15 καλύτερες εφαρμογές Gallery για Android το 2024

Τα smartphone γίνονται ισχυρά με περισσότερη μνήμη RAM, καλύτερους επεξεργαστές, καλύτερες κάμερες και τα περισσότερα από αυτά τροφοδοτούνται από Android.

Παρόλο που η κάμερα του τηλεφώνου δεν μπορεί να νικήσει τις DSLR, τα smartphone είναι συχνά η πιο προτιμώμενη συσκευή για τη λήψη στιγμών. Απλώς ρίξτε μια σύντομη ματιά στη συλλογή του τηλεφώνου σας. Θα βρείτε τόνους φωτογραφιών εκεί. Για τη βελτίωση των εικόνων, υπάρχουν πολλές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών Android.

Δεδομένου ότι σχεδόν εκατοντάδες φωτογραφίες αποθηκεύονται σε smartphone, η ύπαρξη μιας κατάλληλης εφαρμογής Gallery γίνεται χρήσιμη. Η προεπιλεγμένη εφαρμογή Gallery του Android λειτουργεί καλά, αλλά είναι αργή και φαίνεται βαρετή. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι προεπιλεγμένες εφαρμογές συλλογής στο Android αποτυγχάνουν επίσης να παρέχουν χρήσιμες λειτουργίες όπως ομαδική διαγραφή, μετακίνηση κ.λπ.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Gallery σε LG Smart TV

Πώς να αλλάξετε την ημερομηνία και την ώρα φωτογραφίας στο Android

15 καλύτερες εφαρμογές συλλογής για το Android σας

Επομένως, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Gallery που χρησιμοποιούνται στο λειτουργικό σύστημα Android. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1. Γκαλερί A+

Γκαλερί A+

Το A+ Gallery είναι για όσους αναζητούν μια δωρεάν και ελαφριά εφαρμογή γκαλερί για το τηλέφωνό τους. Η εφαρμογή έρχεται με ένα όμορφο και απλό περιβάλλον χρήστη, ταξινομώντας αυτόματα τις φωτογραφίες σε άλμπουμ.

Η Συλλογή A+ σαρώνει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας και παραθέτει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε ένα μόνο μέρος. Εκτός από τη διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο, το A+ Gallery μπορεί επίσης να αποκρύψει φωτογραφίες.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

2. Gallery from Google

Εκθεσιακός χώρος

Το Gallery from Google είναι μια έξυπνη, ελαφριά και γρήγορη εφαρμογή συλλογής φωτογραφιών και βίντεο για Android. Η Google υποστηρίζει την εφαρμογή, αλλά δεν είναι ενσωματωμένη σε smartphone Android.

Το καλό με το Gallery είναι ότι οργανώνει αυτόματα τις φωτογραφίες σας σε ομάδες ανά Άτομα, Βίντεο, Ζώα, Φύση και άλλα.

Η εφαρμογή συλλογής έχει επίσης μερικά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τις φωτογραφίες. Συνολικά, το Gallery είναι μια εξαιρετική εφαρμογή γκαλερί για Android.

3. Γκαλερί AI

Γκαλερί AI

Το AI Gallery είναι μια ελαφριά αλλά προηγμένη εφαρμογή γκαλερί για smartphone Android. Η εφαρμογή παραθέτει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο smartphone σας και προσφέρει επιλογές ταξινόμησης άλμπουμ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή συλλογής για Android για να διαχειριστείτε φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας, να προβάλετε τα στοιχεία τους, να επεξεργαστείτε τις ετικέτες και πολλά άλλα.

Το AI Gallery προσφέρει επίσης λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών, καθαρισμού και συμπίεσης.

4. 1 Γκαλερί

1 Γκαλερί

Το 1Gallery είναι μια πλήρης εφαρμογή αντικατάστασης στοκ γκαλερί για smartphone Android. Η εφαρμογή συλλογής για Android έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση φωτογραφιών. Εκτός από τις τακτικές λειτουργίες διαχείρισης φωτογραφιών και βίντεο, το 1Gallery προσφέρει μερικές χρήσιμες λειτουργίες.

Με το 1Gallery, έχετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο, ένα θησαυροφυλάκιο για την απόκρυψη φωτογραφιών και πολλά άλλα. Το 1Gallery για Android προσφέρει επίσης πολλές επιλογές θεμάτων και γραφικά στοιχεία φωτογραφιών.

5. Gallery Go

Gallery Go

Αν ψάχνετε για μια έξυπνη, ελαφριά και γρήγορη εφαρμογή συλλογής φωτογραφιών και βίντεο για Android, μην ψάχνετε άλλο από το Gallery Go. Το καλό με το Gallery Go είναι ότι οργανώνει αυτόματα τις φωτογραφίες σας σε μια ομάδα ανθρώπων, φύση, selfies, ζώα, έγγραφα, βίντεο και ταινίες.

Εκτός από τακτικές λειτουργίες διαχείρισης φωτογραφιών, το Gallery Go προσφέρει μερικά εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών. Επιπλέον, η εφαρμογή συλλογής για Android είναι ελαφριά και βελτιστοποιημένη για να λειτουργεί εκτός σύνδεσης.

6. Simple Gallery

Απλή Γκαλερί

Είναι μια από τις καλύτερες και πιο ελαφριές εφαρμογές γκαλερί στο Google Play Store. Η Simple Gallery έχει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες εκτός από τη διαχείριση και την οργάνωση φωτογραφιών.

Διαθέτει ένα θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψετε φωτογραφίες. Επίσης, διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να περικόψετε, να αλλάξετε το μέγεθος και να επεξεργαστείτε φωτογραφίες.

7. Piktures

ζωγραφική

Το Piktures είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών στο Android. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ., αποθηκευμένα στο τηλέφωνο ή στην κάρτα SD σας.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μέσα που είναι αποθηκευμένα σε διάφορες υπηρεσίες cloud, όπως το Google Drive, το OneDrive, το Dropbox κ.λπ.

8. Φωτογραφίες Google

Φωτογραφίες Google

Τα περισσότερα από τα smartphone Android που έρχονται αυτές τις μέρες έρχονται με προεγκατεστημένο το Google Photos. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Google Photos είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές γκαλερί για Android και iOS.

Το καλύτερο πράγμα για το Google Photos είναι ότι είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης που παρέχει στους χρήστες απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για φωτογραφίες και βίντεο. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Google Photos λειτουργεί και ως υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών.

9. F-Stop Gallery

F-Stop Gallery

Το F-Stop Gallery είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή που δεν εμφανίζει διαφημίσεις. Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες όλα όσα χρειάζονται για τη σωστή διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το F-Stop Gallery επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αποθηκεύουν ετικέτες, να προσθέτουν φακέλους και να προσθέτουν σελιδοδείκτες βασικές φωτογραφίες και βίντεο.

10. Photo Album, Image Gallery & EditorΆλμπουμ φωτογραφιών, συλλογή εικόνων & πρόγραμμα επεξεργασίας

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Photo Album, Image Gallery & Editor είναι μια εφαρμογή διαχείρισης εικόνων πολλαπλών χρήσεων που διατίθεται στο Google Play Store. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Google Play Store και έχει πολλές δυνατότητες.

Με το Photo Album, Image Gallery & Editor, μπορείτε να δημιουργήσετε άλμπουμ, να διαχειριστείτε φωτογραφίες, να μοιραστείτε φωτογραφίες κ.λπ.

11. Utiful Photo Organizer

Χρήσιμο πρόγραμμα οργάνωσης φωτογραφιών

Το Utiful Photo Organizer είναι μια εφαρμογή οργάνωσης φωτογραφιών με εκπληκτικές δυνατότητες διαχείρισης φωτογραφιών. Είναι ένα ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα για τη μεταφορά φωτογραφιών από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας σε οποιονδήποτε άλλο κατάλογο.

Η προηγμένη εφαρμογή οργάνωσης φωτογραφιών για Android σάς επιτρέπει να ταξινομείτε φωτογραφίες σε φακέλους και υποφακέλους, να κρατάτε τις φωτογραφίες μακριά από τη συλλογή κ.λπ.

Η εφαρμογή βρίσκεται στο Google Play Store εδώ και χρόνια και έχει ληφθεί πάνω από 1 εκατομμύριο φορές.

12. Scene

Σκηνή

Το Scene είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή γκαλερί για Android που σας επιτρέπει να οργανώνετε και να μοιράζεστε φωτογραφίες. Η εφαρμογή έχει μια απλή διεπαφή χρήστη, που ταξινομεί όλες τις φωτογραφίες κατά ημερομηνία.

Έχετε επίσης άλλες επιλογές για τη διαχείριση φωτογραφιών, όπως τη δημιουργία άλμπουμ, την προσθήκη λεζάντων σε φωτογραφίες κ.λπ. Οι δυνατότητες κοινής χρήσης φωτογραφιών του Scene περιλαμβάνουν την ιδιωτική κοινή χρήση άλμπουμ με φίλους και την οικογένειά σας, την πρόσκληση φίλων να συνεργαστούν προσθέτοντας τις δικές τους φωτογραφίες κ.λπ.

13. Smart Gallery

Smart Gallery

Το Smart Gallery είναι βασικά μια εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών που είναι πολύ όμορφη και ισχυρή. Αυτή η εφαρμογή συλλογής σάς παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για καλύτερη διαχείριση φωτογραφιών.

Διαθέτει επίσης εκπληκτικές λειτουργίες για την οργάνωση και την προστασία των φωτογραφιών σας κ.λπ. Η πιο πρόσφατη έκδοση διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εντός εφαρμογής που σας επιτρέπει να περικόψετε, να αλλάξετε το μέγεθος, να περιστρέψετε, να σχεδιάσετε και να προσθέσετε φίλτρα στις φωτογραφίες.

Η Smart Gallery υποστηρίζει επίσης μια μεγάλη ποικιλία χειρονομιών για την επεξεργασία και την οργάνωση αρχείων εικόνας. Συνολικά, το Smart Gallery είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές γκαλερί για Android που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

14. Right Gallery

Σωστή γκαλερί

Το Right Gallery δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές Gallery στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να σας προσφέρει όλες τις λειτουργίες που θα χρειαστείτε για καλύτερη προβολή και επεξεργασία φωτογραφιών.

Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή συλλογής για Android που σας επιτρέπει να προβάλετε, να περιηγηθείτε, να διαχειριστείτε και να επεξεργαστείτε τις αποθηκευμένες φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Όσον αφορά την ασφάλεια, η εφαρμογή γκαλερί σάς επιτρέπει να προστατεύσετε τις ιδιωτικές σας φωτογραφίες και βίντεό σας με ένα κλείδωμα PIN, μοτίβο ή δακτυλικό αποτύπωμα.

15. FamilyAlbum

FamilyAlbum

Το FamilyAlbum είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές Gallery που αναφέρονται στο άρθρο. Η εφαρμογή δεν διαφημίζεται ως εφαρμογή Gallery, αλλά διαθέτει δυνατότητες προβολής των φωτογραφιών σας.

Ο σκοπός αυτής της εφαρμογής είναι να σας παρέχει έναν εύκολο τρόπο να μοιράζεστε και να οργανώνετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο της οικογένειάς σας. Μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση premium της εφαρμογής για να ξεκλειδώσετε τον χώρο αποθήκευσης στο cloud, να αφαιρέσετε διαφημίσεις και πολλά άλλα.

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εάν θέλετε να επιδεικνύετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε άλλους με τρόπο που είναι ταυτόχρονα όμορφος και διαισθητικός. Οι περισσότερες από τις δυνατότητες της εφαρμογής είναι δωρεάν, αλλά η έκδοση premium συνιστάται για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εφαρμογή.

Εάν χρειάζεστε πιο αποτελεσματικές λειτουργίες διαχείρισης γκαλερί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές Γκαλερί Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης : καλύτερες εφαρμογές γκαλερί Vault για Android

καλύτερες εφαρμογές Trading Card Tracker για την οργάνωση της συλλογής σας

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *