Εύρεση νέων τάσεων στο Tiktok. Πόσο δύσκολο είναι;

Το Tiktok ευδοκιμεί στο δημοφιλές περιεχόμενο στον ψηφιακό χώρο. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην αφοσίωση, το Tiktok προσελκύει οπαδούς με βάση τις τάσεις. Αυτό μπορεί να διαφέρει από χορούς, χιούμορ, μόδα, πολιτισμό και άλλα μοντέρνα θέματα.

Γενικά, οι τάσεις είναι δημιουργικές μορφές και συμπεριφορές που τραβούν μεγάλη προσοχή στο Tiktok. Ως εκ τούτου, οι επωνυμίες αξιοποιούν τις τάσεις για να βελτιώσουν τη συνάφειά τους στις εφαρμογές κοινωνικών μέσων. Η δημιουργία μιας viral τάσης είναι η πιο εύκολη στρατηγική για την προώθηση της επωνυμίας σας.

Μερικοί από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην επιτυχία των τάσεων του Tiktok περιλαμβάνουν την κοινή χρήση σχετικού και χρήσιμου περιεχομένου με το κοινό-στόχο. Όσο πιο πολύτιμο και ενδιαφέρον περιεχόμενο μοιράζεστε, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να γίνει viral.

Για παράδειγμα, αν μόλις ξεκινάτε με το Tiktok και αναρωτιέστε πώς να αποκτήσετε περισσότερες προβολές, τότε η πιο εύκολη στρατηγική είναι να υπερπηδήσετε τις τάσεις. Ο αλγόριθμος του TikTok επιβραβεύει τα βίντεο με μοντέρνα εφέ, hashtags ή ήχους. Τέτοια βίντεο είναι πιθανό να δημιουργήσουν περισσότερες προβολές, καθώς όχι μόνο είναι εύκολο να βρεθούν μέσω της καρτέλας Discover αλλά και πιο πιθανό να εμφανιστούν σε άτομα που απολαμβάνουν αυτήν την τάση.

Το Tiktok έρχεται με μια σειρά από ευκαιρίες που μπορείτε να εξερευνήσετε για να διευρύνετε όχι μόνο το εύρος του κοινού αλλά και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες για να αυξήσετε το κοινό σας και να δημιουργήσετε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο επωνυμίας.

Ενώ η μετάβαση στις νέες τάσεις στο Tiktok είναι μια τέλεια ιδέα, η κύρια πρόκληση μεταξύ των δημιουργών περιεχομένου είναι ο εντοπισμός δημοφιλών και σχετικών τάσεων. Σε αυτό το άρθρο, εξερευνούμε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ανακαλύψετε τη νέα τάση στο Tiktok.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Google Discover

Πως να γίνεις Instagram Influencer και να βγάλεις χρήματα

1 . Ακολουθήστε ορισμένα Hashtags

Όπως και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να ακολουθήσετε ορισμένα hashtags που σχετίζονται με τη θέση σας. Αυτό θα σας διευκολύνει να προσδιορίσετε τις τάσεις που συνάδουν με τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Εκτός από τα δημοφιλή hashtags , μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη σελίδα τάσεων του Tiktok για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες τάσεις.

2. Ελέγξτε τη μουσική

Το Tiktok έχει σχεδιαστεί για μουσική. Ως εκ τούτου, οι τάσεις προσφέρουν μια σειρά από ευκαιρίες στους χρήστες να δημιουργήσουν τις δικές τους ερμηνείες.

Ενώ οι μεμονωμένοι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν μουσική στα βίντεό τους χωρίς ανησυχία, οι επωνυμίες πρέπει να τηρούν τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων για να αποφύγουν να μπουν σε μπελάδες με τους καλλιτέχνες.

3. Ελέγξτε τα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο

Οι δημιουργοί περιεχομένου της Tiktok είναι πάντα γρήγοροι να ευθυγραμμίσουν τη στρατηγική περιεχομένου τους με γεγονότα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του Covid 19, τόσοι πολλοί δημιουργοί περιεχομένου μοιράστηκαν βίντεο ευαισθητοποιώντας τους ανθρώπους σχετικά με τη σημασία του πλυσίματος των χεριών και της τήρησης κοινωνικών αποστάσεων μαζί με άλλα μέτρα που αποσκοπούν στην αποθάρρυνση της εξάπλωσης της πανδημίας.

Αν και η εξερεύνηση των τρεχόντων γεγονότων μπορεί να μην λειτουργεί για κάθε επωνυμία, προσελκύει την προσοχή του κοινού εάν εκτελεστεί σωστά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να συνδυάσετε το χιούμορ και τις μοναδικές λειτουργίες του Tiktok για να πείτε ιστορίες ή να τονίσετε ορισμένες πτυχές καταστάσεων στην κοινωνία.

4. Ακολουθήστε το Tiktok Influencers

Μια άλλη εύκολη στρατηγική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναγνωρίσετε τις τάσεις της Tiktok είναι να ακολουθήσετε τους Influencers της Tiktok. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι όλοι οι επηρεαστές του Tiktok σχετικοί. Θα πρέπει να ακολουθείτε μόνο τους Influencers της Tiktok στη θέση σας. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο έχετε την ευκαιρία να προσδιορίσετε τι είναι μοντέρνο, αλλά και να παρακολουθείτε το περιεχόμενό τους.

Όταν συνεργάζεστε με τους κατάλληλους influencers, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να παραμείνετε μπροστά από το παιχνίδι στη θέση σας και βελτιώνετε τις δυνατότητες προσέγγισης περισσότερων ανθρώπων. Γενικά, οι επηρεαστές της Tiktok έχουν ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο στην εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο.

Με βάση τον τεράστιο αριθμό ακολούθων που ελέγχουν οι Influencers της Tiktok , δημιουργούν εύκολα νέες τάσεις στην πλατφόρμα. Ένας μεγάλος αριθμός ακολούθων που διοικούν παίζει κρίσιμο ρόλο στην επιρροή που ασκούν στην εφαρμογή κοινωνικών μέσων.

Επομένως, θα πρέπει να παρακολουθείτε τι κάνουν οι επηρεαστές της Tiktok για να αποκτήσετε μια εικόνα για το τι μπορείτε να εφαρμόσετε. Αν γίνει σωστά, βελτιώνετε τη δυνατότητα να γίνετε viral και να προσελκύσετε πολλές προβολές και οπαδούς. Μακροπρόθεσμα, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο επωνυμίας και να βελτιώσετε τις μετατροπές.

Οι τάσεις του Tiktok έχουν σημασία επειδή αυξάνουν τη συνάφεια των εμπορικών σημάτων στην πλατφόρμα. Επομένως, εάν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη το μάρκετινγκ στο Tiktok, είναι καιρός να το δοκιμάσετε.

5. Checkout The Lifecycle Of Trends

Ο έλεγχος του κύκλου ζωής των τάσεων σας διευκολύνει να διαπιστώσετε τις σχετικές τάσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε την επωνυμία σας. Ενώ ορισμένες τάσεις μπορούν εύκολα να γίνουν viral και να προσελκύσουν τόνους οπαδών, έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τον κύκλο ζωής του δημοφιλούς περιεχομένου για να διαπιστώσετε ποιο ταιριάζει καλύτερα στην επωνυμία σας.

Όσο μεγαλύτερος είναι ο κύκλος ζωής μιας τάσης, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να ξεκλειδώσετε περισσότερες ευκαιρίες για την επωνυμία σας. Από αυτή την άποψη, όσο κι αν σας ενδιαφέρει να μεταβείτε σε μια συγκεκριμένη τάση του Tiktok, η κατανόηση του κύκλου ζωής είναι σημαντική για τη στρατηγική ανάπτυξής σας.

6 . Χρησιμοποιήστε την καρτέλα Discover

Εάν έχετε κολλήσει στον εντοπισμό του δημοφιλούς περιεχομένου στο Tiktok, τότε η καρτέλα Discover είναι μια ιδανική επιλογή. Η δυνατότητα όχι μόνο σάς επιτρέπει να προσδιορίζετε τα πιο δημοφιλή τραγούδια στην εφαρμογή Tiktok αλλά και τα trending hashtags.

Η εξατομικευμένη εμπειρία επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν περιεχόμενο που δημοσιεύεται από άτομα με τα οποία συνδέονται. Η καρτέλα Discover είναι ευεργετική για να δείτε ένα ευρύ φάσμα τάσεων στην εφαρμογή Tiktok. Πριν από την εισαγωγή της ετικέτας Tiktoks Discover, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν επίσημα trending hashtags για να εμφανίζονται στην καρτέλα Tiktok Discover.

Παρόμοια με τη σελίδα Εξερεύνηση του Instagram, η λειτουργία Discover στο Tiktok συνεπάγεται μια συλλογή περιεχομένου που κερδίζει δυναμική στην πλατφόρμα. Αυτό περιλαμβάνει εφέ, τάσεις και ήχους. Για καλύτερη εμπειρία χρήστη, το Tiktok εισήγαγε τώρα την καρτέλα Φίλοι.

Σε αντίθεση με την καρτέλα Discover, η οποία εμφανίζει ευρύτερο δημοφιλές περιεχόμενο στην εφαρμογή, η καρτέλα Φίλοι εμφανίζει βίντεο που δημοσιεύτηκαν από τις συνδέσεις σας. Η δυνατότητα έχει πλέον επεκταθεί για να αιχμαλωτίζει ακόμη περισσότερους χρήστες που ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμοι μέσω της καρτέλας Discover.

Επομένως, αν δυσκολεύεστε να προσδιορίσετε τα δημοφιλή βίντεο σε περιεχόμενο, μπορείτε να αξιοποιήσετε την καρτέλα Discover για να προσδιορίσετε όχι μόνο τα trending hashtags αλλά και τα trending βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να υιοθετήσετε την τάση και να την ενσωματώσετε στη στρατηγική περιεχομένου Tiktok. Θυμηθείτε, όσο πιο στρατηγικοί είστε με το περιεχόμενό σας στο Tiktok, τόσο καλύτερα αποτελέσματα είναι πιθανό να έχετε από την προώθηση του Tiktok.

συμπέρασμα

Το Tiktok παρέχει μια ισχυρή πλατφόρμα μάρκετινγκ για επιχειρηματίες. Εκτός από τη βελτίωση της προβολής της επωνυμίας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις λειτουργίες του TikTok για να προωθήσετε τα προϊόντα σας και να δημιουργήσετε πωλήσεις . Κατατάσσεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, η σημασία του Tiktok στο μάρκετινγκ δεν μπορεί να υπογραμμιστεί.

Με μεγάλο αριθμό χρηστών παγκοσμίως, μπορείτε εύκολα να φτάσετε σε μια μεγαλύτερη αγορά εάν εστιάσετε στην ανάπτυξη της Tiktok. Για τις επωνυμίες που αγωνίζονται να επεκτείνουν το εύρος του κοινού τους και να δημιουργήσουν περισσότερες πωλήσεις, η άλμα στις τάσεις είναι ένας τέλειος τρόπος προσέγγισης περισσότερων πελατών.

Μια μόνο viral καμπάνια μπορεί εύκολα να μεταφραστεί σε χιλιάδες νέους ακόλουθους και προβολές. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο επωνυμίας, αλλά και να δημιουργήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας. Από αυτή την άποψη, εάν έχετε κολλήσει στο πώς να προσδιορίσετε νέες τάσεις που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να προωθήσετε την επωνυμία σας, αυτό το άρθρο παρέχει σημαντικές πληροφορίες που μπορείτε να δοκιμάσετε.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5306

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *