Είναι ο Notino Legit; (Αποκαλύψτε την αλήθεια πριν αγοράσετε)

Η Notino μπορεί να σας κίνησε την περιέργεια να αγοράσετε από το κατάστημά της αφού δελεάστηκε από τη μεγάλη γκάμα επώνυμων αρωμάτων και καλλυντικών προϊόντων σε οικονομικές τιμές.

Όμως, καθώς οι τιμές που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές συνοδεύονται συχνά από απάτες και άλλα κρυφά ζητήματα, θέλετε πρώτα να μάθετε αν είναι νόμιμες πριν αγοράσετε από αυτόν τον πωλητή λιανικής.

Διαβάστε λοιπόν αυτό το ιστολόγιο για να μάθετε εάν το Notino είναι νόμιμο και ορισμένα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες όταν ψωνίζουν από αυτήν την εταιρεία.

Ας εμβαθύνουμε σε αυτό.

Είναι ο Notino Legit;

Η Notino είναι αναμφίβολα ένας νόμιμος έμπορος λιανικής καθώς δραστηριοποιείται για το τελευταία 20 χρόνια και εδρεύει στο Μπρνο με έδρα σε διάφορες περιοχές όπως η ΕΕ, η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή και η Αφρική.

Άλλωστε ο Νοτίνο τρέχει δύο κέντρα διανομής και 26 καταστήματα και δραστηριοποιείται στο διαδικτυακό εμπόριο σε 28 ευρωπαϊκές χώρες.

Έτσι, κοιτάζοντας αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη νομιμότητα του Notino.

Ως εκ τούτου, το Notino είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν μια ποικιλία από αυθεντικά και επώνυμα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Είναι το Geebo Legit; (Προσοχή στις διαφημίσεις απάτης)

Αλλά σταματήστε για λίγο!

Αν και το Notino είναι νόμιμο, θα πρέπει να λ����βετε υπόψη τα ακόλουθα 4 κύρια πράγματα πριν αγοράσετε οτιδήποτε από α����τήν την εταιρεία.

1. Οι πελάτες αναφέρουν ότι έλαβαν διαφορετικά ή ελαττωματικά είδη

Η Notino πουλά καλλυντικά και αρώματα γνωστών και αξιόπιστων εμπορικών σημάτων, αλλά ορισμένοι από τους πελάτες της αναφέρουν ότι έλαβαν ένα διαφορετικό προϊόν από αυτό που διαφημιζόταν στον ιστότοπό της.

Ανέφεραν το θέμα ότι τα αρώματα ή τα καλλυντικά που έλαβαν δεν ταίριαζαν με την περιγραφή που έδωσε ο Notino όσον αφορά την ποιότητα και την ποσότητα, τη σύνθεση και άλλα χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ορισμένοι από τους πελάτες αναφέρουν ότι λαμβάνουν ελαττωματικά ή κατεστραμμένα αντικείμενα από τη Notino.

Η ζημιά στο αντικείμενο μπορεί να προκληθεί είτε από λάθος χειρισμό του Notino κατά την επεξεργασία του για παράδοση είτε από τον ταχυμεταφορέα κατά τη μεταφορά.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, οι πελάτες, σε πολλές περιπτώσεις, έχουν βρει τα αντικείμενά τους κατεστραμμένα, έχουν διαρρεύσει ή το κουμπί ψεκασμού τους δεν λειτουργεί σωστά.

Επομένως, αν και αυτές οι περιπτώσεις εμφανίζονται σπάνια, υπάρχει ακόμα πιθανότητα να λάβετε ένα διαφορετικό, ελαττωματικό ή κατεστραμμένο αντικείμενο από τη Notino.

Μπορείτε να επιστρέψετε το ανεπιθύμητο αντικείμενο για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση, αλλά το πρόβλημα είναι ότι:

2. Η επιστροφή του αντικειμένου για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση μπορεί να είναι περίπλοκη

Προτού το Notino αντικαταστήσει το ανεπιθύμητο προϊόν σας ή σας επιστρέψει τα χρήματα ή ένα κουπόνι, πρέπει να επιστρέψετε την παραγγελία σας και να προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία με κατάλληλες φωτογραφίες καθώς και λόγους επιστροφής.

Μόλις η Notino αποδεχτεί το αίτημα επιστροφής σας αφού ελέγξει το επιστρεφόμενο προϊόν σας, θα αντικαταστήσει το προϊόν σας ή θα σας επιστρέψει τα χρήματα ή το κουπόνι με βάση αυτό που ζητήσατε.

Ωστόσο, ορισμένοι από τους πελάτες αναφέρουν ότι παρά το αίτημά τους για επιστροφές χρημάτων, η Notino τους στέλνει ένα κουπόνι για να κάνουν μια άλλη αγορά της οποίας η αξία μερικές φορές είναι χαμηλότερη από την πραγματική αξία του αντικειμένου.

Επιπλέον, ακόμα κι αν οι πελάτες δεν χρειάζονται πλέον τα προϊόντα τους, καθώς χρειάζεται πολύς χρόνος για να επιστρέψουν τα αντικείμενα και να τα παραλάβουν, το Notino εξακολουθεί να αντικαθιστά τα αντικείμενά τους αντί για αυτό που θέλουν.

Το άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι πρέπει να επιστρέψετε την παραγγελία σας με δικά σας έξοδα, τα οποία θα σας επιστραφούν αργότερα από τη Notino εάν αποδεχτεί το αίτημα επιστροφής σας.

Ωστόσο, ο κίνδυνος εδώ είναι ότι το Notino δεν θα αντικαταστήσει την παραγγελία σας, δεν θα σας επιστρέψει χρήματα ή ένα κουπόνι, ούτε θα επιστρέψει τις χρεώσεις επιστροφής εάν απορρίψει το αίτημα επιστροφής λόγω μη ικανοποίησής του με τα αποδεικτικά στοιχεία που παρέχετε ή για άλλους λόγους.

3. Θέματα Παράδοσης

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες όταν ψωνίζουν από οποιοδήποτε διαδικτυακό κατάστημα λιανικής είναι ότι οι παραγγελίες τους μερικές φορές παραδίδονται αργότερα από τον δεδομένο εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Ως εκ τούτου, η Notino, ως διαδικτυακός έμπορος λιανικής, χρειάζεται μερικές φορές περισσότερο από τον δεδομένο χρόνο παράδοσης για να παραδώσει τις παραγγελίες στους πελάτες της.

Οι καθυστερήσεις προκαλούνται συνήθως από τους ταχυμεταφορείς αποστολής κατά τη μεταφορά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, η Notino δεν επεξεργάζεται τις παραγγελίες για αποστολή σε ταχυμεταφορείς εγκαίρως.

Επομένως, αν και θα λάβετε την παραγγελία σας, υπάρχει πιθανότητα να τη λάβετε αργότερα από την ημερομηνία που θέλετε.

4. Καθυστερημένες απαντήσεις από την υποστήριξη πελατών της Notino

Η επίλυση ενός προβλήματος με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα, όχι μόνο με το Notino, είναι μερικές φορές περίπλοκη καθώς υπάρχουν εκατοντάδες πελάτες που μεταφέρουν τα παράπονά τους στην υποστήριξη πελατών του ταυτόχρονα.

Ενώ ορισμένα από τα προβλήματα των πελατών ενδέχεται να επιλυθούν άμεσα, ορισμένοι από αυτούς μπορεί να πρέπει να περιμένουν την απάντηση της Notino, καθώς η επίλυση προβλημάτων την ίδια στιγμή μπορεί να μην είναι δυνατή για τη Notino.

Αυτός είναι ο λόγος που οι πελάτες της Notino μερικές φορές δεν είναι ικανοποιημένοι όταν μεταφέρουν τα παράπονά τους στην υποστήριξη πελατών της.

Επομένως, εάν δυστυχώς αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να το επιλύσετε με την υποστήριξη πελατών της Notino.

Εδώ είσαι!

Αυτά είναι λοιπόν τα 4 βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε οτιδήποτε από τη Notino.

Πρέπει λοιπόν να αγοράσετε από το Notino;

Εξαρτάται τελικά από την προσωπική σας άνεση και τις προτιμήσεις σας εάν αγοράσετε από το Notino ή δοκιμάσετε άλλες εναλλακτικές επιλογές.

Αλλά αν ανησυχείτε για την αγορά από το κατάστημά του λόγω των προαναφερθέντων ζητημάτων, η πραγματικότητα είναι ότι αυτά τα ζητήματα δεν αντιπροσωπεύουν τις εμπειρίες της πλειοψηφίας των χρηστών του Notino.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πελάτες δεν αντιμετωπίζουν πάντα προβλήματα όταν αγοράζουν από το Notino, αλλά η πλειοψηφία τους είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με τις αγορές τους.

Αν και είναι αλήθεια ότι ορισμένοι από τους πελάτες μπορεί να έχουν αρνητικές εμπειρίες με το Notino, υπάρχουν χιλιάδες πελάτες που λαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα επώνυμων αρωμάτων και καλλυντικών προϊόντων από τη Notino σε πολύ προσιτές τιμές χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο σκοπός της επισήμανσης αυτών των ζητημάτων εδώ είναι να σας ενημερώσουμε πριν αγοράσετε ένα προϊόν από τη Notino.

Οπότε, θα έλεγα ότι το Notino είναι μια καλή επιλογή για εσάς αν ψάχνετε για αρώματα και καλλυντικά υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές.

Ωστόσο, καθώς η αγορά από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα συνοδεύεται από ορισμένα προβλήματα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα προαναφερθέντα ζητήματα όταν αγοράζετε οτιδήποτε από τη Notino.

Το πιο σημαντικό δεν φταίει πάντα η Notino που οι πελάτες κολλάνε σε προβλήματα, αλλά οι ίδιοι διαπράττουν γκάφες και αγνοούν την προσοχή σε ορισμένα σημαντικά πράγματα κατά την υποβολή των παραγγελιών τους.

Επομένως, για να μειώσετε τις πιθανότητες να κολλήσετε σε ένα πρόβλημα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις 8 συμβουλές που αναφέρονται παρακάτω:

8 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την αγορά από το Notino

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει:

1. Διαβάστε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του

Είναι απαραίτητο να διαβάσετε το όροι και Προϋποθέσεις της Notino για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία επιστροφής και επιστροφής χρημάτων, τις προθεσμίες και τις προϋποθέσεις επιστροφής, τις υποχρεώσεις της Notino, την ανάκληση της σύμβασης και ορισμένες άλλες σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε.

2. Επιλέξτε το προϊόν προσεκτικά

Κατά την αγορά ενός προϊόντος από το Notino, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει σωστά το αντικείμενο που θέλετε. Θα πρέπει, για παράδειγμα, να επιλέξετε το μέγεθος του προϊόντος προσεκτικά, καθώς και να ελέγξετε ξανά το όνομα του προϊόντος και την επωνυμία του.

Προσοχή στην επιλογή προϊόντων

3. Διαβάστε την Περιγραφή προϊόντος

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε την περιγραφή του προϊόντος που αγοράζετε από τη Notino για να βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχει αλλεργικά συστατικά και να γνωρίζετε τη σύνθεση, τα συστατικά και άλλα χαρακτηριστικά του.

Περιγραφή προϊόντος Notino

Στη συνέχεια, προχωρήστε σε:

4. Διαβάστε τις κριτικές πελατών

Για να γνωρίζετε τι να περιμένετε από το προϊόν που αγοράζετε, είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε τις κριτικές των πελατών που το έχουν βιώσει προσωπικά στο παρελθόν.

Κριτικές προϊόντων Notino

Η ανάγνωση των κριτικών θα σας δώσει μια ιδέα για τις θετικές και αρνητικές πτυχές του προϊόντος.

5. Ξεκαθαρίστε τη σύγχυση πριν αγοράσετε

Εάν εξακολουθείτε να έχετε οποιαδήποτε σύγχυση σχετικά με το προϊόν ή οτιδήποτε άλλο, μη διστάσετε να ρωτήσετε την υποστήριξη πελατών της Notino.

Συνιστάται να μην κάνετε αγορές από τη Notino, εάν η υποστήριξη πελατών της δεν ξεκαθαρίσει τη σύγχυση ή δεν απαντήσει στο ερώτημά σας.

6. Παραγγείλετε εκ των προτέρων

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες είναι ότι το Notino χρειάζεται μερικές φορές περισσότερο από τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Επομένως, παραγγείλετε πολύ νωρίτερα, ειδικά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων ή άλλων σημαντικών ημερών, ώστε αν η παραγγελία σας καθυστερήσει ελαφρώς, να την παραλάβετε νωρίτερα από την ημέρα που τη χρειάζεστε.

7. Ελέγξτε την παραγγελία σας

Πριν προχωρήσετε στην πληρωμή, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ελέγξετε την παραγγελία σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει σωστά τα στοιχεία της παραγγελίας σας, όπως διεύθυνση email, διεύθυνση παράδοσης, μέγεθος προϊόντος κ.λπ.

8. Πληρώστε με PayPal

Μπορείτε να κάνετε πληρωμές στο Notino μέσω Mastercard, PayPal και Google Pay, αλλά θα συνιστούσα να πληρώσετε με PayPal λόγω του Προγράμματος Προστασίας αγοραστών.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, το Πρόγραμμα προστασίας αγοραστών του PayPal παρέχει επιπλέον προστασία για τις αγορές σας.

Ορίστε το!

Αυτές είναι λοιπόν οι 8 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε όταν κάνετε μια αγορά από το Notino για να μειώσετε τις πιθανότητες να κολλήσετε σε κάποιο πρόβλημα.

συμπέρασμα

Ναι, λοιπόν, το Notino είναι σίγουρα ένας νόμιμος διαδικτυακός λιανοπωλητής, καθώς λειτουργεί από το 2004, λειτουργεί δύο κέντρα διανομής και 26 καταστήματα και δραστηριοποιείται στο διαδικτυακό εμπόριο σε 28 ευρωπαϊκές χώρες.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα 4 βασικά πράγματα πριν αγοράσετε οτιδήποτε από τη Notino:

  • Αν και συμβαίνει σπάνια, υπάρχει πιθανότητα να λάβετε ένα διαφορετικό, κατεστραμμένο ή ελαττωματικό αντικείμενο.
  • Η επιστροφή του αντικειμένου σας για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση μπορεί να είναι δύσκολη.
  • Το Notino μερικές φορές διαρκεί περισσότερο από τον δεδομένο εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.
  • Τα παράπονα των πελατών μερικές φορές δεν επιλύονται αμέσως από την ομάδα υποστήριξης πελατών.

Εκτός από το να λάβετε υπόψη αυτά τα 4 πράγματα, πρέπει να ακολουθήσετε το προαναφερθείσες 8 συμβουλές να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία αγορών με το Notino.

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5305

Υποβολή ����πάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *