Πώς να μεταφέρετε το υπόλοιπο μιας δωροκάρτας Amazon

Πώς να μεταφέρω το υπόλοιπο μιας δωροκάρτας Amazon

Οι δωροκάρτες Amazon μπορούν να αναφέρονται είτε σε φυσικές δωροκάρτες είτε σε κάρτες eGift που λαμβάνονται μέσω μηνύματος κειμένου ή email. Αυτές οι δωροκάρτες μπορούν να εξαργυρωθούν στον λογαριασμό σας στο Amazon και να χρησιμοποιηθούν ως τρόπος πληρωμής στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Amazon.

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε εάν μπορείτε ή όχι να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας σας και τι να κάνετε εάν έχετε ήδη εξαργυρώσει τη δωροκάρτα Amazon.

Διαβάστε επίσης :Οδηγός για αγορές Amazon

Μπορώ να μεταφέρω το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon;

Η σύντομη απάντηση είναι όχι, δεν μπορείτε να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon. Οι Όροι και Προϋποθέσεις της Amazon περιλαμβάνουν πολλές απαγορευμένες δραστηριότητες που περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό το τι μπορούν να κάνουν τα άτομα με τις δωροκάρτες τους, όπως:

Μεταφορά του υπολοίπου μιας δωροκάρτας σε άλλο λογαριασμό Amazon αφού εξαργυρωθεί ο κωδικός αξίωσης.
Μεταφορά του υπολοίπου μιας δωροκάρτας σε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (όπως Mastercard ή Visa).
Χρήση του υπολοίπου μιας δωροκάρτας για ανάληψη χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μεταφορά του υπολοίπου μιας δωροκάρτας στον λογαριασμό σας PayPal , στο υπόλοιπο Amazon Pay, στην εφαρμογή Cash ή σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία πληρωμών στο διαδίκτυο.
Χρήση της δωροκάρτας για την αγορά άλλης δωροκάρτας.
Χρησιμοποιώντας τη δωροκάρτα Amazon για να λάβετε μετρητά (εκτός από ορισμένες περιπτώσεις όπου απαιτείται από το νόμο).
Μεταφορά της δωροκάρτας σε άλλη χώρα.

Η μόνη ευκαιρία που έχετε να μεταφέρετε τη δωροκάρτα Amazon ή το υπόλοιπο της δωροκάρτας σας σε άλλο λογαριασμό είναι επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών. Ωστόσο, επειδή η Amazon προειδοποιεί ρητά τους χρήστες να ελέγχουν σε ποιον λογαριασμό έχουν συνδεθεί κατά την εξαργύρωση της δωροκάρτας τους, είναι απίθανο να αντιστρέψουν την εξαργύρωση και να επιτρέψουν την εξαργύρωση της σε ξεχωριστό λογαριασμό.

Σημείωση: Εάν δεν έχετε εξαργυρώσει ακόμη τη δωροκάρτα σας, ενδέχεται να μπορείτε να την εξαργυρώσετε σε διαφορετικό λογαριασμό (αν δεν είναι συνδεδεμένος με τον αρχικό λογαριασμό).

Πώς να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο μόνος τρόπος για να μεταφέρετε χρήματα από ένα υπόλοιπο δωροκάρτας Amazon είναι να ζητήσετε από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Amazon να αντιστρέψει την εξαργύρωση. Αυτό ουσιαστικά επαναφέρει τις πληροφορίες της κάρτας, ώστε να μπορείτε να τις φορτώσετε ξανά σε διαφορετικό λογαριασμό χρησιμοποιώντας έναν νέο κωδικό δωροκάρτας.

Για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Amazon:

Ανοίξτε τον ιστότοπο της Amazon και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην Εξυπηρέτηση πελατών.

Κάντε κλικ στην επιλογή Πληρωμές, Χρεώσεις, Τιμολόγια και Δωροκάρτες.

Κάντε κλικ στην επιλογή Δωροκάρτες.

Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή σε λάθος λογαριασμό.

Κάντε κλικ στο Χρειάζομαι περισσότερη βοήθεια.

Είτε ζητήστε μια τηλεφωνική κλήση κάνοντας κλικ στην Αίτηση κλήσης τώρα είτε συνομιλήστε με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών στο διαδίκτυο επιλέγοντας Έναρξη συνομιλίας τώρα.

Σημείωση: Είναι πολύ απίθανο η Amazon να ικανοποιήσει το αίτημά σας για αναστροφή μιας εξαργύρωσης. Ωστόσο, ως εξαίρεση από την πολιτική τους, ενδέχεται να αποφασίσουν να την αντιστρέψουν. Αυτό θα διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση, αλλά καθώς είναι η μόνη σας ευκαιρία να λάβετε πίσω τη δωροκάρτα, αξίζει μια ευκαιρία. Επίσης, σημειώστε ότι αυτό θα είναι δυνατό μόνο εάν το υπόλοιπο της δωροκάρτας δεν έχει επηρεαστεί. Εάν έχει δαπανηθεί κάποιο από το υπόλοιπο της δωροκάρτας, θα είναι αδύνατο να εξαργυρώσετε την κάρτα σε καμία περίπτωση.

Πώς να ανταλλάξετε τη δωροκάρτα Amazon με μετρητά

Εάν η επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών της Amazon δεν λειτουργεί για εσάς, ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε πιο δημιουργικές μεθόδους.

Εάν δεν έχετε ακόμη εξαργυρώσει τη δωροκάρτα σας, είναι δυνατό να πουλήσετε τη δωροκάρτα χρησιμοποιώντας μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτυακές πλατφόρμες αγοράς όπως το Reddit ή το Craigslist. Ομοίως, οι άνθρωποι είναι συχνά ανοιχτοί σε ανταλλαγές δωροκαρτών όπου μπορείτε να ανταλλάξετε μια δωροκάρτα με μια άλλη. Ωστόσο, προσέξτε όταν το κάνετε αυτό, καθώς πολλοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν και αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Amazon.

Ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι να προσφέρετε να αγοράσετε μερικά αντικείμενα από το Amazon για τους φίλους ή την οικογένειά σας σε αντάλλαγμα για μετρητά. Με αυτόν τον τρόπο, οι φίλοι σας λαμβάνουν τα αντικείμενα που επρόκειτο να αγοράσουν ούτως ή άλλως και λαμβάνετε μετρητά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε.

Δωροκάρτες Amazon.com: Λογαριασμός κλειδωμένος

Ενώ οι δωροκάρτες θεωρούνται συχνά ως μια εύκολη επιλογή δώρου, σχεδόν πάντα συνοδεύονται από ψιλά γράμματα που μειώνουν τη χρησιμότητά τους. Οι κάρτες Amazon eGift δεν έχουν ημερομηνία λήξης, μπορούν να ρυθμιστούν να φτάνουν σε οποιαδήποτε ημερομηνία παράδοσης και εξαργυρώνονται εύκολα χρησιμοποιώντας τον αριθμό της δωροκάρτας. Αλλά μετά από αυτό, τα χρήματα της δωροκάρτας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο κατάστημα Amazon και δεν μπορείτε να μεταφέρετε το υπόλοιπο σε άλλο λογαριασμό.

Δυστυχώς, η μεταφορά του υπολοίπου της δωροκάρτας Amazon είναι αδύνατη. Ωστόσο, εάν είστε τυχεροί, ίσως μπορείτε να εξαργυρώσετε την κάρτα σε διαφορετικό λογαριασμό.

Πώς να εξαργυρώσω τη δωροκάρτα Spotify

Πώς να κάνω πληρωμές με την κάρτα Binance

5 τρόποι για να εξαργυρώσετε έναν κωδικό Xbox

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *