Πώς να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς Instagram στο Android το 2024

Ας το παραδεχτούμε: οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Instagram είναι υπέροχοι. Ενώ το Instagram είναι ένας διαφορετικός τύπος μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται σε Φωτογραφίες και βίντεο, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την επικοινωνία με φίλους και μέλη της οικογένειας.

Το ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε συχνά όταν χρησιμοποιούμε τις εφαρμογές κοινωνικών μέσων στα τηλέφωνά μας είναι η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των λογαριασμών. Δεδομένου ότι το Instagram είναι μια δωρεάν πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών, οι χρήστες μπορούν πιθανότατα να έχουν πολλούς λογαριασμούς.

Λοιπόν, πώς εκτελείτε πολλούς λογαριασμούς Instagram στο Android χωρίς να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά; Η εφαρμογή Instagram διαθέτει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να προσθέτετε και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πολλών λογαριασμών Instagram.

Πώς να προσθέσετε Voiceover στο Instagram Reel

Μην ρισκάρεις την ασφάλεια σου – Αγόρασε τώρα το καλύτερο VPN Σε τιμή και δυνατότητες, ATLASVPN

Πώς να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς Instagram στο Android

Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλωνοποιητές εφαρμογών για να δημιουργήσετε μια κλωνοποιημένη έκδοση της εφαρμογής Instagram και να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί δύο τρόπους εκτέλεσης πολλών λογαριασμών Instagram στο Android. Ας αρχίσουμε.

Προσθήκη και εναλλαγή μεταξύ πολλών λογαριασμών Instagram

Λοιπόν, η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Instagram έχει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλούς λογαριασμούς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς στην εφαρμογή Instagram και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια εναλλαγή μεταξύ πολλών λογαριασμών Instagram.

1. Για να ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Android Instagram είναι ενημερωμένη.

2. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

εικόνα προφίλ

3. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε στο αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο όνομα χρήστη σας.

αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο όνομα χρήστη σας

4. Στο μενού που εμφανίζεται, πατήστε Προσθήκη λογαριασμού.

Προσθήκη λογαριασμού

5. Τώρα, Συνδεθείτε με τον άλλο λογαριασμό σας στο Instagram.

Συνδεθείτε

6. Για εναλλαγή μεταξύ πολλών λογαριασμών Instagram, πατήστε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο όνομα χρήστη σας και επιλέξτε τον λογαριασμό.

επιλέξτε τον λογαριασμό

Αυτό είναι! Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς Instagram. Μόλις προστεθούν, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά.

Χρήση κλωνοποιητών εφαρμογών

Χρήση κλωνοποιητών εφαρμογών

Τα προγράμματα κλωνοποίησης εφαρμογών είναι τα καλύτερα για την εκτέλεση πολλαπλών παρουσιών των ίδιων εφαρμογών στο Android. Δεν υπάρχει έλλειψη κλωνοποιητών εφαρμογών Android στο Google Play Store. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα κλωνοποίησης εφαρμογών, όπως το Dual Space, για να κλωνοποιήσετε την εφαρμογή Instagram Android.

Μόλις κλωνοποιηθεί, μπορείτε να συνδεθείτε με διαφορετικούς λογαριασμούς σε κάθε παρουσία της εφαρμογής. Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τους καλύτερους κλωνοποιητές εφαρμογών για Android στο techviral. Μπορείτε να εξετάσετε αυτήν τη λίστα για να ανακαλύψετε τους καλύτερους κλωνοποιητές εφαρμογών στο Google Play Store.

Υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού λογαριασμού;

Όχι, δεν υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού λογαριασμού εάν χρησιμοποιείτε κλωνοποιητές εφαρμογών. Ωστόσο, ο κίνδυνος είναι αρκετά υψηλός στην τροποποιημένη έκδοση του Apk.

Μπορώ να τρέξω δύο λογαριασμούς Instagram στο Android;

Μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε από τις μεθόδους σε αυτό το άρθρο για να εκτελέσετε πολλές παρουσίες του Instagram σε ένα μόνο smartphone Android.

Όλα τα παραπάνω αφορούν Πώς να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς Instagram στο Android. Με αυτό, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε δύο ή περισσότερους λογαριασμούς του προφίλ σας στο Instagram στο μοναδικό σας Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :20 λογαριασμοί τεχνολογίας Instagram που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να κατεβάσετε Reels από την εφαρμογή Instagram

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα της μαύρης οθόνης του Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *