Κατεβάστε την τελευταία έκδοση Google Camera 8.5 Apk

Δεν έχει σημασία πόσο ισχυρή είναι η κάμερα του τηλεφώνου σας. αν δεν υπάρχει λογισμικό για τον έλεγχο των προηγμένων δυνατοτήτων της κάμερας, δεν είναι χρήσιμο. Η εφαρμογή κάμερας stock που αποστέλλεται με το smartphone είναι συχνά άχρηστη καθώς δεν διαθέτει χειροκίνητη λειτουργία.

Παρόλο που μπορείτε να εγκαταστήσετε δωρεάν εφαρμογές κάμερας για Android για πλήρη χειροκίνητο έλεγχο, εξακολουθεί να είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε το Google Camera Mod. Το Google Camera Mod είναι η τροποποιημένη έκδοση της επίσημης εφαρμογής Google Camera στη σειρά smartphone Pixel.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GCam mod σε οποιοδήποτε συμβατό smartphone Android. Μιλάμε για την Κάμερα Google επειδή πρόσφατα, η Google κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση στην εφαρμογή Google Camera.

Σχετικά με το Google Camera 8.5

Η Google συνήθως κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση Google Camera πριν από την κυκλοφορία οποιασδήποτε νέας συσκευής Pixel. Αυτή τη φορά, κυκλοφόρησε το Google Camera 8.5 λίγο πριν από την κυκλοφορία του Pixel 6a.

Το Google Camera 8.5 είναι διαθέσιμο για συσκευές Pixel και οι χρήστες μπορούν εύκολα να εγκαταστήσουν την ενημέρωση από το Google Play Store. Εάν χρησιμοποιείτε το Google Pixel, αλλά η ενημέρωση της Κάμερας Google δεν είναι διαθέσιμη στο Play Store, μπορείτε να κάνετε λήψη του Google Camera 8.5 Apk .

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση Google Camera 8.5 Apk

Η ενημέρωση Google Camera 8.5 είναι ζωντανή στο Google Play Store και είναι διαθέσιμη για λήψη ως αυτόνομο APK. Επομένως, εάν το smartphone Pixel σας δεν εμφανίζει την ενημέρωση για την Κάμερα Google στο Play Store, πρέπει να κατεβάσετε την αυτόνομη εφαρμογή του.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Camera 8.5 Apk που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Google Pixel. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι το mod GCam. Ως εκ τούτου, θα εκτελείται μόνο σε smartphone Google Pixel.

Λήψη Google Camera 8.5 (ApkMirror)

Λήψη Google Camera 8.5 (Google Drive)

Πώς να εγκαταστήσετε το Google Camera 8.5 Apk;

Η εγκατάσταση του Google Camera 8.5 είναι αρκετά εύκολη. Εάν διαθέτετε ένα smartphone Pixel, πρέπει να ανοίξετε το Google Play Store και να εγκαταστήσετε την ενημέρωση της κάμερας.

Εάν η ενημέρωση της εφαρμογής δεν είναι διαθέσιμη στο τηλέφωνό σας, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το Google Camera 8.5.

Πρώτα, κατεβάστε το GCam 8.5 Apk από τον κοινόχρηστο σύνδεσμο λήψης.
Μετά τη λήψη, ανοίξτε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και ενεργοποιήστε την επιλογή Εγκατάσταση από άγνωστες πηγές .
Μόλις ενεργοποιηθεί, πατήστε στο αρχείο Apk Google Camera 8.5 και επιλέξτε Εγκατάσταση .
Τώρα, περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Αυτό είναι! Μετά την εγκατάσταση, ανοίξτε το GCam 8.5 στο Android σας και παραχωρήστε τα δικαιώματα. Αφού παραχωρήσετε τα δικαιώματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας Android.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Google Camera 8.5 Apk σε οποιοδήποτε smartphone Android. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την εγκατάσταση του GCam 8.5 σε μια συσκευή Pixel, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης:Λήψη Google Camera 8.7 (GCam 8.7 Mod Apk)

Πώς να σταματήσετε το Instagram από την αποθήκευση αναρτήσεων στο Camera Roll

Πώς να μεταφέρετε αποθηκευμένα βίντεο Snapchat σε υπολογιστή (5 Μέθοδοι)

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε Mods στο Minecraft

Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο YouTube στο Camera Roll (3 Μέθοδοι)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *