7 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την παραγωγικότητα του Google Chrome

Ενώ το Google Chrome μπορεί να είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές, δεν είναι και το καλύτερο. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού μπορεί να επιβραδύνει ολόκληρο το σύστημά σας, ειδικά αν έχετε υπολογιστή χαμηλής ή μεσαίας κατηγορίας. Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού καταναλώνει περισσότερους πόρους RAM και CPU από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού δεν διαθέτει επίσης δυνατότητες παραγωγικότητας, καθώς εστιάζει στην προσθήκη νέων επεκτάσεων και στη βελτίωση των υπαρχουσών λειτουργιών. Λόγω των χαρακτηριστικών του που καταναλώνουν πόρους, οι χρήστες συχνά αναζητούν εναλλακτικές λύσεις του Google Chrome.

Σήμερα, πολλά προγράμματα περιήγησης ιστού για Windows 10 και 11 είναι διαθέσιμα, που ισχυρίζονται ότι ενισχύουν την παραγωγικότητά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προγράμματα περιήγησης ιστού για να μειώσετε τα ζητήματα ασφάλειας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα .

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία αναζήτησης επιχειρήσεων για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα

Λίστα με τις 7 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Google Chrome για παραγωγικότητα

Ως εκ τούτου, εάν ψάχνετε για το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για τη βελτίωση της παραγωγικότητάς σας , μπορεί να βρείτε αυτόν τον οδηγό πολύ χρήσιμο. Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Google Chrome για αυξημένη παραγωγικότητα . Ας αρχίσουμε.

1. Tor Browser

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην ασφάλεια και το απόρρητο, πρέπει να δοκιμάσετε το Tor Browser.

Το Tor Browser σας συνδέει με τον ιστότοπο μέσω μιας σειράς εικονικών σηράγγων rat μέσω μιας άμεσης σύνδεσης.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό από όσους παίρνουν πολύ σοβαρά το απόρρητο και την ασφάλεια. Η ρύθμιση του Tor Browser θα μπορούσε να είναι μια περίπλοκη εργασία, αλλά μόλις ολοκληρωθεί, σίγουρα θα σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

2. Βιβάλντι

Το Vivaldi είναι για όσους αναζητούν ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να πλοηγούνται πιο γρήγορα, να περιηγούνται πιο έξυπνα και να διαχειρίζονται τις ανοιχτές καρτέλες σας με πολύ καλύτερο τρόπο, τότε το Vivaldi μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Όταν πρόκειται για τη δυνατότητα, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού έχει μια ατελείωτη λίστα χαρακτηριστικών. Ένα από τα πιο εξαιρετικά χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης Vivaldi είναι οι οπτικές καρτέλες που παρέχουν μια γρήγορη προεπισκόπηση των ανοιχτών καρτελών σας.

Εκτός από αυτό, το Vivaldi επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν σημειώσεις, να επιστρέφουν στην πρώτη σελίδα που επισκέφτηκαν με ένα μόνο κλικ κ.λπ. Έτσι, το Vivaldi είναι ένα άλλο καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για καλύτερη παραγωγικότητα.

3. Όπερα

Το Opera είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται σε χρώμιο. Ως εκ τούτου, μοιάζει με το Google Chrome όσον αφορά τη χρήση.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού προσφέρει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων και ένα εργαλείο VPN. Με το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε αναδυόμενες διαφημίσεις και διαφημίσεις banner από τους αγαπημένους σας ιστότοπους.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το πρόγραμμα περιήγησης ιστού προσφέρει επίσης ένα ενσωματωμένο απεριόριστο εργαλείο VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο που είναι κλειδωμένο στην περιοχή.

Ορισμένες από τις δυνατότητες παραγωγικότητας του προγράμματος περιήγησης Opera περιλαμβάνουν τη σκοτεινή λειτουργία, την εξοικονόμηση μπαταρίας, τη λειτουργία turbo, την εξοικονόμηση δεδομένων κ.λπ.

4. Torch Browser

Το Torch Browser είναι ένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού με κορυφαία βαθμολογία που διατίθεται προεγκατεστημένο με πολλές λειτουργίες που βασίζονται σε πολυμέσα. Το Torch Browser παρέχει μια συσκευή λήψης πολυμέσων που αποθηκεύει αυτόματα τον ήχο ή το βίντεο από τις ιστοσελίδες.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Torch Browser είχε επίσης τη δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο ακόμη και πριν ολοκληρωθεί η λήψη τους.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να σας πείσει, τότε επιτρέψτε μου να σας πω ότι το πρόγραμμα περιήγησης έχει επίσης ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα-πελάτη torrent που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη λήψη περιεχομένου torrent.

5. Έπος

Το επόμενο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στη λίστα είναι το Epic. Όπως το πρόγραμμα περιήγησης Tor, το Epic εστιάζει επίσης σε μεγάλο βαθμό στην ασφάλεια και το απόρρητο. Ωστόσο, δεν χρησιμοποιεί ένα εξειδικευμένο δίκτυο κρεμμυδιών όπως το Tor.

Αντίθετα, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού προσφέρει στους χρήστες ορισμένες ενσωματωμένες λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας, όπως πρόγραμμα αποκλεισμού παρακολούθησης ιστού, αποκλεισμού εξόρυξης κρυπτονομισμάτων κ.λπ.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού διαθέτει επίσης ένα εργαλείο κρυπτογράφησης με ένα κλικ που κρύβει τη διεύθυνση IP σας για να σας κάνει ανώνυμους.

6. Edge Browser

Το νέο πρόγραμμα περιήγησης Edge της Microsoft έχει καλύτερες δυνατότητες από το Chrome όσον αφορά την παραγωγικότητα. Η τελευταία έκδοση του Microsoft Edge έχει μειωμένη χρήση μνήμης, καρφίτσωμα γραμμής εργασιών, γραμμή Edge, πρόγραμμα επεξεργασίας PDF και πολλά άλλα.

Επίσης, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι ελαφρύ σε πόρους, ειδικά αν τοποθετηθεί ενάντια στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Επιπλέον, δεδομένου ότι το Edge δημιουργήθηκε με Chromium, μπορείτε να εγκαταστήσετε θέματα και επεκτάσεις Chrome στο πρόγραμμα περιήγησης.

7. Brave Browser

Το Brave Browser είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού με επίκεντρο το απόρρητο και ασφαλή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Έχουμε καταχωρίσει το Brave Browser στη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Chrome για παραγωγικότητα, επειδή φέρνει τη δύναμη της περιήγησης στον ιστό και του Tor σε ένα μόνο πακέτο.

Η ιδιωτική λειτουργία του Brave Browser έχει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο Tor. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το Brave Browser διαθέτει ένα σύστημα ανταμοιβής που σας πληρώνει σε ΒΔΤ για την προβολή διαφημίσεων.

Επίσης, υπάρχει ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε, να αποθηκεύσετε, να στείλετε και να ανταλλάξετε τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία. Υποστηρίζει επίσης επεκτάσεις chrome που είναι διαθέσιμες στο Chrome web store και προσφέρει μια προσαρμοσμένη λειτουργία ανάγνωσης που εξαλείφει τις διαφημίσεις και τα προγράμματα παρακολούθησης από τις ιστοσελίδες.

Έτσι, αυτά είναι τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού για να σας κάνουν πιο παραγωγικούς. Όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού είναι δωρεάν και σας προσφέρουν κάθε δυνατότητα που πιθανώς θα χρειαστείτε. Εάν γνωρίζετε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αποκτήσετε το Brave Browser στο Android TV

Λήψη του προγράμματος περιήγησης Tor για Windows & MAC

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *