Πως να παρακολουθείτε ταινίες μαζί με τους φίλους σας

Πως να παρακολουθείτε ταινίες μαζί με τους φίλους σας

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, όταν ολόκληρη η χώρα βρισκόταν σε πλήρη καραντίνα, οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους. Μας λείπουν τα μέσα ψυχαγωγίας και λείπουν οι φίλοι μας.

Αν και μπορείτε πάντα να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις ή να παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια με τους φίλους σας, το να παρακολουθείτε ταινίες μαζί είναι καλύτερη ψυχαγωγία.

Αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν πολλές εφαρμογές ιστού που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε ταινίες με τους φίλους σας. Η παρακολούθηση ταινιών μαζί είναι ένας από τους δημοφιλείς τρόπους για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με φίλους και μέλη της οικογένειας, και σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το ίδιο θέμα.

Δείτε και αυτόν τον οδηγό  Stremio το απόλυτο προγραμμα για ταινίες και σειρές μαζί με το real debrid

Το καλύτερο Android TV απο ευρωπαική αποθήκη ( Κωδικός Κουπονιού 10% έκπτωση mecoolbestandroid ) MECOOL KM2 Plus TV Box

10 καλύτερες εφαρμογές για να παρακολουθήσετε ταινίες μαζί

Σε αυτό το άρθρο, παραθέτουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ιστού που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε ταινίες με φίλους και οικογένεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία ή διαδικτυακή σειρά με φίλους.

1. Watch2gether

Watch2Gether

Το Watch2gether είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για να παρακολουθείτε ταινίες με τους φίλους και την οικογένειά σας κατά την περίοδο του lockdown.

Το καλό είναι ότι δεν σου ζητάει να δημιουργήσεις λογαριασμό. Πρέπει να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο και να προσκαλέσετε τους φίλους σας να παρακολουθήσουν μαζί ταινίες, σειρές ιστού και άλλο περιεχόμενο βίντεο.

2. Πάρτι Netflix

Πάρτι Netflix

Το Netflix είναι μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες ροής πολυμέσων εκεί έξω. Η υπηρεσία ροής βίντεο έχει πολύ αποκλειστικό περιεχόμενο όπως Sacred Games, Daredevil κ.λπ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε περιεχόμενο βίντεο στο Netflix με τους φίλους σας μέσω του Netflix Party.

Είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ιδιωτικά δωμάτια. Πρέπει να προσθέσετε φίλους στο δωμάτιο για να συγχρονίσετε το περιεχόμενο βίντεο.

3. TwoSeven

TwoSeven

Αν ψάχνετε για το καλύτερο εργαλείο για να παρακολουθήσετε μαζί βίντεο YouTube στο διαδίκτυο, τότε το TwoSeven μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Όχι μόνο το YouTube, αλλά σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε βίντεο σε Vimeo, HBO Now, Amazon Prime κ.λπ.

Έχει τόσο δωρεάν όσο και premium προγράμματα. Το πρόγραμμα premium συνοδεύεται από συνδρομές Hulu και Disney Plus.

4. Parsec

Parsec

Λοιπόν, το Parsec δεν είναι ακριβώς μια υπηρεσία για να παρακολουθείτε ταινίες μαζί. Είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να μεταδίδετε ολόκληρα παιχνίδια στους φίλους σας. Το Parsec αντικατοπτρίζει την οθόνη ως σύνολο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταδώσετε σε ροή ολόκληρες τις ταινίες που τρέχουν στον υπολογιστή σας και να τις παρακολουθήσετε με άλλους. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

5. Zoom

Ανίπταμαι διαγωνίως

Το Zoom είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή τηλεδιάσκεψης μέχρι σήμερα. Το υπέροχο με το Zoom είναι ότι σας προσφέρει πολλές δυνατότητες διαχείρισης ομάδας. Για παράδειγμα, μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη σας με εκατοντάδες άλλα άτομα, να μοιραστείτε στατιστικά στοιχεία, εγγραφές οθόνης και πολλά άλλα.

Αν και το Zoom δεν προορίζεται για ροή ταινιών, μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με άλλους. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μοιραστείτε την οθόνη του υπολογιστή σας με τους φίλους σας μέσω του Zoom.

6. Syncplay

Συγχρονισμός

Το Syncplay είναι ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο στη λίστα που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μαζί με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Αυτό είναι βασικά ένα εργαλείο κοινής χρήσης οθόνης που συνδέει πολλούς χρήστες.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, κάθε χρήστης πρέπει να έχει το ίδιο αρχείο βίντεο και μια συμβατή εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο όπως VLC, MPC ή KMPlayer για ροή.

Το εργαλείο παρέχει επίσης δυνατότητες συνομιλίας φωνής και βίντεο μέσω εργαλείων τρίτων όπως Skype, Mumble κ.λπ.

7. ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΡΟΥΧΩΝ

ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΡΟΥΧΩΝ

Το Kast είναι βασικά ένα προηγμένο εργαλείο κοινής χρήσης οθόνης. Με το Kast, μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη του υπολογιστή σας με έως και 100 άτομα. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να παρακολουθείτε ταινίες μαζί με φίλους.

Η εγκατάσταση του Kast είναι επίσης αρκετά εύκολη. κατεβάστε την εφαρμογή για υπολογιστές για Windows ή Mac ή χρησιμοποιήστε την έκδοση Ιστού που είναι συμβατή με το πρόγραμμα περιήγησης Chrome ή Edge.

Μετά τη λήψη, απλώς ανοίξτε το Kast και δημιουργήστε το πάρτι ρολογιού σας. Οι φίλοι σας μπορούν να συμμετάσχουν στο πάρτι ρολογιών και να αρχίσουν να παρακολουθούν ταινίες μαζί.

8. Scener

Σκηνές

Το Scener διατίθεται σε δύο παραλλαγές – Δωρεάν και Premium. Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο με τους φίλους σας και να συνομιλείτε με κείμενο μόνο με έως και 10 φίλους.

Ωστόσο, εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες συνομιλίας βίντεο και ήχου, αγοράστε το Scener premium. Το σκηνικό θα μπορούσε να είναι το καλύτερο αν θέλετε να παρακολουθήσετε ταινίες μαζί μέσω Prime Video, Hulu, HBO Max, Netflix, Disney+ κ.λπ.

9. Prime Video Watch Party

Prime Video Watch Party

Εάν έχετε συνδρομή Prime, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Prime Video Watch Party για να συνομιλήσετε και να παρακολουθήσετε τους κατάλληλους τίτλους/περιεχόμενο εικονικά με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας.

Η δυνατότητα βασικά σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες και να συνομιλείτε με έως και 100 φίλους στην ίδια χώρα. Το πιο χρήσιμο είναι ότι η λειτουργία Watch Party είναι επίσης διαθέσιμη στην εφαρμογή Prime Video για κινητά για Android και iOS.

10. Hulu Watch Party

Hulu Watch Party

Όπως το Prime Video Watch Party, το Hulu Watch Party σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες μαζί. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Watch Party, πρέπει να έχετε συνδρομή στο Hulu Premium.

Μια άλλη διαφορά είναι ότι το Hulu Watch Party σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε μια ταινία με έως και 8 φίλους στο διαδίκτυο. Επίσης, όλοι όσοι συμμετέχουν στο Watch Party χρειάζονται μια ενεργή συνδρομή στο Hulu για να παρακολουθούν βίντεο μαζί.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις υπηρεσίες για να παρακολουθώ ταινίες με τους φίλους μου;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες υπηρεσίες για να παρακολουθήσετε ταινίες και άλλα βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Είναι αυτές οι εφαρμογές ασφαλείς στη χρήση;

Ναι, όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στα άρθρα ήταν ασφαλείς στη χρήση. Χιλιάδες χρήστες τα χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή.

Μπορώ να συγχρονίσω βίντεο YouTube, Netflix με αυτές τις εφαρμογές;

Μπορείτε να κάνετε ροή βίντεο YouTube και Netflix χρησιμοποιώντας το Rabb.it και το Watch2Gether. Αυτές οι εφαρμογές ήταν επίσης συμβατές με άλλες υπηρεσίες ροής βίντεο.

Αυτά είναι λοιπόν τα πέντε καλύτερα εργαλεία για να παρακολουθήσετε ταινίες με φίλους και οικογένεια. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *