Τηλεχειριστήριο YouTube TV: Πώς να ελέγξετε το YouTube TV από το τηλέφωνο

Το YouTube είναι ίσως ο μεγαλύτερος και καλύτερος ιστότοπος ροής βίντεο στον κόσμο. Έχει ατελείωτες ώρες περιεχομένου βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιστότοπος σάς επιτρέπει ακόμη και να μεταβείτε ζωντανά και να συνδεθείτε με τους συνδρομητές σας.

Η Google υποστηρίζει το YouTube και είναι ενσωματωμένο σε smartphone Android. Δεν διατίθεται ενσωματωμένο στο iPhone, αλλά μπορείτε να το εγκαταστήσετε από το Apple App Store. Εκτός από το περιεχόμενο βίντεο, το YouTube είναι γνωστό και για τη διαθεσιμότητά του.

Θα βρείτε εφαρμογές YouTube για Android, iOS, συσκευές ροής κ.λπ. Σε επιτραπέζιους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση ιστού του YouTube για να παρακολουθήσετε βίντεο δωρεάν.

Πώς να αντικατοπτρίσετε το τηλέφωνό σας Samsung στην τηλεόραση Samsung(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τηλεχειριστήριο YouTube TV: Πώς να ελέγξετε το YouTube TV από το τηλέφωνο

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε το τηλεχειριστήριο YouTube TV και πώς να χρησιμοποιήσετε το smartphone Android ως τηλεχειριστήριο YouTube TV . Ας τσεκάρουμε.

Τι είναι το τηλεχειριστήριο YouTube TV;

Το τηλεχειριστήριο YouTube TV είναι μια λειτουργία μετατροπής του smartphone σας σε τηλεχειριστήριο για την εφαρμογή YouTube που εκτελείται σε έξυπνες τηλεοράσεις.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YouTube TV στην έξυπνη τηλεόρασή σας ή σε οποιαδήποτε συσκευή ροής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά του YouTube για να ελέγξετε τις λειτουργίες του ιστότοπου.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι χρήστες κρατούν μαζί τους το smartphone Android τους ενώ παρακολουθούν Smart TV, η ύπαρξη μιας λειτουργίας όπως το τηλεχειριστήριο YouTube TV θα μπορούσε να είναι σωτήριο χρόνου.

Μπορείτε να μετατρέψετε τη συσκευή σας Android σε τηλεχειριστήριο και να ελέγξετε την εφαρμογή YouTube που εκτελείται σε Smart TV ή συσκευές ροής.

Πώς να ελέγξετε ή να διαχειριστείτε τη μουσική του τηλεφώνου Android από τα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ελέγξετε το YouTube στην τηλεόρασή σας από το τηλέφωνό σας;

Εάν διαθέτετε τηλεόραση Android ή οποιαδήποτε Smart TV με την εφαρμογή YouTube, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές σας Android ή iOS για να την ελέγξετε.

Με το smartphone Android ή iOS, θα μπορείτε να ελέγχετε την αναπαραγωγή βίντεο της εφαρμογής YouTube TV. Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας Android ή iOS ως τηλεχειριστήριο για την εφαρμογή YouTube TV, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε την έκδοση Android της εφαρμογής YouTube για να δείξουμε τη διαδικασία. Πρέπει να εφαρμόσετε τα ίδια βήματα και στην εφαρμογή YouTube για iOS.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το SmartTV ή το Android TV σας. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή YouTube TV.

2. Βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές SmartTV και Android/iOS είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο WiFi.

3. Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στο κινητό σας και πατήστε το κουμπί προβολής οθόνης .

 

4. Τώρα, στο Cast που θα σας ζητηθεί, πατήστε στην επιλογή Σύνδεση με Κωδικό TV .

 

5. Τώρα, στην εφαρμογή YouTube TV (στην τηλεόρασή σας). Τώρα μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύνδεση με τον κωδικό τηλεόρασης . Μόλις τελειώσετε, θα δείτε έναν κωδικό στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

Δεν λειτουργεί το τηλεχειριστήριο Apple TV; [Όλες οι πιθανές διορθώσεις](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό στην εφαρμογή YouTube για κινητά για να συνδέσετε την τηλεόρασή σας.

Αυτό είναι! Αυτό θα συνδέσει την εφαρμογή YouTube για κινητά με την SmartTV σας. Τώρα μπορείτε να ελέγχετε την εφαρμογή YouTube TV από το smartphone σας.

 

Τηλεχειριστήριο YouTube TV, Πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Μόλις ολοκληρωθεί το τμήμα σύνδεσης, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο YouTube TV. Αυτό θα μεταδώσει την έκδοση YouTube για κινητά στην έξυπνη τηλεόρασή σας. Ανοίξτε οποιοδήποτε βίντεο YouTube και πατήστε το εικονίδιο μετάδοσης .

 

Τώρα, εάν θέλετε να αναπαράγετε οποιοδήποτε βίντεο στο YouTube σας στην τηλεόραση, πρέπει να πατήσετε το βίντεο YouTube στην εφαρμογή για κινητά και να πατήσετε το κουμπί αναπαραγωγής .

 

Για να ανοίξετε το τηλεχειριστήριο YouTube TV, πατήστε ξανά το κουμπί μετάδοσης στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο.

 

Στην προτροπή που εμφανίζεται στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Remote .

 

Τώρα θα δείτε το τηλεχειριστήριο YouTube TV στην οθόνη του κινητού σας. Μπορείτε πλέον να ελέγχετε την εφαρμογή YouTube TV από το smartphone σας.

10 καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν θέλετε να ελέγχετε με φωνή το YouTube στην τηλεόραση, πρέπει να πατήσετε το κουμπί του μικροφώνου και να μιλήσετε. Έχετε επίσης μια δυνατότητα διαχείρισης ουράς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να μετατρέψετε το Android smartphone σας σε τηλεχειριστήριο YouTube TV. Το κρυφό τηλεχειριστήριο Chromecast υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, αλλά πολλοί χρήστες πρέπει να μάθουν πώς να το χρησιμοποιούν.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να μετατρέψετε το Android σας σε τηλεχειριστήριο YouTube TV. Η μέθοδος βασίζεται στο Chromecast και θα λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζεται από Chromecast. Με αυτό, μπορείτε να ελέγχετε πλήρως το YouTube στην τηλεόρασή σας από το smartphone σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με το τηλεχειριστήριο YouTube TV, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Λήψη εφαρμογής YouTube για υπολογιστή το 2022 (Μέθοδοι εργασίας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *