγκέντρωσε συνολικά 1,1 δισ. χρηματοδότηση από 38 επενδυτές.

Εξετάζοντας αυτούς τους παράγοντες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το GetYourGuide είναι μια νόμιμη πλατφόρμα για κρατήσεις εισιτηρίων, περιηγήσεων και δραστηριοτήτων με προμηθευτές σε όλο τον κόσμο.

Αλλά περίμενε!

Αν και το GetYourGuide είναι νόμιμο, θα πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα 5 πράγματα προτού το χρησιμοποιήσετε για τις κρατήσεις περιηγήσεων και δραστηριοτήτων.

Το πρώτο είναι:

1. Το GetYourGuide μπορεί να περιπλέξει τυχόν ατυχήματα

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι δραστηριότητες που βλέπετε στο GetYourGuide, όπως ξεναγήσεις, εκδρομές με λεωφορείο και πλοίο, εισιτήρια για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και όλες οι άλλες δραστηριότητες, προσφέρονται από τους προμηθευτές δραστηριοτήτων και όχι από το ίδιο το GetYourGuide.

Το GetYourGuide, όπως και άλλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία, λειτουργεί μόνο ως μεσάζων μεταξύ εσάς και των προμηθευτών περιηγήσεων και δραστηριοτήτων που παραθέτει στον ιστότοπό του.

Ως ενδιάμεση πλατφόρμα, ολοκληρώνει συναλλαγές μόνο μεταξύ εσάς και των προμηθευτών δραστηριότητας και λαμβάνει προμήθεια από τους προμηθευτές όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Το GetYourGuide είναι μεσάζων

Ως μεσάζων, λοιπόν, ο GetYourGuide είναι αυτός που χειρίζεται την κράτηση της δραστηριότητάς σας με τον προμηθευτή, καθώς το συμβόλαιό σας με τον προμηθευτή είναι μέσω του GetYourGuide.

Επομένως, εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα και χρειάζεστε βοήθεια, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το GetYourGuide, ο οποίος στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με τον ενδιαφερόμενο προμηθευτή για λογαριασμό σας και στη συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί σας την απάντηση του προμηθευτή.

Έτσι, μπορείτε να κάνετε αλλαγές, ακυρώσεις, να λάβετε επιστροφή χρημάτων ή να επιλύσετε τυχόν άλλα ζητήματα μόνο μέσω του GetYourGuide, καθώς ο προμηθευτής δεν είναι υπεύθυνος να σας βοηθήσει άμεσα.

Με αυτόν τον τρόπο, η συμμετοχή του μεσάζοντα (GetYourGuide) μπορεί να κάνει τα πράγματα λίγο περίπλοκα να επιλυθούν εάν κάτι πάει στραβά με την περιοδεία ή τη δραστηριότητά σας.

2. Ασυμφωνία μεταξύ διαφημιζόμενων και παρεχόμενων υπηρεσιών

Αν και το GetYourGuide πρώτα κτηνίατροι είναι οι προμηθευτές και στη συνέχεια τους επιτρέπει να καταγράφουν τις δραστηριότητές τους στον ιστότοπό του, ορισμένοι προμηθευτές μπορεί να μην είναι καλοί στην παροχή των υπηρεσιών τους σε εσάς.

Ορισμένοι πελάτες αναφέρουν ότι οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές τους δεν τους παρέδωσαν όσα τους είχαν υποσχεθεί ή διαφημιστεί στο GetYourGuide.

Δεν συμμορφώθηκαν με το περιεχόμενο και τις πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες και τις περιηγήσεις που έδειχναν στους πελάτες στο GetYourGuide, όπως φωτογραφίες, περιγραφή, εγκαταστάσεις και άλλα στοιχεία που περιλαμβάνονται.

Ορισμένοι αναφέρουν ότι δεν ένιωθαν άνετα με τον οδηγό λόγω γλωσσικών φραγμών, της συμπεριφοράς του, της ακρίβειας και της έλλειψης γνώσεων σχετικά με τις περιοχές επίσκεψης, ενώ άλλοι δεν ήταν ικανοποιημένοι με τη μεταφορά, τις εγκαταστάσεις και άλλα πράγματα που περιλαμβάνονται στο περιοδεία.

Παρόλο που συμβαίνει σπάνια, εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα να βρείτε ασυμφωνία μεταξύ αυτού που σας υποσχέθηκε ο αντίστοιχος προμηθευτής σας και αυτού που πραγματικά σας παραδίδουν.

3. Το GetYourGuide δεν έχει έλεγχο στις υπηρεσίες και τα περιεχόμενα των παρόχων δραστηριότητας

Τώρα, εάν οι υπηρεσίες της δραστηριότητάς σας που παρέχονται από τους προμηθευτές δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας ή εάν το άλλο περιεχόμενό τους δεν ευθυγραμμίζεται με αυτό που διαφήμιζαν, το GetYourGuide δεν θα είναι ούτε υπεύθυνο για αυτό ούτε θα σας αποζημιώσει.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το GetYourGuide, όπως και άλλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία, δεν έχει κανέναν έλεγχο της ποιότητας και του προτύπου των υπηρεσιών που διαφημίζουν οι προμηθευτές στην πλατφόρμα του ούτε ευθύνεται για κακή συμπεριφορά, αμέλεια ή τυχόν σφάλματα των προμηθευτών.

Το GetYourGuide δεν φέρει καμία ευθύνη

Επομένως, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με οτιδήποτε σχετίζεται με τον πάροχο δραστηριότητας, το GetYourGuide δεν είναι υπεύθυνο να σας βοηθήσει σε αυτό το θέμα.

Αυτό που μπορεί να κάνει το GetYourGuide είναι να αφαιρέσει τους κακούς προμηθευτές από την καταχώριση των εκδρομών τους στον ιστότοπό του.

4. Κίνδυνος επαναπρογραμματισμού και ακύρωσης της δεσμευμένης δραστηριότητάς σας

Υπάρχει πιθανότητα η δραστηριότητά σας να ακυρωθεί ή να επαναπρογραμματιστεί από τον προμηθευτή για πολλούς λόγους, όπως απροσδόκητες καταστάσεις, τεχνικά λάθη, μη διαθεσιμότητα οδηγού και χαμηλή συμμετοχή, ειδικά σε ομαδικές δραστηριότητες ή περιηγήσεις.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα σχέδιά σας εάν συμβεί αυτό, αλλά έχετε κολλήσει όταν η δραστηριότητά σας ακυρώνεται ή επαναπρογραμματίζεται λίγο πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, επειδή μπορεί να μην έχετε αρκετό χρόνο για να διαμορφώσετε ένα εναλλακτικό σχέδιο.

5. Ζητήματα σχετικά με τη λήψη επιστροφής χρημάτων

Ενώ το GetYourGuide εκδίδει αυτόματα επιστροφές χρημάτων στους πελάτες όταν η δραστηριότητά τους ακυρώνεται από τον προμηθευτή ή όταν οι ίδιοι την ακυρώνουν εντός της προθεσμίας ακύρωσης, ορισμένοι πελάτες εξακολουθούν να δυσκολεύονται να λάβουν την οφειλόμενη επιστροφή χρημάτων.

Αυτό συμβαίνει επειδή η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω ενός μεσάζοντα, της GYG, καθώς η επιστροφή χρημάτων εκδίδεται πρώτα από τον προμηθευτή και στη συνέχεια η GYG στέλνει αυτήν την επιστροφή χρημάτων σε εσάς.

Επιπλέον, εάν ακυρώσετε την κράτησή σας εκτός της καθορισμένης προθεσμίας ακύρωσης ή δεν είστε ικανοποιημένοι με την ταξιδιωτική εμπειρία σας και θέλετε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να υποβάλετε αίτημα επιστροφής χρημάτων στον προμηθευτή μέσω του GetYourGuide.

Δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν το αίτημα επιστροφής χρημάτων απορριφθεί από τον προμηθευτή, καθώς η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση υπόκειται στην έγκριση του προμηθευτή.

Επιστροφή χρημάτων GetYourGuide

Το GetYourGuide δεν είναι υπεύθυνο να σας επιστρέψει τα χρήματα εάν το αίτημα επιστροφής χρημάτων απορριφθεί από τον προμηθευτή.

Το έπιασα!

Αυτά είναι λοιπόν τα πέντε κύρια πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν χρησιμοποιήσετε το GetYourGuide για κράτηση δραστηριότητας ή περιήγησης με έναν προμηθευτή.

Λοιπόν, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το GetYourGuide;

Τελικά, εξαρτάται από την προσωπική άνεση και τις προτιμήσεις σας εάν χρησιμοποιείτε το GetYourGuide ή κάνετε απευθείας κράτηση με έναν προμηθευτή.

Αλλά αν διστάζετε να το χρησιμοποιήσετε λόγω των παραπάνω ζητημάτων, θα έλεγα ότι αυτά δεν περιορίζονται μόνο στο GetYourGuide, αλλά κάθε διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο είναι μεσάζων, δεν έχει κανέναν έλεγχο στις υπηρεσίες των προμηθευτών και οι ταξιδιώτες μερικές φορές αντιμετωπίζουν ακύρωση και ζητήματα επιστροφής χρημάτων.

Επιπλέον, ορισμένα ζητήματα που αντιμετωπίζουν μερικές φορές οι πελάτες κατά τη χρήση του GetYourGuide δεν είναι καθολικά και δεν αντιπροσωπεύουν την εμπειρία κάθε πελάτη.

Η πλειοψηφία των πελατών της είναι ευχαριστημένη και ικανοποιημένη με τις δραστηριότητες και τις εκδρομές που έκλεισαν με τους προμηθευτές μέσω του GetYourGuide.

Τώρα, όσον αφορά την προσωπική μου σύσταση, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το GetYourGuide ή οποιοδήποτε άλλο OTA, εάν μπορείτε να κάνετε κράτηση και να διαχειριστείτε τις δραστηριότητές σας απευθείας επικοινωνώντας με τους προμηθευτές ξεχωριστά.

Αλλά αν δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση και να διαχειριστείτε τις δραστηριότητές σας απευθείας με τους προμηθευτές είτε επειδή δεν γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε είτε για άλλους λόγους, τότε η κράτηση μέσω του GetYourGuide μπορεί να σας βολεύει.

Αλλά θα σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε το GetYourGuide για την κράτηση δραστηριότητας μόνο εάν ακολουθήσετε τις 10 συμβουλές που αναφέρονται παρακάτω.

10 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη χρήση του GetYourGuide

Το πρώτο και κύριο είναι να:

1. Διαβάστε προσεκτικά τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του GetYourGuide

Ενώ ρίχνουμε φως σε ορισμένες πτυχές των πολιτικών του GetYourGuide, είναι απαραίτητο να τις διαβάσετε όροι και Προϋποθέσεις να έχει εις βάθος γνώση των πάντων.

Εξοικειωθείτε με τους όρους ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων, τις προθεσμίες και τη διαδικασία, καθώς και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τις εκδρομές και τις δραστηριότητες και τους προμηθευτές τους.

2. Διαβάστε το All About Suppliers Activity

Οι προμηθευτές παρέχουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις περιηγήσεις και τις δραστηριότητες που διαφημίζουν στο GetYourGuide, όπως διάρκεια, πολιτική ακύρωσης, σημεία συνάντησης, περιγραφή, συμπεριλήψεις και εξαιρέσεις και ορισμένες άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Βεβαιωθείτε ότι οι δραστηριότητες που προσφέρουν περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεστε και ευθυγραμμίζονται με τις απαιτήσεις σας.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις προθεσμίες ακύρωσης του προμηθευτή, τους περιορισμούς ηλικίας και τις απαιτήσεις φυσικής κατάστασης.

3. Εξετάστε προσεκτικά τις φωτογραφίες της περιοχής περιήγησής σας

Μην ξεχάσετε να δείτε τις φωτογραφίες των επισκεπτών σας που παρέχονται από τους προμηθευτές στο GetYourGuide.

Φωτογραφίες δραστηριότητας GetYourGuide

Αυτές οι φωτογραφίες μπορούν να σας προσφέρουν πληροφορίες για το τι μπορείτε να περιμένετε κατά τη διάρκεια της ταξιδιωτικής σας εμπειρίας.

4. Διαβάστε το The Travelers Reviews

Λάβετε υπόψη ότι ενώ οι εικόνες μπορεί να είναι ελκυστικές, μπορεί να μην αντιπροσωπεύουν πλήρως την τρέχουσα κατάσταση ή την πραγματική εμπειρία.

Επομένως, για μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση, διαβάστε στην πλατφόρμα GetYourGuide τις κριτικές των ταξιδιωτών που έχουν βιώσει προσωπικά αυτήν τη δραστηριότητα και έδωσαν τα σχόλιά τους σχετικά με αυτήν.

Λάβετε κριτικές για τη δραστηριότητα του οδηγού σας

5. Ξεκαθαρίστε τη σύγχυση πριν κάνετε κράτηση

Εάν εξακολουθείτε να έχετε σύγχυση σχετικά με τη δραστηριότητά σας ή οτιδήποτε άλλο, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή μέσω της υποστήριξης βοήθειας του GetYourGuide πριν κάνετε κράτηση.

Συνιστάται να μην κάνετε κράτηση για περιήγηση ή δραστηριότητα εάν ο προμηθευτής δεν ξεκαθαρίσει τη σύγχυσή σας.

6. Επιλέξτε «Κράτηση τώρα Πληρωμή αργότερα»

Εάν η επιλογή “Κάντε κράτηση τώρα πληρωμή αργότερα” είναι διαθέσιμη για τη δραστηριότητα που πρόκειται να κάνετε κράτηση, συνιστάται να την επιλέξετε και να μην πληρώσετε την ώρα της κράτησης, ώστε αν αλλάξουν τα σχέδιά σας, να μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε την κράτησή σας και να λάβετε επιστροφή χρημάτων χωρίς περνώντας από τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Αποθεματικό GetYourGuide τώρα πληρώστε αργότερα

7. Πληρώστε με PayPal

Το GetYourGuide δέχεται διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, αλλά θα σας συνιστούσα να πληρώσετε με PayPal εξαιτίας του Πρόγραμμα προστασίας αγοραστών.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το πρόγραμμα προστασίας αγοραστών είναι ένα πρόγραμμα της Paypal που παρέχει ασφάλεια και ασφάλεια στις κρατήσεις σας.

8. Επιβεβαιώστε τα στοιχεία της κράτησής σας με τον προμηθευτή

Ενώ το GetYourGuide επιβεβαιώνει την κράτησή σας με τον αντίστοιχο προμηθευτή σας, είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία της κράτησής σας απευθείας με τον προμηθευτή, όπως σημεία συνάντησης και ώρα και οποιεσδήποτε άλλες συγκεκριμένες οδηγίες παρέχονται από τον προμηθευτή.

9. Εκτυπώστε το δρομολόγιό σας

Εκτυπώστε ψηφιακά αντίγραφα της επιβεβαίωσης της κράτησής σας, εισιτήρια και οποιαδήποτε αλληλογραφία με τον προμηθευτή.

Το να έχετε αυτά τα έγγραφα άμεσα διαθέσιμα τη στιγμή του ελέγχου μπορεί να είναι χρήσιμο.

Το τελευταίο αλλά όχι το λιγότερο είναι:

10. Φτάστε πολύ πριν την έναρξη της δραστηριότητάς σας

Πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν δεν φτάσετε έγκαιρα στο σημείο συνάντησης και έτσι χάσετε τη δραστηριότητά σας, όλα τα χρήματα και ο χρόνος σας θα πάνε μάταια καθώς τόσο ο προμηθευτής όσο και το GetYourGuide δεν είναι υπεύθυνοι να σας βοηθήσουν σε αυτό το θέμα.

Επομένως, θα πρέπει να φτάσετε στο σημείο συνάντησης πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης για να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Αυτό είναι!

Αυτές είναι λοιπόν οι 10 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ χρησιμοποιείτε το GetYourGuide για δραστηριότητες και κρατήσεις εκδρομών για να έχετε μια ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

συμπέρασμα

Οπότε, ναι, δεν υπάρχει αμφιβολία για τη νομιμότητα του GetYourGuide, καθώς λειτουργεί από το 2009 και έχει την έδρα του στο Βερολίνο με επιπλέον οίκους πωλήσεων σε 14 χώρες.

Ωστόσο, αν και είναι νόμιμο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα πράγματα πριν το χρησιμοποιήσετε, όπως:

  • Το GetYourGuide είναι μεσάζων.
  • Δεν έχει κανέναν έλεγχο επί του επιπέδου των υπηρεσιών των προμηθευτών
  • Οι δραστηριότητες των προμηθευτών μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.
  • Και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

Επιπλέον, καθώς είναι πολύπλοκο να επιλύσετε ένα ζήτημα με τον προμηθευτή ως μεσάζων (GetYourGuide), επομένως, ακολουθήστε τις παραπάνω 10 συμβουλές ενώ χρησιμοποιείτε το GetYourGuide για την κράτησή σας για να μειώσετε την πιθανότητα να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Αυτό λοιπόν αφορούσε το GetYourGuide από την πλευρά μου. Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση σχετικά με την κράτηση μέσω του GetYourGuide.

Ωστόσο, εάν έχετε οποιαδήποτε σύγχυση ή θέλετε να προσθέσετε κάτι, μην διστάσετε να αφήσετε το σχόλιό σας παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Είναι το BluePillow νόμιμο; (Μην κάνετε κράτηση πριν διαβάσετε ΑΥΤΟ)

Είναι το Moviesjoy ασφαλές και νόμιμο;

Είναι το Soap2Day ασφαλές και νόμιμο;

DISCLAIMER

Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *