Πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τις αναρτήσεις στο Instagram που σας αρέσουν; Ίσως είστε περίεργοι για ένα που σας άρεσε την περασμένη εβδομάδα ή αν θυμηθήκατε ή όχι να κάνετε like στη δημοσίευση του κολλητού σας. Θα σας δείξουμε πώς να βλέπετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram.

Μπορείτε εύκολα να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram στην εφαρμογή για κινητά σε Android ή iPhone.

Σημείωση: Δυστυχώς, από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Instagram.com δεν προσφέρει δυνατότητα για την προβολή αναρτήσεων που αρέσουν . Πολλές από τις εφαρμογές υπολογιστή και τις επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης που δοκιμάσαμε μιμούνται τις ρυθμίσεις του ιστότοπου, επομένως δεν παρέχουν επιλογή για προβολή αναρτήσεων στο Instagram που αρέσουν.

Πώς να προσθέσετε μουσική σε αναρτήσεις στο Instagram (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram

Το Instagram είναι πιο δημοφιλές για την εφαρμογή του για κινητά, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν εκεί με λίγα μόνο κλικ. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram σε Android ή iPhone και ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του προφίλ σας στο Instagram χρησιμοποιώντας την καρτέλα Προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.
Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο τριών γραμμών στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε το Μενού και να επιλέξετε τη δραστηριότητά σας.
Πατήστε Αλληλεπιδράσεις.
Επιλέξτε Likes.

Στη συνέχεια, θα δείτε όλες τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram από τις πιο πρόσφατες έως τις παλαιότερες. Αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και τροχούς που σας αρέσουν. Μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ανάρτηση στη λίστα σας για να δείτε την αρχική.

Ταξινόμηση ή φιλτράρισμα των αναρτήσεων που σας αρέσουν

Αν ψάχνετε για μια συγκεκριμένη ανάρτηση, όπως μια πριν ή μετά από μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή από έναν συγκεκριμένο χρήστη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές ταξινόμησης και φίλτρου.

Στην οθόνη “Μου αρέσει”, πατήστε Ταξινόμηση & Φίλτρο επάνω δεξιά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες επιλογές:

Για ταξινόμηση, επιλέξτε Ταξινόμηση κατά για να αλλάξετε από Νεότερο σε Παλαιότερο σε Παλαιότερο σε Νεότερο. Πατήστε Εφαρμογή για να χρησιμοποιήσετε την επιλογή ταξινόμησης.

Για να φιλτράρετε κατά χρήστη, επιλέξτε Συγγραφέας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση στην κορυφή για να βρείτε έναν συγκεκριμένο χρήστη ή να επιλέξετε έναν ή περισσότερους χρήστες του Instagram από τη λίστα. Επιλέξτε Έγινε και μετά Εφαρμογή.

Για να φιλτράρετε κατά ημερομηνία, επιλέξτε είτε Ημερομηνία έναρξης είτε Ημερομηνία λήξης, ανάλογα με το πότε σας άρεσε η ανάρτηση. Επιλέξτε την ημερομηνία, επιλέξτε Τέλος και μετά Εφαρμογή.

Εάν θέλετε να επαναφέρετε πρώτα την ταξινόμηση στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις ή να αφαιρέσετε ένα φίλτρο, πατήστε Ταξινόμηση & Φίλτρο και επιλέξτε Επαναφορά στην επάνω δεξιά γωνία. Αυτό επιστρέφει στη σειρά ταξινόμησης από το πιο πρόσφατο προς το παλαιότερο και αφαιρεί οποιοδήποτε φίλτρο έχετε εφαρμόσει.

Σε αντίθεση με τις αναρτήσεις στο Instagram

Αν συναντήσετε μια ή δύο αναρτήσεις που σας άρεσε και θέλετε να μην αρέσει, αυτή είναι επίσης μια επιλογή από την οθόνη “Μου αρέσει”.

Για να μην σας αρέσει μια ή περισσότερες αναρτήσεις, επιλέξτε Επιλογή επάνω δεξιά.
Επιλέξτε τις αναρτήσεις που τοποθετούν ένα σημάδι επιλογής σε αυτήν.
Πατήστε Διαφορετικά στο κάτω μέρος. Προειδοποίηση: Δεν θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ενέργεια, επομένως βεβαιωθείτε ότι θέλετε να διαγράψετε την ανάρτηση ή τις αναρτήσεις πριν πατήσετε “Δεν μου αρέσει”.

Στη συνέχεια, θα δείτε ένα σύντομο μήνυμα που θα εμφανίζει τον αριθμό των αναρτήσεων που δεν σας άρεσε.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα στοιχείο που σας αρέσει για να δείτε την αρχική ανάρτηση και να πατήσετε Like (εικονίδιο καρδιάς) για να το αποεπιλέξετε και, επομένως, να διαγράψετε την ανάρτηση.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να βλέπετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram. Μπορεί να θέλετε να ξαναδείτε μια χιουμοριστική ανάρτηση για να γελάσετε, να δείτε ξανά τις πρόσφατες φωτογραφίες του φίλου σας ή να βεβαιωθείτε ότι σας άρεσε μια ανάρτηση από τον σύντροφό σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, τώρα ξέρετε πώς να βλέπετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram.

 

Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5050

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d