Is Fruugo Legit? (Unveiling The Truth)

Είναι το Fruugo Legit; (Αποκαλύπτοντας την αλήθεια)

Η Fruugo μπορεί να έχει τραβήξει την προσοχή σας προσφέροντάς σας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από διάφορους λιανοπωλητές σε ανταγωνιστικές τιμές και εκπτώσεις.

Ωστόσο, έχετε κάποιες ανησυχίες που θέλετε να ξεκαθαρίσετε πριν το αγοράσετε, όπως: 

  • Είναι το Fruugo νόμιμο ή απάτη;
  • Αναφέρει πραγματικά αυθεντικά προϊόντα από αξιόπιστους και αξιόπιστους λιανοπωλητές;
  • Ποια είναι τα πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με την αγορά στο Fruugo;
  • Να αγοράσω στο Fruugo ή να δοκιμάσω άλλη πλατφόρμα;

Μείνε ήσυχος! Όλες οι ανησυχίες σας θα αντιμετωπιστούν μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου.

Ας εμβαθύνουμε σε αυτό.

Temu App Κριτική 2024 :Η πιο δημοφιλής εφαρμογή αγορών

Τι είναι το PandaBuy και πώς λειτουργεί;

Disclaimer:Το περιεχόμενο αυτού του blog είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επαγγελματική συμβουλή. Ο κάτοχος δεν ευθύνεται για τυχόν ενέργειες βάσει των πληροφοριών αυτών.

Είναι το Fruugo Legit;

Η Fruugo είναι σίγουρα νόμιμη, καθώς λειτουργεί από το 2006 και απαριθμεί προϊόντα από παγκοσμίου φήμης εμπόρους λιανικής όπως Nike , Puma , Sony , Clarks , Gucci , Chanel και εκατοντάδες άλλες κορυφαίες μάρκες.

Επιπλέον, λειτουργεί σε 43 χώρες με την κύρια έδρα της να βρίσκεται στη οδό 13 Fountain Street, Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ.

Πάνω απ ‘όλα, είναι μια εγγεγραμμένη εταιρεία στην Αγγλία και την Ουαλία με αριθμό 06553460 .

Ναι, λοιπόν, η Fruugo είναι μια νόμιμη αγορά που σας δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από διαφορετικούς διεθνείς λιανοπωλητές. 

Υπομονή όμως!

Αν και το Fruugo είναι νόμιμο, εδώ είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε μια αγορά μέσω αυτής της πλατφόρμας:

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber 

1. Το Fruugo δεν είναι λιανοπωλητής αλλά διαδικτυακή αγορά

Για όσους πελάτες δεν γνωρίζουν, το Fruugo δεν είναι ένα κατάστημα από μόνο του ούτε πουλά ή αποστέλλει προϊόντα η ίδια.

Αντίθετα, παρέχει μια πλατφόρμα για άλλους λιανοπωλητές τρίτων να διαφημίζουν τα προϊόντα τους, ενώ η Fruugo συνάπτει συμφωνίες με τους πελάτες της μόνο για την πώληση προϊόντων για λογαριασμό των εμπόρων λιανικής.

Επομένως, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πωλητή λιανικής από τον οποίο αγοράσατε μέσω του κέντρου βοήθειας της Fruugo.

Ο έμπορος λιανικής θα αξιολογήσει το αίτημά σας και θα σας απαντήσει μέσω της Fruugo εάν το αίτημά σας είναι αποδεκτό ή όχι.

Επομένως, η Fruugo δεν ευθύνεται να επιστρέψει ή να ακυρώσει την παραγγελία σας και να σας επιστρέψει τα χρήματα καθώς το αίτημα επιστροφής, ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων υπόκειται στην έγκριση του λιανοπωλητή από τον οποίο αγοράσατε το προϊόν.

Εν ολίγοις, η Fruugo συνδέει τους πωλητές και τους καταναλωτές και παρέχει ένα μέσο επικοινωνίας μεταξύ τους μόνο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα.

2. Ζητήματα παρακολούθησης και παράδοσης παραγγελιών

Ένα από τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ορισμένοι πελάτες ανέφεραν ότι, παρόλο που έφτασαν οι παραγγελίες τους, δυσκολεύτηκαν να τις παρακολουθήσουν και τις έλαβαν πρόσφατα.

Οι παραγγελίες τους διήρκεσαν περισσότερο από τον δεδομένο εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης και ο αριθμός παρακολούθησης που τους έστειλε η Fruugo δεν λειτούργησε για να γνωρίζουν την τεχνογνωσία των παραγγελιών τους.

Ένας από τους λόγους για τις δυσκολίες στην παρακολούθηση παραγγελιών μπορεί να είναι ότι οι πελάτες είτε επιλέγουν οι ίδιοι μια τυπική μέθοδο παράδοσης είτε δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη επιλογή παράδοσης κατά την αγορά που να μην παρέχει υπηρεσία παρακολούθησης και απόδειξη παράδοσης.

Επομένως, θα πρέπει να το έχετε υπόψη σας πριν κάνετε μια αγορά στο Fruugo.

3. Ασυμφωνία μεταξύ διαφημιζόμενων και παραληφθέντων αντικειμένων

Ορισμένοι πελάτες αναφέρουν το ζήτημα ότι λαμβάνουν ένα διαφορετικό προϊόν από αυτό που διαφημίζουν οι έμποροι λιανικής στον ιστότοπο της Fruugo, ειδικά όσον αφορά το χρώμα και τα υλικά που χρησιμοποιούν στα προϊόντα.

Σε πολλές περιπτώσεις, το προϊόν που λαμβάνουν δεν ταιριάζει με την περιγραφή που δίνεται από τον πωλητή λιανικής στον ιστότοπο της Fruugo.

Καθώς διάφοροι έμποροι λιανικής πωλούν τα προϊόντα τους στην πλατφόρμα Fruugo, ορισμένοι από αυτούς ενδέχεται να μην δίνουν σωστές περιγραφές και άλλες σωστές πληροφορίες για τα προϊόντα τους.

Συμβουλή: Για να μην αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να κάνετε αναζήτηση για τον πωλητή (λεπτομέρειες παρακάτω).

4. Διατηρήστε ρεαλιστικές προσδοκίες από την ποιότητα των προϊόντων

Ενώ η Fruugo πουλά αυθεντικά προϊόντα από αξιόπιστους λιανοπωλητές, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ποιότητα των προϊόντων που παραθέτει η Fruugo ποικίλλει ανάλογα με τις τιμές τους. 

Οι έμποροι λιανικής μπορεί να διαφημίζουν προϊόντα με χαμηλότερη τιμή, αλλά η ποιότητά τους είναι συγκριτικά χαμηλότερη από αυτή των υψηλών τιμών.

Αυτό που είναι λάθος με τους πελάτες είναι ότι αγοράζουν φθηνότερα προϊόντα, αλλά περιμένουν η ποιότητά τους να είναι τόσο καλή όσο αυτή των ακριβών προϊόντων.

Επομένως, μην περιμένετε κορυφαία ποιότητα από προϊόντα χαμηλότερης τιμής γιατί θα πάρετε αυτό που πληρώνετε. 

Εάν προτιμάτε την υψηλή ποιότητα έναντι της τιμής, θα πρέπει να αποφύγετε την αγορά προϊόντων χαμηλότερης τιμής στο Fruugo.

Το επόμενο σημαντικό είναι:

Διαβάστε επίσης : Είναι το GetYourGuide νόμιμο; (Γνωρίστε ΑΥΤΟ πριν κάνετε κράτηση)

LookMovie:Είναι ασφαλές και νόμιμο;

5. Χωρίς ανταλλαγές και ζητήματα επιστροφής και επιστροφής χρημάτων

Πρώτα απ ‘όλα, η Fruugo και οι έμποροι λιανικής της δεν δέχονται ανταλλαγές εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που λαμβάνετε.

Καμία ανταλλαγή από την Fruugo

Μπορείτε να επιστρέψετε μόνο το προϊόν και να λάβετε την επιστροφή των χρημάτων σας, αλλά το θέμα είναι ότι η επιστροφή της παραγγελίας σας είναι πολύ περίπλοκη όπως συζητήθηκε παραπάνω.

Θα χρειαστεί να παράσχετε στον πωλητή λιανικής όλες τις λεπτομέρειες και τις αποδείξεις της επιστροφής σας και, εάν είναι απαραίτητο, θα δώσετε φωτογραφίες και βίντεο εάν ο πωλητής τα ζητήσει.

Επιπλέον, θα πρέπει να επιστρέψετε την παραγγελία σας με δικά σας έξοδα σε περίπτωση χρώματος, ποιότητας, μεγέθους ή οποιουδήποτε άλλου ζητήματος, εκτός από την περίπτωση που λάβετε κατεστραμμένα προϊόντα.

χρεώσεις επιστροφής fruugo

Αλλά μερικές φορές, οι χρεώσεις επιστροφής είναι τόσο υψηλές που η επιστροφή χρημάτων μπορεί να μην είναι λογική για εσάς.

Και ακόμη κι αν πληρώσετε για την επιστροφή της παραγγελίας σας, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν ο πωλητής απορρίψει το αίτημα επιστροφής σας, καθώς η λήψη της επιστροφής χρημάτων υπόκειται στην έγκριση του πωλητή λιανικής.

Επιπλέον, η Fruugo δεν είναι υπόχρεη να σας αποζημιώσει εάν ο πωλητής λιανικής σας επιστρέψει μερική επιστροφή χρημάτων ή αρνηθεί να σας επιστρέψει τα χρήματα, καθώς είναι μόνο ένας πάροχος πλατφόρμας και όχι ο ίδιος ο πωλητής.

Αυτά είναι λοιπόν τα ζητήματα που σχετίζονται με την επιστροφή της παραγγελίας σας και την επιστροφή χρημάτων.

Το έπιασα!

Επομένως, αυτά είναι τα 5 σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε μια αγορά στο Fruugo.

Για να συνοψίσουμε την παραπάνω συζήτηση , το Fruugo είναι μια νόμιμη πλατφόρμα, αλλά η πραγματοποίηση μιας αγοράς μέσω αυτής δεν είναι καλή.

Εάν το προϊόν που λαμβάνετε σας ικανοποιεί και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, σίγουρα θα επωφεληθείτε από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων από διάφορους πωλητές σε ένα μέρος σε ανταγωνιστικές τιμές και εκπτώσεις.

Αλλά αν δυστυχώς όχι και χρειάζεστε επιστροφή, η προσιτή τιμή των προϊόντων και οι βολικές αγορές θα στραφούν αντίθετα, καθώς η επιστροφή της παραγγελίας σας και η επιστροφή χρημάτων είναι πονοκέφαλος και συνοδεύεται από επιπλέον χρεώσεις.

Λοιπόν, πρέπει να αγοράσετε μέσω του Fruugo;

Τελικά, εξαρτάται κυρίως από την προσωπική σας άνεση και προτιμήσεις είτε αγοράζετε μέσω του Fruugo είτε δοκιμάσετε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Αλλά αν διστάζετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα λόγω των παραπάνω 5 βασικών ζητημάτων, θα έλεγα ότι αυτά τα ζητήματα δεν είναι καθολικά και δεν ισχύουν για την εμπειρία αγορών κάθε πελάτη.

Η πλειοψηφία των πελατών της είναι ευχαριστημένη και ικανοποιημένη με τα προϊόντα που αγόρασαν στο Fruugo.

Επιπλέον, αυτά τα ζητήματα δεν αφορούν μόνο το Fruugo, αλλά κάθε διαδικτυακή αγορά λειτουργεί μόνο ως πάροχος πλατφόρμας και οι πελάτες τους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την παράδοση, την παρακολούθηση και την επιστροφή και την επιστροφή χρημάτων.

Ο σκοπός της επισήμανσης αυτών των θεμάτων εδώ είναι ότι θα πρέπει να τα λάβετε υπόψη πριν κάνετε αγορές μέσω της Fruugo.

Όσον αφορά την προσωπική μου σύσταση, θα συνιστούσα να αγοράσετε μέσω Fruugo μόνο εάν ακολουθήσετε τις παρακάτω 9 συμβουλές.

9 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε όταν αγοράζετε στο Fruugo

Το πρώτο είναι:

1. Διαβάστε τις Πολιτικές επιστροφών, επιστροφής χρημάτων και ακύρωσης της Fruugo

Αν και δώσαμε μια πινελιά σε ορισμένες πτυχές των πολιτικών επιστροφής και επιστροφής χρημάτων, είναι σημαντικό να διαβάσετε λεπτομερώς τις πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής και επιστροφής χρημάτων για να κατανοήσετε πλήρως τα πάντα.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό του και διαβάστε προσεκτικά τα κριτήρια επιστροφής και ακύρωσης, τις προθεσμίες, τη διαδικασία, το ποσό επιστροφής χρημάτων και ορισμένες άλλες σημαντικές πληροφορίες.

2. Αναζήτηση για τον πωλητή

Καθώς η Fruugo παραθέτει προϊόντα από εκατοντάδες εμπόρους λιανικής, πρέπει να αναζητήσετε τον πωλητή λιανικής από τον οποίο αγοράζετε προϊόντα.

Ενώ η Fruugo ελέγχει πρώτα τους λιανοπωλητές και στη συνέχεια τους επιτρέπει να καταχωρούν προϊόντα στον ιστότοπό της, εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα ορισμένοι από αυτούς να μην είναι αυστηροί και πειθαρχημένοι στην επιχείρησή τους.

Γι’ αυτό ενδέχεται να μην παρέχουν σωστές περιγραφές, φωτογραφίες και άλλες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παραθέτουν στο Fruugo.

Επομένως, για να γνωρίζετε την αξιοπιστία των πωλητών, θα πρέπει να αναζητήσετε το γρήγορο ιστορικό τους, τις αξιολογήσεις και τις κριτικές πελατών και ιδιοκτητών κ.λπ.

Σας συνιστώ να αγοράζετε μόνο από αξιόπιστους πωλητές που έχουν καλή φήμη και ιστορικό αριστείας στην αγορά

3. Προσοχή στα είδη με πολύ καλή τιμή

Ορισμένοι έμποροι λιανικής ενδέχεται να σας προσφέρουν τα προϊόντα τους σε πολύ φθηνότερες τιμές στον ιστότοπο της Fruugo.

Εάν ένα προϊόν φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, θα πρέπει να βρείτε την τιμή αυτού ή άλλου πανομοιότυπου προϊόντος στην παραδοσιακή αγορά ή σε άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Εάν ένας πωλητής λιανικής στο Fruugo (ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα) σας προσφέρει ένα προϊόν σε τιμή πολύ χαμηλότερη από την αρχική ή την εκτιμώμενη τιμή του στην άλλη αγορά, συνιστάται να αποφύγετε να το αγοράσετε ως προϊόντα με πολύ καλές έως αληθινές τιμές συχνά παρουσιάζουν ελαττώματα και ελαττώματα.

Τώρα, όταν είστε σίγουροι και θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν, θα πρέπει:

4. Διαβάστε την Περιγραφή προϊόντος

Για να διασφαλίσετε ότι το προϊόν πληροί τις απαιτήσεις σας, η ανάγνωση της περιγραφής του είναι πολύ σημαντική, καθώς περιέχει σημαντικές πληροφορίες για το προϊόν, όπως χαρακτηριστικά, μέγεθος, υλικά, σύνθεση, χρώμα και άλλα απαραίτητα.

περιγραφή προϊόντος fruugo

Στη συνέχεια, προχωρήστε σε:

5. Ελέγξτε προσεκτικά τις φωτογραφίες του προϊόντος

Ό,τι κι αν αγοράζετε στο Fruugo, εξετάστε προσεκτικά τις φωτογραφίες του προϊόντος, ειδικά εάν αγοράζετε είδη ένδυσης, παπούτσια και διακόσμηση σπιτιού.

Φωτογραφίες προϊόντων fruugo

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες του προϊόντος από διαφορετικές οπτικές γωνίες, μεγεθύνοντας κάθε μέρος για να έχετε μια καθαρή εικόνα του χρώματος, του σχεδίου και της συνολικής εμφάνισής του.

6. Ξεκαθαρίστε τη σύγχυσή σας πριν αγοράσετε

Εάν έχετε οποιαδήποτε σύγχυση σχετικά με το προϊόν που αγοράζετε ή οτιδήποτε άλλο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το κέντρο βοήθειας της Fruugo .

Δεν θα πρέπει να αγοράσετε τίποτα στο Fruugo εάν το κέντρο βοήθειας δεν ξεκαθαρίσει τη σύγχυσή σας και δεν απαντήσει στο ερώτημά σας.

7. Παραγγείλετε εκ των προτέρων

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι παραγγελίες μερικές φορές διαρκούν περισσότερο από τον δεδομένο εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης κατά τις αγορές μέσω του Fruugo.

Επομένως, συνιστάται να κάνετε την παραγγελία σας πολύ νωρίτερα από την ώρα που τη χρειάζεστε για να αποφύγετε το άγχος της τελευταίας στιγμής.

Αυτό επιτρέπει αρκετό χρόνο για την επεξεργασία του προϊόντος, την αποστολή, πιθανές αλλαγές εάν χρειαστεί, την καθυστέρηση παραγγελίας και την αντιμετώπιση οποιουδήποτε άλλου ζητήματος που μπορεί να προκύψει. 

Θα σας συνιστούσα προσωπικά να παραγγείλετε το προϊόν σας 3-4 εβδομάδες πριν χρειαστείτε το προϊόν σας.

8. Ελέγξτε την παραγγελία σας

Πριν προχωρήσετε στην πληρωμή, μην ξεχάσετε να ελέγξετε την παραγγελία σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει τα σωστά στοιχεία παραγγελίας, όπως διεύθυνση, email, χρώμα, μέγεθος κ.λπ., καθώς είναι πολύ δύσκολο να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον πωλητή λιανικής μέσω του Fruugo.

9. Πληρώστε με PayPal

Αν και η Fruugo δέχεται διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, θα σας συνιστούσα να πληρώσετε με PayPal λόγω του Προγράμματος Προστασίας Αγοραστή.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το πρόγραμμα προστασίας αγοραστών είναι ένα πρόγραμμα της Paypal που παρέχει ασφάλεια και ασφάλεια στις αγορές σας.

Αυτό είναι!

Αυτές είναι λοιπόν οι 9 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε όταν ψωνίζετε οτιδήποτε από τους λιανοπωλητές μέσω της Fruugo.

συμπέρασμα

Χωρίς αμφιβολία, η Fruugo είναι μια νόμιμη πλατφόρμα, καθώς λειτουργεί τα τελευταία 17 χρόνια και διαφημίζει προϊόντα από παγκοσμίου φήμης πωλητές όπως η Nike, η Puma, η Sony, η Gucci και πολλοί άλλοι.

Αλλά, αν και είναι νόμιμο, πρέπει να γνωρίζετε 5 πράγματα εισαγωγής πριν το αγοράσετε, όπως: 

  • Είναι μια διαδικτυακή αγορά, όχι ένας λιανοπωλητής ο ίδιος.
  • Μην κρατάτε υψηλότερες προσδοκίες από προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή
  • Το προϊόν που λαμβάνετε ενδέχεται να μην ταιριάζει με την περιγραφή του.
  • Οι παραγγελίες σε ορισμένες περιπτώσεις διαρκούν περισσότερο από τον δεδομένο εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης και οι πελάτες αντιμετωπίζουν προβλήματα στην παρακολούθηση της παραγγελίας.
  • Η διαδικασία επιστροφής και επιστροφής χρημάτων είναι περίπλοκη και πρέπει να επιστρέψετε την παραγγελία σας με δικά σας έξοδα.

Επιπλέον, θα σας προτείνω να ακολουθήσετε τις 9 συμβουλές που αναφέρθηκαν παραπάνω για να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία αγορών στο Fruugo.

Ελπίζουμε να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο για τη λήψη της σωστής απόφασης για τις αγορές σας στο Fruugo.

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να μοιραστείτε τις προσωπικές σας εμπειρίες με το Fruugo, μην διστάσετε να αφήσετε το σχόλιό σας παρακάτω.

Είναι το Fruugo αξιόπιστο;

Ναι, η Fruugo είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα, καθώς λειτουργεί από το 2006 και διαφημίζει προϊόντα από κορυφαίους λιανοπωλητές παγκοσμίως.

Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένα σημαντικά πράγματα πριν το αγοράσετε, όπως είναι μια διαδικτυακή αγορά, όχι ένα ίδιο κατάστημα. θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα των ειδών χαμηλότερης τιμής. μπορεί να λάβει ένα διαφορετικό είδος από το διαφημιζόμενο· και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την παράδοση, την παρακολούθηση και την επιστροφή και την επιστροφή χρημάτων.

Είναι το Fruugo ασφαλές;

Όσον αφορά την ασφάλεια των στοιχείων πληρωμής σας και άλλων προσωπικών πληροφοριών, η Fruugo είναι χωρίς αμφιβολία μια ασφαλής διαδικτυακή αγορά.

Η Fruugo χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση και σύγχρονα εργαλεία ασφάλειας και πρόληψης απάτης για την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων.

Πάνω απ ‘όλα, η Fruugo ακολουθεί τα μέτρα ασφαλείας του Προτύπου Ασφάλειας Δεδομένων του Κλάδου Πληρωμής (PCI-DSS) για την προστασία των δεδομένων σας από κλοπή, απάτη και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Είναι το Fruugo αξιόπιστο;

Το Fruugo είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα, αλλά θα πρέπει να αναζητήσετε τους πωλητές από τους οποίους αγοράζετε ένα προϊόν στον ιστότοπό της.

Επίσης, ψάξτε για το προϊόν αλλού στο διαδίκτυο, εάν ένας πωλητής στο Fruugo το προσφέρει πολύ κάτω από την αρχική ή την εκτιμώμενη αγοραία του αξία.

Πού βρίσκεται το Fruugo;

Ενώ η Fruugo λειτουργεί σε σχεδόν 43 χώρες, είναι μια εγγεγραμμένη εταιρεία στην Αγγλία και την Ουαλία με την κύρια έδρα της στη οδό 13 Fountain Street, Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ.

AI στο λιανικό εμπόριο – Τι είναι;

Είναι το Pandabuy νόμιμο; (Προσοχή πριν αγοράσετε)

Είναι το GoToGate νόμιμο; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *