καλυτερο web hosting

SiteCountry Ισως το καλυτερο hosting εκεί έξω ( Ειναι δικη μας άποψη)

Περιεχόμενα

Είτε διευθύνετε μια επιχείρηση, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας είτε δημοσιεύετε περιεχόμενο για διασκέδαση και θέλετε να αναπτυχθείτε στο διαδίκτυο, θα πρέπει να κάνετε πολλά βήματα για να φτάσετε εκεί. Πρέπει να κατανοήσετε πώς λειτουργεί ένας ιστότοπος και τι πρέπει να κάνετε για να του δώσετε την ανάπτυξη που μπορεί να κάνει ας δουμε λοιπον ισως το καλυτερο web hosting εκει εξω.

Θα σας βοηθήσει αν ξεκινήσετε από τα βασικά, όπως η κατασκευή ενός ιστότοπου, η κατοχύρωση του ονόματος τομέα του με το οποίο οι άνθρωποι θα γνωρίζουν την επιχείρησή σας, η φροντίδα του SEO της Ιστοσελίδας σας, μέχρι το πιο κρίσιμο κομμάτι, η φιλοξενία του ιστότοπού σας.

Χωρίς πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας, ο ιστότοπός σας δεν μπορεί να αναρτηθεί στο Διαδίκτυο, κάτι που τον καθιστά απαραίτητο. Αλλά μια εξαιρετική υπηρεσία φιλοξενίας έρχεται με μια βαριά τιμή. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι πάντα έτσι.

Σας γλιτώσαμε από όλη την ταλαιπωρία και βρήκαμε έναν πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας που μπορεί να κάνει τα περισσότερα από τα πράγματα στη λίστα για να τρέξει έναν επιτυχημένο ιστότοπο. Ας δούμε ισως το καλυτερο web hosting κατα την δική μας άποψη.

Σχετικά με το SiteCountry

Σε Νοέμβριος 2020, όταν ο κόσμος περνούσε από μια θανατηφόρα πανδημία, μερικοί άνθρωποι από την Ινδία έκαναν ό,τι καλύτερο από την εποχή τους και κυκλοφόρησαν το SiteCountry. Αυτή η πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι νέα στη βιομηχανία φιλοξενίας, αλλά έχει ήδη επτά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, τα οποία λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα για να εξυπηρετεί χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Είναι εταιρεία/startup και προχωρά στην παροχή προσιτών υπηρεσιών φιλοξενίας παγκοσμίως. Η υποδομή των διακομιστών τους είναι αξιόπιστη και προσφέρουν ανθρώπινη τεχνική υποστήριξη 24/7. Αυτή η φιλοξενία εξασφαλίζει επεκτασιμότητα και προσφέρει Managed Hosting για εξοικονόμηση ενέργειας για τη λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

Εκτός από φιλοξενίες, το SiteCountry προσφέρει πολλές άλλες υπηρεσίες, όπως κατοχύρωση και μεταφορά domain με διάφορα οφέλη. Ας προχωρήσουμε λοιπόν περαιτέρω σε αυτήν την κριτική SiteCountry για να μάθουμε περισσότερα σχετικά.

Δοκιμή ταχύτητας και ανάλυση για το BlueHost

Όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι, δεν μας αρέσει να περιμένουμε. Το ίδιο ισχύει και για τους ιστότοπους. Η ταχύτητα είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας, αλλά αυτή η ταχύτητα πρέπει να συνοδεύεται από σταθερότητα, ασφάλεια και υποστήριξη για να έχετε την καλύτερη εμπειρία.

Για να ξέρετε τι να περιμένετε από το SiteCountry ως φιλοξενία σας, πραγματοποιήσαμε αρκετές δοκιμές στο SiteCountry και εδώ είναι τα αποτελέσματα.

Διεπαφή χρήστη SiteCountry

Δεν χρειάζεται να είστε πάντα ειδικός σε όλα, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας και της φιλοξενίας ενός ιστότοπου. Οι σημερινές τεχνολογικές εξελίξεις έχουν καταστήσει τα πάντα πιο απλά και προσβάσιμα για ανθρώπους από όλους τους χώρους. Δεδομένου ότι το SiteCountry είναι νέο, έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να σας προσφέρουν την πιο εύκολη εμπειρία.

Έχουν μια εύχρηστη διεπαφή που σας επιτρέπει να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις σας για κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά, ώστε να μπορείτε να φιλοξενείτε ιστότοπους σε διαφορετικά επίπεδα. Έχει εισαγάγει τον προσωπικό του πίνακα ελέγχου παρόμοιο με ένα cPanel αφού έχει γίνει πιο δαπανηρή. Ως εκ τούτου, έχουν βοηθήσει μειώνοντας το κόστος του και παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα cPanel.

Δοκιμή ταχύτητας SiteCountry

Είδαμε νωρίτερα πόσο ζωτικής σημασίας είναι η ταχύτητα και γιατί όλοι μας την προτιμάμε. Ενώ ο ιστότοπός σας χρειάζεται χρόνο για να φορτώσει, ο πελάτης σας περιμένει και τελικά χάνει το ενδιαφέρον του για τον ιστότοπό σας και συνεχίζει με έναν άλλο ιστότοπο που μπορεί να μην έχει καν περιεχόμενο ή προϊόν τόσο καλής ποιότητας όσο το δικό σας.

Για να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση, το SiteCountry προσφέρει πολλά εργαλεία για να εξασφαλίσει την καλύτερη ταχύτητα του ιστότοπού σας. Αυτή η πλατφόρμα είναι εξοπλισμένη με διακομιστές CloudLinux και LiteSpeed, οι οποίοι βοηθούν στη διατήρηση μιας καλής ταχύτητας ακόμη και με υψηλή επισκεψιμότητα.

Αν και το SiteCountry μας λέει πώς παρέχει απαράμιλλη ταχύτητα, έπρεπε να το δοκιμάσουμε για να σας δώσουμε αυθεντικές πληροφορίες σε αυτήν την κριτική SiteCountry. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών μας, η ταχύτητα στα κέντρα δεδομένων και γύρω από τα κέντρα δεδομένων, ειδικά τα ινδικά κέντρα δεδομένων, είναι εξαιρετική, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι η ταχύτητα θα μειώνεται όσο απομακρυνθείτε από τα κέντρα δεδομένων.

Δοκιμή χρόνου λειτουργίας SiteCountry

Τώρα που εξετάσαμε τα αποτελέσματα της ταχύτητας, υπάρχει ένας άλλος παράγοντας που θα μπορούσε να επηρεάσει την ανάπτυξη του ιστότοπού σας. Η διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας στους πελάτες σας ανά πάσα στιγμή είναι ζωτικής σημασίας, καθώς ποτέ δεν ξέρετε σε ποιο δευτερόλεπτο ο ιστότοπός σας θα λάβει έναν πελάτη που σας προσφέρει μια εξαιρετική επιχείρηση.

Επομένως, ο χρόνος λειτουργίας του ιστότοπού σας είναι ζωτικής σημασίας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο. Η SiteCountry προσφέρει 99,99% χρόνο λειτουργίας σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Δοκιμάσαμε τον ιστότοπό μας που φιλοξενείται στο SiteCountry για μήνες μαζί για να ελέγξουμε το χρόνο λειτουργίας του. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι ισχυρισμοί αυτής της πλατφόρμας φιλοξενίας ήταν έγκυροι. βιώσαμε σχεδόν το 99,99% του χρόνου λειτουργίας.

Ανάλυση Ασφαλείας

Εάν διευθύνετε την επιχείρησή σας σε έναν ιστότοπο, τα διαδικτυακά σας δεδομένα είναι εξίσου απαραίτητα με τα πρωτότυπα έγγραφα του ακινήτου σας, επειδή εκεί βρίσκεται ο πλούτος σας και αυτό είναι που σας κάνει χρήματα. Επομένως, η διατήρηση των δεδομένων σας ασφαλή είναι επιτακτική.

Το SiteCountry προσφέρει εργαλεία όπως αποθήκευση SSD, πιστοποιητικά SSL, CDN, σάρωση κακόβουλου λογισμικού κ.λπ. Εκτός από όλα αυτά τα εργαλεία, παρέχει επίσης αντίγραφα ασφαλείας εάν χάσετε κάποιο από τα δεδομένα σας για κάποιο λόγο.

Υποστήριξη πελατών

Η σύγχυση ή η περιέργεια είναι σύνηθες όταν εργάζεστε με ένα νέο προϊόν. Όταν λοιπόν γνωρίζετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον που είναι πάντα έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας, γιατί να διστάσετε;

Για να επιλύσετε όλα τα ερωτήματά σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, η SiteCountry διαθέτει μια βραβευμένη ομάδα ειδικών υποστήριξης πελατών όσες φορές θέλετε. Θα σας προσφέρουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε από τη δική σας οπτική γωνία.

Μπορείτε είτε να συνομιλήσετε ζωντανά, είτε να καλέσετε είτε να στείλετε ένα email και θα απαντήσετε μέσα σε λίγα λεπτά.

Τοποθεσία κέντρων δεδομένων SiteCountry

Το SiteCountry διαθέτει επτά κέντρα δεδομένων Ασία ΗΠΑ και Ευρώπη. Οι θέσεις των κέντρων δεδομένων είναι οι εξής:

 • Ινδία
 • Σαν Χοσέ
 • Βανκούβερ
 • Οχάιο
 • Γερμανία
 • Σιγκαπούρη
 • Σίδνεϊ

Βασικά χαρακτηριστικά του SiteCountry

Για να κατανοήσουμε τις υπηρεσίες του SiteCountry, πρέπει να δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Αποθήκευση SSD

Ο τύπος αποθήκευσης που παρέχει το web hosting σας καθορίζει επίσης την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Η κανονική αποθήκευση μπορεί να πάρει, μερικές φορές, λεπτά για να φορτώσει τον ιστότοπό σας, καθώς πρέπει να πραγματοποιήσει αναζήτηση σε πολλά αρχεία και στη συνέχεια να σας δώσει αυτό που θέλετε.

Η αποθήκευση SSD μειώνει τον χρόνο αναζήτησης και σας δίνει την έξοδο μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, ώστε εσείς ή ο πελάτης σας να μην χρειάζεται να περιμένετε.

Δωρεάν Μετανάστευση

Κάθε φορά που θέλετε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας σε διαφορετική φιλοξενία, μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις σχετικά με αυτό λόγω του κόστους της μετεγκατάστασης ιστότοπου. Και λόγω αυτής της ανησυχίας, μένετε κολλημένοι με έναν μη ικανοποιητικό πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας.

Με το SiteCountry, δεν θα έχετε αυτές τις δεύτερες σκέψεις, καθώς παρέχει δωρεάν μετεγκαταστάσεις με τα σχέδιά του. Ωστόσο, ο αριθμός των δωρεάν μετεγκαταστάσεων ανά πρόγραμμα διαφέρει.

Δωρεάν πιστοποιητικά SSL

Οι συνδέσεις του ιστότοπού σας πρέπει πάντα να είναι κρυπτογραφημένες για να διασφαλίζεται η ασφάλεια της σύνδεσής σας και των δεδομένων σας. Αυτό γίνεται εύκολα με τα πιστοποιητικά SSL, αλλά μερικές φορές μπορεί να σας κοστίσει.

Ωστόσο, αυτή η πλατφόρμα σάς προσφέρει δωρεάν πιστοποιητικά SSL για να διασφαλίσετε τις ασφαλέστερες συνδέσεις του ιστότοπού σας και για μη διαρροή των σημαντικών δεδομένων σας.

SitePad Site Builder

Κατανοούμε ότι έχετε συγκεκριμένες ανάγκες για τους ιστοτόπους σας και θέλετε πολλές δυνατότητες που μπορεί να μπορείτε να κωδικοποιήσετε μόνοι σας εάν δεν είστε προγραμματιστής. Και μετά το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να το κάνετε αυτό που θα σας κοστίσει κάποιο ποσό.

Γιατί να μην τα παραλείψετε όλα με το SiteCountry, καθώς παρέχει το SitePad Site builder, το οποίο σας βοηθά να δημιουργήσετε τους ιστότοπούς σας. Παίρνετε πάνω από 400 πρότυπα σχεδίασης ιστοτόπων, και μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης. Έτσι, τα χρήματά σας εξοικονομούνται πλέον από αυτήν την πλατφόρμα.

Πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών με ένα κλικ

Τώρα, αν θέλετε να εγκαταστήσετε εφαρμογές στο hosting σας, μπορείτε να το κάνετε με την παραμικρή προσπάθεια. Το SiteCountry προσφέρει ένα πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών με ένα κλικ που λειτουργεί όπως υποδηλώνει το όνομα με ένα μόνο κλικ.

Τύπος Φιλοξενίας Προσφορές Χώρας

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει η SiteCountry ακούγονται λίγο διαφορετικά από αυτό που γνωρίζουμε γενικά. Προσφέρει:

 • Δημόσια φιλοξενία Cloud (Παρόμοια με την κοινή φιλοξενία)
 • Elite Cloud Hosting
 • Premium Cloud Hosting
 • VIP Cloud
 • Reseller Cloud

Τομέας SiteCountry

Όπως είπαμε νωρίτερα, το SiteCountry σας βοηθά σχεδόν σε κάθε βήμα της λειτουργίας ενός ιστότοπου. Εκτός από την κατασκευή και τη φιλοξενία του ιστότοπού σας, προσφέρει επίσης υπηρεσίες που σχετίζονται με τον τομέα.

Καταχώρηση Domain

Όταν κατοχυρώνετε τον τομέα σας στο SiteCountry, πληρώνετε ένα μικρό τίμημα, αλλά λαμβάνετε πολλές δωρεάν δυνατότητες, όπως το απόρρητο WHOIS και μια χαμηλή τιμή ανανέωσης. Σας παρέχει επίσης συμβουλές για τη δημιουργία ενός τέλειου ονόματος τομέα.

Μεταφορά Τομέα

Η μεταφορά τομέα θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο απλές εργασίες στο SiteCountry. Σας καθοδηγεί στη διαδικασία και έχει μόνο τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων SiteCountry

Αφού αγοράσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα από την SiteCountry και διαπιστώσετε ότι δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για επιστροφή χρημάτων.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων SiteCountry

Αυτή η πολιτική επιστροφής χρημάτων ισχύει για 14 ημέρες ενώ μόνο 7 ημέρες αγοράς για συγκεκριμένα σχέδια. Διαβάστε λοιπόν την πολιτική επιστροφής χρημάτων αυτής της φιλοξενίας προτού υποβάλετε αίτηση για ένα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα SiteCountry

Ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του SiteCountry για να ξέρουμε τι και τι να μην περιμένουμε από αυτό.

Πλεονεκτήματα

 • Προγραμματιστής ιστότοπου SitePad
 • Σάρωση κακόβουλου λογισμικού και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.
 • Προμηθευτός
 • 7 κέντρα δεδομένων σε τρεις ηπείρους.

Τι κάνει το SiteCountry Blazing γρήγορο;

Για να δώσετε στον ιστότοπό σας την καλύτερη ταχύτητα, κάτι που θα μπορούσε να γίνει ο λόγος που οι πελάτες σας προτιμούν την επιχείρησή σας, το SiteCountry προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως διακομιστές LiteSpeed, πολλά κέντρα δεδομένων κ.λπ.

Αυτά θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως ο λόγος για την εκπληκτική ταχύτητα του SiteCountry.

Συνιστούμε το SiteCountry για τον ιστότοπό σας;

Ναι, μετά από όλες τις δοκιμές και την ανάλυση του SiteCountry, προτείνουμε αυτήν την πλατφόρμα φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας σαν το καλυτερο web hosting vfm. Θα σας προσφέρει αξιόλογη ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία σε τιμή που ξεκινάει λιγότερο από ένα δολάριο. Γιατί λοιπόν δεν το ελέγχετε μόνοι σας;

Συχνές ερωτήσεις- SiteCountry Review

Είναι το SiteCountry η καλύτερη επιλογή;

Εξαρτάται από τις απαιτήσεις φιλοξενίας σας. Εάν είστε αρχάριος, θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε το πιο βασικό πρόγραμμα με τον μικρότερο αριθμό δυνατοτήτων και δυνατοτήτων, καθώς ο ιστότοπός σας τώρα μόλις μεγαλώνει και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσελκύσει τεράστια επισκεψιμότητα.

Τι είναι οι διακομιστές ονομάτων SiteCountry;

Αυτά είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση του ονόματος τομέα και της διεύθυνσης IP σας. Βασικά, αυτό διατηρεί τις πληροφορίες που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας, κυρίως το όνομα τομέα, τη διεύθυνσή σας και τη διεύθυνση IP σας.

Το SiteCountry προσφέρει δωρεάν όνομα τομέα με φιλοξενία;

Ναι, παρέχει έναν δωρεάν τομέα. Το SiteCountry προσφέρει υπηρεσίες που σχετίζονται με τον τομέα, όπως εγγραφή και μεταφορά για τις οποίες πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό ποσό. Εκτός αυτού, προσφέρει επίσης δωρεάν ονόματα τομέα με ορισμένα από τα σχέδιά του.

Πόσο εύρος ζώνης προσφέρει το SiteCountry;

Διαφέρει από σχέδιο σε σχέδιο. Όταν επιλέγετε ένα μεγαλύτερο σχέδιο για την εξυπηρέτηση περισσότερων επισκεπτών, λαμβάνετε επίσης μεγαλύτερο όριο εύρους ζώνης. Η υπέρβαση του ορίου εύρους ζώνης μπορεί να σας κοστίσει.

Το SiteCountry προσφέρει δωρεάν δοκιμή;

Ναι είναι. Αλλά είναι λίγο διαφορετικό, αντί για δωρεάν δοκιμή, λαμβάνετε δύο τύπους πολιτικής επιστροφής χρημάτων. Αυτές οι δύο πολιτικές επιστροφής χρημάτων διαρκούν για 14 και 7 ημέρες σύμφωνα με το πρόγραμμα που επιλέγετε και ισχύουν επίσης για διαφορετικές υπηρεσίες.

Συμπέρασμα – ειναι το καλυτερο web hosting;

Η SiteCountry είναι μια εταιρεία/startup με έδρα την Ινδία. Είναι σχετικά νέο στην αγορά, αλλά εξακολουθεί να έχει λειτουργήσει καλά για τη δημιουργία επτά κέντρων δεδομένων παγκοσμίως. Οι χρήστες του είναι ευρέως διαδεδομένοι και σε καλούς αριθμούς.

Και στην ανασκόπηση, είδαμε ότι προσφέρει πολλές υπηρεσίες, όπως δωρεάν μετεγκαταστάσεις, ονόματα τομέα και μεταφορές, λογαριασμούς email, ελαφρύ πίνακα ελέγχου και πολλά άλλα χωρίς να αισθάνεστε τις τσέπες σας άδειες. Οι διακομιστές LiteSpeed ​​του προσφέρουν τρεις φορές μεγαλύτερη ταχύτητα, επομένως εργαστείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και δείτε εάν το SiteCountry είναι η επιλογή φιλοξενίας σας ή όχι.

Πώς να αφήσετε μια κριτική Google

Ezoic Κριτική

Κριτική Cloudways

Κριτική UltaHost

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *