Καλύτερες εκκινητές iPhone για εμπειρία iOS σε Android

10 Καλύτερες Launchers iPhone για εμπειρία iOS σε Android

Σε σύγκριση με το iOS, το Android προσφέρει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογές προσαρμογής. Δεν το πιστεύετε; Απλώς κοιτάξτε εν συντομία το Google Play Store. θα βρείτε πολλές εφαρμογές προσαρμογής Android. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το iPhone, ίσως συμφωνήσετε ότι η προεπιλεγμένη διεπαφή του Android φαίνεται βαρετή.

Δεδομένου ότι οι συσκευές iOS είναι δαπανηρές, δεν μπορούν όλοι να αγοράσουν ένα iPhone. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι η επένδυση των χρημάτων που έχετε κερδίσει με κόπο για να αγοράσετε ένα iPhone για να αποκτήσετε την εμπειρία iOS δεν είναι κατάλληλη επιλογή, ειδικά εάν έχετε smartphone Android. Οι χρήστες Android μπορούν να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές εκκίνησης που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store για να προσαρμόσουν τη διεπαφή χρήστη.

Διαβάστε επίσης: Καλύτεροι εκτοξευτές Android

10 Καλύτερες εκκινητές iPhone για εμπειρία iOS σε Android

Το Android είναι γνωστό για τις ατελείωτες επιλογές προσαρμογής του. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ορισμένες εφαρμογές για να αποκτήσουν την εμπειρία iOS σε συσκευές Android. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το iOS να νιώσει σαν Android. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα των καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης iPhone για Android.

1. Phone 13 Launcher, OS 15

Phone X Launcher

Το Phone 13 Launcher, OS 15, είναι αναμφίβολα η καλύτερη και κορυφαία εφαρμογή εκκίνησης iOS στο Google Play Store.

Το υπέροχο με την εφαρμογή είναι ότι μιμείται το κορυφαίο τηλέφωνο της Apple – το iPhone X, σε οποιαδήποτε συσκευή Android. Με το Phone 13 Launcher, OS 15, θα λάβετε iOS 15 τύπου Control Center, Notification Style, Spotlight Search κ.λπ.

2. iLauncher

iLauncher

Εάν αναζητάτε έναν πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να αντικαταστήσετε την αρχική οθόνη Android με μια διεπαφή iOS, τότε το iLauncher μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Η εφαρμογή εκκίνησης προσφέρει στους χρήστες πολλές επιλογές προσαρμογής και εξατομίκευσης. Φέρνει τα εικονίδια του τηλεφώνου Android με αυτά των εικονιδίων iOS.

3. iCenter iOS15

iCenter iOS15

Λέγεται ότι το iCenter φέρνει το κέντρο ελέγχου τύπου iOS στο smartphone Android σας. Σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις ειδοποιήσεις. Μπορείτε να σύρετε προς τα πάνω από οπουδήποτε στην οθόνη για να ανοίξετε το κέντρο ελέγχου τύπου iOS.

Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να οργανώνουν πολλά πράγματα στο Κέντρο, όπως Music Player, Volume Controller, Brightness bar, WiFi, Mobile Data κ.λπ.

4. XOS Launcher

XOS Launcher

Το XOS Launcher είναι άλλο καλύτερη εφαρμογή iOS Launcher στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε την πλήρη εμπειρία iOS στο smartphone Android σας. Μάντεψε? Το XOS Launcher επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν κάθε γωνία της εφαρμογής για να την κάνουν πιο εκπληκτική.

Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, εικονιδίων φακέλων, ημερήσιων εικόνων, ενισχυτών τηλεφώνου κ.λπ.

5. X Launcher

X Launcher

Το XS Launcher είναι μια διάσημη και εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή εκκίνησης Android στο Play Store.

Το XS Launcher σάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε κάθε γωνιά του Android για να το κάνετε να φαίνεται πιο εκπληκτικό. Η εφαρμογή φέρνει επίσης ένα κέντρο ελέγχου τύπου iPhone, μερικά γραφικά στοιχεία αποκλειστικά για iPhone, εικονίδια κ.λπ.

6. Κέντρο ελέγχου IOS 15Κέντρο ελέγχου IOS 12

Όπως υποδηλώνει το όνομα της εφαρμογής, το Control Center IOS 15 παρέχει ένα παρόμοιο κέντρο ελέγχου για το smartphone Android σας.

Μετά την εγκατάσταση του Κέντρου Ελέγχου IOS 15, οι χρήστες πρέπει να σύρουν προς τα πάνω από οπουδήποτε στην οθόνη για να ανοίξουν το κέντρο ελέγχου τύπου iOS 15. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ρυθμίζουν συντομεύσεις και εναλλαγές στο Κέντρο Ελέγχου.

7. Εκτοξευτής DNA

Εκτοξευτής DNA

Το DNA Launcher είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή εκκίνησης στο Android που φέρνει την εμφάνιση και την αίσθηση της διεπαφής του iOS στο Android. Είναι βασικά μια ευέλικτη εφαρμογή αντικατάστασης αρχικής οθόνης πολλαπλών στυλ για Android που σας παρέχει πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Εκτός από την εμφάνιση του iOS, υποστηρίζει χειρονομίες και επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν προσαρμοσμένες ενέργειες χειρονομίας.

8. Γραφικό στοιχείο KWGT Kustom

Γραφικό στοιχείο KWGT Kustom

Το KWGT Kustom Widget δεν είναι μια εφαρμογή εκκίνησης, αλλά είναι ένας από τους πιο ισχυρούς δημιουργούς Widget που δημιουργήθηκαν ποτέ για Android.

Έχουμε καταχωρίσει το KWGT Kustom Widget στη λίστα επειδή σας επιτρέπει να αποκτήσετε το iOS 14 όπως το Google Widget στο Android. Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε τον οδηγό μας – Πώς να αποκτήσετε το iOS 14 Like Google Widget στο Android

9. Εκκίνηση xPhone

Εκκίνηση xPhone

Το Launcher xPhone είναι μια εφαρμογή εκκίνησης που τελικά αλλάζει το Διαδίκτυό σας σε στυλ iOS. Η εφαρμογή φέρνει μια παρόμοια αρχική οθόνη, κέντρο ειδοποιήσεων, Κέντρο ελέγχου, οθόνη κλειδώματος και δυνατότητα υποβοήθησης αφής του iOS στη συσκευή σας Android.

Με αυτήν την εφαρμογή εκκίνησης, λαμβάνετε επίσης άλλες λειτουργίες τύπου iOS, όπως την Έξυπνη αναζήτηση, την Έξυπνη ομάδα, τη γραμμή προσαρμοσμένης κατάστασης και τις χειρονομίες.

10. OS14 Launcher

OS14 Launcher

Το OS14 Launcher είναι μια εφαρμογή εκκίνησης που κάνει το Android να μοιάζει με το iOS 14. Φέρνει σχεδόν κάθε δυνατότητα iOS 14 στο Android σας.

Φέρνει τη βιβλιοθήκη εφαρμογών, που εισήχθη στο iOS 14, στυλ widget και άλλα στοιχεία iOS 14. Η εφαρμογή εκκίνησης είναι γρήγορη και σας προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης iOS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Nova Launcher

καλύτερα γραφικά στοιχεία Android 


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *