κατεβάσετε εικόνες στο Google Chrome

13 καλύτερες επεκτάσεις λήψης εικόνων για το Google Chrome

Εάν χρησιμοποιείτε το Google Chrome , ίσως γνωρίζετε ότι το  είναι αρκετά εύκολη στο πρόγραμμα περιήγησης. Οι χρήστες πρέπει να κάνουν δεξί κλικ σε μια εικόνα και να επιλέξουν την επιλογή «Αποθήκευση εικόνας ως» από το μενού περιβάλλοντος για να πραγματοποιήσουν λήψη μιας εικόνας.

Αν και είναι αρκετά εύκολο να κατεβάσετε εικόνες στο Google Chrome, τι γίνεται αν θέλετε να κάνετε λήψη εικόνων μαζικά ή μια μικρογραφία του YouTube; Μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε μια εικόνα και να επιλέξετε την επιλογή «Άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα». Αυτό θα ανοίξει την εικόνα σε ξεχωριστή καρτέλα. πατήστε το κουμπί CTRL+S για να αποθηκεύσετε την εικόνα στον υπολογιστή σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις του Image Downloader Chrome. Σχεδόν εκατοντάδες επεκτάσεις του προγράμματος λήψης εικόνων Chrome είναι διαθέσιμες στο web store. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μαζική λήψη εικόνων στον υπολογιστή σας.

Διαβάστε επίσης: Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για περικοπή φωτογραφιών

13 καλύτερες επεκτάσεις λήψης εικόνων για το Chrome

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις του προγράμματος λήψης εικόνων Chrome, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Αυτό το άρθρο θα κοινοποιήσει μια λίστα με τις καλύτερες επεκτάσεις λήψης εικόνων για το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Λοιπόν, ας δούμε τις επεκτάσεις.

1. Imageye

Imageye

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη και ελαφριά επέκταση Chrome για να βρείτε και να κατεβάσετε όλες τις εικόνες σε μια ιστοσελίδα, μην ψάχνετε άλλο από το Imageye.

Το Imageye είναι μια επέκταση του Chrome που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε, να περιηγηθείτε και να κατεβάσετε όλες τις εικόνες σε μια ιστοσελίδα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλά φίλτρα για τη λήψη των φωτογραφιών.

2. Φόρτωση

Φόρτωση

Το Loadify είναι μία από τις πιο ισχυρές επεκτάσεις λήψης εικόνων που είναι διαθέσιμες για το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Η επέκταση σάς παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εικόνες σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

Η επέκταση του Chrome έρχεται με μια γρήγορη και διαισθητική σχεδίαση, που σας επιτρέπει να κατεβάζετε όλες τις εικόνες και τα χρώματα με ένα μόνο κλικ.

3. ImageAssistant

ImageAssistant

Το ImageAssistant είναι μια επέκταση του Chrome για ανίχνευση, ανάλυση και μαζική λήψη εικόνων ιστοσελίδας. Μάντεψε? Το ImageAssistant μπορεί ακόμη και να εξάγει εικόνες που έχουν φορτωθεί από Flash ή Ajax.

Σε σύγκριση με άλλες επεκτάσεις του Chrome για τη λήψη εικόνων, το ImageAssistant είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση.

4. Κάντε διπλό κλικ στο Image Downloader

Κάντε διπλό κλικ στο Image Downloader

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, το Double-click Image Downloader είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη οποιασδήποτε εικόνας με διπλό κλικ.

Εκτός από το διπλό κλικ σε μια εικόνα, υποστηρίζει επίσης τη λήψη εικόνων μέσω άλλων αλληλεπιδράσεων, όπως κουμπιά αιώρησης, μεταφορά και απόθεση και ένα πλήκτρο πρόσβασης.

5. Fatkun Batch Λήψη εικόνας

Fatkun Batch Λήψη εικόνας

Το Fatkun Batch Download Image είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη όλων των εικόνων στη σελίδα με ένα κλικ. Το καλό με το Fatkun Batch Download Image είναι ότι υποστηρίζει όλους τους ιστότοπους.

Πριν κάνετε λήψη εικόνων, μπορείτε επίσης να ορίσετε φίλτρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε φίλτρα για λήψη εικόνων ανά ανάλυση ή σύνδεσμο, να ορίσετε φίλτρα για τη λήψη συγκεκριμένων μορφών εικόνας κ.λπ.

6. Πρόγραμμα λήψης εικόνων

Πρόγραμμα λήψης εικόνων

Το Image Downloader είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε και να κατεβάσετε εικόνες από οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Είναι μια επέκταση Chrome ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τις εικόνες κατά πλάτος και ύψος εικόνας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επέκταση για λήψη μεμονωμένων εικόνων ή μαζικών εικόνων. Εκτός από τη λίστα των εικόνων, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις διευθύνσεις URL. Το μόνο μειονέκτημα του Image Downloader είναι ότι μερικές φορές αποτυγχάνει να εντοπίσει το πραγματικό μέγεθος μιας εικόνας.

7. Unsplash για Chrome

Unsplash για Chrome

Το Unsplash For Chrome δεν είναι ακριβώς πρόγραμμα λήψης εικόνων. είναι μια επέκταση που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη εικόνων του Unsplash χωρίς πρόσβαση στον ιστότοπο. Εάν είστε blogger και επισκέπτεστε συχνά το Unsplash για να κατεβάσετε δωρεάν στοκ εικόνες, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο το Unsplash For Chrome.

Το Unsplash For Chrome θα εμφανίσει όλες τις εικόνες που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό του. Καθώς κάνετε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης, ανοίγει ένα πλαίσιο αναζήτησης. Πρέπει να πληκτρολογήσετε την κατηγορία εικόνας και να κάνετε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.

8. Λήψη εικόνας για το YouTube

Λήψη εικόνας για το YouTube

Αν και δεν είναι δημοφιλής, η Λήψη εικόνας για το YouTube εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες επεκτάσεις Chrome που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Η επέκταση δεν λειτουργεί με κάθε ιστότοπο, καθώς έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί μόνο με το YouTube. Η Λήψη εικόνας για το YouTube σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη εικόνων εξωφύλλου βίντεο στην υψηλότερη ανάλυση.

Για να κατεβάσετε μια εικόνα εξωφύλλου βίντεο YouTube, ανοίξτε το βίντεο και κάντε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης. Η επέκταση θα σας δείξει μια προεπισκόπηση εικόνας μαζί με το κουμπί λήψης.

9. Απλώς Αποθήκευση

Απλώς Αποθήκευση

Το Just Save διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες επεκτάσεις λήψης εικόνων στο άρθρο. Ο σκοπός της Αποθήκευσης είναι να αντικαταστήσει το παράθυρο διαλόγου “Αποθήκευση ως” με το “Απλώς Αποθήκευση”.

Αντικαθιστά τον προεπιλεγμένο διάλογο «Αποθήκευση ως» του υπολογιστή σας με την επιλογή «Απλώς Αποθήκευση». Επιλέγοντας Αποθήκευση στο μενού περιβάλλοντος θα αποθηκεύονται αμέσως οι εικόνες στο φάκελο λήψεων. Έτσι, βασικά, αυτό εξαλείφει την ανάγκη εντοπισμού του φακέλου για να αποθηκεύσετε τις εικόνες με μη αυτόματο τρόπο.

10. Λήψη όλων των εικόνων

Λήψη όλων των εικόνων

Λήψη όλων των εικόνων είναι μια επέκταση λήψης μαζικών εικόνων για το Chrome που λειτουργεί με όλους τους τύπους και τα μεγέθη αρχείων εικόνας. Επιπλέον, η επέκταση εντοπίζει αυτόματα όλες τις εικόνες που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα που προβάλλετε.

Έχετε επίσης την επιλογή να φιλτράρετε τις εικόνες κατά μέγεθος αρχείου, διάσταση, διεύθυνση URL ή τύπο. Αφού επιλέξετε, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη για να πραγματοποιήσετε λήψη όλων των εικόνων στην ιστοσελίδα.

11. Image Downloader – Αποθήκευση εικόνων

Image Downloader - Αποθήκευση εικόνων

Image Downloader – Save Pictures είναι μια καταπληκτική επέκταση Chrome που σας επιτρέπει να κατεβάζετε εικόνες από ιστότοπους και δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Η επέκταση ξεχωρίζει λόγω των δυνατοτήτων μαζικής λήψης. Με ένα μόνο κλικ, η επέκταση μπορεί εύκολα να ανακτήσει τις εικόνες σε έναν ιστότοπο και να τις κατεβάσει στον υπολογιστή σας.

Εκτός από τη λήψη των εικόνων, το Image Downloader – Save Pictures παρέχει επίσης μερικές άλλες βασικές λειτουργίες, όπως φιλτράρισμα εικόνων με βάση τη διεύθυνση URL, αλλαγή της τοποθεσίας λήψης, εμφάνιση εικόνων σε δύο στήλες και άλλα.

12. Image Downloader – Image Finder

Image Downloader - Image Finder

Image Downloader – Το Image Finder είναι μια άλλη εξαιρετική επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να βρείτε εικόνες σε ιστοσελίδες, να τις ταξινομήσετε κατά ανάλυση ή μορφή και να τις κατεβάσετε.

Για τη λήψη εικόνων, έχετε πολλές επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε να κατεβάσετε μία εικόνα ή να επιλέξετε όλες για μαζική λήψη. Εκτός από αυτό, το Image Downloader – Image Finder προσφέρει επίσης άλλες δυνατότητες, όπως φιλτράρισμα εικόνων με βάση το πλάτος, το ύψος, τη διεύθυνση URL κ.λπ.

13. ImageNest

ImageNest

Το ImageNest δεν είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή, αλλά μπορείτε ακόμα να κάνετε λήψη εικόνων μαζικά. Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης κατεβάζει αυτόματα εικόνες από οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

Όπως κάθε άλλη επέκταση προγράμματος λήψης εικόνων για το Chrome, το ImageNest υποστηρίζει επίσης φιλτράρισμα εικόνων με βάση το μέγεθος, το σχήμα ή το όνομα.

Επίσης, η επέκταση σάς παρέχει επίσης εύκολες επιλογές λήψης. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε λήψη των εικόνων ως φάκελο, μεμονωμένα αρχεία ή αρχείο ZIP.

Αυτές είναι οι καλύτερες επεκτάσεις λήψης εικόνων για το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Με αυτές τις δωρεάν επεκτάσεις, μπορείτε να κάνετε λήψη όλων των εικόνων από οποιαδήποτε ιστοσελίδα με λίγα μόνο κλικ. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες επεκτάσεις.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δημιουργήσετε εικόνες με AI στο Bing Chat

Δημιουργία εικόνων AI δωρεάν

Πώς να διορθώσετε τη δυνατότητα λήψης εικόνων από το Google Chrome

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *