εφαρμογές καλής υγείας

δωρεάν εφαρμογές καλής υγείας για Android το 2023

Όταν πρόκειται για τη διατήρηση της καλής υγείας, το τρέξιμο παίζει σημαντικό ρόλο. Το τρέξιμο είναι τριών τύπων – Τζόκινγκ, Τρέξιμο αποστάσεων και Σπριντ. Το τρέξιμο βελτιώνει την καρδιαγγειακή σας υγεία και προωθεί την απώλεια βάρους.

Δεδομένου ότι τα smartphone Android μας βοηθούν τώρα να οργανώσουμε τα καθημερινά μας σχέδια και οικονομικά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα ήταν ωφέλιμο να μας βοηθήσουν και με την υγεία μας. Εάν έχετε smartphone Android, μπορείτε να καταγράψετε τις διαδρομές σας.

Λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για Android

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές υψηλής ποιότητας διαθέσιμες στο Google Play Store που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε κίνητρα και να δημιουργήσετε μια υγιή συνήθεια. Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές για Android.

1. Running App

Το Running App είναι μια εφαρμογή που προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων για απώλεια βάρους. Το καλό με το Running App από την ομάδα γυμναστικής Leap είναι ότι όλα τα σχέδια ήταν φιλικά για αρχάριους και αποδεδειγμένα αυξάνουν τον μεταβολισμό.

Αυξάνοντας τον μεταβολισμό σας, θα μπορείτε να κάψετε περισσότερες θερμίδες με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Εκτός από αυτό, προσφέρει διάφορα σχέδια προπόνησης για περπάτημα, τρέξιμο και πολλά άλλα.

2. Τρέξιμο για να χάσετε βάρος

Το Running to Lose Weight είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή από το Leap Fitness Group για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Είναι βασικά μια εφαρμογή παρακολούθησης δραστηριοτήτων για Android που παρακολουθεί τις συνήθειες τρεξίματος και σας δείχνει την απόσταση, την ταχύτητα, τη διάρκεια και τις θερμίδες που καίτε.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει πολλά σχέδια εκπαίδευσης για διαφορετικούς στόχους και επίπεδα. Υπάρχουν σχέδια για διαλειμματικό περπάτημα, τρέξιμο, τρέξιμο 5Κ, τρέξιμο 10κ κ.λπ.

1. Runtastic

Το Runtastic είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή υγείας για Android. Η εφαρμογή είναι προσανατολισμένη σε ασκήσεις καρδιο όπως τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία και πεζοπορία. Η διεπαφή χρήστη του Runtastic είναι αρκετά καθαρή και απλή στη χρήση και τα αποτελέσματα παρακολούθησης ήταν πολύ ακριβή. Επιπλέον, ένας πίνακας εργαλείων προσφέρει πολλά γραφήματα που σας δείχνουν πληροφορίες σχετικά με την καρδιο άσκηση σας.

2. Google Fit

Το Google Fit μπορεί να μην είναι το καλύτερο, αλλά είναι μια από τις καλύτερες και πιο ελαφριές εφαρμογές γυμναστικής που μπορεί κανείς να έχει στο Android. Δεν περιλαμβάνει προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης όπως άλλες φανταχτερές εφαρμογές τρεξίματος.

Το Google Fit συλλέγει πληροφορίες από διαφορετικές εφαρμογές για να παρακολουθεί τη φυσική σας κατάσταση, τη διατροφή, τον ύπνο και το βάρος σας. Ωστόσο, το Google Fit υποστηρίζει φορητές συσκευές όπως RunKeeper, Mi Band, Strava, Android Wear κ.λπ.

4. Training Strava

Το Strava Training είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή για τρέξιμο Android που μπορεί να σας βοηθήσει να καταγράψετε διαδρομές, να παρακολουθήσετε το τρέξιμο και να αναλύσετε. Το σπουδαίο με το Strava Training είναι ότι παρέχει στους χρήστες μια μεγάλη πηγή κινήτρων. Σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας με μηνιαίες και εβδομαδιαίες προκλήσεις και να ανταγωνιστείτε με άλλους.

5. δρομέας

Δεν έχει σημασία αν τρέχετε, περπατάτε, κάνετε τζόκινγκ ή κάνετε ποδήλατο. Το Runkeeper μπορεί να παρακολουθεί όλες τις προπονήσεις σας. Για παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, το Runkeeper χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου για να σας δώσει μια προβολή σε πραγματικό χρόνο της ρουτίνας προπόνησής σας.

Όπως όλες οι άλλες εφαρμογές γυμναστικής, το Runkeeper επιτρέπει στους χρήστες να θέσουν στόχους, να ακολουθήσουν ένα σχέδιο και να παραμείνουν παρακινημένοι.

7. Tranning Distance Tracker +

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Running Distance Tracker + είναι μια εφαρμογή που παρακολουθεί την απόσταση και τον ρυθμό σας. Όπως όλες οι άλλες εφαρμογές που τρέχουν, το Running Distance Tracker + χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί την απόσταση.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Running Distance Tracker + εμφανίζει επίσης τις θερμίδες που ξοδεύτηκαν. Επομένως, η εκτέλεση του Distance Tracker + είναι μια άλλη εφαρμογή που τρέχει καλύτερα στο smartphone Android σας.

8. Τρέξιμο & Τζόκινγκ

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να πετύχετε στόχους προπόνησης, πρέπει να δοκιμάσετε το Running & Jogging. Μάντεψε? Με το τρέξιμο και το τζόκινγκ, μπορείτε να παρακολουθείτε τον ρυθμό σας, να μετράτε την απόσταση προπόνησης, να μετράτε τις θερμίδες που καίτε κ.λπ.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Running & Jogging χρειάζεται λιγότερο από 5 MB αποθηκευτικού χώρου για εγκατάσταση στο smartphone σας.

9. Τρέξιμο – Μετρητής θερμίδων

Τρέξιμο – Ο μετρητής θερμίδων είναι ένας από τους καλύτερους και κορυφαίους ιχνηλάτες τρεξίματος Android και εφαρμογές μετρητή θερμίδων που διατίθενται στο Google Play Store. Μάντεψε? Με το Running – Calorie Counter, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας στη φυσική σας κατάσταση.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί την απόσταση τρεξίματός σας. Εκτός από αυτό, εμφανίζει και άλλες πληροφορίες όπως ταχύτητα, θερμίδες που καίγονται κ.λπ.

10. Χρονόμετρο Run Tracker

Αν θέλετε μια εύχρηστη και ελαφριά εφαρμογή παρακολούθησης τρεξίματος για τη συσκευή σας Android, δοκιμάστε το Stopwatch Run Tracker. Είναι μια κλασική εφαρμογή χρονόμετρου που σας επιτρέπει να καταγράφετε γύρους και να χωρίζετε χρόνους.

Εμφανίζει επίσης άλλες σημαντικές λεπτομέρειες όπως υψόμετρο, ταχύτητα, συνολικά βήματα, απόσταση που διανύθηκε, καρδιακούς παλμούς κ.λπ. Η εφαρμογή είναι συμβατή με συσκευές καρδιακού ρυθμού όπως το Xiaomi Mi Band, το Amazfit κ.λπ.

11. Running Workouts από την Verv

Το Running Workouts by Verv είναι μια εξαιρετική εφαρμογή στη λίστα που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το επίπεδο φυσικής κατάστασης και την υγεία σας παρέχοντας σχέδια τρεξίματος.

Υπάρχουν διαφορετικές μορφές λειτουργιών τρεξίματος διαθέσιμες στην εφαρμογή, όπως Run 5K, 10K, Half Marathon, Marathon, κ.λπ. Κάθε μία από τις λειτουργίες έχει διαφορετικά οφέλη για την υγεία και μπορεί να κάψει λίπη.

Επίσης, υπάρχει μια επιλογή δωρεάν τρεξίματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνεχίσετε να τρέχετε χωρίς να τηρείτε κανένα πρόγραμμα προπόνησης.

12. Just Run

Το Just Run δεν είναι τόσο διάσημο όσο οι άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που τρέχουν για Android που πρέπει να εξετάσετε.

Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι θα σας οδηγήσει από την απόλυτη μηδενική εμπειρία τρεξίματος στα 5K μέσα σε περίπου εννέα εβδομάδες. Και αν μπορείτε ήδη να τρέξετε 5K, μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε στα 10k μέσα σε έξι εβδομάδες.

Ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνουν τον ορισμό ημερομηνιών-στόχων για προπονήσεις, ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος, προπονήσεις με μουσική κ.λπ.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να παρακολουθείτε τις γυμναστικές σας δραστηριότητες όπως τρέξιμο, περπάτημα και ασκήσεις καρδιο. Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης :Τα 12 πιο ισχυρά γούρια καλής τύχης για επιτυχία, πλούτο &Ευημερία

Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση στα Windows 10

Πώς να αλλάξετε το διάστημα εικονιδίων επιφάνειας εργασίας στα Windows 11

Πώς να διορθώσετε κατεστραμμένα προγράμματα οδήγησης στα Windows 10/11 (5 Μέθοδοι)

10 καλύτερες εφαρμογές Sleep Tracker για Android το 2022

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *