Πώς να δημιουργήσετε έναν κρυφό λογαριασμό χρήστη στα Windows 10

Πώς να δημιουργήσετε έναν κρυφό λογαριασμό χρήστη στα Windows 10

Τα τελευταία χρόνια, η Microsoft έχει βελτιώσει πολύ τα Windows 10 και λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση των απειλών για την ασφάλεια στην πλατφόρμα, θα πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή στην ασφάλεια. Δεδομένου ότι αποθηκεύουμε τις περισσότερες σημαντικές και ευαίσθητες πληροφορίες μας στον υπολογιστή μας, θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσουμε έναν ξεχωριστό κρυφό λογαριασμό χρήστη.

Ενώ τα Windows 10 δεν υποστηρίζουν επίσημα κρυφούς λογαριασμούς διαχειριστή ή χρήστη, υπάρχει μια λύση που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν. Για να δημιουργήσουμε έναν κρυφό λογαριασμό χρήστη στα Windows 10 , πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το Σημειωματάριο.

Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε έναν κρυφό λογαριασμό χρήστη στα Windows 10, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό μέχρι το τέλος. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τη δημιουργία ενός κρυφού λογαριασμού χρήστη στα Windows 10.

Βήματα για τη δημιουργία ενός κρυφού λογαριασμού χρήστη στα Windows 10

Πριν εξερευνήσετε τη μέθοδο, θυμηθείτε ότι η μέθοδος που δίνεται παρακάτω λειτουργεί σε υπολογιστές με Windows 7 και 8.1. Ωστόσο, μπορεί τώρα να λειτουργεί σε μερικές εκδόσεις των Windows 10. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

Σημείωση: Για να δημιουργήσουμε έναν κρυφό λογαριασμό χρήστη, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το Σημειωματάριο. Μέσω του Notepad, θα δημιουργήσουμε ένα αρχείο .bat. Οποιαδήποτε λανθασμένη εφαρμογή κώδικα μπορεί να προκαλέσει διαφορετικά σφάλματα. Επομένως, φροντίστε να ακολουθήσετε τα βήματα ανάλογα.

1. Πρώτα, κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε Νέο > Σημειωματάριο .

 

2. Στο σημειωματάριο, πρέπει να εισαγάγετε την ακόλουθη εντολή:

@echo εκτός
δικτύου κρυφός κωδικός πρόσβασης χρήστη abc /add
net τοπική ομάδα Διαχειριστές Το όνομά μου /add

3. Στην παραπάνω εντολή, πρέπει να αντικαταστήσετε το ‘abc’ με τον κωδικό πρόσβασης της επιθυμίας σας.

4. Στην επόμενη γραμμή, αντικαταστήστε το «Όνομα μου» με το όνομα που θέλετε να έχετε τον λογαριασμό σας.

5. Τα τελικά αποτελέσματα θα μοιάζουν με αυτό.

 

6. Τώρα, πρέπει να αποθηκεύσετε το αρχείο με μια επέκταση .bat όπως το hidden.bat

 

7. Για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό διαχειριστή, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο .bat και επιλέξτε “Εκτέλεση ως διαχειριστής”

 

8. Για να επαληθεύσετε το νέο λογαριασμό, ανοίξτε τη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε ‘net users’ και πατήστε enter.

 

9. Εκεί θα βρείτε τον νέο κρυφό λογαριασμό.

10. Για να αποκρύψετε τον νέο λογαριασμό διαχειριστή καθαρού χρήστη, πληκτρολογήστε net user hidden /active:no στη γραμμή εντολών.

 

11. Για πρόσβαση στον κρυφό λογαριασμό διαχειριστή, πληκτρολογήστε net user hidden /active:yes στο CMD.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μυστικό κρυφό λογαριασμό χρήστη στα Windows 10.

Λοιπόν, αυτό το άρθρο αφορά τον τρόπο δημιουργίας ενός μυστικού κρυφού λογαριασμού διαχειριστή στα Windows 10. Μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον κρυφό λογαριασμό χρήστη στα Windows 10. Εάν δεν έχετε κολλήσει στα βήματα, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *