Ξυπνητήρι για Android

15 Καλύτερες δωρεάν εφαρμογες Ξυπνητήρι για Android

Πόσες φορές δικαιωθήκαμε από το αφεντικό μας όταν φτάσαμε αργά επειδή μας είχε πάρει ο ύπνος; Ως εκ τούτου, για να νικήσουμε αυτήν την κατάσταση, πρέπει να εγκαταστήσουμε ένα καλό ξυπνητήρι στα smartphone Android μας.

Έχει περάσει η ώρα για ρολόγια χειρός και επιτραπέζια ρολόγια. Με την άνοδο των smartphone, έχουμε ενσωματώσει πολλές λειτουργίες που μπορούμε να ελέγξουμε, από την ανάφλεξη του αυτοκινήτου μέχρι το απαραίτητο ξυπνητήρι.

Διαβάστε επίσης: Ο συναγερμός δεν έσβησε στο Android;

Πώς να παίξει το ξυπνητήρι μέσω ακουστικών στο Android

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

15 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Ξυπνητήρι για Android

Φυσικά, υπάρχουν πολλές εφαρμογές με αυτές τις λειτουργίες, καθώς πρέπει να τις αναζητήσετε. Αλλά σας αναζητήσαμε και εδώ αφήνουμε τις συστάσεις μας σχετικά με αυτό το θέμα. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε την επιλογή μας από τα καλύτερα ξυπνητήρια Android.

1. Early Bird

Early Bird

Αν ψάχνετε για μια απλή στη χρήση και ελαφριά εφαρμογή ξυπνητήρι για τη συσκευή σας Android, μην ψάχνετε άλλο από το Early Bird. Το Early Bird είναι μια αρκετά απλή εφαρμογή ξυπνητηριού με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Η εφαρμογή παρέχει πολλά όμορφα θέματα συναγερμού, διάφορες μεθόδους διακοπής συναγερμού, προγνώσεις καιρού στην οθόνη συναγερμού και πολλά άλλα.

Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε διαφορετικούς ήχους ξυπνητηριού τυχαία με το Early Bird Alarm Clock. Συνολικά, το Early Bird είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ξυπνητηριού για Android.

2. Ξυπνητήρι για βαρείς ύπνους

Ξυπνητήρι για βαρείς ύπνους

Το Alarm Clock for Heavy Sleepers είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ξυπνητηριού που έχουν σχεδιαστεί για άτομα που κοιμούνται βαριά. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να σας ξυπνά το πρωί.

Δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί για άτομα με βαριά ύπνο, μπορείτε να ορίσετε πολλαπλούς συναγερμούς, μοναδικές μεθόδους διακοπής συναγερμού, την επιλογή απόκρυψης του κουμπιού αναβολής και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης έξυπνα ρολόγια, επιτρέποντάς σας να αναβάλλετε ή να απορρίπτετε τα ξυπνητήρια χωρίς να αγγίζετε το τηλέφωνό σας. Συνολικά, το Alarm Clock for Heavy Sleepers είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ξυπνητήρι για Android.

3. Sleep as Android Unlock

Sleep as Android Unlock

Το Sleep as Android Unlock είναι κάτι περισσότερο από μια εφαρμογή Ξυπνητήρι. Σε αυτήν την εξαιρετική εφαρμογή ξυπνητηριού, μπορείτε να αναλύσετε τις ώρες ύπνου με γραφικά και να τις συγκρίνετε σε εύρος 15 ημερών για να γνωρίζετε τις συνήθειες ύπνου σας.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά συνδέοντας τη συσκευή σας σε ένα Smartwatch και ξεχνώντας ότι αφήνετε το τηλέφωνο στο τραπέζι ή μέσα στο συρτάρι.

Αν και αυτή είναι μια εφαρμογή επί πληρωμή, μπορείτε ακόμα να τη χρησιμοποιήσετε ως δοκιμαστική έκδοση για δεκαπέντε ημέρες με πολλές συναρπαστικές δυνατότητες.

4. Ξυπνητήρι παζλ

Ξυπνητήρι παζλ

Μπορεί να σας φανεί χρήσιμη αυτή η εφαρμογή ξυπνητηριού αν κοιμάστε χρόνια. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ξυπνητηριού για Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

Για να σταματήσετε το ξυπνητήρι, πρέπει να λύσετε ένα παζλ. Τα παζλ που χρησιμοποιούσε το Ξυπνητήρι ήταν πολύ δύσκολα και σε αναγκάζουν να ξυπνήσεις το πρωί.

Το Puzzle Alarm έχει τρία επίπεδα δυσκολίας. Για να το απενεργοποιήσετε, πρέπει να λύσετε μαθηματικές εξισώσεις, να απομνημονεύσετε εικόνες και captcha, να επαναλάβετε μοτίβα ή να ενεργοποιήσετε μια ετικέτα NFC ή έναν κωδικό QR.

5. Συναγερμός

Συναγερμός

Αυτό το ξυπνητήρι για συσκευές Android θα μας επιτρέψει να προγραμματίσουμε όσα ξυπνητήρια θέλουμε στη συσκευή μας Android, επιτρέποντάς μας να βάζουμε ή να ορίζουμε παραδοσιακούς ήχους στα τραγούδια μας.

Ο σχεδιασμός αυτού του ξυπνητηριού είναι απλός, παραδοσιακός και μινιμαλιστικός. Ωστόσο, το Alarmy είναι μια από τις πιο καινοτόμες λύσεις για όσους δεν μπορούν να σηκωθούν στην ώρα τους, ακόμη και με ξυπνητήρι.

Με απλά λόγια, η εφαρμογή Alarmy έχει σχεδιαστεί έξυπνα για να σας αναγκάσει να σηκωθείτε από τον ύπνο δίνοντάς σας διάφορες αποστολές.

6. Δεν μπορώ να ξυπνήσω! Ξυπνητηρι

Δεν μπορώ να ξυπνήσω! Ξυπνητηρι

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή Ξυπνητήρι για Android, δεν μπορώ να ξυπνήσω! Το Ξυπνητήρι απαιτεί την ολοκλήρωση εργασιών για να σταματήσει το ξυπνητήρι.

Η εφαρμογή Ξυπνητήρι για Android έχει οκτώ εργασίες αφύπνισης που πρέπει να ολοκληρώσετε για να σταματήσετε το ξυπνητήρι.

7. Συναγερμός Shake-it

Συναγερμός Shake-it

Αν ψάχνετε για μια τέλεια εφαρμογή έξυπνου συναγερμού για Android που θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε στην ώρα σας, δοκιμάστε το Shake-it Alarm. Το Shake-it Alarm παρέχει πιο καινοτόμους και διασκεδαστικούς τρόπους διακοπής του συναγερμού από άλλες εφαρμογές της λίστας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να απορρίπτει το ξυπνητήρι με κούνημα, φωνές, πολλαπλά χτυπήματα ή ένα μόνο πάτημα. Η εφαρμογή είναι σχετικά εύκολη στη χρήση και σας επιτρέπει να ρυθμίζετε πολλαπλούς και επαναλαμβανόμενους ξυπνητήρια.

8. AlarmMon

AlarmMon

Το AlarmMon ανταγωνίζεται επίσης για την κατοχή των πιο αισθητικών χαρακτηριστικών μεταξύ όλων των αναφερόμενων εφαρμογών. Η εφαρμογή έχει πολλά αυτοκόλλητα και σχέδια σε όλη τη διεπαφή, τις λειτουργίες και ένα συναγερμό με διασκεδαστικά γραφικά.

Το AlarmMon είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει με χιούμορ και παιχνίδια όταν ξυπνάτε. Το ξυπνητήρι αυτής της εφαρμογής δεν σβήνει ποτέ μέχρι να ολοκληρώσετε την εργασία που παρουσιάζει.

9. Προκλήσεις Ξυπνητήρι

Προκλήσεις Ξυπνητήρι

Όπως κάθε άλλο ξυπνητήρι, πρέπει να ολοκληρώσετε εργασίες όπως παζλ, παιχνίδια, λήψη φωτογραφιών και πολλά άλλα. Μετά την ολοκλήρωση όλων των εργασιών, θα σταματήσει να κουδουνίζει.

Έχει διαφορετικά επίπεδα, οπότε όσο ασαφής κι αν είσαι, δεν θα σε αφήσει μέχρι να σε ξυπνήσει.

10. AlarmDroid

AlarmDroid

Το AlarmDroid σάς επιτρέπει να έχετε όσα ξυπνητήρια θέλετε στη συσκευή σας Android. Ακόμα και εμείς μπορούμε να ρυθμίσουμε οποιοδήποτε ήχο συναγερμού και να ενεργοποιήσουμε τη δόνηση. Ωστόσο, το καλύτερο πράγμα για αυτήν την εφαρμογή ξυπνητηριού είναι ότι σας επιτρέπει πάντα να επιλέξετε οποιοδήποτε τραγούδι στη μνήμη της συσκευής σας.

Φέρνει επίσης ένα γραφικό στοιχείο στην αρχική οθόνη σας και σας ενημερώνει για τους επερχόμενους συναγερμούς. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τους συναγερμούς απευθείας από το γραφικό στοιχείο της αρχικής οθόνης.

11. Ξυπνητήρι Xtreme

Ξυπνητήρι Xtreme

Το Alarm Clock Xtreme είναι μια εφαρμογή ξυπνητήρι με κορυφαία βαθμολογία στο Google Play Store. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι ώστε να αυξάνει αργά την ένταση και να σας ξυπνάει απαλά το πρωί.

Επίσης, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμα στους βαρείς ύπνους. Για παράδειγμα, ένα πολύ μεγάλο κουμπί αναβολής σάς εμποδίζει να πατήσετε την παράβλεψη.

Έχετε ακόμη και την επιλογή να ορίσετε μαθηματικά προβλήματα ως επιλογές αναβολής/παράβλεψης συναγερμού. Σε αυτήν τη λειτουργία, θα σας ζητηθεί να λύσετε ένα μαθηματικό πρόβλημα για αναβολή ή απόρριψη του ξυπνητηριού.

12. Ξυπνητήρι για μένα

Ξυπνητήρι για μένα

Το Alarm Clock for Me είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Ξυπνητήρι για Android. Είναι απλά ένα απλό και όμορφο ξυπνητήρι που παρέχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να ξυπνήσετε το πρωί.

Έχετε δύο διαφορετικούς τρόπους για να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι το πρωί – Μαθηματικό ξυπνητήρι και ένα ξυπνητήρι Shake. Ο συναγερμός μαθηματικών σάς ζητά να λύσετε μαθηματικά προβλήματα, ενώ ο συναγερμός ανακίνησης απαιτεί κούνημα του τηλεφώνου για να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι.

Η πρώτη λειτουργία υποτίθεται ότι εκκινεί τον εγκέφαλό σας το πρωί λύνοντας μαθηματικά προβλήματα, ενώ η άλλη είναι να ξυπνήσει το σώμα σας.

13. Το ρολόι

Το ρολόι

Το Ρολόι είναι βασικά μια εφαρμογή Ξυπνητήρι και χρονοδιακόπτη για Android. Αυτό σας βοηθά να ξυπνάτε απαλά με την αγαπημένη σας μουσική και να αποφύγετε την κατά λάθος απενεργοποίηση του ξυπνητηριού.

Η εφαρμογή διαθέτει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να ξυπνήσετε εγκαίρως. Έχετε ακόμη και την επιλογή να ορίσετε έξυπνους συναγερμούς με φωνητικές εντολές, να λύσετε μαθηματικά προβλήματα για να σταματήσετε τους συναγερμούς κ.λπ.

14. Απαλά

Απαλά

Το Gently δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές Ξυπνητήρι που είναι διαθέσιμες για Android στο Google Play Store.

Είναι μια πλήρως προσαρμόσιμη εφαρμογή ξυπνητήρι για Android που σας ξυπνά το πρωί παίζοντας χαλαρωτικούς και γαλήνιους ήχους.

Εκτός από το να σας ξυπνά απαλά το πρωί, το Gently μιμείται επίσης μια φυσική ανατολή προσαρμόζοντας τον χρωματικό τόνο της οθόνης. Συνολικά, το Gently είναι μια από τις πιο μοναδικές εφαρμογές ξυπνητηριού που μπορείτε να έχετε ποτέ στο Android σας.

15. Wakey

Wakey

Το Wakey είναι μια εφαρμογή ξυπνητηριού με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη στο Google Play Store. Αυτό έχει πολλές ομοιότητες με την εφαρμογή Alarmy που παραθέσαμε παραπάνω.

Το Wakey φέρνει πολλούς διαφορετικούς τύπους ξυπνητηριών. Για παράδειγμα, υπάρχει μια επιλογή για να ορίσετε συναγερμούς μαθηματικών παζλ που απαιτούν επίλυση μαθηματικών ερωτήσεων για την απόρριψη του συναγερμού.

Εκτός από αυτά, το Wakey έχει σχεδόν όλες τις λειτουργίες του ξυπνητηριού που θα χρειαστείτε ποτέ.

Όλες οι εφαρμογές του άρθρου ήταν δωρεάν στο Google Play Store. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Ξυπνητήρι για Android. Αν θες προτείνεις κάποια άλλη Εφαρμογή ξυπνητήρι για Android, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης : καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ήχου κλήσης για Android

12 καλύτερες εφαρμογές MP3 Cutter για Android

Ο συναγερμός δεν έσβησε στο Android;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *