Δημιουργία εικόνων AI δωρεάν

Δημιουργία εικόνων AI δωρεάν (2023)

Η τάση των chatbot που βασίζονται σε AI είναι αρκετά υψηλή στον κόσμο. Πριν από λίγους μήνες, η Microsoft παρουσίασε τη νέα συνομιλία Bing με GPT.

Το AI-Powered Bing chat χρησιμοποιεί τώρα το GPT-4, το πιο πρόσφατο από την προσφορά του OpenAI. Ενώ το Bing Chat AI της Microsoft είναι δωρεάν στη χρήση, έχει ορισμένα σημαντικά ελαττώματα.

Πρώτον, είναι πιο αργό από το ChatGPT ή ακόμα και το Google Bard AI. Δεύτερον, μερικές φορές αποτυγχάνει να δημιουργήσει απάντηση και κλείνει τη συνομιλία. Όμως, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε με τη συνομιλία Bing AI είναι να δημιουργήσετε εικόνες.

Ναι, το διάβασες σωστά! Η συνομιλία Bing AI δεν είναι μόνο ικανή να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει εικόνες για εσάς. Η συνομιλία Bing AI ενσωματώνεται τώρα με το μοντέλο DALL-E από το OpenAI για τη μετατροπή κειμένου σε εικόνες .

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Καλώς ήρθατε στο μέλλον της δημιουργίας βίντεο AI με το FlexClip

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Meta AI στο WhatsApp (Δημιουργία εικόνων AI)

3 τρόποι για να δημιουργήσετε εικόνες με AI στο Bing Chat

Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε εικόνες AI στο Bing Chat, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Δεν υπάρχει ένας αλλά τρεις διαφορετικοί τρόποι πρόσβασης στον δημιουργό εικόνων Bing AI . παρακάτω, τα περιγράψαμε όλα.

1) Δημιουργήστε εικόνες AI με το Bing AI Chat

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει τη συνομιλία Bing AI για τη δημιουργία εικόνων AI . Τα βήματα θα είναι πολύ εύκολα. απλά ακολουθήστε τους όπως αναφέρθηκε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Microsoft Edge και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Bing AI Chat .

Ιστοσελίδα Bing AI Chat

2. Στην οθόνη Συνομιλία, μεταβείτε στο στυλ δημιουργικής συνομιλίας .

Δημιουργική συνομιλία

3. Πρέπει να ζητήσετε από το Bing AI chat να δημιουργήσει μια εικόνα. Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις όπως “Δημιουργήστε μια εικόνα ενός σκύλου που κρατά ένα στυλό” ή οτιδήποτε χρειάζεστε.

κανε ερωτησεις

4. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η συνομιλία Bing AI θα δημιουργήσει τις εικόνες.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να δημιουργήσετε εικόνες AI χρησιμοποιώντας τη συνομιλία Bing AI.

2) Δημιουργήστε εικόνες AI με το Bing Image Creator

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στο Bing Image Creator για να δημιουργήσετε εικόνες AI . Ο δημιουργός εικόνων Bing δημιουργεί εικόνες με βάση το κείμενο που εισάγετε. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge και ανοίξτε αυτήν την ιστοσελίδα .

2. Αυτό θα ανοίξει το Microsoft Bing Image Creator .

Δημιουργία εικόνων AI δωρεάν
Δημιουργία εικόνων AI δωρεάν

3. Τώρα ζητήστε από τον δημιουργό εικόνας να δημιουργήσει μια εικόνα . Για παράδειγμα, ζήτησα από τον δημιουργό της εικόνας να δημιουργήσει εικόνες ενός «σκύλου που γελάει με τον άνθρωπο». Αφού εισαγάγετε την προτροπή, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία .

Δημιουργώ

4. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι ο δημιουργός εικόνας Bing να δημιουργήσει τις εικόνες . Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, μπορείτε να δοκιμάσετε μια διαφορετική προτροπή.

δημιουργήστε τις εικόνες

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να δημιουργήσετε εικόνες AI με το Microsoft Bing Image Creator.

3) Δημιουργήστε εικόνες AI από το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

Το AI Image Creator του Bing είναι επίσης ενσωματωμένο στην πλαϊνή γραμμή Discover του προγράμματος περιήγησης Edge. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge, μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες AI χωρίς να ανοίξετε κανένα ιστότοπο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge και κάντε κλικ στο εικονίδιο Bing στην επάνω δεξιά γωνία.

Εικονίδιο Bing

2. Στην πλαϊνή γραμμή, επιλέξτε το Image Creator .

Δημιουργός εικόνας

3. Τώρα, πρέπει να εισαγάγετε μια προτροπή για να δημιουργήσετε μια εικόνα και να κάνετε κλικ στο κουμπί Δημιουργία .

Δημιουργώ

4. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι το Image Creator να δημιουργήσει εικόνες AI για εσάς.

δημιουργία εικόνων AI

Αυτό είναι! Αυτό είναι το πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε εικόνες AI χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge.

Σημαντικό: Και οι τρεις μέθοδοι χρησιμοποιούν την ίδια συσκευή δημιουργίας εικόνων για τη δημιουργία εικόνων AI. Έτσι, όλοι θα φέρουν τις ίδιες φωτογραφίες με την ίδια προτροπή.

Για την καλύτερη απόδοση, μπορείτε να δοκιμάσετε να τροποποιήσετε την προτροπή σας. Για παράδειγμα, η προτροπή μας, «σκύλος που γελάει με τον άνθρωπο», μπορεί να γραφτεί ως «Ο σκύλος είναι αστείος με τον άνθρωπο» κ.λπ.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε Microsoft Edge & Bing

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορεί το Bing AI να δημιουργήσει εικόνες;

Ναι, το Bing AI μπορεί επίσης να δημιουργήσει εικόνες. Έχουμε μοιραστεί τρεις διαφορετικές μεθόδους για τη δημιουργία εικόνων AI χρησιμοποιώντας το Bing Chat. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την έξοδο, μπορείτε να τροποποιήσετε την προτροπή σας.

Είναι δωρεάν το νέο Bing AI;

Ναι, η νέα συνομιλία Bing AI είναι 100% δωρεάν στη χρήση. Επίσης, η γεννήτρια εικόνας Bing AI είναι δωρεάν. Χρειάζεστε απλώς έναν λογαριασμό Microsoft για να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας εικόνας AI.

Είναι δωρεάν η εικόνα Bing AI;

Όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο Bing AI, οι χρήστες έπρεπε να περάσουν από μια λίστα αναμονής. Ωστόσο, δεν είναι εντελώς δωρεάν και δεν υπάρχει λίστα αναμονής. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Microsoft και ζητήστε από το chatbot να δημιουργήσει μια εικόνα με βάση την εισαγωγή κειμένου σας.

Ποια είναι η καλύτερη συσκευή δημιουργίας εικόνων AI;

Πολλές καλύτερες γεννήτριες εικόνων AI είναι διαθέσιμες στον ιστό, όπως το Midjourney, το Canva AI, κ.λπ. Αν θέλετε μια δωρεάν επιλογή, η δημιουργία εικόνων AI Bing είναι η καλύτερη.

Μπορώ να πουλήσω τέχνη που δημιουργείται από AI;

Μπορείτε να πουλήσετε τέχνη που δημιουργείται από AI, αρκεί να τη δημιουργήσετε. Η αγορά της τέχνης AI επεκτείνεται και υπάρχει πάντα χώρος για είσοδο. Έτσι, εάν θέλετε να κερδίσετε κάποιο δευτερεύον εισόδημα, μπορείτε να πουλήσετε την τέχνη που δημιουργείται από AI.

Έτσι, αυτοί είναι οι τρεις καλύτεροι τρόποι δημιουργίας εικόνων με AI στο Bing Chat . Η γεννήτρια εικόνων AI του Bing θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορη, αλλά δημιουργεί εκπληκτικές εικόνες. Εάν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, θυμηθείτε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *