Ο συναγερμός δεν έπεσε στο Android

Ο συναγερμός δεν έσβησε στο Android; 8 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε

Απλώς θυμηθείτε τις φορές που το αφεντικό σας σας δικαίωσε που αργήσατε να φτάσετε στο γραφείο λόγω ακανόνιστες συνήθειες ύπνου. Ο καλύτερος τρόπος για να διορθώσετε τις ακανόνιστες συνήθειες ύπνου είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή Ξυπνητήρι.

Οι εφαρμογές ξυπνητηριού για Android μπορούν να σας ξυπνήσουν το πρωί ρυθμίζοντας διαφορετικούς τύπους ξυπνητηριών. Στο Android, μια εφαρμογή Google Clock σάς επιτρέπει να ορίζετε ξυπνητήρια με απλά βήματα.

Ενώ το εγγενές ξυπνητήρι του Android είναι πλήρως λειτουργικό και πλούσιο σε λειτουργίες, μερικές φορές μπορεί να παρουσιάσει κακή συμπεριφορά. Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες Android έχουν πρόσφατα αναφέρει σχετικά με το πρόβλημα του Alarm Didn’t off off.

Σύμφωνα με τους χρήστες, έχουν βάλει το Alarm για το πρωί, αλλά δεν σβήνει όπως αναμενόταν. Αν ασχολείστε κι εσείς με Ο συναγερμός δεν λειτουργεί σε Androidσυνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Ο συναγερμός δεν έσβησε στο Android; 8 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε

Το ξυπνητήρι του Android μπορεί να μην λειτουργεί για διάφορους λόγους, κυρίως λόγω εσφαλμένων ρυθμίσεων ημερομηνίας και ώρας και προβληματικών αρχείων εφαρμογών. Παρακάτω είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους διόρθωσης Ο συναγερμός δεν έπεσε στο Android θέμα.

1. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας Android

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν δεν χτυπάει ο συναγερμός στο Android σας είναι να επανεκκινήσετε το smartphone σας. Η επανεκκίνηση θα εξαλείψει πιθανώς όλες τις εφαρμογές και τις διαδικασίες που ενδέχεται να εμποδίσουν τη σωστή λειτουργία του Συναγερμού.

Επιπλέον, η επανεκκίνηση καθαρίζει επίσης τη μνήμη RAM. Για να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας Android, πατήστε παρατεταμένα το Power Menu και επιλέξτε Επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση, ρυθμίστε ξανά το Alarm.

2. Ελέγξτε την ένταση του συναγερμού και τον ήχο κλήσης

Ελέγξτε την ένταση του συναγερμού και τον ήχο κλήσης

Οι πιο πρόσφατες εκδόσεις του Android επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν την ένταση των συναγερμών. Από προεπιλογή, το Alarm έχει ρυθμιστεί να σβήνει ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι αθόρυβο.

Ωστόσο, μπορεί να έχετε μειώσει κατά λάθος το επίπεδο έντασης. Ως εκ τούτου, ο συναγερμός σβήνει, αλλά δεν μπορείτε να τον ακούσετε.

Ακόμα κι αν η ένταση του συναγερμού είναι υψηλή, ελέγξτε τη μελωδία συναγερμού. Εάν κοιμάστε πολύ, μπορείτε να επιλέξετε μια μελωδία συναγερμού που είναι πιο δυνατή. Η επιλογή ελέγχου του επιπέδου έντασης εξαρτάται από το τηλέφωνό σας.

Συνήθως, μπορείτε να ελέγξετε την ένταση του ήχου για πολυμέσα, ήχους κλήσης, ειδοποιήσεις, ειδοποιήσεις κ.λπ., μέσω του ρυθμιστικού έντασης που εμφανίζεται αφού πατήσετε το κουμπί φυσικής έντασης του τηλεφώνου σας. Επομένως, πατήστε το πλήκτρο έντασης του τηλεφώνου σας και ρυθμίστε το ρυθμιστικό έντασης για τα Alarms στο μέγιστο.

3. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις Μην ενοχλείτε του τηλεφώνου σας

Η λειτουργία «Μην ενοχλείτε» του Android έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια εμπειρία χωρίς περισπασμούς, αποσιωπώντας όλους τους ήχους. Γενικά, η λειτουργία DND δεν αλλάζει τις ρυθμίσεις για το Alarm, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μια επιλογή για σίγαση των Alarms.

Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή Ξυπνητήρι τρίτου κατασκευαστή για Android, η λειτουργία DND είναι πιθανό να την εμποδίζει να κουδουνίζει τη συσκευή σας. Επομένως, είναι σημαντικό να ελέγξετε τη λίστα εξαιρέσεων της λειτουργίας DND.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο Android smartphone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Ήχος & δόνηση.

Ήχος & δόνηση

3. Στο Ήχος & Δόνηση, επιλέξτε Μην ενοχλείτε.

Μην ενοχλείτε

4. Στην οθόνη Μην ενοχλείτε, πατήστε στο Εφαρμογές κάτω από Εξαιρέσεις.

5. Τώρα, βρείτε το δικό σας Εφαρμογή ξυπνητήρι και βεβαιωθείτε ότι είναι επιτρέπεται για αναπαραγωγή ήχου στο τηλέφωνό σας.

Εφαρμογή ξυπνητήρι

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις “Μην ενοχλείτε” του Android σας για να διορθώσετε το πρόβλημα του συναγερμού.

4. Ελέγξτε τις Ειδοποιήσεις Ρολογιού στο τηλέφωνό σας

Σε επιλεγμένα smartphone Android, υπάρχει μια επιλογή γνωστή ως Ειδοποιήσεις Ρολογιού ή Ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων που επιτρέπει στους χρήστες να σιγούν τα ξυπνητήρια όταν ο ήχος του συστήματος είναι απενεργοποιημένος.

Εάν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη στο smartphone σας, οι συναγερμοί θα δονούνται αντί να κάνουν ήχο όταν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία ή Δόνηση.

Συνήθως θα βρείτε αυτήν την επιλογή στο Εφαρμογές > Ρολόι > Ρυθμίσεις ρολογιού. Στις Ρυθμίσεις Ρολογιού, κοιτάξτε την ενότητα Ειδοποιήσεις και απενεργοποιήστε την εναλλαγή «Σίγαση ειδοποιήσεων όταν ο ήχος συστήματος είναι απενεργοποιημένος».

Τα βήματα για την εύρεση αυτής της επιλογής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δέρμα του τηλεφώνου σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων του Smartphone σας για να βρείτε την επιλογή «Σίγαση συναγερμών όταν ο ήχος συστήματος είναι απενεργοποιημένος».

5. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα αποθήκευσης της εφαρμογής Ρολόι

Μερικές φορές, η μη ενημερωμένη ή κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη εφαρμογών Ρολόι και τα δεδομένα ενεργοποιούν προβλήματα όπως το ότι το Ξυπνητήρι δεν άνοιξε στο Android. Επομένως, είναι καλύτερο να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα αποθήκευσης της εφαρμογής ρολογιού για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Εφαρμογές.

Εφαρμογές

3. Στις Εφαρμογές, πατήστε στο Διαχείριση εφαρμογών.

Διαχείριση εφαρμογών

4. Τώρα, βρείτε το Ρολόι εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και αγγίξτε την.

Ρολόι

5. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε στο Χρήση αποθήκευσης.

Χρήση αποθήκευσης

6. Στη συνέχεια, πατήστε στο Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης κουμπί & Καθαρισμός δεδομένων.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Ρολόι. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ξανά όλους τους συναγερμούς σας.

6. Απεγκαταστήστε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή Ρολόι ή Ξυπνητήρι

Απεγκαταστήστε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή Ρολόι ή Ξυπνητήρι

Πολλοί χρήστες Android ανέφεραν ότι το Ξυπνητήρι δεν λειτουργεί μετά την εγκατάσταση πολλών εφαρμογών Ξυπνητήρι.

Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν πολλές εφαρμογές Ξυπνητήρι/Ρολόι αρχίζουν να παρεμβαίνουν μεταξύ τους στη λειτουργικότητα.

Αν και αυτή δεν είναι μια σίγουρη λύση για το πρόβλημα, καθώς πολύ περιορισμένοι χρήστες έχουν ισχυριστεί ότι επιλύουν το πρόβλημα απεγκαθιστώντας εφαρμογές Alarm τρίτων, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να το κάνετε.

Εάν δεν υπάρχει βοήθεια ακόμη και μετά την απεγκατάσταση των πρόσθετων εφαρμογών συναγερμού, μπορείτε να τις εγκαταστήσετε ξανά από το Google Play Store.

7. Επαναφέρετε τις Προτιμήσεις εφαρμογής

Αν τίποτα δεν έχει λειτουργήσει προς όφελός σας μέχρι τώρα, είναι καλή στιγμή να επαναφέρετε τις προτιμήσεις της εφαρμογής. Η επαναφορά των προτιμήσεων εφαρμογών θα επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις εφαρμογών στο τηλέφωνό σας στις προεπιλογές τους.

Ωστόσο, δεν θα χάσετε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως τα Ξυπνητήρια που έχετε ήδη ρυθμίσει. Συνήθως, η επιλογή επαναφοράς των προτιμήσεων εφαρμογών βρίσκεται στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές. Στην οθόνη εφαρμογών, πατήστε τις τρεις τελείες και επιλέξτε Επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογής.

Εάν δεν υπάρχει επιλογή επαναφοράς των προτιμήσεων εφαρμογής, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας Android. Ωστόσο, η επαναφορά θα καταργήσει όλες τις ρυθμίσεις σας, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων δικτύου.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας Android.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Επιπρόσθετες ρυθμίσεις.

Επιπρόσθετες ρυθμίσεις

3. Στις Πρόσθετες ρυθμίσεις, πατήστε στο Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο Επαναφορά τηλεφώνου.

Επαναφορά τηλεφώνου

5. Στην οθόνη Επαναφορά τηλεφώνου, πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων

Αυτό είναι! Τώρα, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της οθόνης κλειδώματος για να ξεκινήσει η διαδικασία επαναφοράς συστήματος.

8. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή Ξυπνητήρι τρίτων

Εάν το Ξυπνητήρι δεν σβήσει ακόμα και αφού ακολουθήσετε όλες τις μεθόδους, μπορείτε να κατεβάσετε ένα ξυπνητήρι που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από τις υπάρχουσες.

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με καλύτερες εφαρμογές ξυπνητηριού για Android. Μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο εάν δεν θέλετε να κάνετε την έρευνα μόνοι σας.

Φροντίστε να κατεβάσετε μια εφαρμογή Ξυπνητήρι που έχει θετικές κριτικές και προέρχεται από έναν αξιόπιστο προγραμματιστή για να αποφύγετε προβλήματα ασφάλειας και απορρήτου.

Λοιπόν, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να διορθώσετε το πρόβλημα με το Android Alarm Didn’t Go off. Εάν έχετε ακολουθήσει όλες τις μεθόδους σωστά, το πιθανότερο είναι ότι οι συναγερμοί έχουν ήδη αρχίσει να χτυπούν. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί ο συναγερμός στο Android.

Διαβάστε επίσης:καλύτερες εφαρμογές ξυπνητηριού για iPhone

Θα σβήσει ο συναγερμός μου στη λειτουργία Μην ενοχλείτε;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *