Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Google Discover το 2023

Η τάση της Σκοτεινής Λειτουργίας έχει φύγει εδώ και καιρό αφού όλες οι μεγάλες εφαρμογές και υπηρεσίες την έχουν εφαρμόσει. Όσον αφορά το Google, πλέον κάθε Google Apps ακολουθεί το θέμα του συστήματός σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το Google για αναζήτηση στον ιστό, ίσως γνωρίζετε για το Discover. Το Google Discover εμφανίζει περιεχόμενο χρηστών που σχετίζεται με τα ενδιαφέροντά τους και οι προτάσεις βασίζονται εξ ολοκλήρου στη Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών του λογαριασμού σας.

Αν και η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη, πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη χρήση της. Αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι το η σκοτεινή λειτουργία δεν λειτουργεί στο Google Discover, ακόμα και όταν το λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιεί σκοτεινό θέμα. Αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα κειμένου και αντίθεσης τόσο σε φωτεινή όσο και σε σκοτεινή λειτουργία.

Οι καλύτεροι τρόποι για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Google Discover

Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σκοτεινή λειτουργία Google Discover ή δεν μπορείτε να την ενεργοποιήσετε, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία στο Google Discover.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης :

Google Discover Dark Mode – Πώς να ενεργοποιήσετε;

Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Google Discover είναι να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του θέματος του συστήματος σε σκούρο. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία από τις ρυθμίσεις οθόνης.

1. Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και πατήστε στο Ρυθμίσεις εφαρμογή.

Ρυθμίσεις

2. Πατήστε Οθόνη & Φωτεινότητα όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Οθόνη & Φωτεινότητα

3. Στην οθόνη Οθόνη & φωτεινότητα, επιλέξτε το Σκοτεινή λειτουργία.

Σκοτεινή λειτουργία

4. Κλείστε τη σελίδα Display & Brightness και ανοίξτε τη σελίδα Ανακαλύψτε τη ροή. Θα δείτε τώρα τη σκοτεινή λειτουργία Google Discover.

Ανακαλύψτε τη ροή

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Google Discover. Αλλάξτε τη λειτουργία θέματος σε Light, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Google Discover.

Αναγκάστε τη σκοτεινή λειτουργία για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Google Discover

Μερικές φορές, σφάλματα στο λειτουργικό σύστημα μπορεί να εμποδίσουν το Google Discover να προσαρμοστεί με το σκοτεινό θέμα. Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει να επιβάλετε τη σκοτεινή λειτουργία από τις επιλογές προγραμματιστή. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και πατήστε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Σχετικά με τη συσκευή > Αριθμός κατασκευής. Τώρα πατήστε στον αριθμό κατασκευής 7 φορές στη σειρά για να ενεργοποιήσετε τις Επιλογές προγραμματιστή.

Αριθμός κατασκευής

3. Μόλις ενεργοποιηθεί, επιστρέψτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε Επιλογές ανάπτυξης.

Επιλογές ανάπτυξης

4. Τώρα κάντε κύλιση προς τα κάτω στην απόδοση Hardware Accelerated και ενεργοποιήστε το Παράκαμψη δύναμης-σκότους μεταβάλλω.

Παράκαμψη δύναμης-σκότους

5. Αφού ενεργοποιήσετε το Override force-dark, πρέπει να ανοίξετε το Google Discover και να ελέγξετε εάν είναι ενεργοποιημένη η σκοτεινή λειτουργία.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επιβάλετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Android για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Google Discover.

Πώς να διορθώσετε ακανόνιστο κείμενο και αντίθεση στο Google Discover;

Εάν αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα, όπως ακανόνιστο κείμενο και αντίθεση κατά τη χρήση της σκοτεινής λειτουργίας στο Google Discover, μπορείτε να κάνετε αρκετά πράγματα για να το επιλύσετε.

Δεδομένου ότι η πραγματική αιτία του προβλήματος είναι ακόμα άγνωστη, πρέπει να βασιστούμε σε βασικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων για να το διορθώσουμε. Εδώ είναι τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

  • Επανεκκινήστε το Android Smartphone σας.
  • Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας (αν είναι ενεργοποιημένη)
  • Βαθμονόμηση της οθόνης του τηλεφώνου σας με εφαρμογές τρίτων.
  • Απενεργοποιήστε το Override force-dark στις επιλογές προγραμματιστή.
  • Χρησιμοποιήστε το Google Discover σε Light Mode.
  • Χρησιμοποιήστε διαφορετικό θέμα ή ταπετσαρία στο smartphone σας.
  • Εγκαταστήστε τις ενημερώσεις Android.

Αυτά είναι τα λίγα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε διορθώστε το ακανόνιστο κείμενο και την αντίθεση στο Google Discover ταίζω.

Το Google Discover είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, καθώς εμφανίζει περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Και η σκοτεινή λειτουργία σε αυτό θα μειώσει την καταπόνηση των ματιών και θα εξοικονομήσει λίγη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Google Discover έχει ρυθμιστεί να ακολουθεί το έγχρωμο θέμα του τηλεφώνου σας. Επομένως, πρέπει πρώτα να μεταβείτε στη σκοτεινή λειτουργία του τηλεφώνου σας. Εάν το τηλέφωνό σας δεν έχει σκοτεινή λειτουργία, ακολουθήστε τον οδηγό μας – Πώς να αποκτήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε παλαιότερα smartphone Android.

Διαβάστε επίσης:Πώς να βρείτε τις επαφές σας στο Instagram

Εύρεση νέων τάσεων στο Tiktok. Πόσο δύσκολο είναι;

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *