Πώς να βρείτε διαγραμμένες ιστορίες στο Instagram

Όσον αφορά το οπτικό περιεχόμενο, τίποτα δεν φαίνεται να ξεπερνά το Instagram αυτή τη στιγμή. Με τα χρόνια, το Instagram έχει δει τεράστιες βελτιώσεις στις δυνατότητες και τη χρηστικότητα των εφαρμογών.

Επίσης, η εταιρεία πίσω από το Instagram, Meta Platforms, Inc., έχει εισαγάγει τη διεπαφή χρήστη για την έκδοση web και τις εφαρμογές για κινητά. Δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι δημοφιλής λόγω του οπτικού της περιεχομένου, θα βρείτε ανθρώπους να μοιράζονται τις πολύτιμες στιγμές της ζωής τους μέσω εικόνων και βίντεο στην πλατφόρμα.

Οι ενεργοί χρήστες του Instagram μπορεί να είναι πολύ εξοικειωμένοι με τα Stories. Το Instagram Stories σάς επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες από το προφίλ σας. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τις Ιστορίες Instagram και πώς να δείτε τα Instagram Stories μετά από 24 ώρες της ανάρτησης.

Τι είναι τα Instagram Stories;

Οι ιστορίες είναι βασικά η δυνατότητα τύπου WhatsApp Status που σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο με τους ακόλουθούς σας στο Instagram.

Η μόνη διαφορά μεταξύ των κανονικών και των αναρτήσεων ιστοριών είναι ότι το περιεχόμενο που κοινοποιείται στις Ιστορίες έχει ρυθμιστεί να εξαφανίζεται αυτόματα μετά από 24 ώρες.

Είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθούς σας για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επίσης, χρησιμεύει ως ένας τέλειος τρόπος για τις επωνυμίες να πειραματίζονται με διαφορετικούς τύπους περιεχομένου, επειδή, σε αντίθεση με τις κανονικές ροές αναρτήσεων, Οι ιστορίες εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες κοινής χρήσης.

Διαβάστε επίσης:Πώς να σταματήσετε την παρακολούθηση της διαδικτυακής δραστηριότητας Instagram και Facebook

Οι καλύτεροι τρόποι για να βρείτε διαγραμμένες ιστορίες στην εφαρμογή Instagram

Μπορεί να έχετε μοιραστεί πολλές ιστορίες στο προφίλ σας στο Instagram αν είστε ενεργός χρήστης του Instagram. Αλλά επειδή οι αναρτήσεις στο Stories έχουν σχεδιαστεί για αυτόματη εξαφάνιση, μπορούν να βρεθούν διαγραμμένες ή ληγμένες ιστορίες στο Instagram;

Ναί! Είναι δυνατό να βρείτε διαγραμμένες ιστορίες στο Instagram. Έχετε επίσης την επιλογή να βρείτε και να ανακτήσετε τις διαγραμμένες Ιστορίες στο Instagram μετά από 24 ώρες. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με τους τρόπους εύρεσης διαγραμμένων ιστοριών στο Instagram.

Βρείτε τις διαγραμμένες ιστορίες στην εφαρμογή Instagram

Η εφαρμογή Instagram για κινητά έχει έναν πρόσφατα διαγραμμένο φάκελο που διατηρεί όλες τις διαγραμμένες αναρτήσεις και τις ιστορίες σας. Όταν οι Διαγραμμένες Ιστορίες μετακινηθούν στο Πρόσφατα διαγραμμένος φάκελος του Instagram, έχετε 30 ημέρες για να τα δείτε και να τα ανακτήσετε. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iPhone σας.

2. Πατήστε στο δικό σας Εικόνα προφίλ εμφανίζεται κάτω δεξιά.

Εικόνα προφίλ

3. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε το Μενού χάμπουργκερ πάνω δεξιά.

Μενού χάμπουργκερ

4. Από το μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Η δραστηριότητά σας.

Η δραστηριότητά σας

5. Στην οθόνη Η δραστηριότητά σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Διαγράφηκε πρόσφατα.

Διαγράφηκε πρόσφατα

6. Αυτός ο φάκελος θα έχει όλες τις ιστορίες που έχετε διαγράφεται εντός 30 ημερών.

διαγράφεται εντός 30 ημερών

7. Εάν θέλετε να ανακτήσετε την ιστορία, πατήστε σε αυτήν και πατήστε στο τρεις τελείες κάτω δεξιά.

τρεις τελείες

8. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Επαναφέρω.

Επαναφέρω

9. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης του Restore Story, πατήστε το κουμπί Restore.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να βρείτε διαγραμμένες ιστορίες στην εφαρμογή Instagram.

Λάβετε υπόψη ότι τα περιεχόμενα στο φάκελο “Πρόσφατα διαγραμμένα” θα διαγραφούν αυτόματα 30 ημέρες αργότερα. Ο ίδιος φάκελος αποθηκεύει επίσης τις διαγραμμένες Ιστορίες για 30 ημέρες.

Αλλά η προϋπόθεση στο Instagram Story είναι ότι μπορείτε να αναδημοσιεύσετε την ιστορία μόνο εάν ανακτηθεί εντός 24 ωρών από την προσθήκη. Εάν δεν βλέπετε το περιεχόμενο που θέλετε να επαναφέρετε στο Διαγράφηκε πρόσφατα, το περιεχόμενο μπορεί να είναι παλαιότερο από 30 ημέρες ή 24 ώρες για τις Ιστορίες.

Βρείτε τις Διαγραμμένες Ιστορίες στο Instagram από τον Φάκελο Αρχειοθέτησης

Ο φάκελος Archive του Instagram αποθηκεύει επίσης όλες τις αναρτημένες ιστορίες σας. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε τις διαγραμμένες ιστορίες σας μόνο εάν έχετε ήδη ενεργοποιήσει την επιλογή “Αποθήκευση ιστορίας σε αρχειοθέτηση”. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iPhone σας.

2. Πατήστε στο δικό σας Εικόνα προφίλ εμφανίζεται κάτω δεξιά.

Εικόνα προφίλ

3. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε το Μενού χάμπουργκερ πάνω δεξιά.

Μενού χάμπουργκερ

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Αρχειοθετημένα.

Αρχείο

5. Μεταβείτε στο αρχείο Ιστορίες για να προβάλετε το δικό σας διαγραμμένες Ιστορίες Instagram.

διαγραμμένες Ιστορίες Instagram

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να βρείτε διαγραμμένες Ιστορίες στο Instagram χρησιμοποιώντας τον Φάκελο Αρχειοθέτησης.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο Instagram;

Αν και είναι εύκολο να προβάλετε και να ανακτήσετε τις διαγραμμένες ιστορίες Instagram, τι γίνεται αν ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο;

Τα βήματα για την ανάκτηση των διαγραμμένων φωτογραφιών και βίντεο Instagram είναι τα ίδια, αλλά θα πρέπει να βασίζεστε μόνο στην εφαρμογή για κινητά.

Για έναν οδηγό βήμα προς βήμα, ακολουθήστε το άρθρο μας – Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο Instagram. Εάν δεν βρείτε το περιεχόμενό σας στον φάκελο Πρόσφατα διαγραμμένα, το πιθανότερο είναι ότι έχουν περάσει οι 30 ημέρες.

Άλλοι τρόποι προβολής διαγραμμένων ιστοριών στο Instagram;

Εκτός από αυτά τα δύο, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές για να δείτε τα διαγραμμένα Stories στο Instagram.

Ωστόσο, πολλές εφαρμογές, ειδικά Instagram Mods, ισχυριστείτε ότι σας δείχνει τις διαγραμμένες αναρτήσεις ιστορίας. Είναι καλύτερο να αποφύγετε τέτοια πράγματα, καθώς μετά από 30 ημέρες, το περιεχόμενο διαγράφεται και από τους διακομιστές του Instagram.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την προβολή διαγραμμένες ιστορίες στο Instagram εφαρμογή για κινητό. Μοιραστήκαμε επίσης τα βήματα για την ανάκτηση των διαγραμμένων ιστοριών. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα ή δεν μπορείτε να ανακτήσετε τις ιστορίες, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες Instagram & Βίντεο στο Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *