10 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube για Android το 2023

Εάν είστε YouTuber, ίσως γνωρίζετε τη σημασία του λογισμικού επεξεργασίας βίντεο. Η επεξεργασία βίντεο είναι πολύ πιο εύκολη στα Windows, επειδή διατίθενται πολλά λογισμικά επεξεργασίας βίντεο. Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται δύσκολα στο Android. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για Android, αλλά η επεξεργασία βίντεο στον υπολογιστή είναι πιο βολική από ό,τι στο Android.

Ωστόσο, αν είστε χρήστης YouTube που αναζητά τρόπους επεξεργασίας των βίντεό σας στο Android, μπορείτε να εξετάσετε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Αυτές οι εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube για Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube για iPhone

10 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube για Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα αναφέρουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές YouTube Video Editor για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ας τσεκάρουμε.

1. FilmoraGo

FilmoraGo

Το FilmoraGo είναι μια εφαρμογή Android που καθιστά δυνατή την επεξεργασία βίντεο YouTube στο Android. Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για Android που φέρνει πολλές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο, όπως περικοπή βίντεο, διαχωρισμό κ.λπ.

Επίσης, προσφέρει πολλά φίλτρα που δίνουν στα βίντεό σας μια νέα πινελιά. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής, να προσθέσετε μουσική σε βίντεο και πολλά άλλα.

2. Adobe Premiere Clip

Adobe Premiere Clip

Αν ψάχνετε για το καλύτερο δωρεάν και πιο προηγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο YouTube για το smartphone Android σας, τότε το Adobe Premiere Clip μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το υπέροχο με το Adobe Premiere Clip είναι η δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας βίντεο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δημιουργήσει βίντεο με όποιες φωτογραφίες ή κλιπ επιλέξετε. Μπορείτε επίσης να περιμένετε και άλλες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο όπως Περικοπή, μεταβάσεις, φίλτρα, κοπή, συγχώνευση κ.λπ., με το Adobe Premiere Clip.

3. Εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο PowerDirector

Εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο PowerDirector

Το PowerDirector Video Editor είναι για όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη σουίτα επεξεργασίας βίντεο με διεπαφή γραμμής χρόνου. Στην πραγματικότητα, η διεπαφή γραμμής χρόνου τύπου υπολογιστή είναι το πιο αξιοσημείωτο πράγμα του PowerDirector Video Editor.

Η διεπαφή χρήστη του PowerDirector Video Editor μπορεί να φαίνεται περίπλοκη λόγω της διεπαφής του χρονοδιαγράμματος, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικά βίντεο σε δευτερόλεπτα.

4. KineMaster

KineMaster

Λοιπόν, το KineMaster είναι η κορυφαία εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που είναι διαθέσιμη για συσκευές Android. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο, το KineMaster είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και φορτωμένο με πολλά ισχυρά εργαλεία.

Διαθέτει επίσης μια premium έκδοση που ξεκλειδώνει πολλές προηγμένες λειτουργίες, όπως η προσθήκη φωνητικών εκπομπών, μοναδικών φίλτρων κ.λπ.

5. Magisto

Magisto

Αν ψάχνετε τρόπους για να μετατρέψετε γρήγορα τα κανονικά σας βίντεο σε ταινίες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Magisto.

Το Magisto είναι ένα δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που διατίθεται στο Google Play Store που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή, τη συγχώνευση και την περικοπή βίντεο κλιπ. Για να δημιουργήσετε ελκυστικά βίντεο στο YouTube, το Magisto παρέχει επίσης πολλή μουσική και ειδικά εφέ

6. Προβολή βίντεο

Προβολή βίντεο

Το VideoShow είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή στη λίστα που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες επεξεργασίας βίντεο. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για Android, το VideoShow είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και ελαφρύ.

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές, το VideoShow δεν είναι γεμάτο με περιττές λειτουργίες. Έχει απλώς τις δυνατότητες που χρειάζονται οι χρήστες, καθιστώντας την εφαρμογή εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη. Για την επεξεργασία βίντεο, η εφαρμογή προσφέρει πολλαπλά εφέ κειμένου, φίλτρα, ηχητικά εφέ κ.λπ.

7. Κόψε

Κόψε

Το YouCut είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο με κορυφαία βαθμολογία για Android που χρησιμοποιείται ήδη από εκατομμύρια χρήστες. Είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ στο Android.

Ανεξάρτητα από το αν είστε επαγγελματίας επεξεργασίας βίντεο ή αρχάριος, η εφαρμογή προσφέρει τα σωστά σύνολα εργαλείων για όλους. Διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο AI που μπορεί να μεταμορφώσει τα βίντεό σας σε ελάχιστο χρόνο.

Μπορείτε επίσης να λάβετε άλλες χρήσιμες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως κόφτη βίντεο, slicer, συγχώνευση, πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με εφέ κ.λπ.

8. VivaVideo

VivaVideo

Το VivaVideo έχει μεγάλες δυνατότητες να δώσει στα βίντεό σας μια επαγγελματική πινελιά. Η εφαρμογή έχει δωρεάν και πληρωμένη έκδοση. Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής προσφέρει βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, αλλά βάζει ένα υδατογράφημα στα βίντεο.

Η premium έκδοση ξεκλειδώνει περισσότερες δυνατότητες και αφαιρεί το υδατογράφημα. Έχει όλα όσα χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε επαγγελματικά βίντεο στο YouTube.

9. Αστεία

Αστεία

Το Funimate είναι σχετικά απλό στη χρήση. Είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσθέτετε δροσερά φίλτρα στα βίντεο. Ναι, προσφέρει βασικές λειτουργίες επεξεργασίας όπως επεξεργασία, περικοπή, έλεγχος ταχύτητας αναπαραγωγής κ.λπ.

Ωστόσο, η εφαρμογή είναι γνωστή για την απλότητά της και τα μοναδικά εφέ βίντεο. Το συναρπαστικό με την εφαρμογή είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργείτε εφέ βίντεο χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες του τηλεφώνου σας.

10. Vlogit

Vlogit

Το Vlogit είναι μια από τις καλύτερες και μια νέα εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο YouTube στο Google Play Store. Το υπέροχο με το Vlogit είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν χωρίς δοκιμή και υδατογράφημα.

Εκτός αυτού, το Vlogit έχει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι χρήστες σε μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Vlogit μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία προσαρμοσμένων μικρογραφιών YouTube.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών

Οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας YouTube Shorts

Πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο μέσα σε ένα βίντεο στο Adobe Premiere


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *