Απόλυτος οδηγός για το Stremio + Torrentio + RD

Απόλυτος οδηγός για το Stremio + Torrentio + RD

Απόλυτος οδηγός για το Stremio + Torrentio + RD

Σημειώσεις έναρξης (σημαντικά πράγματα, παρακαλώ διαβάστε)
 • Αυτή η διαμόρφωση της εφαρμογής Stremio θα σας επιτρέψει να κάνετε ροή ταινιών/τηλεόρασης από τις περισσότερες συσκευές, με εξαίρεση τις συσκευές IOS όπως το iPhone και το iPad. Εάν θέλετε να κάνετε ροή από αυτές τις συσκευές, αυτός ο οδηγός δεν είναι για εσάς.

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαμόρφωση Stremio για ροή ταινιών/τηλεόρασης στις περισσότερες άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, Android, FireOS (περιλαμβάνει Fire Stick και Fire TV), Linux, Android TV, ακόμη και στο Steam Deck.

 • Ωστόσο, ο οδηγός εγκατάστασης Stremio θα απαιτήσει τη χρήση συσκευής Windows, Mac ή Android. Μην επιχειρήσετε τα βήματα εγκατάστασης σε άλλη συσκευή.

 • Πρόσθετες πληροφορίες για τις συσκευές FireOS (περιλαμβάνει Fire Stick και Fire TV) και συσκευές Linux βρίσκονται κάτω από τον οδηγό εγκατάστασης Stremio, αλλά πρέπει να διαβάσετε τον οδηγό εγκατάστασης Stremio εκ των προτέρων με μια απαιτούμενη συσκευή (Ανατρέξτε στο προηγούμενο σημείο κουκκίδας).

Τα καλύτερα πρόσθετα Stremio για το 2022: Επίσημα και Ανεπίσημα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Οδηγός εγκατάστασης Stremio

Μέρος 1: Stremio

 1. Για χρήστες Windows/Mac – Μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.stremio.com/ και πραγματοποιήστε λήψη του σχετικού προγράμματος-πελάτη για την πλατφόρμα σας

 2. Για χρήστες Android – Εγκαταστήστε το Stremio μέσω του Google Play Store: Stremio – Εφαρμογές στο Google Play

 3. Ανοίξτε το Stremio και εγγραφείτε με email ή Facebook

Μέρος 2: Real Debrid

 1. Μεταβείτε στη διεύθυνση https://real-debrid.com/

 2. Εγγραφείτε

 3. Μεταβείτε στις Premium Προσφορές

 4. Επιλέξτε ένα πακέτο και εγγραφείτε. Διαπίστωσα ότι η χρήση του Amazon Pay ως μεθόδου πληρωμής είναι η πιο βολική (αν έχετε λογαριασμό Amazon)

Μέρος 3: Torrentio

 1. Μεταβείτε στο Torrentio Lite – Stremio Addon

 2. Προς το κάτω μέρος της σελίδας, επιλέξτε την επιλογή “Debrid Provider” και επιλέξτε “Real Debrid” από το αναπτυσσόμενο μενού. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί ένα νέο πλαίσιο κειμένου από κάτω.

 3. Αντιγράψτε το κλειδί API από αυτόν τον σύνδεσμο https://real-debrid.com/apitoken και επικολλήστε το στο πλαίσιο “RealDebrid API Key**”**

 4. Κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση” στο κάτω μέρος. Θα πρέπει να ανοίξει την εφαρμογή Stremio και να σας ζητήσει ένα παράθυρο “Install Addon”. Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί εγκατάστασης στο κάτω μέρος.

 5. Προαιρετικό αλλά συνιστάται – Στο Stremio, κάντε κλικ στο κομμάτι του παζλ επάνω δεξιά για να δείτε τα πρόσθετά σας. Κάντε κλικ στο “My Addons” και απεγκαταστήστε το πρόσθετο “WatchHub”.

Addon για Stremio – Πλήρης οδηγός εγκατάστασης

Τώρα που ολοκληρώσατε τη ρύθμιση, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Stremio σε οποιαδήποτε συσκευή της επιλογής σας (εκτός του IOS) και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να ξεκινήσετε τη ροή Ταινιών/Τηλεόρασης. Ανατρέξτε στην παρακάτω ενότητα για εγκατάσταση Stremio σε συσκευές FireOS (Fire Stick, FireTV).

Συσκευές FireOS (Fire Stick, FireTV)

Αφού ολοκληρώσετε τη ρύθμιση σε άλλη συσκευή, παρακολουθήστε αυτό το βίντεο σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Stremio στη συσκευή FireOS https://youtu.be/U1o-scADuIg και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην εφαρμογή Stremio. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να κάνετε streaming. Θα κατεβάσει όλα όσα μόλις ρυθμίσατε και θα συγχρονίσει τις εκπομπές σας σε όλες τις συσκευές. Ωστόσο, ορισμένες συσκευές FireOS ενδέχεται να μην έχουν δυνατότητα ροής 4k.

Πώς να αποκτήσετε το Stremio στο Firestick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Linux

Δοκίμασα τα βήματα που αναφέρονται στον οδηγό εγκατάστασης με το Arch + Gnome και δεν λειτούργησε την τελευταία φορά που δοκίμασα. Στο linux, διαπίστωσα ότι τα πρόσθετα δεν θα εγκατασταθούν από το πρόγραμμα περιήγησής μου, πράγμα που σήμαινε ότι δεν μπορούσα να εγκαταστήσω το πρόσθετο Torrentio. Ωστόσο, η ροή λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Απλώς ολοκληρώστε πρώτα τα βήματα εγκατάστασης σε μια προτεινόμενη συσκευή και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε και συνδεθείτε στην εφαρμογή Stremio στη συσκευή σας Linux.

Επιπλέον πληροφορίες

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ VPN.

Κοινή χρήση λογαριασμού: Θα πρέπει να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας Stremio μόνο με άτομα που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο WiFi με εσάς. Εάν δεν ακολουθήσετε αυτόν τον κανόνα, ο λογαριασμός σας στο Real Debrid ενδέχεται να τεθεί σε αναστολή.

Σφάλματα/Δυσλειτουργίες:

 1. Μερικές φορές, ένα επεισόδιο μιας εκπομπής ή μιας ταινίας θα εμφανίζει “Δεν βρέθηκαν ροές”, παρόλο που θα έπρεπε να είναι διαθέσιμο. Αυτό μου έχει συμβεί μόνο λίγες φορές, αλλά το πρόβλημα θα λυθεί μόνο του τελικά.

 2. Εάν η εικόνα είναι μαύρη αλλά ο ήχος εξακολουθεί να αναπαράγεται, θα πρέπει να επιστρέψετε και να επιλέξετε μια ροή με διαφορετική ανάλυση.

Θέμα: Δεν εμφανίζονται καθόλου ροές ή καμία από αυτές δεν λειτουργεί. Εδώ είναι οι πιθανές εξηγήσεις:

 1. Η συνδρομή σας στο Real Debrid έχει λήξει. Μεταβείτε στο Real-Debrid και ελέγξτε την κατάσταση του λογαριασμού σας.

 2. Οι διακομιστές Real Debrid είναι εκτός λειτουργίας/υποβάλλονται σε συντήρηση. Περιμένετε περίπου μία ώρα και μετά δοκιμάστε ξανά.

Πώς να παρακολουθήσετε το Stremio στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top