Είναι το FlexJobs νόμιμο; (Η αλήθεια αποκαλύφθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Είναι το FlexJobs νόμιμο; (Η αλήθεια αποκαλύφθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Για την εύρεση μιας απομακρυσμένης και ευέλικτης εργασίας, το FlexJobs μπορεί να έχει τραβήξει την προσοχή σας λόγω των πολλαπλών καταχωρίσεων εργασιών και της εύχρηστης διεπαφής του.

Αλλά προτού το χρησιμοποιήσετε για την αναζήτηση εργασίας σας, έχετε κάποιες ανησυχίες σχετικά με αυτό, όπως:

 • Είναι το FlexJobs νόμιμο ή απάτη;
 • Είναι οι θέσεις εργασίας που παραθέτει αυθεντικές και από νόμιμες εταιρείες;
 • Πώς να βρείτε τη δουλειά που επιθυμείτε στο FlexJobs;

Μην ανησυχείς! Όλα τα ερωτήματα και οι ανησυχίες σας σχετικά με το FlexJobs θα διαγραφούν μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου.

Ας βουτήξουμε.

Διαβάστε επίσης:Είναι το Moviesjoy ασφαλές και νόμιμο;

Είναι το FlexJobs νόμιμο;

Το FlexJobs είναι σίγουρα μια νόμιμη πλατφόρμα λειτουργεί από το 2007 και έχει παρουσιαστεί σε άρθρα από αξιόπιστα και αξιόπιστα μέσα ενημέρωσης όπως π.χ BBC, CNN, Forbes, CNBCκαι USA Today.

Επιπλέον, προσφέρει πρόσβαση σε αυθεντικές και νόμιμες θέσεις εργασίας από το κορυφαία στον κόσμο εταιρείες που έχουν εξαιρετική φήμη και ιστορικό αριστείας στην αγορά εργασίας.

Πάνω από όλα, το FlexJobs έχει έλαβε πολλά βραβεία και αναγνωρίσεις που αποδεικνύουν την αξιοπιστία και τη διαφάνειά της ως αξιόπιστη πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας.

Ναι, λοιπόν, το FlexJobs είναι μια νόμιμη πλατφόρμα για την αναζήτηση νόμιμων και αυθεντικών ευέλικτων θέσεων εργασίας όπως θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης, ανεξάρτητων και εξ αποστάσεως.

Αλλά περίμενε!

Αν και το FlexJobs είναι νόμιμο, εδώ είναι τρία κύρια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν το χρησιμοποιήσετε για αναζήτηση εργασίας:

1. Το FlexJobs δεν είναι γραφείο απασχόλησης

Μερικοί άνθρωποι κατηγορούν συχνά το FlexJobs όταν δεν βρίσκουν τη δουλειά που επιθυμούν ή όταν δεν προσλαμβάνονται από έναν εργοδότη μετά την υποβολή αίτησης μέσω του FlexJobs.

Πιστεύουν ότι η συνδρομή που πληρώνουν στο FlexJobs στοχεύει στην παροχή εργασίας.

Για αυτούς τους ανθρώπους, θα πρέπει να είναι σαφές σε αυτούς ότι το FlexJobs δεν είναι μια υπηρεσία προσλήψεων που δίνει θέσεις εργασίας και τοποθετεί άτομα σε θέσεις.

Το flexjobs δεν είναι γραφείο ευρέσεως εργασίας

Αλλά μάλλον σας παρέχει πρόσβαση σε ελεγμένες λίστες θέσεων εργασίας από αξιόπιστες εταιρείες μέσω της πλατφόρμας του.

Το τέλος που πληρώνετε στο FlexJobs είναι για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λίστες θέσεων εργασίας και στους πολύτιμους πόρους του για να βοηθήσετε την αναζήτηση εργασίας σας.

Επομένως, η εύρεση εργασίας ή η πρόσληψη σε έναν εργοδότη εξαρτάται αποκλειστικά από τις ικανότητές σας, την εμπειρία, τις δεξιότητες, τα προσόντα και τις επιλογές του εργοδότη και τις αποφάσεις πρόσληψης.

Εν ολίγοις, το FlexJobs δεν έχει ρυθμιστεί να σας προσφέρει δουλειά, αλλά μάλλον σας δίνει πρόσβαση σε επιλεγμένες λίστες θέσεων εργασίας από αξιόπιστους εργοδότες μέσω της πλατφόρμας του.

2. Εμπόδια στα ευρήματα εργασίας

Αν και είναι αλήθεια ότι εκατοντάδες και χιλιάδες άτομα έχουν πετύχει να προσληφθούν από εργοδότες μέσω του FlexJobs, δεν είναι εγγυημένο ότι θα βρείτε δουλειά.

Η απόκτηση εργασίας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως:

 • Αστοχία δεξιοτήτων: Οι εργοδότες απαιτούν συχνά συγκεκριμένες δεξιότητες για τη δουλειά που προσφέρουν. Οι δεξιότητες που έχετε ενδέχεται να μην ευθυγραμμίζονται με τις δεξιότητες που απαιτούνται από τον εργοδότη.
 • Προϋπόθεση εμπειρίας: Στις περισσότερες θέσεις εργασίας απαιτείται από τον εργοδότη κάποια εμπειρία στον σχετικό τομέα. Έτσι, εάν έχετε δεξιότητες αλλά όχι εμπειρία, θα είναι δύσκολο για εσάς να ανταγωνιστείτε αυτούς που έχουν κάποια εμπειρία.
 • Εμπόδιο τοποθεσίας: Ενώ η πλειονότητα των θέσεων εργασίας που παραθέτει είναι απομακρυσμένες θέσεις εργασίας, ορισμένες θέσεις εργασίας εξακολουθούν να απαιτούν από τους υπαλλήλους να εργάζονται ή να ζουν σε συγκεκριμένες περιοχές. Επομένως, εάν διαθέτετε τις απαιτούμενες δεξιότητες και εμπειρία, εξακολουθείτε να μην πληροίτε τις προϋποθέσεις για μια θέση εργασίας με συγκεκριμένα κριτήρια τοποθεσίας.
 • Αποδοχή βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής: Ακόμα κι αν πληροίτε τα προσόντα του εργοδότη, αλλά το βιογραφικό σας και η συνοδευτική επιστολή σας δεν κάνουν έντονη εντύπωση, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε μεταξύ άλλων αιτούντων.
 • Διαγωνισμός Εργασίας: Καθώς οι απομακρυσμένες και ευέλικτες θέσεις εργασίας προσελκύουν μεγάλο αριθμό υποψηφίων, μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να εξασφαλίσετε την επιθυμητή θέση εργασίας λόγω του σκληρού ανταγωνισμού εργασίας, ειδικά εάν είστε νέος στην αγορά εργασίας.

Το επόμενο είναι:

3. Αυτόματη ανανέωση και δυσκολία στην ακύρωση συνδρομής

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μόλις εγγραφείτε στο FlexJobs, η συνδρομή σας θα ανανεωθεί αυτόματα μετά τη συμπλήρωση της προθεσμίας της συνδρομής σας.

Για παράδειγμα, εάν κάνετε μια συνδρομή μίας εβδομάδας, το FlexJobs θα ανανεώσει αυτόματα τη συνδρομή σας για άλλη μια εβδομάδα χωρίς την έγκρισή σας, εάν δεν την ακυρώσετε εντός 7 ημερών.

Το ίδιο συμβαίνει με τις μηνιαίες και ετήσιες συνδρομές.

Επιπλέον, αν και συμβαίνει σπάνια, το FlexJobs μερικές φορές αποτυγχάνει να ακυρώσει τις συνδρομές των χρηστών του ακόμη και αν ακυρωθούν από αυτούς ή οι χρήστες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ακύρωση της συνδρομής τους.

Σε κάθε περίπτωση, χρεώνονται από το FlexJobs λόγω της συνδρομητικής πολιτικής αυτόματης ανανέωσης.

Αν και το FlexJobs αντιμετωπίζει προβλήματα ακύρωσης και επιστρέφει χρήματα στους χρήστες του, τους προκαλεί πονοκέφαλο να πάρουν πίσω τα χρήματά τους αφού περάσουν από την περίπλοκη διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Αυτά είναι λοιπόν τα 3 κύρια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν δοκιμάσετε το FlexJobs για την αναζήτηση μιας ευέλικτης και απομακρυσμένης εργασίας.

Λοιπόν, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το FlexJobs για να βρείτε μια δουλειά;

Στο τέλος, εξαρτάται κυρίως από την προσωπική σας άνεση και προτιμήσεις είτε αναζητάτε δουλειά μέσω του FlexJobs είτε χρησιμοποιείτε άλλες πλατφόρμες.

Αλλά προσωπικά, θα σας συνιστούσα να μην εγγραφείτε απευθείας στο FlexJobs.

Αλλά μάλλον πηγαίνετε στον ιστότοπό του ως δωρεάν επισκέπτης για να μάθετε εάν οι τύποι θέσεων εργασίας που αναζητάτε είναι διαθέσιμοι, καθώς μπορούν να σας δείξουν μια σύντομη έκδοση όλων των καταχωρίσεων θέσεων εργασίας δωρεάν χωρίς συνδρομή.

flexjobs jobs σύντομη έκδοση

Εάν βρείτε αυτό που ψάχνετε, εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο πακέτο του, μην μεταβείτε απευθείας στη μηνιαία ή ετήσια συνδρομή του, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πλήρεις λεπτομέρειες εργασίας και άλλα εργαλεία του FlexJobs.

Στη συνέχεια, εάν είστε ικανοποιημένοι με το FlexJobs, προχωρήστε στις άλλες συνδρομές του, διαφορετικά ακυρώστε το πριν συμπληρωθεί η προθεσμία της συνδρομής σας.

Επομένως, εάν βρίσκετε το FlexJobs χρήσιμο και θέλετε να το δοκιμάσετε για την αναζήτηση εργασίας σας, Ακολουθώντας αυτές τις 8 συμβουλές είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε με επιτυχία μια δουλειά και να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κολλήσετε σε ένα πρόβλημα:

8 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη χρήση του FlexJobs

Το πρώτο είναι:

1. Διαβάστε τις Συμβουλές του για την αναζήτηση εργασίας

Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να διαβάσετε Συμβουλές επαγγελματικής αναζήτησης εργασίας FlexJobs.

Αυτό θα σας καθοδηγήσει στο πώς να φτιάξετε ένα καλό βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή, να προετοιμαστείτε για μια συνέντευξη, να αναζητήσετε δουλειά, να κάνετε αίτηση εργασίας και μερικά άλλα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

2. Δημιουργήστε ένα καλά δομημένο προφίλ

Το άλλο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε ένα καλά δομημένο και λεπτομερές προφίλ στο FlexJobs.

Ανεξάρτητα από το πόση εμπειρία και δεξιότητες έχετε, εάν το προφίλ σας δεν είναι ελκυστικό, είναι σχεδόν αδύνατο να προσληφθείτε από έναν εργοδότη.

Επομένως, δημιουργήστε ένα καλά στρογγυλεμένο προφίλ που να περιλαμβάνει το βιογραφικό σας, τις δεξιότητες, τις εργασιακές σας προτιμήσεις και τυχόν άλλες πιστοποιήσεις ή προσόντα.

3. Προσαρμόστε το βιογραφικό σας

Καθώς κάθε απαίτηση εργασίας είναι διαφορετική από την άλλη, επομένως, κάντε αλλαγές στο βιογραφικό σας ανάλογα με τη θέση εργασίας για την οποία κάνετε αίτηση.

Αφαιρέστε τα άσχετα πράγματα που δεν θέλει ο εργοδότης και επισημάνετε μόνο σχετικές δεξιότητες και εμπειρίες που ευθυγραμμίζονται με συγκεκριμένες απαιτήσεις εργασίας.

4. Προσαρμόστε την αναζήτησή σας

Ένα από τα δύσκολα καθήκοντα για την εύρεση εργασίας στο FlexJobs είναι να βρείτε μια δουλειά που να είναι σχετική με τις δεξιότητες, την εμπειρία, την τοποθεσία σας και άλλες απαιτήσεις.

Για να κάνετε αυτή τη διαδικασία εύκολη, χρησιμοποιήστε φίλτρα προηγμένης αναζήτησης FlexJobs για να περιορίσετε τις λίστες εργασιών με βάση τα κριτήριά σας, δηλαδή την κατηγορία εργασίας, τον τύπο, την τοποθεσία και άλλα.

φίλτρα flexjobs

5. Έρευνα για τις εταιρείες

Το FlexJobs παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις εταιρείες που αναφέρει τις θέσεις εργασίας τους στην πλατφόρμα του.

Πριν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει, κάντε σωστή έρευνα σχετικά με την εταιρεία για την οποία κάνετε αίτηση για να βεβαιωθείτε ότι είναι η καλύτερη για εσάς.

Αυτό θα σας επιτρέψει να εξοικειωθείτε με τη φήμη, τον πολιτισμό, τις αξίες και κάποιες άλλες σημαντικές πληροφορίες.

6. Μείνετε υπομονετικοί και επίμονοι

Καθώς οι απομακρυσμένες και ευέλικτες θέσεις εργασίας προσελκύουν μεγάλο αριθμό ατόμων που αναζητούν εργασία, η εύρεση εργασίας στο FlexJobs μπορεί να πάρει χρόνο.

Επομένως, να είστε επίμονοι στις προσπάθειές σας και μην αποθαρρύνεστε από την απόρριψη. Να είστε υπομονετικοί και να συνεχίσετε να κάνετε αίτηση μέχρι να βρείτε δουλειά.

7. Μείνετε ενημερωμένοι

Θα πρέπει να ενημερώσετε τον εαυτό σας με νέες λίστες θέσεων εργασίας, τάσεις του κλάδου, νέα της αγοράς εργασίας και συμβουλές απομακρυσμένης εργασίας μέσω πόρων και άρθρων που δημοσιεύονται από το FlexJobs στον ιστότοπό του.

Μην ξεχάσετε να ρυθμίσετε τη λειτουργία ειδοποίησης εργασιών του FlexJobs για να λαμβάνετε νέες ειδοποιήσεις σχετικά με πρόσφατες αναρτήσεις και εργασίες.

8. Μην περιμένετε την τελευταία ημέρα της συνδρομής

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι χρήστες του FlexJobs μερικές φορές αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ακύρωση της συνδρομής τους.

Επομένως, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να διεκπεραιωθεί το αίτημα ακύρωσης και ενδέχεται να προκύψουν πιθανά ζητήματα κατά τη διαδικασία ακύρωσης.

Επομένως, εάν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας την τελευταία ημέρα, ενδέχεται να μην την ακυρώσετε πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Επομένως, συνιστάται να μην περιμένετε την τελευταία ημέρα της συνδρομής σας αλλά να την ακυρώσετε τουλάχιστον μία ή δύο μέρες ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.

Αυτό είναι!

Αυτές είναι λοιπόν οι 8 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ χρησιμοποιείτε το FlexJobs για να εξομαλύνουν το ταξίδι σας στην αναζήτηση εργασίας.

συμπέρασμα

Το FlexJobs είναι σίγουρα μια νόμιμη πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας, καθώς λειτουργεί τα τελευταία 16 χρόνια, εμφανίζεται σε διάσημα μέσα ενημέρωσης και έχει κερδίσει πολλά βραβεία κύρους.

Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη 3 σημαντικά πράγματα πριν το χρησιμοποιήσετε για αναζήτηση εργασίας όπως:

 • Το FlexJobs δεν είναι γραφείο ευρέσεως εργασίας.
 • Υπάρχουν κάποια εμπόδια για να βρεις δουλειά.
 • Και ανανεώνει αυτόματα τις συνδρομές και, παρόλο που συμβαίνει σπάνια, οι χρήστες μερικές φορές αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ακύρωση των συνδρομών τους.

Επιπλέον, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παραπάνω 8 συμβουλές για να εξασφαλίσετε ότι θα βρείτε τη δουλειά που επιθυμείτε και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

Οπότε όλα αυτά αφορούσαν το FlexJobs από την πλευρά μου. Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει στην εύρεση εργασίας στο FlexJobs.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις στο μυαλό σας ή θέλετε να μοιραστείτε την προσωπική σας εμπειρία με το FlexJobs, μη διστάσετε να με ενημερώσετε στην ενότητα σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Οι 7 καλύτεροι ιστότοποι με λίστες θέσεων εργασίας για εφήβους

Μπορούν οι απατεώνες να παρακολουθούν την τοποθεσία σας;

Εξερευνώντας την αγορά εργασίας της Πολωνίας:

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *