Πώς να βρείτε τις επαφές σας στο Instagram

Το Instagram σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με άτομα που ήδη γνωρίζετε και νέα άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ. Επομένως, είτε είστε νέος στην πλατφόρμα είτε είστε ήδη στο δρόμο σας για να γίνετε influencer στο Instagram , θα θέλετε να βρείτε άτομα που γνωρίζετε στο Instagram.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας διδάξουμε πώς να βρίσκετε επαφές από το τηλέφωνό σας και τους φίλους σας στο Facebook και να τις μετατρέπετε σε οπαδούς σας στο Instagram.

Δείτε και αυτό Πώς να βρείτε κάποιον στο Instagram με αριθμό τηλεφώνου

Πώς να συγχρονίσετε τις επαφές του τηλεφώνου σας στο Instagram

Για να μπορέσετε να βρείτε και να ακολουθήσετε άτομα που γνωρίζετε στο Instagram, πρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram με τη λίστα επαφών του τηλεφώνου σας. Ο Συγχρονισμός Επαφών είναι η δυνατότητα που σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό στην εφαρμογή Instagram. Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό επαφών, θα πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Instagram στο smartphone σας.

Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επιτρέψετε στο Instagram να έχει πρόσβαση στις επαφές της συσκευής σας. Οι οδηγίες είναι ίδιες για iOS και Android.

Ανοίξτε το Instagram στο smartphone σας.
Στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, επιλέξτε το εικονίδιο της εικόνας προφίλ για να ανοίξετε τη σελίδα του προφίλ σας στο Instagram.

Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, επιλέξτε το εικονίδιο Μενού.

Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Συγχρονισμός επαφών.

Επιλέξτε Σύνδεση επαφών για να ενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό επαφών. Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε Να επιτρέπεται η πρόσβαση για να δώσει στο Instagram άδεια πρόσβασης στη λίστα επαφών της συσκευής σας.

Η ενεργοποίηση της επιλογής επιτρέπει στο Instagram να συγχρονίζει τις επαφές από τη συσκευή σας με το προφίλ σας στο Instagram και σας βοηθά να βρείτε τα άτομα που ήδη γνωρίζετε στην πλατφόρμα. Ωστόσο, δεν θα σας δείξει ακριβώς τα προφίλ τους στο Instagram. Αντίθετα, το Instagram θα σας δώσει προτάσεις για το ποιον να ακολουθήσετε με βάση τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονόματα, αριθμούς τηλεφώνου, διευθύνσεις email κ.λπ.).

Όταν συγχρονίζετε τις επαφές σας, το Instagram θα προτείνει επίσης τον λογαριασμό σας σε οποιαδήποτε από τις επαφές σας που βρίσκονται στο Instagram και έχουν συγχρονιστεί οι επαφές τους.

Εάν σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε να σταματήσετε να μοιράζεστε τις πληροφορίες των επαφών του τηλεφώνου σας με το Instagram, μπορείτε εύκολα να αποσυνδέσετε τη λίστα επαφών σας. Απλώς ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και απενεργοποιήστε την επιλογή σύνδεσης επαφών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Discover People για να βρείτε τις επαφές σας στο Instagram

Αφού συγχρονίσετε τις επαφές της συσκευής σας με τις επαφές σας στο Instagram, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Discover people για να βρείτε τα άτομα που γνωρίζετε στο Instagram. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε εφαρμογές για κινητά για χρήστες Android και iPhone. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Discover άτομα στο smartphone σας:

Ανοίξτε το Instagram στο smartphone σας.
Επιλέξτε το εικονίδιο προφίλ στο κάτω μέρος της οθόνης για να μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας.
Στο επάνω μέρος της οθόνης, δίπλα στην Επεξεργασία προφίλ, επιλέξτε το εικονίδιο Ανακάλυψη ατόμων. Αυτό θα ανοίξει την ενότητα Ανακαλύψτε άτομα.

Επιλέξτε Εμφάνιση όλων για να δείτε μια πλήρη λίστα προτάσεων προφίλ. Αυτή η λίστα βασίζεται στις συγχρονισμένες επαφές σας και στους κοινούς φίλους σας στο Instagram. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε τα άτομα που γνωρίζετε στη λίστα.

Για να ακολουθήσετε τις επαφές, επιλέξτε το μπλε κουμπί Παρακολούθηση κάτω από το όνομα του ατόμου στη λίστα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να ακολουθήσετε όλους όσους γνωρίζετε στο Instagram.

Για να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο για να βρείτε τις επαφές σας στο Instagram, ανοίξτε τη σελίδα με τα άτομα που ακολουθείτε και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Προτάσεις για εσάς. Όταν επιλέγετε Εμφάνιση όλων των προτάσεων στο κάτω μέρος της σελίδας, θα μεταβείτε σε μια παρόμοια σελίδα Ανακαλύψτε άτομα. Αυτή η λίστα θα εμφανίζει παρόμοιες επαφές με βάση τις συγχρονισμένες επαφές σας, τους λογαριασμούς που ήδη ακολουθείτε και τους κοινούς φίλους σας. Μόνο οι επαφές θα εμφανίζονται με διαφορετική σειρά.

Το Instagram συνήθιζε να σας δείχνει μια λίστα με όλες τις επαφές σας με έναν λογαριασμό Instagram. Δυστυχώς, αυτή η επιλογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη και θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο για να βρείτε φίλους στην πλατφόρμα. Τα καλά νέα είναι ότι η λειτουργία Discover people δεν είναι η μόνη μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Πώς να βρείτε τους φίλους σας στο Facebook στο Instagram

Εάν είστε κάποιος που έχει πολλούς φίλους στο Facebook αλλά δεν έχει τους αριθμούς τηλεφώνου τους, θα πρέπει να δοκιμάσετε να συγχρονίσετε τις επαφές σας στο Facebook με τις επαφές σας στο Instagram. Για να βρείτε τους φίλους σας στο Facebook στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ανοίξτε το Instagram στο smartphone σας.
Μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας και επιλέξτε Ανακάλυψη ατόμων.
Δίπλα στο Discover people, επιλέξτε Εμφάνιση όλων.
Στο επάνω μέρος της οθόνης, θα βρείτε την επιλογή Σύνδεση στο Facebook. Επιλέξτε Σύνδεση για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας και να βρείτε τους φίλους σας στο Facebook στο Instagram.

Στο επόμενο βήμα, το Meta θα σας ζητήσει να συγχρονίσετε το όνομα και τη φωτογραφία προφίλ σας. Αυτό σημαίνει ότι η αλλαγή του ονόματος ή της φωτογραφίας προφίλ σας σε ένα από τα δίκτυα θα αλλάξει αυτόματα στο άλλο. Μπορείτε να επιλέξετε Συγχρονισμός ονόματος και φωτογραφίας ή Όχι τώρα.

Στη συνέχεια, το Instagram θα σας ζητήσει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook. Αυτό θα συνδέσει τον λογαριασμό σας στο Facebook με το Instagram και θα επιτρέψει στο Instagram να κάνει προτάσεις προφίλ με βάση τις επαφές σας στο Facebook.

Μόλις συνδεθούν οι λογαριασμοί σας στο Facebook και στο Instagram , το Instagram θα σας προτείνει να ακολουθήσετε τις επαφές σας στο Facebook που έχουν λογαριασμό στο Instagram (και αντίστροφα). Θα βρείτε αυτές τις προτάσεις στην ενότητα Ανακαλύψτε άτομα της εφαρμογής. Όταν δείτε έναν από τους φίλους σας στο Facebook να εμφανίζεται στην ενότητα Ανακαλύψτε άτομα, πατήστε Ακολουθήστε για να αρχίσετε να τους ακολουθείτε. Θα αρχίσετε επίσης να λαμβάνετε αυτές τις προτάσεις ακολούθων στις ειδοποιήσεις σας στο Instagram.

Βρείτε τις επαφές σας χρησιμοποιώντας την Αναζήτηση Instagram

Δεν θα εμφανίζονται όλοι οι φίλοι σας στο Instagram με βάση τις συγχρονισμένες επαφές σας. Για παράδειγμα, ένας παλιός αριθμός τηλεφώνου ή το ψευδώνυμο κάποιου δεν θα είναι χρήσιμο για το Instagram.

Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε να βρείτε τον φίλο σας με τον παλιομοδίτικο τρόπο—χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης στο Instagram. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Τα βήματα είναι τα ίδια για τις εκδόσεις εφαρμογών για κινητά και web.

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.
Βρείτε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στην οθόνη. Για smartphone – στο κάτω μέρος της οθόνης, για επιτραπέζιους υπολογιστές – στο πάνω μέρος της οθόνης.
Πληκτρολογήστε το όνομα ή το όνομα χρήστη του ατόμου που αναζητάτε στη γραμμή αναζήτησης.

Στη συνέχεια, θα δείτε μια λίστα αποτελεσμάτων με το ίδιο ή παρόμοιο όνομα. Η λίστα βασίζεται στα άτομα που ήδη ακολουθείτε, στους κοινούς φίλους και στις συγχρονισμένες επαφές σας. Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να βρείτε τις επαφές που λείπουν.

Βρείτε τις Επαφές στον Ιστό του Instagram

Αν και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Ανακαλύψτε άτομα στον ιστό του Instagram , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε άτομα, να δείτε προτεινόμενα προφίλ για παρακολούθηση και να διαχειριστείτε τις συγχρονισμένες επαφές σας.

Για να δείτε την πλήρη λίστα με τα προτεινόμενα προφίλ, μεταβείτε στον ιστότοπο του Instagram, βρείτε το Suggestions For You κάτω από την εικόνα προφίλ σας στην αρχική σελίδα και επιλέξτε Εμφάνιση όλων δίπλα του.

Για να διαχειριστείτε ή να διαγράψετε τις συγχρονισμένες επαφές σας, ανοίξτε τον Ιστό του Instagram και ακολουθήστε τη διαδρομή Εικονίδιο προφίλ > Ρυθμίσεις > Διαχείριση επαφών.

Ώρα να βρείτε τα άτομα που γνωρίζετε στο Instagram

Όταν προσπαθείτε να βρείτε κάποιον που γνωρίζετε στο διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πώς να το κάνετε. Το Instagram, το Facebook, το TikTok και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων έχουν μοναδικούς τρόπους εντοπισμού των επαφών σας.

Σε αυτό το άρθρο, συμπεριλάβαμε τις απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις σχετικά με την εύρεση των επαφών σας στο Instagram. Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να βρείτε τους φίλους σας στην πλατφόρμα και να τους κάνετε να κάνουν like και σχόλια στις αναρτήσεις, τις ιστορίες και τους τροχούς σας στο Instagram .

Δείτε και αυτό  καλύτερες εφαρμογές Contact Manager για Android 

Πώς να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης των Instagram Reels 

καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας Reels Instagram για Android

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4916

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: