καλύτερες εφαρμογές χωρίς root screenshot

10 καλύτερες εφαρμογές χωρίς root screenshot για Android το 2023

Η λειτουργία στιγμιότυπου οθόνης στο Android είναι πράγματι χρήσιμη και η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης της οθόνης του τηλεφώνου σας Android είναι αρκετά απλή. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί έντασης ήχου και το κουμπί λειτουργίας ταυτόχρονα και να τα κρατήσετε για ένα δευτερόλεπτο για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Ωστόσο, το ενσωματωμένο εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης του Android περιορίζεται σε μερικές δυνατότητες και γι’ αυτό οι τεχνολογικοί blogger αναζητούν εφαρμογές στιγμιότυπων οθόνης για Android. Συνήθως, οι εφαρμογές στιγμιότυπων οθόνης Android επιτρέπουν στους χρήστες να σχολιάζουν τα στιγμιότυπα οθόνης για αναρτήσεις ιστολογίου.

Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών στιγμιότυπου οθόνης Android που διατίθενται στο Google Play Store και σε αυτό το άρθρο, θα αναφέρουμε μερικές από αυτές.

καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome για λήψη στιγμιότυπου οθόνης

10 καλύτερες εφαρμογές χωρίς ρίζα στιγμιότυπου οθόνης για Android

Ένα άλλο πράγμα είναι ότι αυτές οι εφαρμογές στιγμιότυπου οθόνης λειτουργούν τόσο σε ριζικά όσο και σε μη ριζωμένα smartphone Android. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα των καλύτερες εφαρμογές χωρίς root screenshot.

1. Εγγραφή οθόνης AZ

Εγγραφή οθόνης AZ

Το AZ Screen Recorder είναι μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης που καταγράφει την οθόνη σας Android ως βίντεο. Ωστόσο, το AZ Screen Recorder μπορεί επίσης να καταγράψει στιγμιότυπα οθόνης.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το AZ Screen Recorder δεν βάζει κανένα υδατογράφημα στο στιγμιότυπο οθόνης που τραβήχτηκε. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή έχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας χρήστη και λειτουργεί τόσο σε smartphone Android με root όσο και σε μη root.

2. Άγγιγμα στιγμιότυπου οθόνης

Άγγιγμα στιγμιότυπου οθόνης

Το Screenshot Touch είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή στιγμιότυπου οθόνης Android στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Το καλύτερο πράγμα για το Screenshot Touch είναι ότι διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών όπως περικοπή εικόνων, λήψη κύλισης, λήψη ολόκληρης ιστοσελίδας κ.λπ.

Εκτός από αυτό, η διεπαφή χρήστη κάνει την εφαρμογή να ξεχωρίζει από το πλήθος και λειτουργεί τόσο σε smartphone Android με root όσο και σε μη root.

3. Screen Master

Screen Master

Το Screen Master είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή χωρίς root στιγμιότυπο οθόνης για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Σε σύγκριση με το εργαλείο στιγμιότυπο οθόνης στοκ, το Screen Master παρέχει πολύ περισσότερες δυνατότητες.

Η εφαρμογή είναι πιο ενδιαφέρουσα λόγω των διαφόρων μεθόδων σχολιασμού της εικόνας, της λήψης ολόκληρης ιστοσελίδας, ενός αιωρούμενου κουμπιού για γρήγορη λήψη κ.λπ.

4. Στιγμιότυπο οθόνης Easy

Στιγμιότυπο οθόνης Easy

Το Screenshot Easy είναι βασικά μια ελαφριά εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να εγγράψετε την οθόνη Android σας.

Η εφαρμογή σάς παρέχει πολλούς τρόπους λήψης και εγγραφής οθόνης. Μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή με ένα εικονίδιο επικάλυψης στην αρχική οθόνη σας, μια γραμμή ειδοποιήσεων, ένα κούνημα για λήψη στιγμιότυπου οθόνης κ.λπ.

5. Touchshot

Touchshot

Αν ψάχνετε για ένα all-in-one Εργαλείο λήψης οθόνης Android που μπορεί να εγγράψει οθόνες, να καταγράψει οθόνες, να επεξεργαστεί στιγμιότυπα οθόνης κ.λπ., τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Touchshot.

Το Touchshot είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές στιγμιότυπου οθόνης Android που μπορείτε να έχετε στο smartphone Android που δεν έχει ρίζες. Εάν διαθέτετε ένα smartphone Android με ρίζες, μπορείτε να αφαιρέσετε τις γραμμές κατάστασης και προγραμματιζόμενων πλήκτρων κατά τη λήψη της οθόνης.

6. Μεγάλη προσπάθεια

Μεγάλη προσπάθεια

Το LongShot είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να σας επιτρέψει να τραβήξετε μεγάλα στιγμιότυπα οθόνης. Επιπλέον, μπορεί να καταγράψει ολόκληρη την ιστοσελίδα μέσω της λειτουργίας κύλισης στιγμιότυπου οθόνης.

Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο σε smartphone με root όσο και σε μη root και είναι η καλύτερη εφαρμογή στιγμιότυπου οθόνης Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

7. Screenple

Το Screenple είναι ένα από τα καλύτερες εφαρμογές στιγμιότυπου οθόνης διαθέσιμο στο Google Play Store για λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Εκτός από τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης, το Screenple προσφέρει πρόγραμμα επεξεργασίας στιγμιότυπων οθόνης και διοργανωτή.

Προσφέρει ακόμη και μια δωρεάν επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud για να αποθηκεύσετε το πιο σημαντικό στιγμιότυπο οθόνης σας. Συνολικά, το Screenple είναι μια εξαιρετική εφαρμογή στιγμιότυπου οθόνης για συσκευές Android που δεν έχουν ρίζες.

8. Στιγμιότυπο από το Geeks Lab

Στιγμιότυπο από το Geeks Lab

Με το Screenshot από το Geeks Lab, πρέπει να πατήσετε τα κουμπιά λειτουργίας και μείωσης έντασης για να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή παρέχει επίσης στους χρήστες μερικές λειτουργίες επεξεργασίας στιγμιότυπων οθόνης, όπως περικοπή, περικοπή, ζωγραφική κ.λπ. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν μωσαϊκό, κείμενο κ.λπ., στα στιγμιότυπα οθόνης με το Screenshot By Geeks Lab.

9. Stitchcraft

Stitchcraft

Αν και δεν είναι διάσημο, το Stitchcraft εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εφαρμογές στιγμιότυπων οθόνης του Android. Είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να συρράψετε πολλά στιγμιότυπα οθόνης σε ένα μεγάλο.

Με το Stitchcraft, πρέπει να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης ως συνήθως. Κάντε κύλιση και τραβήξτε το στιγμιότυπο οθόνης και η εφαρμογή χειρίζεται το τμήμα ραφής.

10. Στιγμιότυπο οθόνης Γρήγορη δωρεάν

Στιγμιότυπο οθόνης Γρήγορη δωρεάν

Αν ψάχνετε για ένα απλό, δωρεάν και ελαφρύ Εφαρμογή στιγμιότυπου οθόνης Android, δεν φαίνεται άλλο από το Screenshot Quick Free. Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή προσθέτει ένα κουμπί επικάλυψης στην οθόνη σας Android.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί επικάλυψης για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης. Εκτός από αυτό, το Screenshot Quick Free σάς επιτρέπει επίσης να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης με μια συντόμευση πλήκτρου, ένα κουμπί ειδοποιήσεων και πολλά άλλα.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές χωρίς root screenshot μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android smartphone σας. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές όπως αυτές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome για λήψη screenshot

Πώς να ενεργοποιήσετε το νέο Εργαλείο Screenshot του Edge

στιγμιότυπο οθόνης βίντεο YouTube


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *