Πώς να θολώσετε το φόντο του βίντεο στο Microsoft Teams

How to Blur Your Video Background in Microsoft Teams

Η εφαρμογή της πολιτικής εργασίας από το σπίτι έχει δώσει τεράστια ώθηση στη βιομηχανία τηλεδιάσκεψης. Η πρόσφατη πανδημία ανάγκασε πολλές εταιρείες τεχνολογίας να εφαρμόσουν πολιτικές εργασίας από το σπίτι. Και ως αποτέλεσμα, οι υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης όπως το Zoom, το Microsoft Teams, κ.λπ., είχαν ήδη δει μια τεράστια άνοδο.

Αν μιλάμε για το Microsoft Teams, είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία συνεργασίας εργασίας εκεί έξω. Το Microsoft Teams σάς επιτρέπει να οργανώνετε διαδικτυακές συσκέψεις, να μοιράζεστε την οθόνη σας με άλλους χρήστες, να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις, να μοιράζεστε έγγραφα και πολλά άλλα.

 

Βήματα για να θολώσετε το φόντο του βίντεο στο Microsoft Teams

Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε το φόντο του βίντεό σας εάν χρησιμοποιείτε το Microsoft Teams για να παρακολουθείτε βιντεοσύσκεψη ή να καλέσετε. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το απόρρητο σχετικά με το περιβάλλον σας. Και η αλλαγή του φόντου του βίντεο ή το θάμπωμα του φόντου δεν διαρκεί μόλις ένα λεπτό στο Microsoft Teams. Δείτε πώς να το κάνετε.

1) Θολώστε το φόντο στο Microsoft Teams στην επιφάνεια εργασίας

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας του Microsoft Teams, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να θολώσετε το φόντο του βίντεο.

 

Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή για υπολογιστές Microsoft Teams. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις τρεις τελείες όπως φαίνεται παρακάτω.
Κάντε κλικ στο Εφαρμογή εφέ φόντου από τη λίστα επιλογών .
Στις Ρυθμίσεις φόντου, επιλέξτε Θάμπωμα .
Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή για να θολώσετε το φόντο του βίντεο.

Αυτό είναι! Αυτό θα εφαρμόσει το εφέ θολώματος ως φόντο βίντεο για κλήσεις.

2) Θολώστε το φόντο στο Microsoft Teams στο iPhone

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Microsoft Teams για iOS, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να θολώσετε το φόντο του βίντεο.

 

Πρώτα απ ‘όλα, ξεκινήστε την εφαρμογή Microsoft Teams στο iPhone
Στη συνέχεια, πατήστε τα εφέ φόντου στην οθόνη Εγγραφή τώρα στο επάνω μέρος της οθόνης σας.
Θα εμφανιστεί ένα μενού από το κάτω μέρος που θα δείχνει όλα τα διαθέσιμα φόντο βίντεο. Για να θολώσετε το φόντο του βίντεο, πατήστε στην επιλογή Θάμπωμα .
Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία και κλείστε τον πίνακα εφέ φόντου.

Αυτό είναι! Αυτό θα αλλάξει το φόντο του βίντεο. Τώρα μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη πατώντας στο κουμπί Συμμετοχή.

3) Θολώστε το φόντο βίντεο στο Microsoft Teams για Android

Η δυνατότητα θαμπώματος του φόντου του βίντεο είναι διαθέσιμη στο Microsoft Teams για Android, αλλά αν το τηλέφωνό σας θα την έχει εξαρτάται από την έκδοση υλικού και λογισμικού .

Η επιλογή θολώματος φόντου του Microsoft Teams δεν υποστηρίζεται στα περισσότερα smartphone Android, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων με ικανό υλικό.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να θολώσετε το φόντο του βίντεό σας στο Microsoft Teams. Πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για να θολώσετε το φόντο αφού συμμετάσχετε σε μια κλήση. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να θολώσετε το φόντο του βίντεο σε κλήσεις Zoom .

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *