15 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Wunderlist για Android το 2024

Εάν διαβάζετε τακτικά ειδήσεις τεχνολογίας, ίσως γνωρίζετε καλά το Wunderlist. Το 2015, η Microsoft αγόρασε μια δημοφιλή εφαρμογή διαχείρισης εργασιών, τη Wunderlist. Αργότερα, η Microsoft αποφάσισε να τερματίσει την ανάπτυξη του Wunderlist και μετέφερε την ομάδα και τους πόρους στην εφαρμογή To-Do της Microsoft.

Από τότε, το Wunderlist υπάρχει στο Google Play Store, αλλά δεν έχει λάβει καμία εντυπωσιακή λειτουργία. Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα το κλείσιμο της εφαρμογής Wunderlist. Η εφαρμογή έχει διακοπεί από τον Ιούνιο του 2020 και η εταιρεία έχει προωθήσει την εφαρμογή To-Do της ως την τέλεια εναλλακτική για τους πιστούς χρήστες της Wunderlist. Μπορεί να σας αρέσουν αυτές οι εναλλακτικές λύσεις αν ήσουν χρήστης του Wunderlist.

15 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Wunderlist για Android

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Wunderlist στη συσκευή σας Android. Αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να καταγράψετε τις ιδέες σας, να δημιουργήσετε σημειώσεις, να δημιουργήσετε μια λίστα υποχρεώσεων κ.λπ. Ας δούμε λοιπόν.

1. Memorigi

να θυμηθω

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν λίστα υποχρεώσεων, διαχείριση εργασιών, ημερολόγιο και εφαρμογή σχεδιασμού εκδηλώσεων για τη συσκευή σας Android, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Memorigi.

Σε σύγκριση με το Wunderlist, το Memorigi έχει μια πιο καθαρή και μινιμαλιστική διεπαφή χρήστη που κάνει τη διαχείριση εργασιών παιχνιδάκι.

Παίρνετε έναν καθημερινό προγραμματιστή, έναν διαχειριστή εργασιών και μια λίστα υποχρεώσεων με το Memorigi. Συνολικά, το Memorigi είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Wunderlist που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

2. taskite

taskite

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Taskito εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εφαρμογές διαχείρισης εργασιών/καθημερινής οργάνωσης που μπορείτε να έχετε στη συσκευή σας Android.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες του Taskito, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε καθημερινές λίστες υποχρεώσεων με τη λειτουργία Ημέρας, να προσθέτετε υπενθυμίσεις για να παρακολουθείτε το πρόγραμμά σας, να εισάγετε συμβάντα του Ημερολογίου Google, να ορίζετε επαναλαμβανόμενες εργασίες, να ορίζετε καθημερινές υπενθυμίσεις και πολλά άλλα.

3. Οποιαδήποτε.κάνω

Οποιαδήποτε.κάνω

Το Any.do είναι μία από τις καλύτερες και πολύ δημοφιλείς λίστες υποχρεώσεων, εφαρμογές σχεδιασμού και ημερολογίου που είναι διαθέσιμες για smartphone Android. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την οργάνωση των εργασιών και των λιστών υποχρεώσεων.

Μπορείτε όχι μόνο να δημιουργήσετε μια λίστα υποχρεώσεων, αλλά μπορείτε επίσης να ορίσετε υπενθυμίσεις, επαναλαμβανόμενες υπενθυμίσεις, υπενθυμίσεις τοποθεσίας και φωνητικές υπενθυμίσεις επίσης. Συνολικά, το Any.do είναι μια εξαιρετική εφαρμογή σχεδιασμού και ημερολογίου all-in-one για να ολοκληρώσετε τα πράγματα.

4. Εργασίες: Λίστα εργασιών, Λίστα εργασιών, Υπενθύμιση

Εργασίες: Λίστα εργασιών, Λίστα εργασιών, Υπενθύμιση

Αν ψάχνετε για μια όμορφη, απλή, δωρεάν λίστα υποχρεώσεων, λίστα εργασιών και εφαρμογή υπενθύμισης για τη συσκευή σας Android, μην ψάχνετε άλλο από το Tasks: Todo List, Task List, Reminder. Tasks: Η λίστα εργασιών, η λίστα εργασιών, η υπενθύμιση είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές της λίστας Wunder που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέτετε γρήγορα και εύκολα νέες εργασίες, να δημιουργείτε σημειώσεις κ.λπ. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και προσφέρει πολλές δυνατότητες διαχείρισης σημειώσεων.

5. Microsoft To Do

Microsoft To Do

Αυτή είναι η εφαρμογή που προωθεί η Microsoft για διαχείριση εργασιών στο Android. Ειλικρινά, η εφαρμογή έχει όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε καλύτερα τις εργασίες σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις, να προγραμματίσετε την ημέρα σας, να προσθέσετε λίστες αγορών, να ορίσετε υπενθυμίσεις κ.λπ. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επισυνάψουν αρχεία έως και 25 MB σε οποιαδήποτε εργασία.

6. Todoist

Todoist

Το Todoist είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές παραγωγικότητας που διατίθενται στο Google Play Store. Πάνω από 25 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή την εφαρμογή. Σας βοηθά να οργανώσετε, να σχεδιάσετε και να συνεργαστείτε σε μεγάλα και μικρά έργα.

Με το Todoist, μπορείτε εύκολα να καταγράψετε και να διαχειριστείτε εργασίες, να δημιουργήσετε υπενθυμίσεις, να ιεραρχήσετε τις εργασίες σας με επίπεδα προτεραιότητας, να παρακολουθήσετε τη συνολική πρόοδό σας σε ένα έργο και πολλά άλλα.

7. TickTick

TickTick

Λοιπόν, το TickTick είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Wunderlist που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Είναι μια σχετικά απλή και αποτελεσματική εφαρμογή λίστας υποχρεώσεων και λήψης σημειώσεων. Η εφαρμογή σάς βοηθά να κάνετε ένα πρόγραμμα, να διαχειρίζεστε χρόνο και να παραμένετε συγκεντρωμένοι.

Με το TickTick, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε εργασίες, να ορίσετε υπενθυμίσεις, να παρακολουθείτε την πρόοδο κ.λπ. Έχει όλα όσα προσφέρει το Wunderlist. Συνολικά, το TickTick είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Wunderlist για Android.

8. Google Tasks

Google Tasks

Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης εργασιών από την Google που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα εργασιών. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε, να καταγράφετε και να επεξεργάζεστε τις εργασίες σας από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, καθώς συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές σας.

Το πιο σημαντικό, το Google Tasks σάς επιτρέπει να αναλύσετε τις εργασίες σας σε δευτερεύουσες εργασίες. Στη συνέχεια, μπορείτε να κανονίσετε λεπτομέρειες για κάθε δευτερεύουσα εργασία για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

9. Evernote

Evernote

Το Evernote είναι η κορυφαία εφαρμογή λίστας υποχρεώσεων και διαχείρισης σημειώσεων για Android, Windows, iOS και τον Ιστό. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι το Evernote συγχρονίζει τα δεδομένα σας σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα σας από οπουδήποτε, ανεξάρτητα από τη συσκευή.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το Evernote σάς επιτρέπει να κρατάτε σημειώσεις και να δημιουργείτε σημειωματάρια σε διάφορες μορφές όπως Σκίτσα, κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία PDF κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Evernote έχει επίσης υποστήριξη OCR για σάρωση κομματιών χαρτιού.

10. Απλή σημείωση

Απλή σημείωση

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Simplenote είναι μια ελαφριά και εξαιρετικά εύχρηστη εφαρμογή λήψης σημειώσεων για Android.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το Simplenote ικανοποιεί κάθε ανάγκη διαχείρισης εργασιών, όπως τη διατήρηση σημειώσεων, τη δημιουργία λιστών εργασιών, την προσθήκη ιδεών κ.λπ. Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ότι μπορεί να συγχρονιστεί και με άλλες συσκευές.

11. Υλικό

Υλικό

Το Stuff είναι για όσους αναζητούν ένα αποτελεσματικό, βολικό και μινιμαλιστικό widget εκκρεμοτήτων για Android.

Αυτή είναι βασικά μια εφαρμογή που φέρνει τα γραφικά στοιχεία todo στην αρχική οθόνη του Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γραφικό στοιχείο για να προσθέσετε εργασίες στη λίστα υποχρεώσεων σας με λίγα μόνο αγγίγματα.

Δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε widget, έχει περιορισμένους πόρους και δεν εξαντλεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Συνολικά, το Stuff είναι μια εξαιρετική εφαρμογή λίστας υποχρεώσεων για Android που πρέπει να δοκιμάσετε.

12. Habitica

Habitica

Το Habitica είναι μια καταπληκτική εφαρμογή δημιουργίας συνήθειας όπου δημιουργείτε ένα avatar και στη συνέχεια προσθέτετε εργασίες, δουλειές ή στόχους που θέλετε να εργαστείτε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να προσθέσετε επαναλαμβανόμενες εργασίες, να προσθέσετε σημειώσεις, να προσθέσετε χρωματικούς κωδικούς στις εργασίες κ.λπ. Η εφαρμογή παιχνιδίζει τις εργασίες και τους στόχους σας.

Ολοκληρώνοντας τις εργασίες που έχετε προσθέσει στην εφαρμογή, λαμβάνετε χρυσό, εμπειρία και αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι.

13. Εννοια

Εννοια

Το Notion είναι μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων και λίστας υποχρεώσεων με κορυφαία βαθμολογία για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις, έγγραφα και εργασίες.

Η εφαρμογή λήψης σημειώσεων και υποχρεώσεων για Android είναι αρκετά ελαφριά και έχει επίσης μερικές δυνατότητες συνεργασίας.

Εκτός από σημειώσεις και εκκρεμότητες, υποστηρίζει επίσης εμπλουτισμένα μέσα, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε όμορφα έγγραφα με εικόνες, εργασίες και 20+ περισσότερους τύπους περιεχομένου.

14. ColorNote

ColorNote

Το ColorNote είναι μια πολύ απλή και εύχρηστη εφαρμογή σημειωματάριο για Android. Είναι απλώς μια εφαρμογή σημειωματάριο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια λίστα υποχρεώσεων ή μια λίστα αγορών.

Όντας μια εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου, η εφαρμογή είναι ιδανική για τη σύνταξη κειμένων σε smartphone. Αυτό που κάνει το ColorNote πιο χρήσιμο είναι η λειτουργία έγχρωμων σημειώσεων. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να οργανώνετε τις σημειώσεις σας ανά χρώμα.

Εκτός από τις σημειώσεις, το ColorNote φέρνει επίσης ένα widget σημειώσεων αυτοκόλλητων σημειώσεων, σημειώσεις που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης κ.λπ.

15. Σημείωση

Σημείωση

Το Notein είναι λίγο διαφορετικό από το Wunderlist, αλλά μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε σημειώσεις, λίστες υποχρεώσεων και πολλά άλλα. Είναι μια απλή εφαρμογή σημειωματάριο για Android που σας επιτρέπει να γράφετε σημειώσεις, λίστες υποχρεώσεων, λίστες αγορών, εργασίες κ.λπ.

Όπως το ColorNote, το Notein σάς επιτρέπει επίσης να κωδικοποιείτε χρωματικά τις σημειώσεις για καλύτερη διαχείριση. Επίσης, υπάρχει μια επιλογή να διατηρείτε τις σημειώσεις ιδιωτικές προστατεύοντάς τις με κωδικό πρόσβασης.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Wunderlist που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Οι  καλύτερες εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων για Android

καλύτερες εφαρμογές υπενθύμισης για Android

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Evernote για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *