Είναι το Super.com Legit (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Είναι το Super.com Legit (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Super.com (πρώην Snapcommerce) μπορεί να σας έχει δελεάσει με τις ακαταμάχητες προσφορές ξενοδοχείων.

Αλλά ως έξυπνος ταξιδιώτης, γνωρίζετε ότι οι προσφορές που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές συχνά συνοδεύονται από κρυφές τιμές ή απάτες.

Προτού λοιπόν κάνετε κράτηση με το Super.com, επιτρέψτε μου να αποκαλύψω την αλήθεια:

Είναι μια νόμιμη επιλογή για κράτηση σε ξενοδοχεία ή μια απάτη που περιμένει να πάρει τα χρήματά σας με κόπο;

Ας βουτήξουμε.

Είναι το Super.com νόμιμο;

Το Super.com είναι σίγουρα νόμιμο, όπως δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια και κέρδισε την αναγνώριση από Bloomberg, Forbes, Οι Νιου Γιορκ Ταιμς, TechCrunch, Yahooκαι πολλούς άλλους αξιόπιστους οργανισμούς.

Επιπλέον, η εταιρεία ανήκει και λειτουργεί από γνωστούς επιχειρηματίες, Χουσεΐν Φαζάλ και Χένρι Σι (αναφέρεται σε Forbes 30 Under 30).

Επιπλέον, το Super.com έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από μια ομάδα 27 επενδυτέςπου συγκεκριμένα περιλαμβάνει την αίσθηση του NBA Steph Curry επισης.

Οπότε ναι, η Super.com είναι πράγματι μια νόμιμη εταιρεία.

Στην πραγματικότητα, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να εξοικονομήσει χρήματα σε ξενοδοχεία, να κερδίσει επιστροφή μετρητών σε καθημερινές αγορές και να δημιουργήσει την πίστωσή του – όλα σε ένα μέρος.

Υπομονή όμως!

Πριν χρησιμοποιήσετε το Super.com, ακολουθούν τα 3 πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας:

1. Το Super.com ενδέχεται να περιπλέξει οποιαδήποτε ατυχία

Εάν κάνετε κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω του Super.com, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων μπορεί να γίνει περίπλοκη.

Να γιατί:

Το Super.com λειτουργεί βασικά ως μεσάζων μεταξύ εσάς και των ξενοδοχείων με τα οποία κάνετε κράτηση.

Ως μεσάζων, η Super.com είναι αυτή που εισπράττει την πληρωμή σας και χειρίζεται την κράτησή σας, όχι το ξενοδοχείο με το οποίο κάνετε κράτηση.

Ως εκ τούτου, το ξενοδοχείο σας δεν φέρει καμία άμεση ευθύνη να σας παρέχει βοήθεια, καθώς η συμβατική σας συμφωνία δεν είναι απευθείας μαζί τους, αλλά με το Super.com.

Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ανάμεσα σε εσάς και το ξενοδοχείο σαςθα πρέπει να απευθυνθείτε στη Super.com, η οποία στη συνέχεια θα ξεκινήσει την επαφή με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για λογαριασμό σας και στη συνέχεια θα σας παράσχει τις απαραίτητες ενημερώσεις.

Και αυτός (η εμπλοκή ενός τρίτου μέρους, Super.com) είναι ο λόγος για τον οποίο τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύπλοκα σε περίπτωση τυχόν ατυχιών.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ισχύει για όλα τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία, όχι μόνο για το Super.com.

2. Θέματα Κρατήσεων

Ένα από τα κοινά ζητήματα που σχετίζονται με τις κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω του Super.com ή οποιωνδήποτε άλλων διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτορείων είναι η πιθανότητα η κράτησή σας να μην αναγνωριστεί ή να μην τιμηθεί από το ξενοδοχείο.

Μερικές φορές, η κράτηση που κάνατε μέσω του Super.com δεν εγγράφεται με επιτυχία στο σύστημα κρατήσεων του ξενοδοχείου.

Ενώ άλλες φορές, ειδικά σε περιπτώσεις υπερκράτησης, το ξενοδοχείο «χτυπά» τους επισκέπτες που έχουν πληρώσει τα λιγότερα μέσω ενός διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου όπως το SuperTravel και μεταπωλεί τα δωμάτια σε αυτούς που έχουν πληρώσει πιο άμεσα.

Υπόδειξη: Μόλις κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας, επικοινωνήστε μαζί τους και επιβεβαιώστε την κράτησή σας για να αποφύγετε τυχόν ανεπιθύμητες εκπλήξεις κατά την άφιξή σας στο κατάλυμα.

3. Το Standard & Service του Ξενοδοχείου είναι εκτός ελέγχου του Super

Αν και το Super.com σάς δείχνει φωτογραφίες, κριτικές και άλλες σημαντικές πληροφορίες του ξενοδοχείου για να σας δώσει μια ιδέα για το πώς είναι, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι ως τρίτο μέρος, δεν έχουν άμεσο έλεγχο του προτύπου και της υπηρεσίας του ξενοδοχείου.

Σε περιπτώσεις όπου το ξενοδοχείο που έχετε κάνει κράτηση μέσω του SuperTravel αποτυγχάνει να ευθυγραμμιστεί με τις προσδοκίες σας ή υπολείπεται της απεικόνισης που παρέχεται στην καταχώριση, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για αυτό, δυστυχώς.

Σε μια κατάσταση όπως αυτή, μην περιμένετε επιστροφή χρημάτων από το Super.com.

Ομοίως, μην περιμένετε από το ξενοδοχείο να σας επιστρέψει χρήματα, καθώς δεν είναι αυτοί που ευθύνονται άμεσα για την κράτησή σας.

Σημείωση: Αυτό ισχύει για όλα τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία, όχι μόνο για το Super.com.

Και ορίστε!

Αυτοί οι τρεις βασικοί παράγοντες πρέπει να είναι στο μυαλό σας προτού αποφασίσετε να κάνετε κράτηση μέσω του Super.com.

Συνοψίζονταςη Super.com είναι αναμφίβολα νόμιμη και συχνά προσφέρει φθηνότερες τιμές σε σύγκριση με την απευθείας κράτηση με ξενοδοχεία.

Ωστόσο, έρχεται με το πιθανό μειονέκτημα της προσθήκης πολυπλοκότητας εάν προκύψουν προβλήματα ή εάν χρειάζεστε τροποποιήσεις, ακυρώσεις ή επιστροφή χρημάτων.

Επιπλέον, το Super.com έχει ελάχιστο έως καθόλου έλεγχο στις υπηρεσίες και τα πρότυπα του ξενοδοχείου και επίσης ενέχει τον πιθανό κίνδυνο να μην αναγνωρίσει το ξενοδοχείο την κράτησή σας.

Παρεμπιπτόντως, αυτοί οι πιθανοί κίνδυνοι ισχύουν όχι μόνο για το Super.com, αλλά για οποιοδήποτε διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο.

Είναι το Super Travel Legit;

Είναι το Vio.com νόμιμο;

Είναι το GoSplitty νόμιμο;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *