καλύτερες εφαρμογές ήχου για Android

10 καλύτερες εφαρμογές ήχου για Android το 2023

Οι εφαρμογές ήχου είναι πράγματι ένα περίπλοκο θέμα προς κάλυψη. Δεδομένου ότι εκατοντάδες ή χιλιάδες εφαρμογές ήχου είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, η επιλογή της τέλειας εφαρμογής ήχου γίνεται δύσκολη.

Εχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με τη μουσική και τους ήχους, όπως οι καλύτερες εφαρμογές λευκού θορύβου, εφαρμογές ήχου κλήσης και εφαρμογές μουσικής.

Ωστόσο, αυτά τα θέματα δεν ήταν ποτέ αρκετά για να καλύψουν ένα τόσο ευρύ θέμα. Αναζήτηση για «Ήχος» στο Google Play Store. θα βρείτε τόνους εφαρμογών όπως λευκός θόρυβος, ήχους ήχου, ήχους φύσης, ήχους κατοικίδιων ζώων, ήχους βροχής, ήχους ωκεανού κ.λπ.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Sleep Sound για Android

10 καλύτερες εφαρμογές ήχου για Android

Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για εσάς, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ήχου Android. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η λίστα δεν στοχεύει κάποιο συγκεκριμένο είδος εφαρμογής ήχου.

Μόλις απαριθμήσαμε τις εφαρμογές που είναι οι καλύτερες. Πρώτα, πρέπει να αποφασίσετε ποιους ήχους θέλετε να ακούσετε και στη συνέχεια να επιλέξετε την εφαρμογή από τη λίστα.

1. Suzi

Η Σούζι

Το Suzi είναι μια δωρεάν εφαρμογή ήχου διαθέσιμη στο Google Play Store. Μάντεψε? Το Suzi σας προσφέρει εκατοντάδες ήχους και μουσικά εφέ για να διαλέξετε. Το καλό με το Suzi είναι ότι οι ήχοι ενημερώνονται τακτικά.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε λήψη των εφέ ήχου και μουσικής στο smartphone σας ως αρχείο MP3. Συνολικά, το Suzi είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ήχου που μπορείτε να εξετάσετε.

2. Ηχητικά εφέ για βίντεο

Ηχητικά εφέ για βίντεο

Το Sound Effects for Videos είναι μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να βρείτε ηχητικά εφέ και μιμίδια που χρησιμοποιούνται σε βίντεο TikTok, YouTube και Instagram Reels. Η εφαρμογή σάς προσφέρει περισσότερους από 50 διαφορετικούς τύπους αρχείων ήχου με διαδεδομένους θορύβους, φράσεις και άλλα είδη ήχων.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα ηχητικά εφέ σε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, να κάνετε λήψη του ήχου στον τοπικό χώρο αποθήκευσης και πολλά άλλα.

3. Αστείοι ήχοι κλήσης SMS και ήχοι

Αστείοι ήχοι κλήσης SMS και ήχοι

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, οι Funny SMS Ringtones & Sounds είναι για όσους αναζητούν αστείους ήχους κλήσης και ήχους SMS. Η εφαρμογή έχει πολλούς αστείους ήχους κλήσης, ήχους κλήσης επαφών, ήχους συναγερμού και ήχους SMS για Android.

Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης ένα Widget που σας επιτρέπει να αναπαράγετε τον αγαπημένο σας ήχο κλήσης απευθείας από την αρχική οθόνη.

4. Εκνευριστικοί Ήχοι

Εκνευριστικοί Ήχοι

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Annoying Sounds φέρνει ένα σύνολο ήχων που προορίζονται να σας ενοχλήσουν ή να σας ενοχλήσουν. Η εφαρμογή έχει τώρα περισσότερους από 45 ενοχλητικούς ήχους, τους οποίους μπορείτε να ορίσετε ως ήχους κλήσης, ειδοποιήσεις ή ήχους ειδοποίησης.

Λίγες μελέτες λένε ότι οι ενοχλητικοί ήχοι πυροδοτούν μια εξαιρετικά συναισθηματική απόκριση στον εγκέφαλο για καλούς λόγους.

5. Voice Changer – Φωνητικά εφέ

Αλλαγή φωνής

Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή ήχου, αλλά είναι μια εφαρμογή φωνητικών εφέ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Το υπέροχο με το Voice Changer – Audio Effects είναι ότι είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και μπορεί να δημιουργήσει φανταστικά ηχητικά εφέ σε ελάχιστο χρόνο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ηχογραφήσετε απευθείας τη φωνή σας. Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να εφαρμόσετε τα φωνητικά εφέ για να κάνετε τη φωνή σας να ακούγεται δροσερή και αστεία. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να ορίσετε τον τροποποιημένο ήχο ως ήχο κλήσης ή ήχο SMS.

6. Ατμόσφαιρα: Χαλαρωτικοί ήχοι

Ατμόσφαιρα Χαλαρωτικοί Ήχοι

Αν ψάχνατε για μια τέλεια εφαρμογή ήχου Android για να χαλαρώσετε, δοκιμάστε το Atmosphere: Relaxing Sounds. Μάντεψε? Ατμόσφαιρα: Οι χαλαρωτικοί ήχοι φέρνουν ένα ευρύ φάσμα χαλαρωτικών ήχων που χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες.

Με το Atmosphere: Relaxing Sounds, μπορείτε να ακούσετε ήχους παραλίας, ήχους δάσους, ήχους πόλης, υποβρύχιους ήχους, ήχους πάρκου κ.λπ. Όλοι αυτοί οι ήχοι αποδείχθηκε ότι σας προσφέρουν μια χαλαρωτική πινελιά.

7. Sleepo

Sleepo

Το Sleep είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές ήχου Android στο Google Play Store που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον ύπνο σας. Φέρνει ένα σύνολο από ήχους HD αναμεμειγμένους στη διαφορετική χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Ο ύπνος έχει λίγους, αλλά προσεκτικά επιλεγμένους 32 ήχους που προάγουν την καλύτερη υγεία του ύπνου. Περιέχει επίσης ήχους White Noise, Pink Noise και Brown Noise.

8. SoundCloud

SoundCloud

Το SoundCloud είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ροής μουσικής που είναι διαθέσιμες για συσκευές Android και iOS. Η εφαρμογή είναι κυρίως γνωστή για το εξαιρετικό περιβάλλον χρήστη και τους τεράστιους ήχους.

Εάν κάνετε καλή αναζήτηση στο SoundCloud, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά κομμάτια για ASMR, ήχους ύπνου, ήχους ζώων, διφωνικά πράγματα κ.λπ. Εκτός από αυτό, το SoundCloud χρησιμεύει επίσης ως πλατφόρμα για να μοιράζεστε τα τραγούδια/μουσική σας.

9. Zedge

Zedge

Το Zedge είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android και μπορείτε να ανακαλύψετε πολλές ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας, ήχους ξυπνητηριού, ήχους κλήσης, ήχους ειδοποιήσεων κ.λπ.

Το υπέροχο με το Zedge είναι ότι έχει πολλή μουσική υψηλής ποιότητας και ηχητικά εφέ κομμένα σε 10-20 δευτερόλεπτα. Έτσι, μπορείτε να κατεβάσετε αυτά τα μικρά κλιπ ήχου ως ήχους κλήσης, ήχους ειδοποίησης, ήχους ειδοποιήσεων κ.λπ.

10. YouTube

YouTube

Το YouTube είναι ο καλύτερος ιστότοπος ροής βίντεο που διατίθεται στο διαδίκτυο. Είναι ένας ιστότοπος ροής βίντεο, αλλά οι χρήστες ανεβάζουν κάθε είδους ήχους στην πλατφόρμα. Αν ψάξετε καλά στο φόρουμ, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλούς ήχους ύπνου, ήχους της φύσης, λευκό θόρυβο κ.λπ.

Μπορείτε να περιμένετε μερικές διαφημίσεις ανάμεσα στους ήχους. Για να καταργήσετε διαφημίσεις, μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση YouTube Premium.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε εφαρμογές Android χωρίς κωδικοποίηση

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές ήχου Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ήχου κλήσης

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Ήχοι ύπνου

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *