Πώς να φτιάξετε ένα Avatar στο Instagram

Παρόμοια με τα Apple Memojis σε iPhone , iPad και Mac, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα avatar στο Instagram . Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα αυτοκόλλητα avatar σας σε απευθείας μηνύματα ή ιστορίες Instagram που δημιουργείτε.

Είτε θέλετε να έχετε την ίδια ακριβώς εμφάνιση είτε κάτι λίγο διαφορετικό, μπορείτε να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε σχεδόν κάθε pixel του mini-me σας.

Ετοιμος? Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα avatar Instagram στην κινητή συσκευή σας.

[WooZoneProducts asin=”amz-B08B8F63XP”][/WooZoneProducts]

Δημιουργήστε ένα Avatar στο Instagram

Από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, η λειτουργία avatar είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή Instagram σε Android και iPhone. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε το avatar σας ή να δείτε τα αυτοκόλλητα avatar στον ιστότοπο του Instagram.

Μεταβείτε στην καρτέλα προφίλ Instagram και επιλέξτε το εικονίδιο μενού επάνω δεξιά.
Επιλέξτε Ρυθμίσεις και μετά Λογαριασμός.
Επιλέξτε Avatar στην οθόνη ρυθμίσεων λογαριασμού.

[WooZoneProducts asin=”amz-B06WP9QHVK”][/WooZoneProducts]

Εάν έχετε συνδέσει το Instagram και το Facebook , ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα που σας ενημερώνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το avatar σας στο Facebook (αν έχετε) στο Instagram. Επιλέξτε Ναι, χρησιμοποιήστε το avatar μου εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε απλώς την επιλογή Facebook. Διαφορετικά, επιλέξτε Όχι, δημιουργήστε νέο avatar για να δημιουργήσετε τον μικρό σας εαυτό.

Ξεκινήστε επιλέγοντας τον τόνο του δέρματος και επιλέξτε Επόμενο για να συνεχίσετε στις προσαρμογές.

Προσαρμόστε το Avatar σας

Μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση του avatar σας κατά μήκος της διαδρομής στο επάνω μέρος της οθόνης. Επάνω δεξιά, κάτω από το Τέλος, υπάρχει ένα εικονίδιο καθρέφτη. Επιλέξτε το για να εμφανίσετε μια φωτογραφία σας δίπλα στην προεπισκόπηση χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα της συσκευής σας . Αυτός είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ταιριάξετε την τρέχουσα εμφάνισή σας.

Κάτω από την προεπισκόπηση, έχετε μια γραμμή εργαλείων με όλες τις επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε. Μπορείτε να κάνετε σάρωση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά στη γραμμή εργαλείων για να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ανά πάσα στιγμή.

Στυλ και χρώμα μαλλιών

Εάν ακολουθήσετε τη σειρά της γραμμής εργαλείων, θα ξεκινήσετε επιλέγοντας το στυλ μαλλιών σας από πολλές επιλογές. Στη συνέχεια, επιλέξτε το χρώμα μαλλιών απευθείας στα δεξιά και επιλέξτε την απόχρωση σας.

Σχήμα προσώπου, σημάδια και γραμμές

Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Σχήμα προσώπου και επιλέξτε το σχήμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό είναι όταν η επιλογή καθρέφτη είναι χρήσιμη για να αποκτήσετε αυτό το σωστό σχήμα.

Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Face Markings για να προσθέσετε φακίδες ή άλλα σημάδια ομορφιάς και την επιλογή Face Lines για να συμπεριλάβετε αυτές τις γραμμές που όλοι αγαπάμε.

RAZER Cynosa Lite Chroma(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σχήμα ματιών, χρώμα και μακιγιάζ

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το σχήμα ματιών από πολλές, πολλές επιλογές. Στη συνέχεια, επιλέξτε Χρώμα ματιών για να επιλέξετε τη σκιά σας. Εάν θέλετε να βελτιώσετε τα μάτια σας με κάποιο eyeliner, επιλέξτε το εργαλείο Μακιγιάζ ματιών και επιλέξτε μια διασκεδαστική ή κομψή εμφάνιση.

Φρύδια, Χρώμα και Μπίντι

Προχωρώντας, θα δείτε την επιλογή Φρύδια για να ταιριάζει με το σχήμα των φρυδιών σας, ακολουθούμενη από το Χρώμα φρυδιών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε μια επιλογή Bindi αν θέλετε.

Γυαλιά και χρώμα

Εάν φοράτε γυαλιά, μπορείτε να επιλέξετε ένα όμορφο ζευγάρι Γυαλιά για το avatar σας. Ταιριάξτε την τρέχουσα εμφάνισή σας ή δοκιμάστε κάτι νέο. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα των γυαλιών.

[WooZoneProducts asin=”amz-B08PCC2N1J”][/WooZoneProducts]

Μύτη και Piercing

Ανεξάρτητα από το σχήμα της μύτης σας, θα το βρείτε με την επόμενη επιλογή για τη μύτη. Εάν έχετε τρύπημα μύτης, φροντίστε να το προσθέσετε στη συνέχεια με τις επιλογές ανάρτησης και στεφάνης στην ενότητα Τρυπήματα μύτης.

Στόμα και Χρώμα

Στη συνέχεια, έρχεται η περιοχή του στόματος για να επιλέξετε το σχήμα των χειλιών σας. Φυσικά, μπορείτε να το ακολουθήσετε προσθέτοντας Lip Color.

Τρίχες και χρώμα προσώπου

Έχετε μουστάκι, μούσι ή κατσίκα; Επιλέξτε το στυλ σας στην ενότητα Τρίχες προσώπου και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την περιοχή Χρώμα μαλλιών προσώπου για να το ταιριάξετε.

Σώμα, στολή και καλύμματα κεφαλής

Τα avatar του Instagram είναι για όλα τα σχήματα και μεγέθη, οπότε μεταβείτε στην ενότητα Body για να επιλέξετε το δικό σας. Στη συνέχεια, ξεφορτωθείτε αυτά τα βαρετά ρούχα και επιλέξτε ένα χαριτωμένο, πολύχρωμο ή δροσερό ρούχο. Υπάρχουν πολλά, πολλά για να διαλέξετε για όλα τα γούστα και στυλ.

Εάν θέλετε να προσθέσετε καπέλο, μπερέ ή άλλο εξοπλισμό, χρησιμοποιήστε την επιλογή Headwear και, στη συνέχεια, επιλέξτε Headwear Color.

Τρυπήματα αυτιών και συσκευές ακοής

Εάν έχετε τρυπημένα αυτιά, επιλέξτε στη συνέχεια ένα ζευγάρι τρυπήματα αυτιών. Για όσους διαθέτουν συσκευή ακοής, μπορείτε να επιλέξετε το στυλ και το χρώμα στις ενότητες Συσκευές ακοής και Χρώμα συσκευής ακοής.

Αποθηκεύστε το Avatar σας

Μόλις ολοκληρώσετε την προσαρμογή του avatar σας, επιλέξτε Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, Αποθήκευση αλλαγών στο αναδυόμενο πλαίσιο. Θα δείτε ένα σύντομο μήνυμα καθώς το avatar σας ενημερώνεται. επιλέξτε Επόμενο όταν τελειώσει.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει! Τώρα έχετε ένα υπέροχο μικρό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μηνύματα και ιστορίες.

Μοιραστείτε το αυτοκόλλητο Avatar σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα του avatar σας σε μηνύματα και ιστορίες Instagram . Επιπλέον, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στο Facebook και στο Messenger . Θα δείτε πολλές εκφράσεις για το avatar σας που κυμαίνονται από μια γιορτή έως την αγάπη έως ένα απλό «Γεια».

Προσθέστε ένα αυτοκόλλητο σε ένα μήνυμα

Για να προσθέσετε ένα αυτοκόλλητο avatar σε ένα άμεσο μήνυμα, πατήστε το εικονίδιο αυτοκόλλητου στα δεξιά του πεδίου μηνύματος.

Επιλέξτε Avatar και, στη συνέχεια, επιλέξτε την έκφραση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Το αυτοκόλλητο θα μπει στο μήνυμα στον φίλο σας στο Instagram.

Προσθέστε ένα αυτοκόλλητο σε μια ιστορία

Για να προσθέσετε ένα αυτοκόλλητο avatar στην ιστορία σας , ξεκινήστε να δημιουργείτε την ιστορία σας όπως θα κάνατε συνήθως. Στο επάνω μέρος της οθόνης, επιλέξτε το εικονίδιο αυτοκόλλητου.

Επιλέξτε Avatar και επιλέξτε την έκφραση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Όταν εμφανιστεί το αυτοκόλλητο στην ιστορία σας, πατήστε και σύρετε για να το μετακινήσετε όπου θέλετε. Στη συνέχεια, συνεχίστε να επεξεργάζεστε ή να μοιράζεστε την ιστορία σας κανονικά.

Επεξεργαστείτε το Avatar σας

Ίσως αποκτήσατε νέο στυλ ή χρώμα μαλλιών, αφήσατε γένια ή αποκτήσατε ένα νέο ζευγάρι γυαλιά. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το avatar σας στο Instagram όποτε θέλετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Ακολουθήστε τα ίδια βήματα παραπάνω για να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Avatar.
Επιλέξτε Επεξεργασία προφίλ στην καρτέλα προφίλ. Στη συνέχεια, επιλέξτε Επεξεργασία avatar.

Στη συνέχεια, θα δείτε το τρέχον avatar σας στην προεπισκόπηση με όλες τις ίδιες επιλογές προσαρμογής όπως κάνατε αρχικά. Κάντε τις αλλαγές σας, επιλέξτε Τέλος και επιλέξτε Αποθήκευση αλλαγών για να αποθηκεύσετε το νέο σας.

Εάν προτιμάτε να αφαιρέσετε εντελώς το avatar, επιλέξτε τον κάδο απορριμμάτων στην ενότητα προεπισκόπησης και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε ότι θέλετε να απαλλαγείτε από το avatar σας επιλέγοντας Διαγραφή.

Αφού διασκεδάσετε φτιάχνοντας το avatar σας στο Instagram, τι θα λέγατε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας για να δημιουργήσετε το δικό σας emoji ;

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *