εφαρμογές βηματόμετρητη

15 καλύτερες εφαρμογές βηματόμετρητη για Android το 2024

Το να είσαι σε φόρμα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για το σώμα σου. Όλοι θέλουμε να παραμείνουμε σε φόρμα και να εφαρμόζουμε υγιεινές ρουτίνες προπόνησης για να αποφύγουμε καταστάσεις υγείας όπως η χοληστερόλη, η αϋπνία, η αρτηριακή πίεση, η κούραση κ.λπ. Η φροντίδα του σώματός σας βοηθά στη διατήρηση ενός υγιέστερου μυαλού και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Στο directvortex, έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με την υγεία, όπως τις καλύτερες εφαρμογές υγείας, εφαρμογές διαλογισμού, εφαρμογές προπόνησης κ.λπ. Σήμερα, θα μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Βηματόμετρο για Android. Με τις εφαρμογές Βηματόμετρο, μπορείτε εύκολα να μετράτε τα καθημερινά σας βήματα.

Διαβάστε επίσης: 13 καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για Android

15 καλύτερες ιατρικές εφαρμογές για Android το 2024

Aκολουθήστε μας στο facebook

15 καλύτερες εφαρμογές βηματόμετρου για Android

Ωστόσο, προτού μοιραστούμε μαζί σας τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές βηματόμετρου, αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναφορές του βηματόμετρου δεν είναι 100% ακριβείς. Ωστόσο, αυτές οι εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της καθημερινής σας δραστηριότητας. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές βηματόμετρου για Android.

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σας, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | Πάρε τώρα την προσφορά απο το NORDVPN

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum του directvortex

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

1. Runkeeper

δρομέας

Το Runkeeper είναι μια εφαρμογή βηματόμετρο με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη στο Google Play Store. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθείτε τις διαδρομές και τις βόλτες σας. Σας προσφέρει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασης.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά, το Runkeeper περιλαμβάνει προκλήσεις της κοινότητας, ανταμοιβές άσκησης και άλλα πράγματα. Συνολικά, το Runkeeper είναι μια εξαιρετική εφαρμογή βηματόμετρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android.

2. GStep

GStep

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να παρακολουθείτε τις καθημερινές μετρήσεις σας για το περπάτημα, το τρέξιμο, το ποδήλατο και το πόσιμο νερό, τότε μην ψάχνετε άλλο από το GStep. Το GStep είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετρητή βημάτων που σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση.

Η εφαρμογή προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα παρακολούθησης δραστηριοτήτων που σας βοηθά να παρακολουθείτε το περπάτημα και το τρέξιμο. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία που παρακολουθεί την ποδηλατική σας δραστηριότητα. Ορισμένες άλλες λειτουργίες της εφαρμογής περιλαμβάνουν καθημερινές υπενθυμίσεις νερού, αποθήκευση ιστορικού προπόνησης, συγχρονισμό δεδομένων και πολλά άλλα.

3. Google Fit

Google Fit

Το Google Fit είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης του Android smartphone. Η εφαρμογή σάς βοηθά να γίνετε πιο υγιείς και να έχετε μια πιο δραστήρια ζωή. Με το Google Fit, μπορείτε εύκολα να ορίσετε και να παρακολουθείτε τακτικά τους στόχους φυσικής κατάστασης.

Το Google Fit χρησιμοποιεί τη λειτουργία GPS του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί τις κινήσεις σας. Σας δείχνει επίσης άλλες πληροφορίες όπως τον καρδιακό σας ρυθμό, πόσες θερμίδες έχετε κάψει κ.λπ.

4. Βηματόμετρο με μετρητή βημάτων

Βηματόμετρο με μετρητή βημάτων

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή βηματομετρητή για το Android σας που φτάνει με εξαιρετική διεπαφή χρήστη, πρέπει να δοκιμάσετε το Step Counter Pedometer. Μάντεψε? Ο μετρητής βημάτων χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί τα βήματα.

Η εφαρμογή είναι καλά βελτιστοποιημένη για να καταναλώνει λιγότερη μπαταρία και παρακινεί τους χρήστες να περπατήσουν. Εκτός από αυτό, το Βηματόμετρο Βηματόμετρου δείχνει μια λεπτομερή επισκόπηση των καθημερινών βημάτων, των συνολικών βημάτων, των θερμίδων που καίγονται κ.λπ.

5. Ζόμπι, τρέξτε!

Ζόμπι, τρέξτε!

Είναι μια διασκεδαστική μικρή εφαρμογή βηματόμετρο που μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε επιπλέον θερμίδες. Ζόμπι, τρέξτε! είναι ένα εξαιρετικά συναρπαστικό παιχνίδι τρεξίματος και ηχητική περιπέτεια που αναγκάζει τους χρήστες να τρέξουν.

Υπάρχει ένα ξέσπασμα ζόμπι όπου πρέπει να τρέξετε για τη ζωή σας. Αλλά, αν επιβραδύνετε ενώ τρέχετε, θα ακούσετε βαθιές αναπνοές και κραυγές ζόμπι.

6. Walk Tracker

Walk Tracker

Λοιπόν, το Walk Tracker διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές του άρθρου. Αντί για GPS, χρησιμοποιεί έναν ενσωματωμένο αισθητήρα για να μετράει τα βήματά σας. Δεδομένου ότι δεν διαθέτει δυνατότητα παρακολούθησης GPS, η εφαρμογή χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους μπαταρίας.

Η εφαρμογή μπορεί να παρακολουθεί τα βήματά σας, τις θερμίδες που καίτε, την απόσταση με τα πόδια και τον χρόνο. Επιπλέον, έχει μερικές άλλες δυνατότητες όπως υπενθυμίσεις ποτών, ημερήσιους στόχους, ημερήσιες αναφορές απόδοσης κ.λπ.

7. Βηματόμετρο

Βηματόμετρο

Το βηματόμετρο είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές πεζοπορίας για όλες τις ηλικίες. Το υπέροχο πράγμα της εφαρμογής είναι ότι οι περισσότερες από τις δυνατότητες ήταν δωρεάν. Με ένα βηματόμετρο, μπορείτε εύκολα να κάνετε το καθημερινό περπάτημα συνήθεια και να παρακολουθείτε τα βήματα και τις θερμίδες που καίτε.

Αυτό που κάνει την εφαρμογή πιο πολύτιμη είναι ότι εμφανίζει τις πληροφορίες πεζοπορίας σας σε ένα βολικό γράφημα. Χρησιμοποιεί επίσης το φύλο, το ύψος και το τρέχον σωματικό σας βάρος για να κατανοήσει καλύτερα πόσες θερμίδες έχετε κάψει και πόσες πρέπει να κάψετε.

8. Βηματιστής

Βηματιστής

Το Pacer είναι μια από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ σε smartphone Android. Είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης δραστηριοτήτων και μια εφαρμογή μετρητή βημάτων γνωστή για την ακρίβειά της. Ο Pacer χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο GPS του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί τα βήματά σας.

Σας δείχνει επίσης άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως θερμίδες που καίγονται, απόσταση που διανύθηκε, χρόνο ενεργού δράσης κ.λπ. Η premium έκδοση της εφαρμογής έχει περισσότερες δυνατότητες, αλλά η δωρεάν είναι αρκετή για να εκπληρώσει την καθημερινή σας ρουτίνα γυμναστικής.

9. MyFitnessPal

MyFitnessPal

Το MyFitnessPal είναι μια εφαρμογή μέτρησης θερμίδων που σας βοηθά να παρακολουθείτε τη διατροφή σας. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε θρεπτικά συστατικά όπως μακροεντολές, ζάχαρη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και πολλά άλλα. Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής διαθέτει επίσης μια δυνατότητα παρακολούθησης βημάτων.

Η λειτουργία παρακολούθησης βημάτων χρησιμοποιεί GPS για να παρακολουθεί τα βήματά σας. Το πιο χρήσιμο είναι ότι το MyFitnessPal σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόζετε τα καθημερινά σας βήματα για να παραμένετε σε καλό δρόμο και να διατηρήσετε τη γενική σας υγεία.

10. Accupedo Pedometer

Accupedo Pedometer

Λοιπόν, το Accupedo Pedometer είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή των καθημερινών βημάτων σας. Εκτός από την παρακολούθηση των καθημερινών βημάτων σας, η εφαρμογή μπορεί να παρακολουθεί τις θερμίδες που καίγονται, την απόσταση που διανύσατε κ.λπ.

Καταγράφει αυτόματα τις αναφορές υγείας, συμπεριλαμβανομένων των βημάτων, της απόστασης που διανύθηκε, των θερμίδων που καίγονται, του χρόνου περπατήματος κ.λπ., για να παρέχει πιο λεπτομερείς αναφορές στο τέλος μιας εβδομάδας, ενός μήνα ή ενός έτους.

11. Χιλιόμετρα: GPS Track Walk Run

Χιλιόμετρα

Χιλιόμετρα: Το GPS Track Walk Run είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή βηματόμετρου για Android που χρησιμοποιεί τη λειτουργία GPS του smartphone σας για να παρακολουθεί τις διαδρομές και τις βόλτες σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να ορίσετε τους στόχους πεζοπορίας/τρεξίματος και να παρακολουθείτε τις διαδρομές. Η εφαρμογή διατηρεί αυτόματα το ημερολόγιο βόλτας σας και παρέχει σχετικές και χρήσιμες πληροφορίες όπως η ώρα που περπατάτε, η ταχύτητα, ο ρυθμός, οι θερμίδες που καίτε κ.λπ.

12. Joggo

Joggo

Το Joggo είναι μια εφαρμογή υγείας Android με εξατομικευμένο πρόγραμμα τρεξίματος, προσαρμοσμένο πρόγραμμα γευμάτων και βολικό πρόγραμμα παρακολούθησης τρεξίματος.

Ενώ η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί τις συνήθειές σας στο τρέξιμο, μετράει επίσης καλά τα βήματα. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει GPS και παρακολούθηση απόστασης, παρακολούθηση ταχύτητας και ιστορικό δραστηριότητας για την παρακολούθηση των στόχων υγείας σας.

13. StepsApp

StepsApp

Το StepsApp είναι μια από τις καλύτερες και πιο ελαφριές εφαρμογές μέτρησης βημάτων ή βηματόμετρου του Android στο Google Play Store.

Η εφαρμογή μετατρέπει το τηλέφωνό σας Android σε μετρητή βημάτων. Προσφέρει λειτουργίες όπως αυτόματη καταμέτρηση βημάτων, γραφικά στοιχεία αρχικής οθόνης για έλεγχο των βημάτων, θερμίδες που καίγονται κ.λπ.

Το StepsApp μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με άλλες εφαρμογές υγείας, όπως το Google Fit, για να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες. Συνολικά, το StepsApp είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές βηματόμετρου για Android που δεν πρέπει να χάσετε.

14. Zepp

Zepp

Εάν έχετε ένα smartwatch από το Amazfit, θα πρέπει να παραλείψετε όλες τις άλλες εφαρμογές και να εγκαταστήσετε αυτήν. Το Zepp είναι η επίσημη εφαρμογή από το Amazfit που συλλέγει δεδομένα που συλλέγονται από το έξυπνο ρολόι Amazfit και σας τα δείχνει.

Η εφαρμογή παρέχει πλήρη ανάλυση δεδομένων άσκησης. Αυτό περιλαμβάνει τα βήματα που έχετε κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, τις θερμίδες που έχετε κάψει, τους παλμούς της καρδιάς ενώ περπατάτε και ούτω καθεξής.

Η εφαρμογή παρέχει επίσης πληροφορίες όπως η ποιότητα του ύπνου, τα αποτελέσματα της υπνικής άπνοιας, η υγεία της καρδιάς κ.λπ.

15. WalkFit

WalkFit

Εάν θέλετε μια εφαρμογή Android για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος περπατώντας, δοκιμάστε το WalkFit. Το WalkFit είναι μια αρκετά απλή εφαρμογή μετρητή βημάτων για Android που μετράει τα βήματά σας καθώς περπατάτε σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Η εφαρμογή σάς παρέχει επίσης καθημερινά σχέδια πεζοπορίας ή προπονήσεις πεζοπορίας σε εσωτερικούς χώρους για να κάψετε θερμίδες και να επιτύχετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους.

Το WalkFit έχει ορισμένες προκλήσεις στο περπάτημα που σας ωθούν να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και να αποκτήσετε περισσότερα κίνητρα για απώλεια βάρους.

Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εφαρμογές βηματόμετρου ή μετρητή βημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Το Google Fit δεν παρακολουθεί βήματα;

Οι καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *