κατασκοπευτική κάμερα

13 καλύτερες εφαρμογές κατασκοπευτικής κάμερας για Android το 2023

Το Android είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Το Android σάς προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής από άλλα λειτουργικά συστήματα για κινητά. Το καλό με το Android είναι οι εφαρμογές του που είναι διαθέσιμες για διαφορετικούς σκοπούς.

Υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές για την ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειας επίσης. Αυτές οι εφαρμογές κάμερας κατασκοπείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς νόμιμους λόγους. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή κάμερας Spy για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των παιδιών σας, να παρακολουθείτε τους παρόχους υπηρεσιών ή να αποτρέψετε τους κλέφτες.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές κατασκοπευτικής κάμερας στο smartphone Android σας για να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο αθόρυβα. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές κάμερας κατασκοπείας για τη συσκευή σας Android.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Ξυπνητήρι για Android

13 καλύτερες εφαρμογές κατασκοπευτικής κάμερας για Android

Σπουδαίος: Οι εφαρμογές κατασκοπευτικής κάμερας δεν έρχονται χωρίς ευθύνη. Χρησιμοποιήστε αυτές τις εφαρμογές μόνο εάν επιτρέπονται οι εφαρμογές παρακολούθησης στον τόπο διαμονής σας. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές για παράνομους σκοπούς.

1. AlfredCamera Home Security

AlfredCamera Home Security

Η AlfredCamera Home Security είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές κάμερας ασφαλείας ή κατασκοπείας για smartphone Android. Η εφαρμογή χρειάζεται δύο συσκευές για να λειτουργήσει – Η μία θα καταγράψει την περιοχή που θέλετε να παρακολουθήσετε. Το άλλο θα χρησιμοποιηθεί για την προβολή της ροής βίντεο που τραβήχτηκε.

Το καλό με το AlfredCamera Home Security είναι ότι σας προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγγράψετε μέρη που πιστεύετε ότι είναι απαραίτητα και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία walkie-talkie για να μιλήσετε μεταξύ δύο συσκευών.

2. SeeCiTV

Δείτε το CiTV

Το SeeCiTV είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή στη λίστα που μετατρέπει το Android smartphone σας σε κάμερα ασφαλείας σπιτιού. Αυτή η εφαρμογή είναι σχεδόν παρόμοια με την AlfredCamera Home Security που αναφέρεται παραπάνω.

Χρειάζεστε τουλάχιστον δύο ή περισσότερες συσκευές Android για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή. Η πρώτη συσκευή θα καταγράψει το βίντεο και η δεύτερη θα είναι για προβολή.

Προσφέρει επίσης απομακρυσμένο φλας, ζωντανή εγγραφή βίντεο, ανίχνευση κίνησης κ.λπ.

3. εγγραφή βίντεο φόντου

εγγραφή βίντεο φόντου

Η συσκευή εγγραφής βίντεο φόντου είναι λίγο διαφορετική από όλες τις άλλες που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια εφαρμογή που καταγράφει αθόρυβα βίντεο στο smartphone σας.

Όταν εγγράφει βίντεο, απενεργοποιεί τους ήχους της κάμερας, έτσι ώστε οι άλλοι να μην γνωρίζουν ότι κάνετε εγγραφή. Επίσης, μια συσκευή εγγραφής βίντεο στο παρασκήνιο επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν μια εγγραφή για μελλοντικό χρόνο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να εγγράψετε βίντεο τόσο από την μπροστινή όσο και από την πίσω κάμερα, να περικόψετε βίντεο μετά την εγγραφή τους κ.λπ.

4. IP κάμερα web

IP κάμερα web

Η IP Webcam είναι μια εφαρμογή που μετατρέπει το τηλέφωνό σας Android σε κάμερα δικτύου. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεστε δύο διαφορετικές συσκευές για να καταγράψετε και να δείτε τη ροή της κάμερας.

Μπορείτε να δείτε τις ροές της κάμεράς σας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα με ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC ή ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Αν και προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες κάμερας ασφαλείας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατασκοπευτικούς σκοπούς.

5. Presence

Παρουσία

Το Presence είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή κατασκοπευτικής κάμερας διαθέσιμη για smartphone Android. Πρέπει να κάνετε λήψη της εφαρμογής Presence σε δύο συσκευές για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή. Το ένα θα καταγράφει τα βίντεο και το άλλο θα χρησιμοποιείται για προβολή.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε τα παιδιά, το μωρό, το κατοικίδιο ζώο σας και άλλα πράγματα με ζωντανή ροή ήχου/βίντεο και εγγραφή βίντεο κατά παραγγελία.

Το μόνο μειονέκτημα του Presence είναι τα σφάλματα του. Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει τεχνικά προβλήματα κατά τη χρήση της εφαρμογής στα smartphone τους.

6. Cawice

Cawice

Το Cawice μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή στη λίστα, το Cawice μετατρέπει επίσης το παλιό σας smartphone σε κάμερα ασφαλείας σπιτιού.

Θα χρειαστείτε δύο συσκευές για να χρησιμοποιήσετε το Cawice. Ο πρώτος θα είναι θεατής και ο άλλος θα είναι κάμερα ασφαλείας. Προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες όπως αμφίδρομη ομιλία, κίνηση, ανιχνευτές ήχου, άμεσες ειδοποιήσεις, αυτόματη εγγραφή βίντεο κ.λπ.

7. WardenCam

WardenCam

Το WardenCam είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή κατασκοπευτικής κάμερας στη συσκευή σας Android. Η εφαρμογή μετατρέπει το Android smartphone ή tablet σας σε κάμερα ασφαλείας σπιτιού.

Το WardenCam απαιτεί δύο smartphone Android για να λειτουργούν όπως κάθε άλλη εφαρμογή κατασκοπευτικής κάμερας. Το πρώτο θα καταγράψει το βίντεο, ενώ το άλλο θα χρησιμοποιηθεί για προβολή.

Το καλό με το WardenCam είναι ότι είναι πλήρως συμβατό με όλες τις συνδεσιμότητα δικτύου, συμπεριλαμβανομένων των WiFi, 3G, 4G και LTE. Σας επιτρέπει επίσης να ανεβάζετε βίντεο σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud όπως το Google Drive ή το Dropbox.

8. Third EyeΤρίτο μάτι

Το Third Eye μοιάζει πολύ με την εφαρμογή εγγραφής βίντεο στο παρασκήνιο που αναφέρεται παραπάνω. Αυτό σας επιτρέπει να εγγράφετε βίντεο ενώ η οθόνη σας είναι εντελώς απενεργοποιημένη. Το Third Eye θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να εγγράψουν βίντεο χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

9. Faceter

πρόσωπο

Το Faceter είναι μια εφαρμογή που μετατρέπει το Android smartphone σας σε κάμερα ασφαλείας. Πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να τοποθετήσετε το τηλέφωνο στο σημείο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Η εφαρμογή θα καταγράψει το βίντεο και θα το αποθηκεύσει στο χώρο αποθήκευσης cloud.

Ενώ η εφαρμογή είναι χρήσιμη, η ρύθμισή της μπορεί να είναι περίπλοκη. Επίσης, η εφαρμογή δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο η άλλη στη λίστα, αλλά έχει πολλές θετικές κριτικές.

10. Κάμερα ασφαλείας CZ

Κάμερα ασφαλείας CZ

Η Κάμερα Ασφαλείας CZ είναι μια εφαρμογή που μετατρέπει το παλιό σας smartphone ή tablet σε κάμερα ασφαλείας σπιτιού. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι η εφαρμογή καταγράφει τις κινήσεις που ανιχνεύονται αντί να καταγράφει βίντεο ως σειρά φωτογραφιών.

Δεν υπάρχει προς το παρόν επιλογή εγγραφής κίνησης που ανιχνεύτηκε ως βίντεο. Τα βασικά χαρακτηριστικά της Κάμερας Ασφαλείας CZ περιλαμβάνουν έξυπνη ανίχνευση κίνησης, προγραμματιστή για ανίχνευση κίνησης, ρυθμιζόμενη ευαισθησία ανίχνευσης κίνησης κ.λπ.

11. Κάμερα παρακολούθησης Visory

Κάμερα παρακολούθησης Visory

Η κάμερα παρακολούθησης Visory είναι πολύ παρόμοια με τις περισσότερες άλλες εφαρμογές του άρθρου. Είναι μια εφαρμογή κάμερας CCTV για Android που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία του σπιτιού ή τη φροντίδα σκύλων/κατοικίδιων.

Για να ξεκινήσετε με την κάμερα παρακολούθησης Visory, πρέπει να συνδέσετε τουλάχιστον δύο συσκευές – μία για τη λήψη του βίντεο και μία για την παρακολούθηση. Είναι επίσης πλήρως συμβατό με συσκευές που βασίζονται σε iOS επίσης.

12. XSCamera

XSCamera

Το XSCamera είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να εγγράφετε βίντεο ιδιωτικά στο smartphone Android σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εγγράφετε βίντεο στο παρασκήνιο χωρίς προεπισκόπηση. μπορεί να εγγράψει το βίντεο ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη.

Η εφαρμογή δεν είναι απλώς εύκολη στη χρήση, αλλά έχει επίσης ένα ευρύ φάσμα προσαρμόσιμων ρυθμίσεων. Έτσι, μπορείτε να προσαρμόσετε τη συσκευή εγγραφής βίντεο φόντου σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά της XSCamera περιλαμβάνουν απεριόριστο αριθμό εγγραφών, υποστήριξη όλης της ποιότητας βίντεο, εγγραφή με/χωρίς ήχο κ.λπ.

13. Cawice

Cawice

Το Cawice είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή κάμερας ασφαλείας για Android που μετατρέπει το παλιό σας smartphone Android σε μια ολοκληρωμένη κάμερα ασφαλείας. Αφού μετατρέψετε το παλιό σας smartphone σε κάμερα ασφαλείας, μπορείτε να παρακολουθείτε το μωρό ή το κατοικίδιό σας.

Η εφαρμογή είναι αρκετά εύκολη στη ρύθμιση και χρήση. Απλά πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή σε δύο τηλέφωνα και να συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό Google. Αυτό θα ζευγαρώσει και τα δύο smartphone.

Μετά τη σύζευξη, το ένα τηλέφωνο θα χρησιμοποιηθεί ως προβολή και το άλλο ως κάμερα ασφαλείας. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης αμφίδρομη ομιλία, ανίχνευση κίνησης και ήχου, λειτουργία πολλών χρηστών κ.λπ.

Οι εφαρμογές κατασκοπευτικής κάμερας που έχουμε παραθέσει μπορούν να καταγράφουν φωτογραφίες ή βίντεο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές εάν επιτρέπονται οι εφαρμογές παρακολούθησης στην περιοχή σας. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν θέλετε να προτείνετε διαφορετικές εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές οικιακής ασφάλειας για Android

10 καλύτερες εφαρμογές iOS για να βελτιώσετε την ποιότητα της κάμερας του iPhone σας

13 καλύτερες εφαρμογές κάμερας για iPhone το 2023


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *